Van den Assem

www.assem.nl
 
3.7 (7)
Van den Assem

Van Den Assem Online. In de webshop Vandenassem.nl vindt je meer dan 130 topmerken welke direct online te bestellen zijn.

Indien je online schoenen of laarzen gaat kopen is een bezoekje aan Vandenassem online zeker de moeite waard. Van den Assem schoenen heeft naast de online webshop ook echte filialen. Bestellen gaat eenvoudig en uw bestelling is binnen 1-3 werkdagen in huis.

Vrij uniek in de online schoenen markt is dat Vandenassem.nl gratis verzending en retour service aanbiedt!

Van den Assem ervaringen

7 beoordelingen voor Van den Assem

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(4)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(3)
Gemiddeld 
 
3.7
Bestellen 
 
3.8
Levering 
 
3.6
Service 
 
2.6
Prijs 
 
4.8
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
h
Gemiddeld 
 
6.3

aanmaning ondanks op tijd betalen

Nooit problemen gehad. Nu wel ter waarschuwing. Rekening keurig betaald via internetbankieren. Toch alsmaar aanmaningen. Na 9 dagen van den Assem gemaild. Het zou langs elkaar heen zijn gegaan. Toch vreemd na 9 dagen. Later weer aanmaning plus kosten extra. Ik allerlei bewijsjes gestuurd van betaling. Maar van den Assem kan niets voor mij doen. Ik moet zelf maar het boekhoudbureau bellen en alles uitleggen voor de 3e keer. Ik vind dat niet zoals het hoort en een slechte service. Graag oplossing.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Patrick
Gemiddeld 
 
1.0

Niet nakomen van afspraken: loyaliteit???

Ik wilde een grote bestelling doen (ca €900) en heb de klantenservice gebeld of er nog actiecodes/korting van toepassing was. Antwoord: installeer de app dan ontvangt u bij eerste bestelling 10% korting. De app betreft een loyaliteitsprogramma.

Na installeren app: €10 korting... medewerker teruggebeld: deze deed navraag en dacht toch echt dat het 10% moest zijn. Mocht hierover niet beslissen en ik zou volgende dag teruggebeld worden.
Zelf maar om 16:00u gebeld, anders nog een dag vertraging. Antwoord: na overleg op één artikel 10% korting...

Ik heb aangegeven dat dit niet fraai is, maar loyaliteit en betrouwbaarheid is niet aan de orde. Voor mij nooit meer van Assem!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
D
Gemiddeld 
 
2.3

Slecht geholpen (sago)

Na 3 keer slecht geholpen (niet geholpen) en afgeblaft te worden in van Assem Rotterdam zijn wij klaar met van Assem.
Enkele simpele vragen over maten van de schoenen of wie ons dan eventueel kan helpen kregen we te horen dat we maar goed moesten kijken, onbeschoft en chagerijnig personeel.
De merken die van Assem verkoopt zijn wel bij meer winkels te krijgen, dan gaan we ons geld daar maar uit geven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Diana
Gemiddeld 
 
5.0

Sandaaltjes voor mijn kleindochter gekocht van 74 euro in de winkel. Aangezien er kleine steentjes op zitten gevraagd of deze er snel van gaan. Antwoord; nee deze zitten er goed op. 4x gedragen, steentjes eraf. Service nummer vd Assem gebeld, opsturen naar antwoordnummer. Na 2 weken zelf maar eens gebeld. Waren naar de winkel terug gestuurd. Winkel gebeld, weer verhaal gedaan. Gevraagd waarom ik niet op de hoogte ben gehouden. Snibbig antwoord; Kreeg ze gisteren pas binnen ( jaja), en ik begin pas om 12 uur. En aan de kassa is u verteld dat er geen garantie op steentjes etc zit. Ik zeg sorry, nee hoor. Geen discussie met deze mevrouw aangegaan. Uit coulance kan ik andere schoenen uitzoeken. Maar kleindochter wilde juist deze! Koop al jaren onze schoenen bij vd Assem, en niet van de misselijke bedragen die wij daar uitgeven. Maar ze krijgen het steeds hoger in hun bol daar. Ga dus niet meer daar naar toe, ben er nu echt klaar mee. Kapsones hoeven ze niet te hebben, want ze werken maar gewoon in een winkel! Iedereen is nodig in de maatschappij, maar de manier waarop sommige daar kunnen kijken naar je .....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Van Koppen
Gemiddeld 
 
1.8

laarzen besteld en direct betaald per ideal wel orderbevestiging gekregen daar bleef het dan ook bij vevolgens 4 dagen niets gehoord waarna ik 2 x een e-mail gestuurd heb waar in eerste instantie niet op gereageerd werd,vervolgens tot 2 x toe gebeld met de webshop waar ze beloofde de spullen op woensdag te verzenden en uiterlijk donderdag zouden ariveren,dit niet nagekomen weer gebeld zeggen het nu op vrijdag te gaan verzenden we wachten het af vind het niet zo erg als het meer dan een week duurt voor iets geleverd wordt maar communiceer dit naar de klant!! slechte zaak eerste en gelijk laatse keer besteld hier!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kim
Gemiddeld 
 
5.0

Mooie winkel, mooie laarzen maar verkoopmedewerksters die het een beetje te hoog in de bok hebben.
Heel zonde, ik ga de winkel binnen en ben bereid voor 200,- nieuwe laarzen te kopen maar wanneer ik vraag of er van de schoenen die ik wil passen een maat 40 aanwezig is, krijg ik al een chagrijnige blik.
Vervolgens een snerk over het passen met mijn gewone sokken ( welke ik immers draag midden in de winter ) Uiteindelijk m'n laarzen op internet, omoda, besteld, geen gedoe met arrogante verkoopmedewerksters!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Leroy
Gemiddeld 
 
6.0

Laatst laarszen besteld op Assem.nl. Bestellen bij van den Assem is eenvoudig. Levering was na twee dagen. Prijs is ongeveer hetzelfde als bij winkels hier in de stad. Met de service van Assem.nl heb ik geen ervaring. De laarzen zitten goed en lijken van goede kwaliteit dus ik hoop ze ook niet nodig te hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Van den Assem
Productgroepen
schoenen
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.