Amazon.nl

 
5.6 (78)

Amazon.nl ervaringen

78 reviews voor Amazon.nl

 
(18)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(21)
Gemiddelde beoordeling 
 
5.6
 
6.0  (78)
 
5.5  (76)
 
4.7  (76)
 
6.2  (76)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
76 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
Volgorde 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gelnagel producten

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 

Mar op Augustus 08, 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op Februari 03, 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op Februari 03, 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op November 21, 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

Was deze beoordeling nuttig? 

Max op Juni 19, 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Al jaren een zeer tevreden klant

Communicatie is prima, maar je moet je post in de gaten houden (in je account). Heel incidenteel gaat er iets mis met de verzending. Op meer dan 100 zendingen (Amazon DE) ging er 3 keer wat mis. Na 10 dagen dan reclameren en het wordt opnieuw (soms ook nog extra snel) verzonden. Enige wat niet altijd vlekkeloos loopt is als je een rekening moet hebben en Amazon is niet zelf de verkoper. Dit doet zich voornamelijk voor als je in een zending van 2 verschillende leveranciers (niet Amazon) wat koopt. Ze sturen dan het verzoek om een rekening naar de bovenste leverancier. Zijn ze zelf de verkoper is het geen enkel probleem. De kwaliteit, ook van derden is in het algemeen prima.Ik heb wel een paar dozijn harde schijven gehad en nooit geen problemen. Wel altijd een merk en nooit de goedkoopste. Ik heb bijna nooit telefonisch contact, maar doe dat altijd per mail. Ik ben heel tevreden. Ook de prijs is goed en meestal zijn ze goedkoper dan het goedkoopste Nederlandse bedrijf. Ik heb ook de nodige boeken gehad maar die koop ik voornamelijk in de US. ook nooit geen probleem. Ook de verzending is heel vaak sneller dan dat ze aangeven. Kortom goed adres.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering en goede service

Op 20 september 2015 een horloge besteld bij Amazon.de
Het horloge was een Bürgneister montana BM 306-622.
Er zat een korting op van 50%!!
In de tweede week van oktober bleef het horloge stil staan en toen Amazon.de gemaild.
Opo mijn mail kreeg ik na 2 muniten!!! een reactie die mij zeer tevreden stemde.
Ik kreeg de keuze voor een nieuw vervangend horloge of mijn geld terug (199 euro).
Ik he gekozen voor vervanging en inderdaad na 3 dagen kreeg ik een nieuw horloge thuisgestuurd.
Ik heb 30 dagen de tijd om het defecte horloge terug te sturen.
Voorwaar een zeer goede service. Hulde!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

rare verhalen

Paar dagen geleden 2 SD-ards proberen te bestellen via Amazon.de met mijn creditcard. Kreeg ik een dag later de melding dat mijn account geblokkeerd werd omdat ik mijn creditcard gegevens moest verifiëren en via de fax(?) of per post maar even een recent bankafschrift op moest sturen. Nu ben ik helemaal voor creditcard safety en al, maar om vanwege een automatisch gegenereerd bericht even zulk soort info op de post te doen? Paar emails naar amazon en telefoontjes naar de Rabobank later kreeg ik eindelijk een echte mail van Amazon, ipv zo'n automatisch gegenereerd geval, waaruit blijkt dat het ze echt menens is en dat het geen fishing is. Ik weiger echter om dat soort gevoelige info via de post op te sturen (vind het ook onzin) en ik heb ook geen fax (wie heeft er nou gvd nog een faxapparaat in huis tegenwoordig...). Bovendien vind ik het heel vreemd dat dit niet via de mail kan met een printscreentje oid. We leven toch niet meer in de jaren 90.. Heb gezegd dat ze mijn order kunnen cancelen, want de voordelen van thuiswinkelen zijn wel een beetje ver te zoeken nu. Had het net zo goed in NL kunnen bestellen, dat geld wat ik kwijt ben aan buitenlandse postzegels stop ik dan wel in de verzendkosten.

Slechte service, geen inlevingsvermogen, moeilijk om met een 'echt' iemand in contact te komen ipv een automatische generator en erg ouderwets in hun werkwijze. Een faxapparaat.. moet niet gekker worden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Destan op December 18, 2015

Heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt. Maakte me eerst zorgen om phising-mail. Via verscheidene manieren een fatsoenlijk emailadres proberen te vinden van amazon, maar niet gelukt en uiteindelijk gebeld. Blijkt dus inderdaad waar te zijn.

Heb ook meteen mijn order geannuleerd. Daardoor ben ik wel de aanbieding elders misgelopen. Echt jaren 90 dienstverlening is dit. Ze kunnen toch op andere manieren de creditcard verifiëren. Grappige is dat een dag eerder ook al via de creditcard een afschrijving was gedaan door amazon voor een andere bestelling.

Esther op Februari 05, 2016

Hier ook dezelfde ervaring met een bestelling bij Amazon. Kreeg een mail of ik een credit card rekening wilde faxen en wel binnen 4 dagen, anders zou de bestelling vervallen! Dit zou voor de veiligheid van de klanten zijn. Er stond in de fax dat mijn bank vanwege privacy geen adresgegevens wil verstrekken. Nee uiteraard niet! Zouden ze dat in Engeland en Duitsland wel doen? Echt een vreemd verhaal.
Eerst gebeld naar Amazon dat ik een dergelijk overzicht niet heb, aangezien ik al jaren geen overzichten meer via de post ontvang. Alles is tenslotte via internetbankieren te bekijken. Volgens Amazon kon ik een credit card afrekening aanvragen bij mijn bank. Vervolgens mijn bank gebeld met het verzoek om een credit card overzicht te sturen. Helaas zou het wel een paar dagen gaan duren voordat ik de credit card afrekening binnen zou hebben. Amazon heb ik op de hoogte gesteld dat het niet binnen 4 dagen zou lukken en of ze de einddatum van de order wilden verlengen. Ik kreeg daarop echter geen enkel antwoord, Uiteindelijk was t toch gelukt om de 4e dag te faxen, echter ik kreeg geen enkele bevestiging daarvan. De volgende dag maar weer gebeld met Amazon, Het bleek dat mijn order inmiddels geannuleerd was.

Diegene die ik aan de telefoon had zou mij nog een mail sturen, zodat ik opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas nooit meer iets vernomen van Amazon. Wat een drama bedrijf zeg. Het was ook nog een enorm probleem om ergens een fax te vinden, want die worden in Nederland bijna nergens meer gebruikt. Uiteindelijk een bedrijf gevonden die het kon. Dat heeft me ook nog E 4,50 gekost. Wat een hopeloos ouderwets bedrijf met vreselijke beveiligingsregels en een heel slechte service.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

3 verschillende bestellingen

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

Was deze beoordeling nuttig? 

Vera op Maart 23, 2016

Waarschijnlijk wel maar je betaald toch maar 1 maal voor de verzendkosten.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

ik zie dat de prijzen hier veel goedkoper zijn dan in de winkels en ook goedkoper dan marktplaats.
maar weet je altijd zeker dat je als je via amazon besteld dat je of je product krijgt en anders je geld terugkrijgt?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bstore.be op Januari 18, 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op Maart 21, 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op Maart 21, 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op April 09, 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.co.uk cd's 7" singles, engelse boeken e.d. (trouwens ook wel eens via amazon.com, amazon.de (speelgoed) en amazon.fr) en ik heb nog nooit gedoe gehad. Muziek is in UK veel,veel goedkoper dan in NL. Ik heb indertijd éénmalig een account via amazon.co.uk aangemaakt, en dat werkt tevens bij de andere amazon-internetsites. Indien optie 'super saver dilivery (of hoe het maar heet in een andere taal) beschikbaar is dan betaal je boven de 25 pond of euro ook nog eens geen verzendkosten. Bestel je via amazon.com dan betaal je inderdaad al snel zo'n 30% aan douanekosten. neem de moeite en kijk eens op de site van de belastingdienst, dan kun je uitrekenen welke extra kosten je kunt verwachten bovenop je amerikaanse bestelling. Waar je rekening mee moet houden is dat je vaak niet rechtstreeks bij amazon koopt, maar bij een partikulier of winkelier die amazon als verkoopplatform gebruikt. Net als ebay of marktplaats.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Heel jammer dat het niet in Nederland is. Ik mis echt iDeal of PayPal (maar die laatste is natuurlijk van de concurrent)!

200 karakters is wel echt te veel. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Bestelde 11 maart 2013 "Blue Zones: lessons for living longer" van Dan Buettner.
delivery Address: Roland Bake,Loudwater farm, Loudwaterlane,Loudwater, Rickmansworth, Herts WD3 4HG, UK.
kreeg bericht: delivery estimate 16 Mar2013-19 Mar 2013.
Tot op heden (7 apr 2013) is nog niets afgeleverd.
graag bericht hierover.
R.Salzmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 12, 2013

Volgens mij is dit niet het juiste adres om vragen te stellen aan Amazon ;-)
Ik neem aan dat je bij Amazon.co.uk hebt besteld? Heb je inmiddels iets ontvangen of je geld teruggekregen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel zelf bij Amazon.es .uk en .com en ik ben zeer te vreden over de levering in het buitenland. In tegenstelling tot bol.com wordt het verzonden met UPS of DHL en je kan dus het pakketje altijd volgen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt. Ik zit al heel lang te wachten op Amazon.nl want ik zou ook graag Nederlandse boeken op m´n Kindle willen lezen.

In bovenstaande tekst staat dat Amazon waarschijnlijk in mei 2013 in Nederlan en België gaat beginnen. Weet iemand wat de bron van deze uitspraak is? Ik kan er op internet namelijk nog niets over vinden. De laatste keer dat er een datum genoemd werd was in september 2012.

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 06, 2013

Zover ik weet is er geen datum bekend, sterker nog, is er helemaal niets bekend. Maar berichten zoals deze: http://www.emerce.nl/nieuws/amazon-zit-al-stiekem-nederland geven wel aan dat er iets in de koker zit. Maar het blijft op dit moment een beetje gissen naar Amazon Nederland.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.com en amazon.uk vanuit het buitenland. Nu sinds ik kindle apparaten heb is amazon.com duidelijk goedkoper dan alle andere winkels. het assortiment is ook enorm.

Wel bij fysieke dingen zou het fijn zijn om NL amazon winkel te hebben. Ik hoop ook dat dit er snel komt!

Jammer dat je met de kindle fire hd niet veel kunt doen buiten USA. Want de mogelijkheden in zijn geweldig!


De betalingen en leveringen van amazon zijn perfect en ik denk dat de gemiddelde Nederlander niet beseft dat NL een van de weinige landen zijn waar over het algemeen niet wordt betaald met creditcard. Dat is de normaalste zaak van de wereld in andere landen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al twee jaar regelmatig boeken en andere artikelen via Amazon UK, Amazon De en heb tot nu heel goede ervaringen. Ook tweedehands boeken zijn vaak van niet van nieuw te onderscheiden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel regelmatig bij amazon.uk, met name, uiteraard Engelstalige, boeken. Qua bestellen en levering gaat dat prima en de prijs is scherp. Ben dus erg benieuwd naar wanneer Amazon.nl online komt. Ik heb gezocht in Google maar ben er nog niet achter wanneer amazon.nl wordt geopend. Iemand enig idee?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Heel goede ervaringen met Amazon.de, vlotte levering, naar NL en BE voor boeken en DVD ondertussen gratis, ook gebruikte DVD's zijn goed, let wel op de recensies. Altijd goedkoper dan nederlandse sites. Al jaren klant, betaling met creditcard nog nooit een probleem geweest.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Heb al mijn latijns Amerikaanse CD,s bij Amazon USA bwsteld en ben daar meer dan tevreden over. Het enige nadeel is het betalen per creditcard en ik hoop dat de betalingsmogelijkheden in Nederland ruimer zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Zwak

Ik heb een ps4 besteld via amazon.
Ik blijf maar wachten op mijn bestelling. Op mijn PS4!!

Ongelofelijk, wachten wachten wachten. Het houdt niet op.
Ze zeiden dat ze het morgen zouden leveren. Opeens: NEEEE we leveren het vandaag.
VANDAAG IS NIEMAND THUIS MAN?! Wat heb ik aan dat nieuws. Echt super veel stress om niks.

De volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt en het product voor een meerprijs kopen. Goedkoop = niet altijd het beste. Jammer, geen amazon meer voor mij.

Groetjes,

Max

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
76 resultaten - getoond 1 - 25  
1 2 3 4  
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.