Viking Direct

www.vikingdirect.nl
 
2.0 (7)
VikingDirect

Viking Direct verkoopt online kantoorartikelen in heel Nederland. Bij Viking Direct kunt u online kantoormateriaal kopen zowel als u een kleine of grote onderneming heeft. Het assortiment kantoorartikelen wat Vinkingdirect aanbiedt bestaat uit o.a: Computer Hardware, Meubelen, Kantoorkasten, Kantoorstoelen en ga zo maar door.

Aanbiedingen Viking Direct?

Vikingdirect heeft altijd speciale aanbiedingen zodat u goedkoop en vaak met korting uw kantoor kunt inrichten met de kantoorinventaris van Vinkingdirect.nl!

Viking Direct ervaringen

7 beoordelingen voor Viking Direct

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(6)
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.6
Prijs 
 
2.3
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
lhyeung
Gemiddeld 
 
1.0

Niet leveren product

Een router besteld op 20-11-2017, zal na worden geleverd. 11-12-2017 een mail gekregen of ik een review willen schrijven over het product. Toen dacht ik er weer aan dat het product nog geleverd moet worden. Even ingelogd op de site, staat product niet meer leverbaar. Contact opgenomen met klantenservice en bevestigd dat het product niet geleverd kan worden en geannuleerd. Als ik zelf niet achter aan was gegaan, hebben ze waarschijnlijk nooit iets over de bestelling gezegd. Wat een super slecht bedrijf

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Inge
Gemiddeld 
 
1.0

bestelling nooit ontvangen

bestelling geplaatst en na 2 weken nog niks ontvangen. Bellen lukt niet en de email die ik begin van de week heb verstuurd ook nog steeds geen reactie op.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Carlos

NOOIT DOEN

Amateurs van het hoogste niveau.. dus doet het niet

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Beata
Gemiddeld 
 
1.0

Levertijden

Wat er weer slechte ervaringen. Nou zijn wij er klaar mee met zo samenwerking! 7 februari een aantal meubels besteld. Een deel zou al volgende dag bezorgt moeten worden en de rest van deze besteling binnen 5 werkdagen. Volgende dag is alleen maar een product besteld ipv twee. Naar 17 werkdagen gebeld waar de rest van de bestelling blijft en daarna krijg ik te horen "mevrouw deze besteling wordt deze week gezordt". Vervolgens krijg ik weer te horen dat de matten op de site niet kloppen en dat de kleur anders zou zijn als besteld of wij hier mee akkoord gaan? Meteen gezegd dat wij het niet erg vinden als ze maar allemaal zelfde kleur is. Daarna hebben ze aangegeven dat het 10 tot 15 werkdagen is een paar uur later dat het 6 weken is. Heel erg slechte service, ze geven om niks zijn klanten. Ze vertellen iets wat uit de vinger gezuigt is. Wij zijn nouders al echt besloten om per direct te stoppen met samenwerking.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ben Kalverboer
Gemiddeld 
 
1.3

Pas op Uw tellen❗️Niet doen.

21 dec betaald. Niets gehoord- niets ontvangen ⁉️
Waardeloze club, zoek het ergens anders.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ben
Gemiddeld 
 
1.3

zeer slechte service

Online posterframe besteld, netjes via ideal betaald, maar geen bericht en geen pakket.
Via de chat functie contact gezocht en men vertelde mij dat er geen bestelling was aangemaakt, wel geld ontvangen.
Als " gunst" wilde men dan wel opnieuw een bestelling aanmaken, maar een bevestiging daarvan wilde men niet sturen.

na lange tijd uiteindelijk wel de lijsten ontvangen, en een email met een factuur die 9 euro lager was dan wat ik had betaald.
Via de website het geld retour gevraagd, daar werd zeer onbeschoft en kortaf dat het op 5 juni zou worden teruggestuurd.

10 dagen later nog altijd niet terug gekregen, mijn online gegevens zijn verwijderd, kan dus niets meer terug vinden.

zeer slecht bedrijf, zal er nooit meer zaken mee doen, lijkt zelfs een beetje op oplichting !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Auke van der Wilden

Waardeloze facturatie

Vorig jaar verhuisde ons kantoor. Wij netjes verhuisbericht doorgeven, werd niet door Viking gewijzigd. Na verloop van tijd kwamen de aanmaningen, die meteen betaald in december. Met de kerst sturen ze een incassobureau op ons dak. Onder dat dreigement nogmaals betaald, dus dubbelop! Nu al maanden bezig met het terughalen van het teveelbetaalde geld. Terwijl een fatsoenlijk bedrijf dit per omgaande doet lijkt het Viking erom te doen om die paar honderd euro zichzelf onterecht toe te eigenen. Schandalig!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
G.F.Faasse

zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf.
Ik wilde kerstpakketten bestellen en had er al voor betaald.
Steeds was er een pakket uitverkocht zodat ik weer een ander pakket koos.
maar welk pakket ik ook bestelde alles was uitverkocht maar bleef wel op mijn bestellijst staan voor wanneer dan wel?
En je denkt voordelig bij hun uit te zijn maar dat is een lokkertje want je betaald 2 tarieven hoog en laag btw waardoor je nog duur uitbent.
Ik heb mijn geld teruggeeist na veel gezeur van hun omdat ik een bedrijf was zeiden zij moest ik nr.van Kamer van Koophandel geven en ik ben particulier.
Heel vreemd hoe zij met klanten omgaan.
Nee ik bestel nooit meer wat.
De terugbetaling ging ook niet vlot duurde alles bij elkaar 2 weken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
FK
Gemiddeld 
 
1.0

Op de site een cover voor een tablet gezien voor een hele gunstige prijs, vervolgens de optie gekregen om een online gesprek te voeren met een medewerkster. Deze gaf aan dat het een origineel product was en ging niet in op de prijs.
Ook niet op andere aanvullende vragen en plots werd de verbinding verbroken van hun zijde.
Kortom niets besteld, als je zo al met je toekomstige klanten omgaat.....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

J. Vergoor
Gemiddeld 
 
5.8

Ik koop al jaren voor mijn bedrijf mijn katoorartikelen bij Vikingdirect. Bestellen gaat eenvoudig en je kunt een account aanmaken zodat het na de eerste keer nog makkelijker gaat. Erg tevreden over de levering want die is over het algemeen 1 a 2 werkdagen. Wat betreft de prijzen zouden ze wat scherper mogen adverteren.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.