VYDZ

www.vydz.nl
 
8.9 (58)
vydz

VYDZ.nl is de webshop van het nieuwe Nederlandse fietsenmerk VYDZ. VYDZ is gespecialiseerd in single speed fietsen met een fixed gear uiterlijk. De fietsen van VYDZ zijn vooral erg populair als stadsfiets. Wat de VYDZen onderscheidt van de meeste fietsen is hun opvallende kleurrijke uiterlijk en de hippe uitstraling. Daarnaast zijn de fiets van VYDZ erg betaalbaar, supersnel en worden ze bij bestelling voor 14:00 uur dezelfde nog verzonden.

VYDZ ervaringen

58 beoordelingen voor VYDZ

 
(48)
 
(4)
 
(4)
 
(1)
 
(3)
Gemiddeld 
 
8.9
 
9.2
 
9.0
 
8.6
 
8.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Tobias
Gemiddeld 
 
2.3

Misceaup

Het eerste dat je ziet op de website van Vydz is de kreet 'voor 13:00 uur besteld, volgende werkdag in huis'. Ik heb mijn Classy Red Vydz een paar minuten voor 13:00 besteld, en ben de volgende dag de hele dag thuis gebleven om de fiets te ontvangen. Deze werd niet bezorgd. Toen ik hier over belde bleek dat ik hem 'ook wel erg laat besteld had'. Er zou dus op de website moeten staan: 'voor 12:55 besteld, wellicht de volgende dag in huis, mits je niet om 12:54 bestelt, want dat is wel erg laat'.
De volgende dag werd de fiets bezorgd. De trappers heb ik precies volgens de voorschriften ingedraaid. Vervolgens bleek het schroefdraad te zijn kapot gedraaid, waardoor de trapper er afbrak. Toen ik hier mijn beklag over deed kreeg ik 'uit coulance' een nieuwe krenk toegestuurd (in een schoenendoos van Nike) die ik er wel bij een Bovag-gecertificeerde fietsenmaker op moest laten zetten (voor 20 euro) want 'anders bleven we bezig'.
We zijn inderdaad bezig gebleven. De fiets heeft een paar maanden oké gefietst, maar om de een of andere reden liep de ketting er steeds af - de trapas bleek scheef te zijn. De Bovag-gecertificeerde fietsenmaker kon dit wel maken, maar dat zou 90 euro kosten. Hier heb ik dus voor bedankt. Inmiddels had ik de ketting al laten vervangen, want de bijgeleverde ketting was van dusdanig slechte kwaliteit dat dit onvermijdelijk was. De fietsenmaker had inmiddels zo veel medelijden met me dat hij me hier wel 5 euro korting op heeft gegeven, waardoor dit nog maar 15 euro heeft gekost.
Ik heb deze fiets nu nog geen jaar en ik kan niet anders dan zeggen dat dit echt de grootste miskoop is die ik ooit heb gedaan. De fiets is ook totaal verroest, de handvatten floepen er af, de binnenband is versleten.
Ik begrijp niet hoe iedereen zo enthousiast kan zijn over deze fietsen en dit merk. De service is onprofessioneel, onbeleefd en ronduit slecht en het product dat ze leveren is waardeloos.
Wil je een barrel van een fiets kopen maar dit niet op straat doen bij een junk, doe het dan vooral bij Vydz, succes gegarandeerd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Philip Wallage op December 13, 2017

Beste Tobias,

Je hebt volkomen gelijk voor 13:00 uur besteld hoort er dan ook de volgende dag te zijn. Ik heb je
bestelling even nagekeken en deze is op 12:58 bij ons binnen gekomen en dus voor 13:00 uur. Stom van ons dat deze dan niet mee is gegaan met de vervoerder. We zullen hier op letten. Tevens zie ik inderdaad een enkele mail met je probleem en vanuit onze kant de oplossing. Jammer dat er daarna weer problemen met de fiets waren. Dit hebben wij nooit van je vernomen. Omdat je nooit hebt aangekaart dat er een probleem was waren wij niet op de hoogte en hebben we je ook geen passende oplossing kunnen bieden. Jammer dat je ons die kans niet hebt gegeven. Mocht je nu nog problemen met je trapas hebben dan horen wij dit graag en bieden we je alsnog aan om het te verhelpen.
Jammer dat je de service slecht en onprofessioneel noemt. Dit is niet terug te vinden uit onze mail wisseling waar we je snel helpen en dus ook met een oplossing komen.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan helpen we je graag.

Tobias op December 13, 2017

Dag Philip,

Fijn dat je hebt gevonden dat ik niet bedacht heb dat ik de fiets voor 13:00 uur besteld heb! Je hebt gelijk dat ik jullie misschien niet genoeg de kans heb gegeven om het probleem op te lossen. Maar je zal met me eens zijn dat als je in een e-mail iets in de trant van "dan blijven we bezig" leest je de klant niet bepaald het idee geeft dat jullie bereid zijn extra service te verlenen. Ook het feit dat het "uit coulance" en op eigen kosten bij een fietsenmaker gerepareerd moest worden wekken een andere indruk. Daarbij verandert het wel of niet contact met jullie opnemen niets aan de kwaliteit van de fiets. Want het lijkt mij dat de hierboven beschreven problemen wel wat veel zijn voor één jaar en dat was de Bovag gecertificeerde fietsenmaker met me eens. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog gespannen door de mijn inziens veel te lovende recensies hier. Een tegengeluid leek mij op zijn plaats.

Groet

Tobias op December 13, 2017

Dag Philip,

Fijn dat je hebt gevonden dat ik niet verzonnen heb dat ik de fiets voor 13:00 had besteld! Je hebt gelijk dat ik jullie misschien niet genoeg de kans heb gegeven om een passende oplossing voor mijn problemen te bieden, maar je zult het met mij eens zijn dat als je in een mail leest 'anders blijven we bezig' je daarmee niet bepaald de indruk mee wekt dat jullie bereid zijn extra service te verlenen. Daarbij komt het feit dat het 'uit coulance' leveren van een nieuwe crank, terwijl er in eerste instantie door jullie een ondeugdelijk product is geleverd en er dus van coulance geen sprake hoeft te zijn, én dat deze op eigen kosten bij een fietsenmaker gemonteerd moest worden, ook niet die indruk wekt. Bovendien doet het al dan niet contact opnemen met jullie natuurlijk niets af aan het feit dat de kwaliteit van de fiets en fietsonderdelen (zoals de ketting) gewoon slecht is. De hierboven omschreven problemen lijken me sowieso wat veel om op een splinternieuwe fiets voor te komen in minder dan een jaar, en de Bovag-gecertificeerde fietsenmaker was dit met mij eens. Wellicht had ik te hoge verwachtingen van Vydz door alle lovende recensies hier, en een tegengeluid leek mij daarom op zijn plaats.

Met vriendelijke groet,
Tobias

Philip Wallage op December 14, 2017

Tobias,

Hartelijk dank voor je opbouwende kritiek, hier leren wij van en helpt ons de dienstverlening te verbeteren. We doen ons best om altijd de klant centraal te laten staan en een goed product te leveren, heel soms lukt dat niet. Mijn oprechte excuses en het aanbod tot reparatie staat nog steeds!

Reageer op deze review
Denny

Levertijd

Ik heb afgelopen woensdag de vydz commando besteld alleen is die nog steeds niet geleverd dus die snelle levering klopt na mijn weten niet helemaal. Verder is het voor mij nog afwachten over de kwaliteit van de fiets

Was deze beoordeling nuttig? 

Denny op December 11, 2017

Vandaag heb ik de fiets ontvangen. Ondanks de wat latere levering erg blij met de fiets.
P.S. Wadeer jullie snelle reactie terug.

Philip Wallage op December 11, 2017

Beste Denny,

Als je de fiets nog niet hebt ontvangen, dan is er zeker iets mis gegaan. Het is nu zondag en we zijn niet op kantoor, maar wil je mij morgen vroeg even bellen? Dan gaan we er direct achteraan.

Gr.
Philip

Reageer op deze review
Younes
Gemiddeld 
 
9.0

TOP-service TOP-bikes !

De VYDZ krijgt van veel complimenten van mijn vrienden en kennissen..veel mensen staren naar je (fiets) als je ze passeert!
Geweldig !

De VYDZ fietst zeer vlot, je vliegt/glijdt als het ware doorheen de wegen..echt zalig !
Het lakwerk kan wel beter, maar voor deze prijs klaag ik zeker niet..prijs/kwaliteits-verhouding is goed tot zeer goed.

De installatie-gids is zeer duidelijk en to the point. kort en bondig. Het is ook zeer makkelijk in elkaar te steken, zeker ook voor mensen die niet zo technisch aangelegd zijn !

De service is TOP!
Ik had eerst een King's Blue besteld een paar maanden geleden, en een tijdje geleden waren mijn wielen ervan gestolen..Dus ik wou dan een nieuwe VYDZ bestellen maar Chris vertelde mij per mail dat ik 20% korting krijg bij de aankoop van een nieuwe, dus ik had dan maar een nieuwe VYDZ besteld (All Black).
Ondertussen krijgt mijn King's Blue nieuwe wielen die ik besteld heb. Mijn collectie is dus zo van start gegaan zeg maar! :-)
De All Black had ik vrijdag besteld, en maandagvoormiddag was deze al thuis toegekomen !!

Als je je VYDZ goed onderhoud: kan er weinig fout gaan, dus geregeld invetten, ketting bijstellen, maandelijks aanspannen van bouten...Het staat allemaal duidelijk in de installatie-gids!

Bedankt Chris voor de vlotte, eerlijke communicatie !

Chapeau voor team VYDZ !

Was deze beoordeling nuttig? 

Philip Wallage op November 27, 2017

Beste Younes,

Fijn dat je ervaring zo goed is. De All Black heeft een nieuwe soort laklaag. Deze moet weer beter zijn. Benieuwd of je dat ook ervaart.

Ik zal de complimenten aan onze klantenservice medewerker Chris doorgeven.

Veel VYDZ plezier

Reageer op deze review

Eva
Gemiddeld 
 
10.0

Ben erg blij met me vydz

Ik heb contact gehad met de klantenservice van vydz ik twijfelde over welke maat ik nodig had
zij adviseerde me om langs een van de dealers te gaan.
ik ben naar de vydz dealer in Amstelveen gegaan ben daar zeer goed geadviseerd.
ze hebben zelf de fiets voor me in elkaar gezet en de Accessoires gemonteerd

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sil
Gemiddeld 
 
10.0

Top vydz

bestelde op donderdag middag de fiets en vrijdag ochtend werd de fiets al afgeleverd.
Na 1 uur zat die fiets al in elkaar dankzij de zeer duidelijke beschrijving.
Heb de fiets nu 2 maandag en hij bevalt me erg goed.
En dit allemaal voor maar €279

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alperen
Gemiddeld 
 
10.0

Hoogte van de stuur?

Hoi,

Ik heb me fiets nu ongeveer al 4 maanden, en het is echt een top fiets. Snel, makkelijk en licht.
Ik geniet elke keer als ik op me fiets stap.

Ik heb wel een klein puntje en ook gelijk een vraag. Het stuur zit voor mij beetje te laag. Ik ben 1.83 cm, dus als ik heel lang fiets begin ik een beetje last te krijgen van me rug. Kan je het stuur zelf ook afstellen kwa hoogte voor je zelf.
Zou super tof zijn als dat kan.

Vriendelijke groet,

Alperen Bas

Was deze beoordeling nuttig? 

Philip Wallage op Augustus 22, 2017

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je review. Het is altijd een compliment om te lezen dat iemand geniet van zijn fiets.

Het stuur kan inderdaad niet hoger. Het is een sportieve fiets met een daarbij behorende houding. Wellicht kunnen we de hoogte van het stuur nog eens bekijken en in de toekomst aanpassen. Maar voor nu kan ik je helaas niet helpen, sorry!

Wens je nog veel plezierige en veilige kilometers.

Reageer op deze review

Jens
Gemiddeld 
 
9.5

Heerlijk!

Ik rij nu al 2,5 jaar op een VYDZ. Eerst had ik de Black Pearl maar na diefstal 2 maanden geleden ben ik voor de King's Blue gegaan.

De black pearl vond ik al geweldig maar dit overtreft het weer. Je kan zien dat de kwaliteit is verbeterd. De lak is top en ik heb nu metalen trappers in plaats van plastic. Ik zit er nu voorop een mooi plaatje ipv een sticker.
Het meest ideaal vind ik de iets bredere banden, geven meer comfort en voelt ook stabieler.

Keep up the good work!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Menno
Gemiddeld 
 
9.5

Top fietsje

Ik heb sinds vorige zomer de black pearl. De prijs si zeer gunstig, niet alle onderdelen zijn roest vrij staal, dus ik heb wel wat roest op mijn fiets. Maar hij rijd supper! Heb hem net terug van onderhoud en hij is als nieuw! Echt ontzettend blij met deze fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anoniem
Gemiddeld 
 
1.0

Onprofessionele klachtbehandeling en proberen niet vanuit de klant te denken

Philip Wallage is kortaf en neemt klachten niet serieus.

Antwoord klantenservice

Beste Anoniem,

Jammer dat u de service zo heeft ervaren, dat is zeker niet de bedoeling.
Wat is uw naam, bestelnummer en klacht? Wellicht dat ik u dan alsnog kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Chris Goedhart
Klantenservice

Was deze beoordeling nuttig? 

Chris Goedhart op Januari 31, 2017

Beste Anoniem,

Jammer dat u de service als ondermaats heeft ervaren, dit is niet de bedoeling.
Wat is uw naam, bestelnummer en probleem? Wellicht dat ik u alsnog kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Chris Goedhart
Klantenservice

Reageer op deze review

Aster
Gemiddeld 
 
9.5

Top

Heel gave fiets, snel verzonden. Helaas had ik een monteer foutje gemaakt. Mijn Crank ging hierdoor kapot. Vydz stuurde mij een nieuwe gratis op. Erg goede service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
VYDZ
Productgroepen
  • fietsen
  • stadsfietsen
  • fixed gear fietsen
  • single speed fietsen
Levertijd
1 werkdag
Verzendkosten
Gratis
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
Telefoonnummer
020-3542218

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.