Amazon.nl

www.amazon.nl

Amazon.nl ervaringen

87 reviews voor Amazon.nl

 
(19)
 
(17)
 
(10)
 
(15)
 
(27)
Gemiddeld 
 
5.4
 
5.8
 
5.2
 
4.6
 
6.0
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
84 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
Volgorde 
 
Issi
Gemiddeld 
 
10.0

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk!

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk, en de verzendkosten zijn na 29 euro gratis en werd geleverd door DHL (komt uit Duitsland) en PostNL (afzender zit in locatie Zwolle!)

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Van Roy Beatrijs
Gemiddeld 
 
10.0

Gelnagel producten

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Vers
Gemiddeld 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 

Mar op Augustus 08, 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Cees
Gemiddeld 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Kim
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ahmed
Gemiddeld 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op Februari 03, 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op Februari 03, 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op November 21, 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Jan
Gemiddeld 
 
9.3

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Manon Vermeij
Gemiddeld 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

jan veldstra
Gemiddeld 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

Was deze beoordeling nuttig? 

Max op Juni 19, 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review
Ruud
Gemiddeld 
 
9.5

Al jaren een zeer tevreden klant

Communicatie is prima, maar je moet je post in de gaten houden (in je account). Heel incidenteel gaat er iets mis met de verzending. Op meer dan 100 zendingen (Amazon DE) ging er 3 keer wat mis. Na 10 dagen dan reclameren en het wordt opnieuw (soms ook nog extra snel) verzonden. Enige wat niet altijd vlekkeloos loopt is als je een rekening moet hebben en Amazon is niet zelf de verkoper. Dit doet zich voornamelijk voor als je in een zending van 2 verschillende leveranciers (niet Amazon) wat koopt. Ze sturen dan het verzoek om een rekening naar de bovenste leverancier. Zijn ze zelf de verkoper is het geen enkel probleem. De kwaliteit, ook van derden is in het algemeen prima.Ik heb wel een paar dozijn harde schijven gehad en nooit geen problemen. Wel altijd een merk en nooit de goedkoopste. Ik heb bijna nooit telefonisch contact, maar doe dat altijd per mail. Ik ben heel tevreden. Ook de prijs is goed en meestal zijn ze goedkoper dan het goedkoopste Nederlandse bedrijf. Ik heb ook de nodige boeken gehad maar die koop ik voornamelijk in de US. ook nooit geen probleem. Ook de verzending is heel vaak sneller dan dat ze aangeven. Kortom goed adres.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
84 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.