UPC

www.upc.nl
 
5.3 (1)
upc

upc biedt snel internet, digitale televisie en vele andere diensten aan. Upc bestaat al langere tijd en is een van de grotere aanbieders in Nederland.

UPC ervaringen

1 beoordelingen voor UPC

Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Susan
Gemiddeld 
 
5.3

Seer slechte klantenservice

Ik sla achterover van de slechte klantenservice van UPC. Een paar dagen geleden ontving ik een email van UPC om te bevestigen dat mijn nummer was veranderd. Ik had dat helemaal niet aangevraagd dus bel onmiddellijk de klantenservice. Zij zetten het nummer terug.
De volgende dag ontvang ik opnieuw een email van UPC dat mijn nummer is veranderd. Ik bel opnieuw, en opnieuw wordt het nummer teruggezet.
Je raadt het al: de volgende dag weeeer.
Ik begin inmiddels mijn geduld te verliezen en bel opnieuw voor een verklaring. Er wordt mij verteld dat ik terug zal worden gebeld binnen 72 uur (?!). Let wel, ik ben al die tijd niet onder mijn nummer bereikbaar.
Vandaag word ik doodleuk gebeld met de mededeling dat iemand anders mijn nummer heeft aangevraagd en dat ik het nummer alleen met de toestemming van die persoon terug kan krijgen. Ik vraag hoe het kan dat iemand zomaar mijn nummer kan aanvragen en dat dat dan zonder enige controle wordt overgezet. Blijkbaar is het genoeg om een verhuisformulier of een overstapformulier met nummerbehoud aan te vragen en dan het nummer in te vullen dat behouden moet worden. Er wordt niet gecontroleerd of dat nummer van die persoon is en of een andere klant dat nummer al heeft. Dit is te gek voor woorden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.