Amazon.nl

www.amazon.nl
 
5.5 (84)

Amazon.nl ervaringen

84 reviews voor Amazon.nl

 
(19)
 
(17)
 
(10)
 
(15)
 
(24)
Gemiddeld 
 
5.5
 
5.9
 
5.3
 
4.7
 
6.1
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
24 reviews with 1-3 stars
24 resultaten - getoond 1 - 24  
 
Volgorde 
 
Dominique
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte omgang met klanten en slechte service

Ik heb een maand geleden een horloge besteld voor mijn vriend bij Amazon. Toen ik deze (te laat met spoedverzending) had ontvangen, bleek deze al gauw defect te zijn. Het geld was toen nog niet van mijn rekening afgeschreven. Toen heb ik gelijk contact opgenomen, over het defecte horloge en deze teruggestuurd. Er zou een nota opgemaakt worden,waardoor het geld niet alsnog van mijn rekening afgeschreven zou worden. Toen ik het horloge opnieuw wilde bestellen, kreeg ik een betalingsweigering. Meerdere malen contact opgenomen via de mail en steeds geen duidelijk antwoord. Toen ik op mijn strepen ging staan en voor de 7e keer mijn verhaal via de mail opnieuw uit heb gelegd, kreeg ik te horen dat mijn defecte horloge eerst ontvangen zou moeten worden en dan kon ik pas een nieuwe bestellen. Een maand verder, werd mijn betaling alsnog geweigerd. Telefonisch contact opgenomen en zij vertelde mij dat als ik mijn rekeningnummer en adres opnieuw in zou voeren het horloge de dag erna verzonden zou kunnen worden. De volgende dag, weer een betalingsweigering. Nogmaals telefonisch contact opgenomen en voor het eerst keek er iemand verder dan alleen het scherm en probeerde contact op te nemen met de mensen die daarover gaan. Na een maand kreeg ik te horen dat ik mijn rekeningnummer niet meer kan gebruiken, omdat er iets mis is gegaan met de betaling. Dit door de fout van Amazon, want zij zouden de betalingsherinnering nietig verklaren. De mensen met wie ik contact heb gehad zijn niet bereid te zoeken naar een oplossing, als deze niet voor de hand ligt. Ook luisteren ze niet naar je klacht en moet je 100 keer je verhaal doen. Ik raad niemand aan, met Amazon in zee te gaan. De levering is slecht, de manier van omgaan met klanten is belachelijk en de service is ver te zoeken.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
evelien
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

schoenen weer niet geleverd

schoenen besteld vanuit China. bestelling gevolgd en t/m het leveren aan duitsland ging het prima. daarna niet: volgens de amazon site is het product thuis afgeleverd. niet dus. de eerste x dacht ik: dit kan gebeuren. maar nu de 2de x dit zelfde gebeurd, denk ik bijna dat de leveringen achterover worden gedrukt in Duitsland of Nederland.
maar dat is een aanname.

ik raad amazon niet aan. te onbetrouwbaar.
weet iemand welk bedrijf de pakketten levert aan huis/ is dit post NL?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Opgelicht

Wij zijn voor 200 euro opgelicht door Amazon frankrijk! Grote schande en ze doen helemaal niks. Dit is de 2e keer!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ontevreden klant
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ga niet in zee met Amazon

Nog steeds geen horloge........
En geen telefoonnummer dat je kan bellen. Je kunt alleen aangeven dat je teruggebeld wilt worden en dan wordt je uit Bulgarije teruggebeld en met een kluitje in het riet gestuurd.

Kopers wees gewaarschuwd. Als het goed gaat heb je mazzel. Maar als het fout gaat sta je in de kou.

Nogmaals ga niet in zee mat Amazon !!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sunnie
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon nooit meer

Ik heb 2 maanden terug een bestelling geplaatst bij Amazon.de het ging om een bestelling van 22 euro maar nog steeds niks gehad ik heb die gasten gemaild en dan krijg je een oud wijven verhaal te horen dat er een bevalling in de familie was en dat ze mij bestelling vergeten waren.
Maar ik weet genoeg over Amazon nooit ter nimmer bestel ik daar meer vuile oplichters zijn het en die 22 euro mogen ze houden ik hoop dat ze erin stikken .
Voor mij maar 1 internet winkel en dat is Bol.com nooit geen problemen en altijd binnen een dag in huis.
Amazon heb ik al in mij blokkeerlijst gezet van Firefox dus die troep krijg ik niet meer en de mails als ongewenst aangegeven in Thunderbird ook die zooi gaan meteen naar mij prullenbak.
1.Tip ga eerst flink Google voor dat je bij een internetwinkel iets koopt dat bespaar je veel ellende

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

maarten
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplichting amazon

let op , er zijn veel oplichters op amazon. verder geen enkele bescherming via amazon. net zoiets als kopen op een fake site of marktplaats. vergeet de site dus, geen kopersbescherming.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Tom
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Geen amazon meer voor mij

Onlangs wou ik een NAS kopen via amazon.de
De verkoper bleek aanvankelijk betrouwbaar tot de standaard betaling werd geannuleerd en mij een email werd gestuurd met een alternatieve betaalmethode waarop ik mijn gegevens (Naam, adres, telefoonnummer, etc...) moest invullen en terugsturen. De mail leek aannemelijk, dus heb mijn gegevens doorgestuurd naar deze "verkoper" (wel geen bank- of credit card gegevens).
Uiteindelijk kreeg ik oog op het email adres en merkte dat dit eindigde op @gmail.com en kreeg argwaan. Ik heb het gevraagde bedrag niet betaald. Daags erna werd ik door de verkoper afgedreigd met politie en juridische stappen als ik het bedrag niet betaalde.
Ondertussen heb ik uit voorzorg reeds mijn credit card geblokkeerd.

Wat mij in heel dit verhaal het meeste zorgen baart is dat amazon geen controle doet op hun verkopers, wat oplichters en fraudeurs vrij spel geeft.
Het is soms moeilijk om deze oplichters als klant te filteren vermits deze aanvankelijk geloofwaardig overkomen.
Ik heb een klacht ingediend bij stop-spoofing@amazon.com met de volledige mail-geschiedenis.
Hopelijk wordt ik niet meer lastig gevallen.

Daarom raad ik niemand aan om zaken te doen op Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J.H.M. Cox
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nooit meer!!

Had een mooie accu en case besteld voor mijn smartphone.
Ik kon helaas maar bij 2 bedrijven dit bestellen.
Ik koos voor Amazon omdat ik dacht dat het wel een goede online winkel zou zijn.
Helaas!!!
Oktober besteld en zou vanuit de U.S. geleverd worden tussen 9 november 2015 en 25 november 2015.
Ik heb het item nooit gehad.
Service is zwaar onder de maat.
Ze blijven maar volhouden dat het pakket op het postkantoor ligt.
Waar ik inmiddels al meerdere malen geweest ben.
Pakket is gewoon spoorloos. Zou je zeggen ja, maar het kan ook aan de pakketpost liggen?
Ja klopt, maar als ik vervolgens naar meerdere mails onderling besluit om af te zien van deze deal,want het is immers 11-12-2015, krijg ik ook een nul op mijn request.
Gewoon €71,- pleite of als het niks is.
Ik heb inmiddels een advocaat in de arm genomen en die bekijkt het verder.
Nooit meer Amazon!!
Ebay nooit problemen gehad. Hier bestel ik een keer iets en gelijk raak.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ron
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Nooit meer Amazon

Wat een vreselijke organisatie is Amazon. Één keer een bestelling geplaatst maar nooit meer. Bestelling geplaatst bij Amazon. de. ZIj gaven aan de zending bij DHL aan te hebben geleverd en DHL zegt niets ontvangen te hebben.. En daar sta je dan. Totaal geen service vanuit Amazon. ik raad het af om hier iets te bestellen. NOOIT MEER! En met de houding die Amazon heeft naar klanten, gaan ze het ook zeker niet redden in Nederland. Product nog steeds niet binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Tamara
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de berekent te veel BTW

Ik wilde iets bestellen via Amazon.de bij een Duits bedrijf, aangezien het desbetreffende artikel in NL niet te koop is. Als particulier betaal je het Duitse BTW tarief (19% Mehrwertsteuer) aan de verkoper en dankzij het vrij verkeer van goederen binnen de EU mag je het kostenloos invoeren of meenemen. Een Nederlands bedrijf betaalt 0% Mehrwertsteuer aan het Duitse bedrijf (duitse belastingdienst) en moet in Nederland BTW betalen (dus 21%).

Maar nee hoor, voor een particulier berekent Amazon.de doodleuk het Nederlandse BTW tarief terwijl ze zelf maar 19% hoeven af te dragen! De paar euro die ik meer moet betalen dan de prijs die in eerste instantie gegeven werd, steken ze dus in eigen zak! Voor mij is het maar een paar euro, maar over een heel jaar genomen en over alle aankopen vanuit NL berekent Amazon.de dus te veel Mehrwertsteuer/BTW. Dan blijft dus aan de Amazon strijkstok hangen, tegen de europese belastingwetten in.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Daan
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wel op amazon.com, niet op amazon.nl

Ben jarenlang Amazon fan, maar wordt nu niet blij. Heb als uitgever een Nederlands ebook via CBonline uitgegeven. Deze staat ondertussen netjes op bol.com en andere websites. En ook als Kindle-editie op Amazon.com, maar dus NIET op Amazon.nl. En ik kan nergens, en dan ook nergens, een emailadres of iets kan vinden om hier een vragen over te stellen, en dat is zwaar irritant. Nederlandse aanbod op Amazon.nl is dus beperkter dan op Amazon.com. Je wordt wel doorverwezen van .com naar .nl, maar het boek is dan niet meer te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tommy op Augustus 05, 2015

Vind je het zelf niet belachelijk om zo te zeiken over een site als Amazon.nl?

Het gaat om koopervaring niet om je boeken Die niet op de site staan. Wellicht is het gewoon waardeloze troep?

Hou je flauwe kul voor je en beperk deze site tot koop ervaringen en als ze je boeken niet verkopen laat je klanten dan lekker naar bol.com gaan maar ga geen flauwe kul beoordeling hier posten wat geen ene zak met koop ervaringen te maken heeft.

Daan op Augustus 06, 2015

Zielige reactie, Tommy. Maar succes jij he!

Jon op Oktober 27, 2015

Amazon heeft je boek niet, en dan? Dan kan je hem dus ook niet kopen, want ze hebben hem niet.
Woohoo, slimme mensen in deze wereld. Wat wil je vragen als ze hem niet hebben? Het is niet de supermarkt waar je vraagt waar een product staat; zoek en vind (of niet)

Reageer op deze review
Ramirez
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Niet meer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
martin
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eenkeer maar nooit meer ...

Bij Amazon UK een afstandbediening voor m'n Pioneer tv gekocht. Het apparaat functioneerde binnen een halfjaar al niet meer. Verschillende mailtjes (8 stuks in een periode van 2 maanden) met m'n klacht en kopiefactuur naar het op de site aangeven mailadres gezonden. Nu ruim 4 maanden later zit ik nog op een antwoord te wachten. Wat een oplichters.
Dus dat was éénkeer maar nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Miss
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Koop geen Kindle als je in NL woont....

Het is verschrikkelijk. Toen er alleen nog amazon.co.uk was, was ik een tevreden gebruiker die met regelmaat Engelse boeken bestelde op amazon.co.uk. Maar toen kwam amazon.nl..., drama! Ik dacht, laat ik overgaan op digitaal, scheelt weer de nodige bomen, hoewel het bijna niet goedkoper is. Jammer dat de Nederlandse amazon veel duurder is dan de Engelse. Maar als je in Nederland woont, mag je niet in Engeland Engelse boeken bestellen! Ook de Kindle kun je alleen via de Duitse site bestellen. Dus inmiddels op 3 verschillende amazon-sites een ingericht account. Nu wil je boeken in je familie kunnen delen (dit was mogelijk zeiden ze, dit was makkelijk zeiden ze), dus account overgezet naar .com, want alleen daar kan het niet, niet op de Nederlandse site. En uiteraard, lukt het daar ook niet! Daarnaast krijg ik op elke mail de domste antwoorden ooit, als ik al antwoord krijg op mijn vraag! Service dus verschrikkelijk slecht en ook de werking slecht, prijzen in NL uiterst slecht (ook krijg je in Duitsland extra korting op Kindle als je in Duitsland woont, maar uiteraard niet in NL, dan geldt het 'gewone' tarief). Levering duurde ook lang, en bij het bestellen, ook irritant: er staat prijs x en bij afrekenen wordt het x en een beetje (dat is tegenwoordig ook op de engelse site overigens). Al met al had ik de nodige boeken kunnen lezen in de tijd dat ik hiermee druk ben geweest. O ja, epub werkt trouwens niet op Kindle en dat moet je weer op een of andere manier gaan omzetten. Mocht je nog twijfelen over Kindle: DOE HET NIET!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ciuciomen
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de - They are thieves!!!!!!!!

Amazon.de, Refuse to give me Money Back!!! lost my package and now refuses to refund! Amazon.de Order ##028-9759539-5098746
Thank you again for this Christmas ruined!!!

They are thieves!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

jmp
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

telefoon gigaste

Ik overweeg om in de UK een Gigaset telefoon te kopen. Scheelt behoorlijk in prijs.
Kan iemand mij melden of aangeschafte huistelefoons vanuit de UK ook geschikt zijn voor gebruik in Nederland?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 16, 2014

DIt is een plek om je ervaringen te delen over de webwinkel en niet om te vragen te stellen over producten. Waarom geef je overal een 1 voor. Deze wegen ook mee met het uiteindelijke waardering voor deze webwinkel terwijl je niet eens wat besteld heb. En waarom zouden hier de lezers moeten weten of een siemens gigaset uit engeland hier zou moeten werken. Lees de gemiddelde reviews en denk na.

Reageer op deze review
Marko
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Het was voor mij de eerste maal dat ik een bestelling wilde plaatsen op Amazon.de. In veel reacties las ik dat de verzendkosten bij aankopen boven EUR 20 nihil zijn. Dit bleek niet het geval, bij aankoop van playmobil ter waarde van EUR 33 werd maar liefst EUR 26 aan verzendkosten in rekening gebracht

Was deze beoordeling nuttig? 

Cees op Augustus 02, 2014

Dan heb je niet of niet goed gelezen. Het valt ook niet mee, er staan soms zo veel lettertje op een pagina.

Bertje op September 13, 2014

Wat een onzin verhaal..... A: Je bent op amazon.de aan het bestellen en niet op Amazon.nl (Die is er nog niet.) B: Waarom Is alles een 1 terwijl je niet eens iets hebt besteld... Ik vind het weer zon Jank verhaal waarbij je jezelf echt naar beneden haalt.

Reageer op deze review
Charlotte
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb op Amazon.com een goedkope iPhone 5c gezien van 335 dollar.
Is dit betrouwbaar?
(Ik heb bij de beoordeling maar wat ingevuld omdat ik hier nog nooit heb besteld.)

Was deze beoordeling nuttig? 

hokke op Maart 17, 2014

Als je nog nooit wat heb besteld waarom geef je ze dan een 1 . Zo krijgt het bedrijf een slechte naam omdat er iemand zo dom een cijfer voor iets te geven terwijl dit niet juist is????

Bart op Maart 21, 2014

Kijk even na of dit geen iphone is die gelinkt is aan een Amerikaanse telekomoperator. Of is het misschien tweedehands?
In principe is het veilig: Amazon garandeert ook externe verkopers zolang je via de Amazon site bestelt. Je aankoop is veilig tot $2500 en je mag 50 keer een claim indienen bij Amazon voor max dit bedrag.
Hou echter rekening met het feit dat je bij aankopen in de US ook nog BTW (21%), invoerrechten (ca 4%) en invoerkosten (inklaringsadministratie) betaalt. Vaak is het prijsverschil miniem tov een Europese Amazon winkel. Tip: vergelijk de prijzen op priceonline.nl.

Reageer op deze review
Bart
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon bestaat nog niet in Nederland. Bestellen bij Amazon.de, amazon.fr en amazon.co.uk gaat wel heel goed en leveringen zijn bij mij tot nu toe feilloos. Wel prijzen vergelijken, want die willen wel eens verschillen. Vergelijken kan gemakkelijk op amazonstore.be

Was deze beoordeling nuttig? 

Meliss op Januari 09, 2014

Als je een bestelling plaatst bij : amazon.co.uk, betaal je dan ook taksen? Of enkel bij amazon.com
Ik kom van België.

Bart op Januari 10, 2014

Nee, UK is deel van de EU, geen douane of inklaring nodig. Enkel voor buiten de EU moet je btw en invoerrechten betalen.

martin op Januari 16, 2014

je betaalt wel taksen, maar alleen de taksen in de betreffende landen, en die zitten al in het eindbedrag verwerkt. dus niet bij aflevering.

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Reageer op deze review
J. Theelen
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

L.S.,
Heb via Amazon.de geprobeerd een e-reader te bestellen, maar tot mijn stomme verbazing leveren ze niet in Nederland. Hoezo EU? Hoe kan dat nou?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Annemarie Colsen
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vorige maand een rugzak besteld via amazon.com. 8 oktober is de rugzak met DHL aangekomen op Schiphol douane. Rugzak is nu weer teruggestuurd naar Amerika omdat de invoice ontbrak. Wordt de rugzak alsnog opgestuurd of krijgen we ons geld terug? Wie heeft dit eerder mee gemaakt?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 13, 2014

Toevallig ook op Amazon.nl gekocht of toevallig op amazon.com in Amerika. Waarom hier dan klagen?

Reageer op deze review
DVG
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik krijg constant deze melding bij het (meerdere malen) invoeren van mn adres op alle verschillende Amazon sites:

''We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. Learn more ''

Wat doe ik verkeerd?
En zou ik de bestelling anders bijvoorbeeld bij een Post NL punt kunnen laten bezorgen?

mvg!

Was deze beoordeling nuttig? 

kristel op December 17, 2013

Had ik ook, ligt niet aan amazon, maar aan de verkoper. Ik heb een mail gestuurd maar de verkoper, of die het product alsnog naar mij op wilt sturen... niet geschoten is altijd mis

Reageer op deze review
Ghislaine
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Afgelopen week wilde ik een Manfrotto statieftas kopen bij Amazon.de. Prijs is rond de € 80. Op hun website zag ik dat ze via hun partnerbedrijf Vera Kochs ook een z.g.a.n. aanboden voor € 29,50. Die heb ik besteld, maar bij de betaling kreeg ik de vermelding dat er niet in België kon worden geleverd. Heel vreemd, want ik had al eerder iets bij Amazon.de gekocht, en toen was dat geen enkel probleem. Dus rechtstreeks Vera Kochs gemaild,en na een uur antwoord dat het wèl kon. Gevraagd hoe ik e.e.a. dan zou kunnen regelen, geen antwoord meer. Nog een mail gestuurd, wederom geen enkele reactie. Gevraagd of ik kon bellen, (ik spreek goed Duits) weer geen reactie. De klantenservice van Amazon reageerde ook nergens meer op, kortom: waardeloze service. Voor mij nooit meer Amazon.de, dan maar elders iets duurder, beter voor m'n hart.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
l. meyling
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

ik probeer al dagen een bestelling te plaatsen maar draai in een kringetje rond; mijn paswoord wordt niet geaccepteerd en als ik een nieuw probeer te krijgen kan dat niet want mijn emailadres is al bekend. geen enkele mogelijkheid om in contact te komen met de klantenservice, telkens weer het bekende riedeltje. Ik geef het op.

Was deze beoordeling nuttig? 

Esther Waagen op Augustus 31, 2013

Beste L. Meyling....je hebt verwoord wat ik al diverse keren,
na soortgelijke pogingen heb ondervonden. Nu....eind augustus heb ik een wachtwoord maar kan ik niet betalen omdat mijn betaalpas niet
herkend wordt...van PayPal en van Ideal heeft de grootste
en misschien brutaalste verkooporganisatie van Europa kennelijk
nooit gehoord...helaas, ik kan mijn Engelse boeken niet bestellen.....

jose vissers op November 23, 2013

Maak een nieuwe account aan. Nieuw emailadres + naam iets veranderen.

Reageer op deze review
24 resultaten - getoond 1 - 24  
 
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.