Sticcars.com

www.sticcars.com
 
9.6 (37)

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stickers, volledig in kleur of vinyl. Daarnaast bedrukken wij ook kleding en mutsen. Goede service en een snelle levertijd met als gevolg een tevreden klant is ons streven! We zien u graag als klant bij sticcars.com.

Sticcars.com ervaringen

37 reviews voor Sticcars.com

 
(33)
 
(4)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.6
 
9.7
 
9.4
 
9.8
 
9.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Boy Miron
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Uitstekend

Goede kwalitijd stickers. snel geleverd. vriendelijk behandelt !

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Juli 22, 2017

Tnx en graag gedaan!

Reageer op deze review
Leo
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Man

Super ventieldopjes kroon

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Juni 13, 2017

tnx :-)

Reageer op deze review
Patrick datema
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super!

Een sticker laten ontwerpen binnen een paar uur stond hij op de site. Snelle en goeie service.
Nu al 2 x iets besteld en zeker niet de laatste keer!

Zeker een aanrader

:D

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op April 07, 2017

Tnx en graag gedaan!

Reageer op deze review
Arjan de Vries
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Top bedrijf!

Zeer zeker een aanrader dit bedrijf. Gister geïnformeerd over een kentekenplaat. Nog voor ik de mail kon weg klikken had ik al een reactie terug je krijgt hier echt enorm snel en zeer professioneel antwoord op al je vragen. Nog geen dag later is het ontwerp klaar en zijn de kentekenplaten besteld! Al met al gewoon super. Niets op aan te merken.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Maart 16, 2016

Tnx!

Reageer op deze review
Joël
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top!

Topservice, donderdag bestelt en vandaag goed ontvangen! Goede prijs en goede stikkers! Gaat zeker nog een keer iets besteld worden

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Februari 20, 2016

Graag gedaan en tot een volgende keer :-)

Reageer op deze review

Gina
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Top bedrijf

Super service
Hele mooie sticker precies zoals je hem besteld
Top!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op November 21, 2015

Tnx!

Reageer op deze review
Erwin
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Top ! absolute aanrader.

De plek voor je stickers !
Veel keus en mogelijkheden
Foutje in de bestelling, mailtje gestuurd. Gelijk opgelost......gewoon zoals het hoort !
Helemaal goed. Top service.

Kan het iedereen aanbevelen.

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op November 05, 2015

Graag gedaan en bedankt voor je review!

Reageer op deze review
Ruud Metselaar
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Perfect!

Lijkt een beetje overdreven al die 10'en, maar ik kon er niet onderuit. Afgelopen week heb ik een eigen ontwerp gestuurd, direct antwoord via mail. Verkeerd bestand type maar was verder geen probleem, ze hebben de sticker gelijk voor me nagemaakt en de volgende dag opgestuurd. Geweldige service en mooie kwaliteit stickers voor een goede prijs!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Oktober 11, 2015

Tnx man en graag gedaan!

Reageer op deze review
Polat
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

stikkers binnen

stikkers zijn binnen heeft even geduurd maar ben blij. nu er op zetten nog.

Thanks guy's.

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Mei 08, 2015

Graag gedaan en succes met plakken :-)

Reageer op deze review
Allerd
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Topper!!

Altijd zeer snelle en correcte service!
Als me 's avonds een idee te binnen schiet qua sticker , zitten ze de volgende dag al op de post!
Geen moeilijke vragen ofzo , gewoon plaatje aanleveren , kleur en formaat kiezen , betalen , klaar.

Helemaal top !

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Mei 01, 2015

Graag gedaan ;-)

Reageer op deze review

Peter
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Super service!

Super service, vanmorgen mail gestuurd of ze iets konden maken voor me, uurtje later mail terug gekregen met 2 opzetjes.
Vervolgens kwam die op de site, gelijk besteld, dat noemen we nou service!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op April 16, 2015

graag gedaan en gaat vandaag ook de deur uit ;-)

Reageer op deze review
Ben
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Druk Ventieldopjes

De Ventiel dopjes zijn zeer snel geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Januari 16, 2015

graag gedaan!

Reageer op deze review
Jannes
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top bedrijf.

Goede service, snel antwoord op je vragen en altijd scherpe prijzen. Gewoon een top bedrijf!!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op November 30, 2014

graag gedaan en bedankt voor je review!

Reageer op deze review
jelle van dam
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

helemaal top!

Heb gevraagd of ze een sticker konden namaken
Had gigantisch snel bericht met een link van de sticker!
Heb gelijk meer stickers besteld!!!!
Kortom een topsite met top prijzen!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Oktober 17, 2014

thnx man en graag gedaan :-)

Reageer op deze review
Fonteyne Kevin
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super

De stickers werden proper geleverd in een envloppe.
Wat ik wel spijitg vond is dat ze een sticker in twee hebben geplooid om in de envloppe te krijgen.
dat is dan ook het enige, de rest was allemaal perfect, de stickers zijn van ZEER GOEDE kwaliteit.
ik heb er een goede 10 dagen moeten op wachten.

Ik bestel hier zeker en vast nog stickers!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Oktober 02, 2014

Hoi! Bedankt voor je review, jammer dat de post er zo lang over doet, maar daar hebben wij helaas geen invloed op :-(

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden vouwen we de grotere stickers op een zo praktisch mogelijke manier om schade te voorkomen. Mocht je in de toekomst de sticker in een koker willen ontvangen dan adviseren we om voor een aangetekende verzending te kiezen ;-)

Kevin Fonteyne op Oktober 03, 2014

De DailyDriven sticker is super goed gelukt op mijn voorruit, maar de sticker met mijn naam is volledig mislukt, er zat een luchtbelletje onder de eerste laag en trek deze terug naar boven, en een deel van de effectieve zwarte sticker bleef aan de auto hangen :'(
Zeer spijtig :''''(

sticcars.com op Oktober 03, 2014

stuur ons maar even een mailtje :-)

Reageer op deze review

mark schoester
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

ter plaatse uitvoeren wat ik bedacht het tijdens de Franse auto dag in mill de volgende dag online meer stikers besteld met zelfs een aanvulling op mijn hersens spinzels
eerste levering wou niet goed plakken
binnen 2 dagen opgelost naar even een mailtje gestuurd te hebben
echt top

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Augustus 15, 2014

Hey Mark!
Graag gedaan en bedankt voor je review ;-)

Reageer op deze review
Jeroen
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goeie service en snelle levering!
Mooie voorraad stickers, voor ieder wat wils.

Zeker een aanrader en zal vast weer terugkomen hier!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Juni 25, 2014

Thnx man en tot snel :-)

Reageer op deze review
Chantal
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Super kwaliteit en snelle levering!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op April 29, 2014

Bedankt!

Reageer op deze review
aarts
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

de kleur van mn sticker paste niet echt by mn auto...echt top dat ik n nieuwe kreeg....

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op April 08, 2014

Hartelijk dank voor je review :-)

Reageer op deze review
robin reuneker
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top stickers voor een zeer nette prijs :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Maart 27, 2014

Top, bedankt voor je beoordeling!

Reageer op deze review

Danny
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top bedrijf

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Maart 22, 2014

Bedankt!

Reageer op deze review
Resul
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Omdat niemand perfect is, geef ik deze bestelling een 8. Ondanks het iets langer heeft geduurd. Delen we het schuld gewoon met PostNL. Naderhand was 10cm wat beter geweest. Maja, klein maar fijn zeg ik dan maar!

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Maart 12, 2014

Helaas hebben we inderdaad geen invloed op de levertijd als we het op de post hebben gedaan, bedankt voor je review!

Reageer op deze review
erik mastruberik
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima service top zaak

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars op Maart 02, 2014

Bedankt man!

Reageer op deze review
Mitchell
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Goede kwaliteit stickers en altijd na wens gemaakt

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Maart 02, 2014

thnx!

Reageer op deze review
harald vust
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

et was makelijk bestellen makkelijk betalen en was met binnen 3 dagen in huis

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Februari 27, 2014

bedankt!

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Avery
  • Metamark
Productgroepen
  • auto accessoires
  • stickers
  • Tuning & Performance
  • deur stickers
  • vinyl
Levertijd
1 tot 5 werkdagen
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland!
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Geen
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • Vooraf overmaken
  • Direct E-Banking
Telefoonnummer
0597 852 354

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.