DAKA reviews & ervaringen

www.daka.nl
 
4.4 (27)
daka reviews

27 DAKA reviews

 
(4)
 
(2)
 
(1)
 
(7)
 
(13)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
7 resultaten - getoond 1 - 7
Volgorde

Bestelling

Beoordeling 
 
4.3

Onlangs ooit een jas besteld. Omdat het model niet goed zat, weer geroutineerd binnen de afgesproken datum. Van Dakasport NOOIT een feedback ontvangen of het goed was aangekomen. Na een maand van Daka bericht ontvangen dat het nooit is aangekomen.... Slechte service !!

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Gaastra jas

Beoordeling 
 
3.5

Vorig jaar Gaastra winterjas gekocht bij Daka. De rits was vrijwel direct kapot. Klacht neergelegd bij Daka.
Ze wilden de hele jas vergoeden. Ik was zeer blij met de service. Echter dezelfde jas was niet meer verkrijgbaar.
Ik stelde de vraag of het mogelijk was om de rits te vervangen omdat ik de jas graag wilde houden.
De medewerker zou het overleggen. Tot mijn grote verbazing werd alle service ingetrokken. Ik had de jas in de aanbieding gekocht, dus er was geen service op mogelijk. Schandalig een rits van een jas zou minstens een seizoen mee moeten kunnen. Elke jas en zeker een Gaastra jas. Ik ben zeer teleurgesteld en zal nooit meer iets bestellen bij Daka.

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ski jas

Beoordeling 
 
4.5

Begin febr 2016 een ski jas gekocht. Deze in febr gebruikt met skieen en de jas was op zich perfect.
Echter bij gebruik tijdens het skieen schoot de rits aan de onderkant open. Niet een maal maar meerdere keren wat vervelend is omdat je deze weer moeilijk goed krijg en zeker op de berg in de sneeuw. Direct na terugkomst in Nederland terug gegaan naar winkel Daka mega in Rotterdam Blijdorp. De dame in kwestie reageerde een beetje alsof ik een klein kind was. Missxhien heeft u hem niet goed dicht gedaan

P
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Daka Blijdorp

Beoordeling 
 
4.5

Wij zijn laatst bij de Daka geweest in Blijdorp en we waren opzoek naar een helm. Er kwam een medewerker naar ons toe om te laten dat zijn collega ons zou helpen. Na een tijdje wachten werden wij benaderd door een lange kale man met een witte bril. Hij deed nogal ongeïnteresseerd toen we melden dat wij een helm zochten. Wij hadden voorkeur en prijs aangegeven, maar de man had ons alles behalve geholpen. Hij stond er maar een beetje bij en toen wij zelf aan het speuren waren tussen de helmen. Liep de man gewoon weg. Wij vonden dat raar aangezien we echt een helm wilden kopen. Uiteindelijk kwam er een andere jongen naar ons toe en had ons goed geadviseerd! We hebben een leuke & goede helm kunnen vinden. De man met de witte bril mag van ons nog wel een training klantenservice hebben.

M&
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review

Kosten retourneren 8 euro!!

Beoordeling 
 
4.5

Ik wou mijn bestelde trui retourneren, 5 euro verzendkosten zijn voor mijn rekening en ik moet 3 euro betalen om hem terug te sturen. Dit heeft mij dus 8 euro gekost. Ik koop nooit meer wat bij DAKA sport

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.0

Helaas ik heb een negatieve ervaring met DAKA Sport. Een racket is van mij binnen een paar weken gebroken zonder directe aanleiding. Na veel heen en weer gemail, waarbij ze niet duidelijk zijn geweest, bieden ze slechts een korting van 5 euro. Mij kost het 60 Euro voor een nieuwe racket. Schuldvraag lag in het midden dus een 50/50 deal lag meer voor de hand.
Matige service. Ik voel me als klant niet prettig behandeld.

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.3

Wat een rotzaak. Blijven aandringen dat ik een klantenkaart moet nemen en als ik dat niet wil vragen ze om mijn postcode, Kijken nog boos ook als ik dat ook weiger. Ik wil gewoon een paar schoenen afrekenen zonder me te legitimeren graag. Triest hoor.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 13
Reageer op deze review
7 resultaten - getoond 1 - 7

Wij zijn benieuwd naar jouw DAKA ervaring

Daka is dé sportspecialist van Nederland. Met 17 filialen, verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod van sport- en lifestyle artikelen. De ski- en snowboardafdeling van DAKA Sport is zelfs de grootste van Nederland. In de winkels van Daka staan Daka's sportspecialisten voor jou klaar. Ga je voor het verbeteren van jouw techniek of voor het versterken van je team? Voor de lol of juist voor de absolute top? Daka gaat voor een passend en persoonlijk advies op maat.


Enkele voordelen van online kopen bij Daka.nl:

  • Bij een bestelling van minimaal €50,- zijn de verzendkosten gratis, ook voor bestellingen vanuit België of Duitsland. Bij een bestelling met een bedrag lager dan €50,- rekenen wij €4,95 verzendkosten (€ 5,95 voor België en Duitsland).
  • Het grootste gedeelte van het assortiment is direct op voorraad en hiervoor geldt 1 á 2 werkdagen levertijd via PostNL. Bestellingen die op zondag
    geplaatst worden zullen op maandag in behandeling worden genomen.

Wat is uw ervaring met DAKA? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij DAKA hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal DAKA reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee