Teufel

www.teufelaudio.nl
 
2.7 (5)
Teufel

Teufel Audio is fabrikant van kwalitatieve luidsprekers maar maakt ook home cinema-systemen voor in huis. Teufel is Europees marktleider van directe verkoop van home cinema-systems en luidsprekers. Op Teufelaudio.nl kunt u makkelijk de producten van Teufel online aanschaffen


De luidsprekers van Teufel worden online alleen door Teufelaudio zelf verkocht. Voor u als consument betekent dit dat u kwaliatieve prodcuetn online tegen lage prijzen kunt kopen doordat Teufel de tussenhandel heeft uitgeschakeld.

Teufelaudio Voordelen

  • Scherpe Prijsstelling
  • Niet-goed-geld-terug garantie
  • 12 jaar garantie op Teufel luidsprekers
  • 2 jaar op Teufel versterkers

Teufel ervaringen

5 beoordelingen voor Teufel

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(4)
Gemiddeld 
 
2.7
Bestellen 
 
4.2
Levering 
 
2.4
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
bryser
Gemiddeld 
 
2.8

zeer slecht in levering en communicatie

Ik heb 16-10-2017 een consono 35 mk3 set incl. statieven besteld. Na lang mailen van mijn kant (zelf hoor je niets van ze) heb ik eindelijk via een deel zending op 22-11-2017 mijn speakers gekregen maar nog geen statieven .
Na ik denk bijna 10 mails vanaf mijn kant krijg ik alleen als antwoord het is druk. maar toen kreeg ik mail dat ze waarschijnlijk in week 51 werden gestuurd en dan na kerstdagen zou krijgen....... en we raden het al NIETS.
Weer gemaild en wat denk je ...pppff ze hebben het druk. het is nu 19-01-2018 en zijn dus 4 maanden verder en nog niets gehoord wanneer wel komt . Ik wilde nog meer bij ze bestellen tenminste dat was het plan nog in oktober vorig jaar, maar nu echt nooit meer en raad en dan ook niemand aan....of je moet je setje pas volgend jaar compleet willen gebruiken. een zwaar teleurgestelde en boze koper

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
B.Visser
Gemiddeld 
 
1.0

Communicatie en levering slecht

Moeilijk mee te communiceren. Levertijd wordt maar steeds verder weg geschoven. Schuld ligt natuurlijk bij toeleveranciers wat niet overtuigend overkomt.Laat order gewoon doorlopen en zie wel wanneer alles binnenkomt. Stuur dan alles wel binnen 8 week retour . Wel gokje of het retourrecht wel mogelijk zou zijn
s beslist geen service gericht bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 

W van Ratingen op November 21, 2017

Wat je schrijft klopt helemaal.
Op 6-11-2017 koptelefoon besteld, met een week levertijd.
Gisteren keek ik op Mijn Teufel, en daar stond ineens levertijd 3 weken, vandaag keek ik alweer en toen stond er ineens levertijd 4 weken.
Ik vind het een grof schandaal!!
Met een een beetje geluk krijg ik het volgend jaar zomer.
Dit is ook de laatste keer dat ik wat bestel bij Teufel.
En via Facebook zal ik toch de mensen waarschuwen, tegen zulke valse beloftes.

B Ridder op Januari 20, 2018

hier ook problemen , het is niet normaal. ik heb 16-10-2017 consono mk35 set besteld incl. statieven . na heel mailen vanaf mijn kant eindelijk mijn speakers zonder statieven 20-11-2017 geleverd en nu mail ik me nog steeds gek om de statieven een keer binnen te krijgen en enige antwoord is ...het is druk maar het is toch niet normaal probeer al 4 maanden mijn set compleet te krijgen. Nooit meer bij Teufel!!

Reageer op deze review
Carlo
Gemiddeld 
 
4.8

Retouren worden niet terugbetaald.

Probeer maar eens iets retour te sturen en geld terug te krijgen...

Retouren zijn een onderdeel van de kwaliteitsbeleving. Teufel schermt met de mogelijkheid tot 8 weken te mogen retourneren. Dat kan ook, je ontvang netjes een bericht van ontvangst maar daarna blijft het stil. Ook op het versturen van berichten wordt niet meer gereageerd en er komt geen geld retour. Hou hier dus rekening mee bij het bestellen. Dit verklaart in ieder geval het aanbod van kort gebruikte Teufel audio op de 2e handssites, bij retourneren ben je je geld kwijt en via verkoop houd je nog iets over.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

ralph van de wetering
Gemiddeld 
 
2.8

slechte service

De IP 300 BR homecinema set van teufel nu anderhalf jaar in bezit maar na een jaar begon de cd-lade kuren te vertonen.
De lade ging na een tijd bijna niet meer open en toen besloten om de set terug te sturen.
Bij terugkomst bleek dat de lade nog steeds hetzelfde mankement vertoond en word er als reactie gegeven dat de cd-lade schoongemaakt is.
Toen dus nogmaals terug gestuurd en na 2 maanden eindelijk de set weer terug.
Maar nog steeds hetzelfde probleem ! Ik zit er nu zelfs aan te denken de speler maar aan de stortplaats te doneren en gewoon een heel ander merk te kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Helmo
Gemiddeld 
 
1.5

Slechte levering

Cinebar 52 THX Streaming begin September 2014 besteld via de Teufel site, bedrag van € 1000.- overgemaakt , daaropvolgend een Mail dat het product niet op voorrrad is.
Gehoord van de service afdelingsmedewerker, dat consumenten die allemaal al betaald hadden van af Augustus al wachten op hun bestelling.
Veel reclame en advertenties zetten en dan niet kunnen leveren.

Helaas Teufel geen goed begin voor een nieuwe consument.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Teufel
Productgroepen
luidsprekers
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.