Amazon.nl

 
5.6 (79)

Amazon.nl ervaringen

79 reviews voor Amazon.nl

 
(18)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(22)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.4
 
4.7
 
6.2
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
89 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
Volgorde 
 

Nanoblock

hallo,
ik overweeg iets te kopen via amazon.com maar kan ik dan ook gewoon in euro's betalen?

alvast bedankt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.com en amazon.uk vanuit het buitenland. Nu sinds ik kindle apparaten heb is amazon.com duidelijk goedkoper dan alle andere winkels. het assortiment is ook enorm.

Wel bij fysieke dingen zou het fijn zijn om NL amazon winkel te hebben. Ik hoop ook dat dit er snel komt!

Jammer dat je met de kindle fire hd niet veel kunt doen buiten USA. Want de mogelijkheden in zijn geweldig!


De betalingen en leveringen van amazon zijn perfect en ik denk dat de gemiddelde Nederlander niet beseft dat NL een van de weinige landen zijn waar over het algemeen niet wordt betaald met creditcard. Dat is de normaalste zaak van de wereld in andere landen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al twee jaar regelmatig boeken en andere artikelen via Amazon UK, Amazon De en heb tot nu heel goede ervaringen. Ook tweedehands boeken zijn vaak van niet van nieuw te onderscheiden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Heel goede ervaringen met Amazon.de, vlotte levering, naar NL en BE voor boeken en DVD ondertussen gratis, ook gebruikte DVD's zijn goed, let wel op de recensies. Altijd goedkoper dan nederlandse sites. Al jaren klant, betaling met creditcard nog nooit een probleem geweest.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik bestel zeer vaak op Amazon. Prijzen zijn goedkoper als bij vele andere shops. Wel even opletten of dat je geen importheffingen moet betalen als je uit de US besteld.

Ik bestel daarom vaak bij Amazon frankrijk of United Kingdom dan heb je geen importheffingen en de verzendkosten zijn ook nog eens lager. Ik ben dan ook blij met de Nederlandse vestiging van Amazon.nl!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Soms is het niet mogelijk om een bepaald artikel te bestellen omdat het niet geleverd kan worden. Dus ik ben vaak gedwongen om te bestellen via amazon.de

Was deze beoordeling nuttig? 

gus op Maart 17, 2013

Ik heb bestellingen gedaan op amazon maar omdat mijn afleverings adres niet goed zou zijn zijn de 2 bestelingen die ik heb gedaan op amazon uk shop niet geleverd gelukkig is alles wel teruggstort op mijn creditcard. Het probleem is ik weet niet wat er fout is in mijn afleveringsadres diverse malen proberen contact te krijgen met amazon via de website maar kreeg altijd standaard e-mail antwoorden met hun onduidelijke verklaringen dus geen klant vriendeljk bedrijf op dat gebied ben dus ook gestopt om amazon te gebruiken wacht totdat het een nl shop is zoals bol.com

De Coninck Jeannine op Juli 23, 2013

Ik heb gisteren hetzelfde meegemaakt bij d bestelling van een boek, dat zou niet geleverd kunnen worden op het opgegeven adres wat nochthans hetzelfde is als in het verleden.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte ervaring.
Een artikel besteld, maar helaas had deze kwaliteitsproblemen. Na 4 exemplaren teruggestuurd te hebben vanwege de zeer slechte kwaliteit, zoals niet aansluitende delen, overmatige lijmresten, verf eraf, krassen, defecte pixels in display, kreeg ik een email dat dit niet kan omdat ze alle artikelen van te voren checken voordat ze verzenden. Yeah right, zeker door een gesealde doos. Daarom staan in de reviews van het produkt ook al die slechte recensies vanwege kwaliteitsproblemen, en ook van anderen die 4 keer dit produkt teruggestuurd hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

USB stick niet ontvangen

Bij Amazone de een usb stick besteld. De levering was op hun site te volgen. Helaas is het artikel wat door DHL bezorgd zou worden nooit geleverd. DHL meldt dat het artikel nooit bij hun sorteercentrum is ontvangen.
Van Amazone de geen enkele reactie ontvangen op mijn klacht via hun site.
Naar mijn geld ruim €50,00 kan ik fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jon op Oktober 27, 2015

50 euries voor een USB stick gek. Je bent vast afgezet... ;)

Zhouyi op Mei 27, 2016

Heb je via amazon.com of .de besteld?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Nooit AMAZONE.DE gebruiken

Bestelling werd geaccepteerd door Amazone.de ,ook de verrekening via creditcard.Ruime leveringstijd geaccepteerd maar kreeg een 'stortvloed'aan woorden in een mail dat de cc niet (meer)was geaccepteerd. Elders overigens wel.
Opnieuw cc ingevoerd en het spel begon weer opnieuw maar ook na enige tijd alsnog weer geen acceptatie(meer) van de CC. Toen iets anders besteld en...met dezelfde cc betaald en ziedaar binnen 2 dagen alles thuis uit Duitsland.
Ze vertellen in standaard-emails veel blablablabla maar zeggen niet wat hun probleem is. Ook hen bereiken via 'een' email-adres schier onmogelijk opgave ;vele bouncingen en alles terugsturen ,zelf mijn bankantwoord dat er gediscrimineerd wordt wordt niet opgepakt.Voor de goede orde ; ook heb ik een adres in Duitsland maar regel alles vanuit Nederland.
Waarschijnlijk een 'verboden' levering door fabrikant, NIKON, maar vertellen eo toegeven;NOOIT.
Categorie discrimineerders via betaalmiddelen en GEEN vrijheid van bestellen voor AMAZON; verbieden is goed optie ipv predikken van digoworld(wide)

Was deze beoordeling nuttig? 

Hartman op September 13, 2015

Ik heb ook 4 artikelen bij amazon de besteld en heb er maar 2 ontvangen

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

slechte service

Ik ben zelf woonachtig in Thailand en had een dochter die in UK studeerde. Vlak voor haar vertrek eind augustus heb ik een jurk van French Connection besteld. Helaas kwam de jurk te laat aan (was beloofd dat hij op tijd zou arriveren). De ex-housemates van mijn dochter hebben de jurk naar mij opgestuurd in Thailand. Deze jurk ontving ik pas in november en wat blijkt.....de verkeerde jurk zit in het pakket. Op het plastic waar de jurk in is verpakt staat French Connection maat 42 maar er zit een hele andere jurk in (niet van French Connection) en in een heel klein maatje. Nu stelt Amazon dat we te laat zijn en dat de return policy al voorbij is. Als de goede jurk in het pak had gezeten dan had ik ook niet hoeven te retourneren! Amazon geeft zich niet thuis en is ook niet te bereiken voor deze klacht, het enige antwoord is dat we te laat zijn. Nu zit ik met een afschuwelijke jurk die te klein is en totaal niet mijn smaak (een goedkoop ding) en mijn mooie French Connection jurk heb ik betaald maar niet ontvangen. Ik vind dit geen stijl en ben zwaar teleurgesteld in Amazon en raad het ook niet aan. Zou fijn zijn als iemand van Amazon hierop zou reageren! Dank alvast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik krijg constant deze melding bij het (meerdere malen) invoeren van mn adres op alle verschillende Amazon sites:

''We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. Learn more ''

Wat doe ik verkeerd?
En zou ik de bestelling anders bijvoorbeeld bij een Post NL punt kunnen laten bezorgen?

mvg!

Was deze beoordeling nuttig? 

kristel op December 17, 2013

Had ik ook, ligt niet aan amazon, maar aan de verkoper. Ik heb een mail gestuurd maar de verkoper, of die het product alsnog naar mij op wilt sturen... niet geschoten is altijd mis

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Koop geen Kindle als je in NL woont....

Het is verschrikkelijk. Toen er alleen nog amazon.co.uk was, was ik een tevreden gebruiker die met regelmaat Engelse boeken bestelde op amazon.co.uk. Maar toen kwam amazon.nl..., drama! Ik dacht, laat ik overgaan op digitaal, scheelt weer de nodige bomen, hoewel het bijna niet goedkoper is. Jammer dat de Nederlandse amazon veel duurder is dan de Engelse. Maar als je in Nederland woont, mag je niet in Engeland Engelse boeken bestellen! Ook de Kindle kun je alleen via de Duitse site bestellen. Dus inmiddels op 3 verschillende amazon-sites een ingericht account. Nu wil je boeken in je familie kunnen delen (dit was mogelijk zeiden ze, dit was makkelijk zeiden ze), dus account overgezet naar .com, want alleen daar kan het niet, niet op de Nederlandse site. En uiteraard, lukt het daar ook niet! Daarnaast krijg ik op elke mail de domste antwoorden ooit, als ik al antwoord krijg op mijn vraag! Service dus verschrikkelijk slecht en ook de werking slecht, prijzen in NL uiterst slecht (ook krijg je in Duitsland extra korting op Kindle als je in Duitsland woont, maar uiteraard niet in NL, dan geldt het 'gewone' tarief). Levering duurde ook lang, en bij het bestellen, ook irritant: er staat prijs x en bij afrekenen wordt het x en een beetje (dat is tegenwoordig ook op de engelse site overigens). Al met al had ik de nodige boeken kunnen lezen in de tijd dat ik hiermee druk ben geweest. O ja, epub werkt trouwens niet op Kindle en dat moet je weer op een of andere manier gaan omzetten. Mocht je nog twijfelen over Kindle: DOE HET NIET!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplich*** amazon

let op , er zijn veel oplich*** op amazon. verder geen enkele bescherming via amazon. net zoiets als kopen op een fake site of marktplaats. vergeet de site dus, geen kopersbescherming.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ga niet in zee met Amazon

Nog steeds geen horloge........
En geen telefoonnummer dat je kan bellen. Je kunt alleen aangeven dat je teruggebeld wilt worden en dan wordt je uit Bulgarije teruggebeld en met een kluitje in het riet gestuurd.

Kopers wees gewaarschuwd. Als het goed gaat heb je mazzel. Maar als het fout gaat sta je in de kou.

Nogmaals ga niet in zee mat Amazon !!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

rare verhalen

Paar dagen geleden 2 SD-ards proberen te bestellen via Amazon.de met mijn creditcard. Kreeg ik een dag later de melding dat mijn account geblokkeerd werd omdat ik mijn creditcard gegevens moest verifiëren en via de fax(?) of per post maar even een recent bankafschrift op moest sturen. Nu ben ik helemaal voor creditcard safety en al, maar om vanwege een automatisch gegenereerd bericht even zulk soort info op de post te doen? Paar emails naar amazon en telefoontjes naar de Rabobank later kreeg ik eindelijk een echte mail van Amazon, ipv zo'n automatisch gegenereerd geval, waaruit blijkt dat het ze echt menens is en dat het geen fishing is. Ik weiger echter om dat soort gevoelige info via de post op te sturen (vind het ook onzin) en ik heb ook geen fax (wie heeft er nou gvd nog een faxapparaat in huis tegenwoordig...). Bovendien vind ik het heel vreemd dat dit niet via de mail kan met een printscreentje oid. We leven toch niet meer in de jaren 90.. Heb gezegd dat ze mijn order kunnen cancelen, want de voordelen van thuiswinkelen zijn wel een beetje ver te zoeken nu. Had het net zo goed in NL kunnen bestellen, dat geld wat ik kwijt ben aan buitenlandse postzegels stop ik dan wel in de verzendkosten.

Slechte service, geen inlevingsvermogen, moeilijk om met een 'echt' iemand in contact te komen ipv een automatische generator en erg ouderwets in hun werkwijze. Een faxapparaat.. moet niet gekker worden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Destan op December 18, 2015

Heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt. Maakte me eerst zorgen om phising-mail. Via verscheidene manieren een fatsoenlijk emailadres proberen te vinden van amazon, maar niet gelukt en uiteindelijk gebeld. Blijkt dus inderdaad waar te zijn.

Heb ook meteen mijn order geannuleerd. Daardoor ben ik wel de aanbieding elders misgelopen. Echt jaren 90 dienstverlening is dit. Ze kunnen toch op andere manieren de creditcard verifiëren. Grappige is dat een dag eerder ook al via de creditcard een afschrijving was gedaan door amazon voor een andere bestelling.

Esther op Februari 05, 2016

Hier ook dezelfde ervaring met een bestelling bij Amazon. Kreeg een mail of ik een credit card rekening wilde faxen en wel binnen 4 dagen, anders zou de bestelling vervallen! Dit zou voor de veiligheid van de klanten zijn. Er stond in de fax dat mijn bank vanwege privacy geen adresgegevens wil verstrekken. Nee uiteraard niet! Zouden ze dat in Engeland en Duitsland wel doen? Echt een vreemd verhaal.
Eerst gebeld naar Amazon dat ik een dergelijk overzicht niet heb, aangezien ik al jaren geen overzichten meer via de post ontvang. Alles is tenslotte via internetbankieren te bekijken. Volgens Amazon kon ik een credit card afrekening aanvragen bij mijn bank. Vervolgens mijn bank gebeld met het verzoek om een credit card overzicht te sturen. Helaas zou het wel een paar dagen gaan duren voordat ik de credit card afrekening binnen zou hebben. Amazon heb ik op de hoogte gesteld dat het niet binnen 4 dagen zou lukken en of ze de einddatum van de order wilden verlengen. Ik kreeg daarop echter geen enkel antwoord, Uiteindelijk was t toch gelukt om de 4e dag te faxen, echter ik kreeg geen enkele bevestiging daarvan. De volgende dag maar weer gebeld met Amazon, Het bleek dat mijn order inmiddels geannuleerd was.

Diegene die ik aan de telefoon had zou mij nog een mail sturen, zodat ik opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas nooit meer iets vernomen van Amazon. Wat een drama bedrijf zeg. Het was ook nog een enorm probleem om ergens een fax te vinden, want die worden in Nederland bijna nergens meer gebruikt. Uiteindelijk een bedrijf gevonden die het kon. Dat heeft me ook nog E 4,50 gekost. Wat een hopeloos ouderwets bedrijf met vreselijke beveiligingsregels en een heel slechte service.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

Was deze beoordeling nuttig? 

Max op Juni 19, 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Hallo weet iemand wanneer Amazon.nl Nederland nu eindelijk live gaat? De link verwijst naar de UK versie...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Voorheen was het altijd een gedoe bij Amazon om te bestellen omdat ze een creditcard vragen waardoor ik eerst niet kon bestellen.

Gelukkig ben ik een website tegengekomen waar je Amazon Gift Cards kan bestellen voor Amerika, UK en Duitsland en betalen met iDEAL waardoor het shoppen via deze omweg wel mogelijk was!

Meteen verschillende typische snacks uit Amerika gehaald via Amazon.com

Alles was snel geleverd en heb lekker gegeten :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Jolanda op Mei 04, 2013

Welke website is dat? Lijkt mij ook wel handig om zonder creditcard te kunnen bestellen!

maarten op Mei 28, 2013

3v is een prepaid visa kaart. Je kunt zo vliegtickets kopen, hotels boeken of boeken online aanschaffen. Die kun je bij elke primera halen en net als een beltegoed bonnetje laten uitprinten. Maar ook gewoon kopen via iDeal. Sterker nog. Als je dat een week van tevoren aanvraagt dan krijg je een plastic pas opgestuurd waar je geld op kunt storten. Prepaid creditkaart zoals het eigenlijk hoort te zijn: eerst opwaarderen en dan pas je creditcard kunnen gebruiken.
https://www.3vcard.nl/

Leon P op Juni 17, 2013

Ik neem aan dat Max het over http://www.amzcode.nl heeft? Deze kwam ik onlangs tegen en het werkt nog ook! Eerst had ik wat argwaan maar het fijne van deze site is dat je na aankoop meteen de code op je scherm krijgt. Dus dan kan je meteen jouw account opwaarderen. Ze hebben zelfs Japanse amazonkaarten

Tasja op September 12, 2013

Ik ben http://www.amzcode.nl ook tegengekomen. Ik wilde er een gift card kopen, maar bedacht dat ik eerst maar eens moest uitzoeken of je er werkelijk alles kon kopen.

Ik wilde graag parfum kopen op amazon.de bevoorbeeld van Nina Ricci. Ik voegde het dus toe aan mijn winkelwagen en het viel me op dat sommige parfums niet verzonden konden worden naar België en sommige dan weer wel. Ik vond het erg vreemd dus ik heb steeds het product verwijderd uit mijn winkelwagen. Wat ik ook raar vond was dat wanneer het wel naar Belgie verzonden kon worden de geschatte verzendkosten en btw niet klopte. het parfum koste bijvoorbeeld 29,24 euro + 3,00 euro verzendkosten is in totaal 32,24 euro. maar als ik dan bij geschatte verzendkosten en btw ging kijken was het 12,00 verzendkosten!

Hebben jullie dit probleem ook gehad?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Afgelopen week wilde ik een Manfrotto statieftas kopen bij Amazon.de. Prijs is rond de € 80. Op hun website zag ik dat ze via hun partnerbedrijf Vera Kochs ook een z.g.a.n. aanboden voor € 29,50. Die heb ik besteld, maar bij de betaling kreeg ik de vermelding dat er niet in België kon worden geleverd. Heel vreemd, want ik had al eerder iets bij Amazon.de gekocht, en toen was dat geen enkel probleem. Dus rechtstreeks Vera Kochs gemaild,en na een uur antwoord dat het wèl kon. Gevraagd hoe ik e.e.a. dan zou kunnen regelen, geen antwoord meer. Nog een mail gestuurd, wederom geen enkele reactie. Gevraagd of ik kon bellen, (ik spreek goed Duits) weer geen reactie. De klantenservice van Amazon reageerde ook nergens meer op, kortom: waardeloze service. Voor mij nooit meer Amazon.de, dan maar elders iets duurder, beter voor m'n hart.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vorige maand een rugzak besteld via amazon.com. 8 oktober is de rugzak met DHL aangekomen op Schiphol douane. Rugzak is nu weer teruggestuurd naar Amerika omdat de invoice ontbrak. Wordt de rugzak alsnog opgestuurd of krijgen we ons geld terug? Wie heeft dit eerder mee gemaakt?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 13, 2014

Toevallig ook op Amazon.nl gekocht of toevallig op amazon.com in Amerika. Waarom hier dan klagen?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eenkeer maar nooit meer ...

Bij Amazon UK een afstandbediening voor m'n Pioneer tv gekocht. Het apparaat functioneerde binnen een halfjaar al niet meer. Verschillende mailtjes (8 stuks in een periode van 2 maanden) met m'n klacht en kopiefactuur naar het op de site aangeven mailadres gezonden. Nu ruim 4 maanden later zit ik nog op een antwoord te wachten. Wat een oplich***.
Dus dat was éénkeer maar nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nooit ontvangen

In september bestelde ik New Interpreters Bible, Proverbs, Sirach. In okt. zou het verzonden zijn. Nu 20 november nog steeds niets ontvangen. Sneu.

Was deze beoordeling nuttig? 

Freek op Februari 22, 2016

Nu inmiddels wel?

Reageer op deze review
89 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.