Tattoo Ketting

Tattoo Ketting

www.tattooketting.nl
 
6.7 (22)
Tattoo ketting

Tattooketting.nl is de webshop van Nederland en Belgie met tattoo chokers uit de jaren 90. Tattoo chokers werden veel gedragen in de jaren 90. Tattooketting.nl verkoopt de kettingen met en zonder hanger. Ken jij de tattoo choker nog? Je bestelt de ketting gemakkelijk en snel in onze webwinkel. Betalen kan met IDEAL/MisterCash of per bank overschrijving. Tattooketting.nl is goedkoop, en heeft persoonlijke service.

Tattoo Ketting ervaringen

22 reviews voor Tattoo Ketting

 
(9)
 
(3)
 
(3)
 
(3)
 
(4)
Gemiddeld 
 
6.7
 
7.5
 
5.4
 
6.4
 
7.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sanne
Gemiddeld 
 
1.0

Waardeloos

In 1 woord: waardeloos.

Te duur voor de kwaliteit van de kettingen. Slecht contact en trage verzending!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
johan Peeters
Levering 
 
1.0

lege omslag ontvangen

Ik heb vandaag een lege omslag ontvangen in een extra verpakking van de post met de melding omslag beschadigd.
Het juweeltje is verstuurd in een gewone envelop zonder enige bescherming.
Ik kan op geen enkele manier contact leggen met tattoschop.nl.


Was deze beoordeling nuttig? 

johan op December 12, 2015

Beste,

Ja, u hebt gereageerd op 10 dec waarin u belooft een nieuwe ketting te sturen.
Laat ons hopen dat het deze keer onbeschadigd aankomt.

met vriendelijke groet,

Johan

Tattooketting.nl op December 14, 2015

Beste Johan,

U heeft wel contact met ons gehad en wij hebben u een nieuwe ketting toegestuurd. Wij gaan er vanuit dat u deze wel heeft ontvangen? De vorige is bij de post beschadigd, dit kan gebeuren helaas. Wij hebben gelijk een nieuwe ketting toegestuurd nadat wij uw mail hebben ontvangen, wij hebben u ook terug gemaild. Heeft u deze mail niet gelezen of ontvangen?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Tess
Gemiddeld 
 
9.3

Leuk en persoonlijk!

Beste Tattooketting,

Ik wil even zeggen dat ik het persoonlijke kaartje erg leuk vond. De service bij jullie vond ik ook heel goed.

Bedankt! En ga zo door.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chloe
Gemiddeld 
 
6.5

aanvulling vorige review

Yesss inmiddels mijn pakje ontvangen met een persoonlijk briefje en zelfs een cadeautje erbij:).

Ook een attente, lieve mail terug gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chloe
Gemiddeld 
 
3.3

Geen antwoord op mijn mails

Goedendag,

Op 5 oktober heb ik een bestelling geplaatst, nu 16 oktober nog niks ontvangen. Wat mij tegenvalt is dat ik geen reactie krijg op mijn mails. Men zou mij op zijn minst kunnen antwoorden en mij een indicatie geven wanneer mijn bestelling verzonden zal worden. De service (communicatie) is dus redelijk nalatig.
Mijn bestelnummer is #1214

Met vriendelijke groet,

Chloe

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
de block

bestelling

beste ,

ik zou graag weten wanneer ik mijn bestelling in ontvangst kan nemen .
deze is besteld op 9 augustus .
spijtig genoeg heb ik nog geen antwoord gekregen op mijn mails van jullie .
betreft bestelling 1100
mvg

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Augustus 18, 2015

Beste,

We hebben u al een mail gestuurd. I.v.m. vakantie (dit staat duidelijk vermeld op onze website) hebben wij uw bestelling nog niet verzonden. Er staat dat ze na 18-8 verstuurd worden.

Vandaar dat uw ketting nog niet binnen is.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Carmen
Gemiddeld 
 
4.0

Niet ontvangen

Hallo,

Ik heb 12 dagen geleden een bestelling geplaatst, deze heb ik niet ontvangen en ik heb tevens nog geen antwoord op mijn email gehad.

Ik zou graag mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug krijgen. Mijn bestelnummer #884.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op Mei 29, 2015

Beste Carmen,

De bestelling is toen al verstuurd, het kan zijn dat deze niet is aangekomen. Echter hebben wij geen mail van u mogen ontvangen. Kunt u een printscreen van deze mail naar ons sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Carmen op Mei 30, 2015

Hallo,

Ik kan helaas geen screenshot sturen omdat ik geen kopie heb ontvangen en ik gemaild heb via uw site en niet via mijn standaard mail.

Mvg,

Carmen

Tattoo Ketting op Juni 01, 2015

Beste Carmen,

Wij zullen u vandaag een nieuwe ketting toesturen.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Priscilla

Geen bevestigings mail

Goedenavond ik heb net een bestelling geplaatst maar ik heb geen bevestigings mail ontvangen. Ik zou graag willen weten wanneer mijn bestelling thuis krijg. Bestelnummer #808

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattooketting op April 21, 2015

Beste,

Uw bestelling is in goede orde ontvangen, hij ligt klaar en gaat zo op de post. U heeft hem waarschijnlijk donderdag of vrijdag in huis. Uw bevestigingsmail is waarschijnlijk in de SPAM terecht gekomen.

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review

marckmann
Gemiddeld 
 
7.3

goede service

Goedemiddag,

Mijn vorige review kan je als niet meer van toepassing beschouwen. Ik heb mijn ketting net binnen gekregen. Ben erg blij mee. Het kaartje erbij vond ik super attent. Voor de volgende keer zou ik het wel waarderen als ik een reactie terug zou krijgen op mijn e-mail. Dankjewel.

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op April 02, 2015

Beste Marckmann,

Bedankt voor de snelle reactie. Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen. Wij hebben net nog even onze mail nagekeken, maar wij kunnen geen mail vinden (ook niet in onze SPAM).

Heeft u uw vraag via ons contactformulier ingevuld? Of heeft u ons rechtstreeks gemaild?

We horen het graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Marckmann

GEEN BEVESTIGING

Goede morgen,
een paar dagen geleden heb ik bij jullie een ketting bestaald. Gelijk betaald maar nooit een bevestigings email ontvangen. Ik heb jullie hier al over gemaild. Helaas nog geen reactie. Ik hoop zeer dat het zsm word opgelost!

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op April 02, 2015

Beste Marckmann,

Heeft u uw SPAM nagekeken? Het komt erg vaak voor dat de mail in de SPAM beland. Uw bestelling is in ieder geval verzonden, en zal vandaag of morgen bij u binnen moeten zijn.

Zou u ons even willen laten weten of uw mail in de spam box is terecht gekomen?

Alvast bedankt. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

marckmann op April 02, 2015

Goedemiddag,

In mijn spam box heb ik geen email ontvangen. Ik heb opnieuw een review geschreven. Zie hierboven.Dankjewel:)

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Sieraden
  • Kettingen
Productgroepen
  • kettingen
  • Sieraden, horloges, mode accessoires
  • hippe kettingen
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 1,50
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, mister Cash, overboeking
Telefoonnummer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.