Amazon.nl

 
5.6 (80)

Amazon.nl ervaringen

80 reviews voor Amazon.nl

 
(19)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(22)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.5
 
4.8
 
6.2
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
80 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk!

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk, en de verzendkosten zijn na 29 euro gratis en werd geleverd door DHL (komt uit Duitsland) en PostNL (afzender zit in locatie Zwolle!)

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Al jaren een zeer tevreden klant

Communicatie is prima, maar je moet je post in de gaten houden (in je account). Heel incidenteel gaat er iets mis met de verzending. Op meer dan 100 zendingen (Amazon DE) ging er 3 keer wat mis. Na 10 dagen dan reclameren en het wordt opnieuw (soms ook nog extra snel) verzonden. Enige wat niet altijd vlekkeloos loopt is als je een rekening moet hebben en Amazon is niet zelf de verkoper. Dit doet zich voornamelijk voor als je in een zending van 2 verschillende leveranciers (niet Amazon) wat koopt. Ze sturen dan het verzoek om een rekening naar de bovenste leverancier. Zijn ze zelf de verkoper is het geen enkel probleem. De kwaliteit, ook van derden is in het algemeen prima.Ik heb wel een paar dozijn harde schijven gehad en nooit geen problemen. Wel altijd een merk en nooit de goedkoopste. Ik heb bijna nooit telefonisch contact, maar doe dat altijd per mail. Ik ben heel tevreden. Ook de prijs is goed en meestal zijn ze goedkoper dan het goedkoopste Nederlandse bedrijf. Ik heb ook de nodige boeken gehad maar die koop ik voornamelijk in de US. ook nooit geen probleem. Ook de verzending is heel vaak sneller dan dat ze aangeven. Kortom goed adres.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gelnagel producten

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 

Mar op Augustus 08, 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik koop bij Amazon.com, de en uk. Alle leveringen van Amazon verlopen in de regel goed en snel.
Leveringen van marketplace verkopers wil nog wel eens verschillen en vaak leveren die niet internationaal en/of rekenen ze hoge verzendkosten. Je moet gewoon goed op zoek gaan naar de laagste prijs.
Ook is Amazon.com op dit moment voor mij een stuk minder interessant dan Amazon.de vanwege de vaak hoge verzend- en douanekosten.
Op dit moment kom ik steeds vaker uit bij Amazon.de omdat je vanaf €20 geen verzendkosten meer hoeft te betalen en de prijzen vaak lager zijn dan die in Nederlandse webwinkels.
Ik gebruik de Engelstalige Amazon websites heel vaak voor de reviews van artikelen en boeken. Nergens zoveel reviews als op Amazon lijkt wel. (Mijn Duits is niet zo best dus daarvoor valt Amazon.de af)

Al met al ben ik tevreden over Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op Februari 03, 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op Februari 03, 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op November 21, 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik zit al 3 maanden te wachten op een refund van een dubbel gestuurde en gefactureerde cd.
ben benieuwd of ik ooit nog wat terug gestort krijg...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

ik persoonlijk heb heel goede ervaringen beleefd met Amazon.de
ik heb 3 jaar in Duitsland gewoond en heb heel vaak bij Amazon besteld!
Je vind er gewoon alles op wat en dat tegen een schappelijke prijs!!
De levering in Duitsland verliep altijd super, soms vroeger dan verwacht en zonder enige problemen, het is heel gemakkelijk en ik raad het iedereen aan, ik hoop dat het hier snel komt want ik mis het hier wel in Belgie!!
grtjs Dan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.com en amazon.uk vanuit het buitenland. Nu sinds ik kindle apparaten heb is amazon.com duidelijk goedkoper dan alle andere winkels. het assortiment is ook enorm.

Wel bij fysieke dingen zou het fijn zijn om NL amazon winkel te hebben. Ik hoop ook dat dit er snel komt!

Jammer dat je met de kindle fire hd niet veel kunt doen buiten USA. Want de mogelijkheden in zijn geweldig!


De betalingen en leveringen van amazon zijn perfect en ik denk dat de gemiddelde Nederlander niet beseft dat NL een van de weinige landen zijn waar over het algemeen niet wordt betaald met creditcard. Dat is de normaalste zaak van de wereld in andere landen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Wij wonen in de VS en bestellen veel van Amazon.com. De prijzen zijn meestal lager dan bij de concurrentie. Verscheping is snel en vaak gratis. De service is zeer goed. Spullen retourneren is moeiteloos. Wanneer we in de VS cadeaus kopen voor familie en vrienden in Nederland zijn de post kosten vaak hoger dan het cadeau zelf. Een Amazon.nl zal voor ons een ideale oplossing zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Heb al mijn latijns Amerikaanse CD,s bij Amazon USA bwsteld en ben daar meer dan tevreden over. Het enige nadeel is het betalen per creditcard en ik hoop dat de betalingsmogelijkheden in Nederland ruimer zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

Was deze beoordeling nuttig? 

Max op Juni 19, 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Een niet te betrouwen bestelsite, met erg vele kleine lettertjes, dure verzendkosten, je weet heel dikwijls niet dat het uit China komt, erg hoge douane kosten, terwijl je het dus beter gewoon hier koopt, dan ben je zelfs goedkoper af. Een om de tuin leidende website die 0.0 te vertrouwen is, dus een klacht waard bij de economische inspectie.

Was deze beoordeling nuttig? 

Derkje op September 13, 2014

Jeah right... Heb je het wel over de goede website. Amazon hahaha de grootste webwinkel ter wereld, maar jij zal het allemaal wel beter weten. Natuurlijk is het verzenden naar nederland duurder.. het is een duitse webwinkel (Kortom ze willen niet eens dat je daar besteld)

Nico op Oktober 27, 2014

Derkje, beetje domme reactie van je vind je ook niet?

Anne op April 08, 2015

Jarrod, hoe komt het zo dat je absoluut geen vertrouwen hebt in Amazon? En over welke heb je het dan, co.uk, de ?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.co.uk cd's 7" singles, engelse boeken e.d. (trouwens ook wel eens via amazon.com, amazon.de (speelgoed) en amazon.fr) en ik heb nog nooit gedoe gehad. Muziek is in UK veel,veel goedkoper dan in NL. Ik heb indertijd éénmalig een account via amazon.co.uk aangemaakt, en dat werkt tevens bij de andere amazon-internetsites. Indien optie 'super saver dilivery (of hoe het maar heet in een andere taal) beschikbaar is dan betaal je boven de 25 pond of euro ook nog eens geen verzendkosten. Bestel je via amazon.com dan betaal je inderdaad al snel zo'n 30% aan douanekosten. neem de moeite en kijk eens op de site van de belastingdienst, dan kun je uitrekenen welke extra kosten je kunt verwachten bovenop je amerikaanse bestelling. Waar je rekening mee moet houden is dat je vaak niet rechtstreeks bij amazon koopt, maar bij een partikulier of winkelier die amazon als verkoopplatform gebruikt. Net als ebay of marktplaats.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb ca 20 artikelen besteld bij Amazon.de.in de laatste 3 jaar. Prijzen zijn (veel) lager dan in nederland, gratis(!) retourneren boven de 40 Euro en ook geen gezeur als je de verpakking hebt geopend! Bijzonder informatief tracking en trace systeem. Verder is de standaard garantie 2 jaar ipv de (onwettige) 1 jaar die nog vaak geld in NL.
Snelle reacties bij vragen. Nadelen zijn er ook, dat is dat niet alle artikelen naar nederland worden verzonden en daar kom je dan pas achter bij afrekenen. Sommige correspondentie is in het Duits, vooral bij vragen.Betaal systemen werken perfect, nooit problemen gehad met Visa en Paypal. Geld terug na retour: zonder vragen en snel. Mijn conclusie: als Amazon in Nederland komt dan krijgen de internet winkels hier het zwaar, heel zwaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jens op April 12, 2013

Dat laatste ben ik het helemaal mee eens... Ik bestel ook regelmatig bij Amazon UK en DE, en altijd zonder problemen. Gewoon professioneel, zoals het zou moeten zijn.

Louis op Juni 04, 2013

Klopt, ik kreeg ook bepaalde Electronica niet bezorgd in Nederland. Maar als ik dan kies voor afhalen in Duitsland bij een depot net over de grens dan werkte dat ook niet. Komt dat omdat ik als Nederlander ingeschreven sta? Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Bas op Juli 14, 2013

Beste Louis, het probleem dat je het niet kon ophalen komt niet omdat je ingeschreven staat als nederlander maar omdat waarschijnlijk de communicatie tussen UK en DE niet zo goed is.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ooit gekocht bij Amazon.de (van NL en BE was nog geen sprake)
Heel tevreden over hun service. Betaling zonder problemen met credit card

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al twee jaar regelmatig boeken en andere artikelen via Amazon UK, Amazon De en heb tot nu heel goede ervaringen. Ook tweedehands boeken zijn vaak van niet van nieuw te onderscheiden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Heel goede ervaringen met Amazon.de, vlotte levering, naar NL en BE voor boeken en DVD ondertussen gratis, ook gebruikte DVD's zijn goed, let wel op de recensies. Altijd goedkoper dan nederlandse sites. Al jaren klant, betaling met creditcard nog nooit een probleem geweest.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Nooit AMAZONE.DE gebruiken

Bestelling werd geaccepteerd door Amazone.de ,ook de verrekening via creditcard.Ruime leveringstijd geaccepteerd maar kreeg een 'stortvloed'aan woorden in een mail dat de cc niet (meer)was geaccepteerd. Elders overigens wel.
Opnieuw cc ingevoerd en het spel begon weer opnieuw maar ook na enige tijd alsnog weer geen acceptatie(meer) van de CC. Toen iets anders besteld en...met dezelfde cc betaald en ziedaar binnen 2 dagen alles thuis uit Duitsland.
Ze vertellen in standaard-emails veel blablablabla maar zeggen niet wat hun probleem is. Ook hen bereiken via 'een' email-adres schier onmogelijk opgave ;vele bouncingen en alles terugsturen ,zelf mijn bankantwoord dat er gediscrimineerd wordt wordt niet opgepakt.Voor de goede orde ; ook heb ik een adres in Duitsland maar regel alles vanuit Nederland.
Waarschijnlijk een 'verboden' levering door fabrikant, NIKON, maar vertellen eo toegeven;NOOIT.
Categorie discrimineerders via betaalmiddelen en GEEN vrijheid van bestellen voor AMAZON; verbieden is goed optie ipv predikken van digoworld(wide)

Was deze beoordeling nuttig? 

Hartman op September 13, 2015

Ik heb ook 4 artikelen bij amazon de besteld en heb er maar 2 ontvangen

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

3 verschillende bestellingen

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

Was deze beoordeling nuttig? 

Vera op Maart 23, 2016

Waarschijnlijk wel maar je betaald toch maar 1 maal voor de verzendkosten.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

iphone

hallo,

Ik ben van plan een iphone te kopen via amazon.
kan ik dit via uk doen of zal dit voor problemen zorgen in belgie?
eventueel ervaringen met 2dehands iphone's op amazon?

Alvast bedankt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
80 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.