Tattoo Ketting

Tattoo Ketting

www.tattooketting.nl
 
6.7 (22)

Tattooketting.nl is de webshop van Nederland en Belgie met tattoo chokers uit de jaren 90. Tattoo chokers werden veel gedragen in de jaren 90. Tattooketting.nl verkoopt de kettingen met en zonder hanger. Ken jij de tattoo choker nog? Je bestelt de ketting gemakkelijk en snel in onze webwinkel. Betalen kan met IDEAL/MisterCash of per bank overschrijving. Tattooketting.nl is goedkoop, en heeft persoonlijke service.

Tattoo Ketting ervaringen

22 reviews voor Tattoo Ketting

 
(9)
 
(3)
 
(3)
 
(3)
 
(4)
Gemiddeld 
 
6.7
 
7.5
 
5.4
 
6.4
 
7.5
Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sanne
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos

In 1 woord: waardeloos.

Te duur voor de kwaliteit van de kettingen. Slecht contact en trage verzending!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
johan Peeters
Levering 
 
1.0

lege omslag ontvangen

Ik heb vandaag een lege omslag ontvangen in een extra verpakking van de post met de melding omslag beschadigd.
Het juweeltje is verstuurd in een gewone envelop zonder enige bescherming.
Ik kan op geen enkele manier contact leggen met tattoschop.nl.


Was deze beoordeling nuttig? 

johan op December 12, 2015

Beste,

Ja, u hebt gereageerd op 10 dec waarin u belooft een nieuwe ketting te sturen.
Laat ons hopen dat het deze keer onbeschadigd aankomt.

met vriendelijke groet,

Johan

Tattooketting.nl op December 14, 2015

Beste Johan,

U heeft wel contact met ons gehad en wij hebben u een nieuwe ketting toegestuurd. Wij gaan er vanuit dat u deze wel heeft ontvangen? De vorige is bij de post beschadigd, dit kan gebeuren helaas. Wij hebben gelijk een nieuwe ketting toegestuurd nadat wij uw mail hebben ontvangen, wij hebben u ook terug gemaild. Heeft u deze mail niet gelezen of ontvangen?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Tess
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Leuk en persoonlijk!

Beste Tattooketting,

Ik wil even zeggen dat ik het persoonlijke kaartje erg leuk vond. De service bij jullie vond ik ook heel goed.

Bedankt! En ga zo door.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chloe
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
6.0

aanvulling vorige review

Yesss inmiddels mijn pakje ontvangen met een persoonlijk briefje en zelfs een cadeautje erbij:).

Ook een attente, lieve mail terug gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chloe
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Geen antwoord op mijn mails

Goedendag,

Op 5 oktober heb ik een bestelling geplaatst, nu 16 oktober nog niks ontvangen. Wat mij tegenvalt is dat ik geen reactie krijg op mijn mails. Men zou mij op zijn minst kunnen antwoorden en mij een indicatie geven wanneer mijn bestelling verzonden zal worden. De service (communicatie) is dus redelijk nalatig.
Mijn bestelnummer is #1214

Met vriendelijke groet,

Chloe

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

de block

bestelling

beste ,

ik zou graag weten wanneer ik mijn bestelling in ontvangst kan nemen .
deze is besteld op 9 augustus .
spijtig genoeg heb ik nog geen antwoord gekregen op mijn mails van jullie .
betreft bestelling 1100
mvg

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Augustus 18, 2015

Beste,

We hebben u al een mail gestuurd. I.v.m. vakantie (dit staat duidelijk vermeld op onze website) hebben wij uw bestelling nog niet verzonden. Er staat dat ze na 18-8 verstuurd worden.

Vandaar dat uw ketting nog niet binnen is.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Carmen
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Niet ontvangen

Hallo,

Ik heb 12 dagen geleden een bestelling geplaatst, deze heb ik niet ontvangen en ik heb tevens nog geen antwoord op mijn email gehad.

Ik zou graag mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug krijgen. Mijn bestelnummer #884.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Mei 29, 2015

Beste Carmen,

De bestelling is toen al verstuurd, het kan zijn dat deze niet is aangekomen. Echter hebben wij geen mail van u mogen ontvangen. Kunt u een printscreen van deze mail naar ons sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Carmen op Mei 30, 2015

Hallo,

Ik kan helaas geen screenshot sturen omdat ik geen kopie heb ontvangen en ik gemaild heb via uw site en niet via mijn standaard mail.

Mvg,

Carmen

Tattoo Ketting op Juni 01, 2015

Beste Carmen,

Wij zullen u vandaag een nieuwe ketting toesturen.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Priscilla

Geen bevestigings mail

Goedenavond ik heb net een bestelling geplaatst maar ik heb geen bevestigings mail ontvangen. Ik zou graag willen weten wanneer mijn bestelling thuis krijg. Bestelnummer #808

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattooketting op April 21, 2015

Beste,

Uw bestelling is in goede orde ontvangen, hij ligt klaar en gaat zo op de post. U heeft hem waarschijnlijk donderdag of vrijdag in huis. Uw bevestigingsmail is waarschijnlijk in de SPAM terecht gekomen.

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
marckmann
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
5.0

goede service

Goedemiddag,

Mijn vorige review kan je als niet meer van toepassing beschouwen. Ik heb mijn ketting net binnen gekregen. Ben erg blij mee. Het kaartje erbij vond ik super attent. Voor de volgende keer zou ik het wel waarderen als ik een reactie terug zou krijgen op mijn e-mail. Dankjewel.

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op April 02, 2015

Beste Marckmann,

Bedankt voor de snelle reactie. Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen. Wij hebben net nog even onze mail nagekeken, maar wij kunnen geen mail vinden (ook niet in onze SPAM).

Heeft u uw vraag via ons contactformulier ingevuld? Of heeft u ons rechtstreeks gemaild?

We horen het graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Marckmann

GEEN BEVESTIGING

Goede morgen,
een paar dagen geleden heb ik bij jullie een ketting bestaald. Gelijk betaald maar nooit een bevestigings email ontvangen. Ik heb jullie hier al over gemaild. Helaas nog geen reactie. Ik hoop zeer dat het zsm word opgelost!

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op April 02, 2015

Beste Marckmann,

Heeft u uw SPAM nagekeken? Het komt erg vaak voor dat de mail in de SPAM beland. Uw bestelling is in ieder geval verzonden, en zal vandaag of morgen bij u binnen moeten zijn.

Zou u ons even willen laten weten of uw mail in de spam box is terecht gekomen?

Alvast bedankt. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

marckmann op April 02, 2015

Goedemiddag,

In mijn spam box heb ik geen email ontvangen. Ik heb opnieuw een review geschreven. Zie hierboven.Dankjewel:)

Reageer op deze review

Jennifer
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Bedankt !

Hartstikke bedankt voor mijn choker ! Ik vind em echt super tof !
Jullie service is ook echt heel goed, ik was echt blij dat ik mailtjes kreeg over mijn bestelling !

Mvg,

Jennifer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Souh
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Zeer tevreden

Binnen 24 uur na mijn bestelling is mijn pakketje binnen gekomen.
Super service dat het zo snel en netjes is gegaan!
Ik ben zeer tevreden bedankt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Juliette
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Dankjewel!

Er was iets fout gegaan met de bestelling, maar heb na wat mailtjes mijn ketting alsnog gekregen!
Dankjewel!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Juliette
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Nogsteeds niet binnen

Hallo,
Ik heb met mijn moeder begin januari een ketting besteld via mijn moeder's gegevens... (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Maar ik heb nogsteeds niks binnen. We hebben al 2 keer gemaild maar nog niks teruggekregen. We krijgen hierdoor het gevoel dat jullie oplichters zijn of erg amateuristisch. Het geld is wel van de rekening af dus ik vraag me af waar de ketting blijft.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Februari 25, 2015

Beste,

Wij hebben geen mail van u mogen ontvangen. Wat is uw bestelnummer?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Tattoo Ketting op Februari 25, 2015

Beste,

Wij hebben het zojuist nogmaals nagekeken, we hebben geen mail van u ontvangen en als betaalmethode heeft u gekozen voor per bank overschrijving. Wij kunnen geen betaling vinden die bij uw bestelling zou horen.

Zou u ons een bewijs kunnen sturen van uw afschrijving en uw mails.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Juliette op Februari 25, 2015

Mijn moeder had via haar e-mail gemaild en ik via mijn e-mail ook nog...
Wat is jullie mail-adress? Dan kunnen we het bewijs van de afschrijvingen sturen..

Tattoo Ketting op Februari 25, 2015

Beste,

Ons email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vorige keer ook naar dit adres gemaild?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Beau Walters
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Verloren pakketje

Ik had mijn kettinkje besteld, maar de levering duurde vrij lang. Toen heb ik gemaild en kreeg per direct een mail terug om me op de hoogte te houden en andersom, na een week had ik nog niks. weer stuurde ik een mailtje en weer kreeg ik meteen een berichtje terug, ze stuurden me per direct een nieuwe, de andere mag ik houden als die nog komt. De service was echt uitstekend, super lief. Hier bestel ik zeer zeker nog een keer iets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

marlon
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

bestelling annuleren

hallo,

ik heb een bestelling geplaatst en aangevinkt betaling met bank overschijving,
dit was een foutje ik moest met ideal betalen.
ik heb daarna een nieuwe bestelling geplaatst en betaald met ideal.
zou u de bestelling met nummer 526 willen annuleren, ik heb er namelijk maar 1 nodig.

mvg
marlon lubbers

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Februari 10, 2015

Beste Marlon,

Bedankt voor uw bestelling. Geen probleem we hebben 1 bestelling geannuleerd. Wij zullen uw andere bestelling vandaag versturen.

Graag willen wij u vragen waarom u ons een slechte beoordeling geeft.

Wij oren het graag van u.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Marlon op Februari 10, 2015

O niet met een reden maar op die andere dingen kon ik verder geen beoordeling plaatsen omdat ik daar nog geen ervaring mee had.

Reageer op deze review
rianne
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
8.0

waar is mijn ketting?

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst.
Alles leek goed te gaan, levering zou twee dagen duren, maar ik heb nu nog steeds niks binnen.
Ik heb geen mail gehad, en het geld is wel van de rekening afgehaald.
Ik ben nu erg benieuwd hoe en wat, aangezien ik nu best lang wacht

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Februari 01, 2015

Beste Rianne,

Wat is uw bestelnummer? Wij mailen altijd naar de klant als iets niet op voorraad is. Als u ons uw bestelnummer geeft, kijken wij dit direct na. Heeft u uw SPAM box nog nagekeken?

Wij horen graag z.s.m. van u.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

rianne op Februari 02, 2015

Goedenmiddag,

het bestelnummer is #470.
in mijn spambox is geen mail gekomen, wel weet ik dat ik bij mijn bestelling het huisnumer niet heb ingevuld.
dit nummer is 141.

hopelijk komt het goed!
ik hoor het graag

mvg Rianne

Tattoo Ketting op Februari 02, 2015

Beste Rianne,

Wij hebben inderdaad geen huisnummer van u mogen ontvangen, zonder huisnummer sturen wij nooit een bestelling op. Daarnaast hebben wij geen betaling van u mogen ontvangen. Wanneer heeft u het geld overgemaakt? En met welke omschrijving?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

rianne op Februari 02, 2015

Goedenavond,

Wij hebben 22 januari om 20:56 een bestelling geplaatst en betaald op rekeningnummer NL40INGB 0654 880 735 bij stichting Sisow (transactiereferentie: 0050001789799472)
dit is betaald via de rabobank op mijn moeders naam (W.J.Moens -Venema)

dit was de omschrijving:471 0050001789799472 Tattoo Ketting
471 Studs voor nagels

hopelijk is dit genoeg informatie en komt het goed!

Tattoo Ketting op Februari 04, 2015

Goedemorgen,

We hebben het uitgezocht, het is zeer vreemd. U heeft namelijk 2 bestellingen geplaatst waarvan 1 waarbij u heeft gekozen voor betaling per bank overschrijving. Vandaar dat deze betaling niet is doorgekomen bij ons aangezien u met IDEAL betaald heeft. Deze tweede bestelling is echter nooit in ons systeem gekomen. We hebben het bij Sisow nagekeken en daar is uw betaling wel goed doorgekomen.

We gaan u een nieuwe ketting toesturen en iets extra's voor het ongemak.

Onze excuses. Wij hopen zo een passende oplossing te hebben gevonden. Mocht u toch niet tevreden zijn, horen wij dit graag!

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

rianne op Februari 04, 2015

Hallo tattoo ketting,

Hartelijk dank voor deze reactie en het uitzoeken van het probleem, hopelijk krijg ik mijn bestelling snel binnen!!

met vriendelijke groet, Rianne

Tattoo Ketting op Februari 10, 2015

Beste Rianne,

Heeft u uw ketting ontvangen?

We horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

rianne op Februari 10, 2015

Hallo,

Ik hen vrijdag mijn ketting en nagelstuds gekregen, ik ben er ontzettend blij mee!

Bedankt voor de hulp en goede service!


Groetjes Rianne

Tattoo Ketting op Februari 11, 2015

Beste Rianne,

Fijn om te horen! Heel graag gedaan.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Laura vb
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

TOP!!!!

Zoals hieronder al gereageerd,, goede service!! mijn ketting was ook verlaat door de post en ik dacht dat i k hem niet zou ontvangn. Toen hbben ze gelijk een nieuwe verstuurd en toen mijn oude ketting binnenkwam mocht ik deze gewoon houden.

ik vond dit erg aardig, top service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Floor op Maart 11, 2015

Hoi,
vind je het een goede kwaliteit?
Ik wil graag zo'n ketting kopen, maar omdat het veel minder duur is dan andere chokers vroeg ik me dat af.

Floor op Maart 11, 2015

laat maar...

Reageer op deze review
Sonja
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Jammer

Zondag 18 januari mijn bestelling geplaatst, vandaag, 26 januari nog niks binnen.
Geen bevestigingsmail, geen mail die bevestigd dat hij opgestuurd is.
Een mailtje gestuurd naar tattooketting.nl maar nooit een reactie gekregen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Januari 27, 2015

Beste Sonja,

Wij hebben nooit een bestelling van Sonja ontvangen, daarnaast hebben wij ook geen mail ontvangen van u.

Wij houden de klanten altijd op de hoogte. Zou u ook even in uw spam mail willen kijken?

Zou u kunnen vertellen om welke bestelling dit gaat?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Laura vb op Januari 27, 2015

ik had wel een berichtje ontvangen van tattooketting. gelijk al, en toen mijn ketting niet aan kwam hebben ze gewoon een nieuwe verstuurd:)!

toenn alsnog mijn vorige binnenkwam mocht ik deze gewoon houden.

Voor mij dus helemaal top service!! Ga zo door

Tattoo Ketting op Februari 01, 2015

Beste Sonja,

Wat is uw bestelnummer? Vreemd dat er geen mail is aangekomen. Wij gaan het direct voor u uitzoeken want wij willen dit ook graag opgelost hebben.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Sonja op Februari 02, 2015

Hallo,

Oke nou dat is best vreemd, er is namelijk wel gewoon €5,49 van mijn rekening afgehaald aan jullie rekeningnummer (NL40INGB0654880735) toegeschreven op 18-01-2015.
Dit gaat om de bestelling van 1 tattoo ketting zwart.
In mijn spam mail is ook niks binnengekomen.

Als jullie deze bestelling niet erkennen, dan zou ik graag het volledig betaalde bedrag terug gestort hebben.
Ik hoor graag van jullie, eventueel via mijn mailadres.

Ik bedoel het allemaal niet vervelend, maar ik zou het graag wel opgelost willen hebben

Groetjes Sonja

Tattoo Ketting op Februari 04, 2015

Beste Sonja,

Wij willen dit ook graag voor u oplossen, echter zonder bestelnummer kunnen wij niks uitzoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw bestelnummer door te geven?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Rowie
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Super service !!

mooie webshop en makkelijk bestellen! levering verliep ook goed :) snel mail contact.

Bedankt!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Maureen
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Eindelijk

Nadat mijn eerste bestelling nooit is aangekomen, gemaild, ze hebben een tweede ketting gestuurd, en die is binnen 1 dag aangekomen. Superfijn en supersnel. Leuk handgeschreven kaartje erbij ;)
Jammer van wat er vooraf ging, maargoed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kelly D.
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
6.0

Tattoo ketting

Ik ben erg tevreden over het product en de snelle levering (binnen 24 uur had ik het binnen).
Het is een mooie ketting en lijkt van prima kwaliteit te zijn.
De verpakking was niet fantastisch, maar dat is verder het enige kleine minpunt, het gaat tenslotte om het product.
Verder alles in orde.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Maureen
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Helaas

Ik heb vorige week zaterdag op deze site een bestelling geplaatst. Die maandag kwam een bevestiging dat de bestelling verzonden was. Op de site staat dat binnen 2 dagen geleverd word, het is nu al een paar dagen later en ik heb nog steeds niets binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 

TattooKetting.nl op Januari 13, 2015

Beste Maureen,

Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben u een mail gestuurd met een oplossing, zou u hier naar willen kijken?

Het kan voorkomen dat er bij de post iets mis gaat, dit komt een enkele keer voor (vooral maanden dec, begin jan). Helaas hebben wij dit niet in de hand.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen een gepaste oplossing voor u te hebben gevonden.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

maureen op Januari 13, 2015

Heel erg bedankt.
Jammer dat er iets mis is gegaan, maar dit kan soms gebeuren.
Ik hoop dat er deze keer niet iets mis zal gaan.

Groetjes Maureen

Reageer op deze review
Tim Schipper
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Perfect!

Super service. Goedkoop, snelle verzending. Zoals beloofd in 2 dagen. Zat ook een handgeschreven kaartje bij. Ik ben helemaal blij. Zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fleur
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Top!

Kwaliteit is goed en hele snelle levering!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Sieraden
  • Kettingen
Productgroepen
  • kettingen
  • Sieraden, horloges, mode accessoires
  • hippe kettingen
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 1,50
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, mister Cash, overboeking
Telefoonnummer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.