Sticcars.com

www.sticcars.com
 
9.6 (37)
sticcars

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stickers, volledig in kleur of vinyl. Daarnaast bedrukken wij ook kleding en mutsen. Goede service en een snelle levertijd met als gevolg een tevreden klant is ons streven! We zien u graag als klant bij sticcars.com.

Sticcars.com ervaringen

37 reviews voor Sticcars.com

 
(33)
 
(4)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.6
 
9.7
 
9.4
 
9.8
 
9.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Boy Miron
Gemiddeld 
 
9.0

Uitstekend

Goede kwalitijd stickers. snel geleverd. vriendelijk behandelt !

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Juli 22, 2017

Tnx en graag gedaan!

Reageer op deze review
Leo
Gemiddeld 
 
9.8

Man

Super ventieldopjes kroon

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Juni 13, 2017

tnx :-)

Reageer op deze review
Patrick datema
Gemiddeld 
 
10.0

Super!

Een sticker laten ontwerpen binnen een paar uur stond hij op de site. Snelle en goeie service.
Nu al 2 x iets besteld en zeker niet de laatste keer!

Zeker een aanrader

:D

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op April 07, 2017

Tnx en graag gedaan!

Reageer op deze review
Arjan de Vries
Gemiddeld 
 
9.8

Top bedrijf!

Zeer zeker een aanrader dit bedrijf. Gister geïnformeerd over een kentekenplaat. Nog voor ik de mail kon weg klikken had ik al een reactie terug je krijgt hier echt enorm snel en zeer professioneel antwoord op al je vragen. Nog geen dag later is het ontwerp klaar en zijn de kentekenplaten besteld! Al met al gewoon super. Niets op aan te merken.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Maart 16, 2016

Tnx!

Reageer op deze review
Joël
Gemiddeld 
 
9.8

Top!

Topservice, donderdag bestelt en vandaag goed ontvangen! Goede prijs en goede stikkers! Gaat zeker nog een keer iets besteld worden

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Februari 20, 2016

Graag gedaan en tot een volgende keer :-)

Reageer op deze review
Gina
Gemiddeld 
 
8.8

Top bedrijf

Super service
Hele mooie sticker precies zoals je hem besteld
Top!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op November 21, 2015

Tnx!

Reageer op deze review
Erwin
Gemiddeld 
 
9.3

Top ! absolute aanrader.

De plek voor je stickers !
Veel keus en mogelijkheden
Foutje in de bestelling, mailtje gestuurd. Gelijk opgelost......gewoon zoals het hoort !
Helemaal goed. Top service.

Kan het iedereen aanbevelen.

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op November 05, 2015

Graag gedaan en bedankt voor je review!

Reageer op deze review
Ruud Metselaar
Gemiddeld 
 
10.0

Perfect!

Lijkt een beetje overdreven al die 10'en, maar ik kon er niet onderuit. Afgelopen week heb ik een eigen ontwerp gestuurd, direct antwoord via mail. Verkeerd bestand type maar was verder geen probleem, ze hebben de sticker gelijk voor me nagemaakt en de volgende dag opgestuurd. Geweldige service en mooie kwaliteit stickers voor een goede prijs!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op Oktober 11, 2015

Tnx man en graag gedaan!

Reageer op deze review

Polat
Gemiddeld 
 
9.3

stikkers binnen

stikkers zijn binnen heeft even geduurd maar ben blij. nu er op zetten nog.

Thanks guy's.

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Mei 08, 2015

Graag gedaan en succes met plakken :-)

Reageer op deze review
Allerd
Gemiddeld 
 
10.0

Topper!!

Altijd zeer snelle en correcte service!
Als me 's avonds een idee te binnen schiet qua sticker , zitten ze de volgende dag al op de post!
Geen moeilijke vragen ofzo , gewoon plaatje aanleveren , kleur en formaat kiezen , betalen , klaar.

Helemaal top !

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op Mei 01, 2015

Graag gedaan ;-)

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Avery
  • Metamark
Productgroepen
  • auto accessoires
  • stickers
  • Tuning & Performance
  • deur stickers
  • vinyl
Levertijd
1 tot 5 werkdagen
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland!
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Geen
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • Vooraf overmaken
  • Direct E-Banking
Telefoonnummer
0597 852 354

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.