Details van de beoordeling

Bart Smit
Speelgoed

Verschrikkelijke aftersales service, levering chaotisch

Beoordeling 
 
3.8

Algemeen
------------
Pas op met het online bestelproces bij deze webwinkel. De website is extreem onduidelijk over de leveringstermijnen van producten. Daarnaast worden producten (klaarblijkelijk) niet altijd direct vanuit het magazijn geleverd van Bart Smit zelf, dus ontstaan er situaties waarin later blijkt dat producten helemaal niet op het aangegeven moment leverbaar zijn.

Verzending
------------
De leveringstermijnen (bevestigd via de email) worden niet nagekomen. De manier waarop dit vervolgens is afgehandeld is op zijn minst schandalig te noemen. Zie verder hierboven.

Klantenservice
------------
De klantenservice is niet geïnteresseerd in het vinden van een oplossing die voor de klant werkt (ik vroeg om het product dat niet direct leverbaar was alsnog thuis te laten afleveren ipv in de winkel, maar hier viel, ondanks dat het product nog niet verzonden is, niet over te praten) en biedt geen excuses aan voor de fouten die er zijn gemaakt. Heb voor de grap maar gevraagd of ik in ieder geval excuses krijg voor het ongemak, maar het antwoord was "nee". Bizar...

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review