Sportvoedingwebwinkel

Sportvoedingwebwinkel

www.sportvoedingwebwinkel.nl
 
4.3 (4)
Sportvoedingwebwinkel

Sportvoedingwebwinkel.nl is gespecialiseerd in voeding voor wielrenners, zwemmers, hardlopers en andere duursporters. Met bekende merken als Powerbar, Born, Squeezy & Maxim is er een ruim assortiment aanwezig. Besteld u bij sportvoedingwebwinkel voor 16:00 uur dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden.

Sportvoedingwebwinkel ervaringen

4 reviews voor Sportvoedingwebwinkel

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(2)
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
4.8
Levering 
 
4.0
Service 
 
3.3
Prijs 
 
5.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Rob

oplichting

Beste sporters,

Ik heb 24 mei jl hier een bestelling gedaan. Producten niet ontvangen. Na vele malen bellen en mailtjes, heb ik 1x reactie per mail gehad dat het op maandag binnen zou komen. En dat hij het op zou sturen. Mooi niet dus! Ik heb deze "meneer"' een week de tijd gegeven om of een alternatief aan te bieden of mijn geld te retouneren. Zo niet ga ik andere stappen ondernemen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marco op Juli 19, 2017

Hoi Rob,

Na dat ik gedreigd had met aangifte wegens oplichting, wat ik ook daadwerkelijk op het punt stond om te doen, en ge-eist had dat ik per direct mijn geld terug gestort wilde hebben, was er op magische wijze ineens contact. Ze zouden m'n geld terug storten, per direct. Ik hoop dat dat ook gebeurd, want m'n tabblad voor de aangifte staat open om alsnog gedaan te worden. Ik zou als ik jou was hetzelfde doen, want blijkbaar is dit de enige manier die werkt. Het blijft gewoon ronduit triest en schandalig eigenlijk dat dit soort types bestaan. Een bestelling van mij in de toekomst kunnen ze uiteraard op hun buik schrijven. Gezien de andere recencies hier lijkt me dat wel duidelijk... ;-)

Rob op Juli 20, 2017

Hey Marco,

Klaarblijkelijk waren mijn woorden "dat ik m een week de tijd gaf omdat ik anders andere stappen zou ondernemen" genoeg. Ik kreeg eerst een mail waarin hij mij een alternatief aanbood en vervolgens een mail dat hij het geld terug zou storten. Ik heb het met enige argwaan aangekeken en vandaag stond zowaar het geld weer op mijn rekening. Er zullen genoeg mensen zijn die het zo laten en dus hun geld kwijt zijn. Hij levert een wanprestatie. En ik heb vandaag alsnog overwogen om aangifte te doen. Ik doe het niet! Maar ik hoop dat mensen die iets willen bestellen eerst reviews lezen. Ik hou het in het vervolg bij duursport.nl

Reageer op deze review
linda
Gemiddeld 
 
1.0

slecht

Na twee weken nog geen levering, geen reactie op mail , nemen telefoon niet op. Ik hoop dat ik mijn bestelde producten krijg maar bestel hier nooit weer

Was deze beoordeling nuttig? 

rob op Juli 18, 2017

Ik zou het niets bestellen! Ik heb een bestelling lopen van 24 mei jl. en nog niks binnen gehad. Reageert niet op mail of telefoon. Ik heb hem een week gegeven om een alternatief aan te bieden of mijn geld terug te storten. zo niet ga ik andere stappen ondernemen!

Marco op Juli 18, 2017

Hoi, ik heb hier ook wat besteld, was nieuwsgierig of je überhaupt je bestelling nog ontvangen hebt.

Rob op Juli 18, 2017

Niet doen! Heb een bestelling lopen van 24 mei jl. Niets binnen gehad. Reageert niet.

Reageer op deze review
Grietje
Gemiddeld 
 
8.5

Levering goed ontvangen

Snelle levering erg content met de levering

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
G
Gemiddeld 
 
4.0

niet geleverd

We zijn nu 2 weken verder, geen reactie op email, chat en voicemail. Geld wel afgeschreven.
Zwendel?

Was deze beoordeling nuttig? 

G op Juni 16, 2017

Hoi, na 4 weken nog niets.. Wel contact gekregen... Was op vakantie, was onderweg, maar heb het geweigerd... Toen werd vrij snel geld teruggestort....de marathon was al geweest... Zonde, want zo moeilijk had het niet hoeven zijn ... Succes ;-)

Marco op Juni 17, 2017

Hoi, ik heb hier ook wat besteld, was nieuwsgierig of je überhaupt je bestelling nog ontvangen hebt.

Reageer op deze review
Van 't Erve

Slechte webwinkel

Geen reactie op chat, mail, telefoon. Geld weg, oplichters?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jan
Bestellen 
 
2.0

Waardeloos. Geen levering, geen reactie op mail.

Al bijna twee weken wachten op mijn bestelling. Ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op mijn email. Geld is wel afgeboekt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marco op Juni 27, 2017

Hoi, ik heb hier ook wat besteld, was nieuwsgierig of je überhaupt je bestelling nog ontvangen hebt.

Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • powerbar
  • Born
  • Maxim
  • Peptiplus
  • OTE Sports
  • Squeezy
Productgroepen
sportvoeding
Levertijd
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Verzendkosten
€ 4.95
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0316-241564

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.