Amazon.nl

 
5.6 (78)

Amazon.nl ervaringen

78 reviews voor Amazon.nl

 
(18)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(21)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.5
 
4.7
 
6.2
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
14 reviews with 3-5 stars
14 resultaten - getoond 1 - 14  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

4 weken geleden besteld nog niet ontvangen

Slechte ervaring !!!

Honden halsband 4 weken gelden besteld en nog niet ontvangen , 6 x gebeld en nog steeds niets!!!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht!

Ik had eerder het basisset van het Sonos systeem besteld en daarbij zou ik € 100,- korting krijgen op de volgende bestelling. Later wilde ik de SUB bestellen en kreeg die korting niet. Nu gaven ze als antwoord dat ik niet in aanmerking kom voor de kortingen op de site omdat ik niet uit Duitsland of Oostenrijk kom. Belachelijke reclame dus. Eigenlijk een soort van oplich***! Verder moet je goed op de prijzen letten. Want doordat de btw verschilt, vallen de artikelen in het orderstadium duurder uit!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Zwak

Ik heb een ps4 besteld via amazon.
Ik blijf maar wachten op mijn bestelling. Op mijn PS4!!

Ongelofelijk, wachten wachten wachten. Het houdt niet op.
Ze zeiden dat ze het morgen zouden leveren. Opeens: NEEEE we leveren het vandaag.
VANDAAG IS NIEMAND THUIS MAN?! Wat heb ik aan dat nieuws. Echt super veel stress om niks.

De volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt en het product voor een meerprijs kopen. Goedkoop = niet altijd het beste. Jammer, geen amazon meer voor mij.

Groetjes,

Max

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

rare verhalen

Paar dagen geleden 2 SD-ards proberen te bestellen via Amazon.de met mijn creditcard. Kreeg ik een dag later de melding dat mijn account geblokkeerd werd omdat ik mijn creditcard gegevens moest verifiëren en via de fax(?) of per post maar even een recent bankafschrift op moest sturen. Nu ben ik helemaal voor creditcard safety en al, maar om vanwege een automatisch gegenereerd bericht even zulk soort info op de post te doen? Paar emails naar amazon en telefoontjes naar de Rabobank later kreeg ik eindelijk een echte mail van Amazon, ipv zo'n automatisch gegenereerd geval, waaruit blijkt dat het ze echt menens is en dat het geen fishing is. Ik weiger echter om dat soort gevoelige info via de post op te sturen (vind het ook onzin) en ik heb ook geen fax (wie heeft er nou gvd nog een faxapparaat in huis tegenwoordig...). Bovendien vind ik het heel vreemd dat dit niet via de mail kan met een printscreentje oid. We leven toch niet meer in de jaren 90.. Heb gezegd dat ze mijn order kunnen cancelen, want de voordelen van thuiswinkelen zijn wel een beetje ver te zoeken nu. Had het net zo goed in NL kunnen bestellen, dat geld wat ik kwijt ben aan buitenlandse postzegels stop ik dan wel in de verzendkosten.

Slechte service, geen inlevingsvermogen, moeilijk om met een 'echt' iemand in contact te komen ipv een automatische generator en erg ouderwets in hun werkwijze. Een faxapparaat.. moet niet gekker worden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Destan op December 18, 2015

Heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt. Maakte me eerst zorgen om phising-mail. Via verscheidene manieren een fatsoenlijk emailadres proberen te vinden van amazon, maar niet gelukt en uiteindelijk gebeld. Blijkt dus inderdaad waar te zijn.

Heb ook meteen mijn order geannuleerd. Daardoor ben ik wel de aanbieding elders misgelopen. Echt jaren 90 dienstverlening is dit. Ze kunnen toch op andere manieren de creditcard verifiëren. Grappige is dat een dag eerder ook al via de creditcard een afschrijving was gedaan door amazon voor een andere bestelling.

Esther op Februari 05, 2016

Hier ook dezelfde ervaring met een bestelling bij Amazon. Kreeg een mail of ik een credit card rekening wilde faxen en wel binnen 4 dagen, anders zou de bestelling vervallen! Dit zou voor de veiligheid van de klanten zijn. Er stond in de fax dat mijn bank vanwege privacy geen adresgegevens wil verstrekken. Nee uiteraard niet! Zouden ze dat in Engeland en Duitsland wel doen? Echt een vreemd verhaal.
Eerst gebeld naar Amazon dat ik een dergelijk overzicht niet heb, aangezien ik al jaren geen overzichten meer via de post ontvang. Alles is tenslotte via internetbankieren te bekijken. Volgens Amazon kon ik een credit card afrekening aanvragen bij mijn bank. Vervolgens mijn bank gebeld met het verzoek om een credit card overzicht te sturen. Helaas zou het wel een paar dagen gaan duren voordat ik de credit card afrekening binnen zou hebben. Amazon heb ik op de hoogte gesteld dat het niet binnen 4 dagen zou lukken en of ze de einddatum van de order wilden verlengen. Ik kreeg daarop echter geen enkel antwoord, Uiteindelijk was t toch gelukt om de 4e dag te faxen, echter ik kreeg geen enkele bevestiging daarvan. De volgende dag maar weer gebeld met Amazon, Het bleek dat mijn order inmiddels geannuleerd was.

Diegene die ik aan de telefoon had zou mij nog een mail sturen, zodat ik opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas nooit meer iets vernomen van Amazon. Wat een drama bedrijf zeg. Het was ook nog een enorm probleem om ergens een fax te vinden, want die worden in Nederland bijna nergens meer gebruikt. Uiteindelijk een bedrijf gevonden die het kon. Dat heeft me ook nog E 4,50 gekost. Wat een hopeloos ouderwets bedrijf met vreselijke beveiligingsregels en een heel slechte service.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

USB stick niet ontvangen

Bij Amazone de een usb stick besteld. De levering was op hun site te volgen. Helaas is het artikel wat door DHL bezorgd zou worden nooit geleverd. DHL meldt dat het artikel nooit bij hun sorteercentrum is ontvangen.
Van Amazone de geen enkele reactie ontvangen op mijn klacht via hun site.
Naar mijn geld ruim €50,00 kan ik fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jon op Oktober 27, 2015

50 euries voor een USB stick gek. Je bent vast afgezet... ;)

Zhouyi op Mei 27, 2016

Heb je via amazon.com of .de besteld?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Nooit AMAZONE.DE gebruiken

Bestelling werd geaccepteerd door Amazone.de ,ook de verrekening via creditcard.Ruime leveringstijd geaccepteerd maar kreeg een 'stortvloed'aan woorden in een mail dat de cc niet (meer)was geaccepteerd. Elders overigens wel.
Opnieuw cc ingevoerd en het spel begon weer opnieuw maar ook na enige tijd alsnog weer geen acceptatie(meer) van de CC. Toen iets anders besteld en...met dezelfde cc betaald en ziedaar binnen 2 dagen alles thuis uit Duitsland.
Ze vertellen in standaard-emails veel blablablabla maar zeggen niet wat hun probleem is. Ook hen bereiken via 'een' email-adres schier onmogelijk opgave ;vele bouncingen en alles terugsturen ,zelf mijn bankantwoord dat er gediscrimineerd wordt wordt niet opgepakt.Voor de goede orde ; ook heb ik een adres in Duitsland maar regel alles vanuit Nederland.
Waarschijnlijk een 'verboden' levering door fabrikant, NIKON, maar vertellen eo toegeven;NOOIT.
Categorie discrimineerders via betaalmiddelen en GEEN vrijheid van bestellen voor AMAZON; verbieden is goed optie ipv predikken van digoworld(wide)

Was deze beoordeling nuttig? 

Hartman op September 13, 2015

Ik heb ook 4 artikelen bij amazon de besteld en heb er maar 2 ontvangen

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

slechte service

Ik ben zelf woonachtig in Thailand en had een dochter die in UK studeerde. Vlak voor haar vertrek eind augustus heb ik een jurk van French Connection besteld. Helaas kwam de jurk te laat aan (was beloofd dat hij op tijd zou arriveren). De ex-housemates van mijn dochter hebben de jurk naar mij opgestuurd in Thailand. Deze jurk ontving ik pas in november en wat blijkt.....de verkeerde jurk zit in het pakket. Op het plastic waar de jurk in is verpakt staat French Connection maat 42 maar er zit een hele andere jurk in (niet van French Connection) en in een heel klein maatje. Nu stelt Amazon dat we te laat zijn en dat de return policy al voorbij is. Als de goede jurk in het pak had gezeten dan had ik ook niet hoeven te retourneren! Amazon geeft zich niet thuis en is ook niet te bereiken voor deze klacht, het enige antwoord is dat we te laat zijn. Nu zit ik met een afschuwelijke jurk die te klein is en totaal niet mijn smaak (een goedkoop ding) en mijn mooie French Connection jurk heb ik betaald maar niet ontvangen. Ik vind dit geen stijl en ben zwaar teleurgesteld in Amazon en raad het ook niet aan. Zou fijn zijn als iemand van Amazon hierop zou reageren! Dank alvast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen garantie bij amazon.de
led lamp gekocht 13 watt via amazon eimi levensduur 35.000 uur, na 18 maanden= 13.390 uur !! lamp compleet verbrand.

jammer je hebt 6 maanden garantie,

daarna moet je maar bewijzen dat het artikel reeds eerder een fout had.

nooit meer amazon.de reageren niet inhoudelijk op klacht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Helaas ben ik er in gestonken bij het bestellen Ik bestelde o.a. 2 x dezelfde zakjes knoopjes en een ander soort.. Er wordt voor elk zakje apart ca 2 tot 3 pond verzendkosten berekend. Alles werd verstuurd in 1 kleine envelop. Bij elkaar was ik ca 15 pond kwijt aan verzendkosten.Bij deze waarschuw ik voor de enorme verzendkosten. In NL betaal je maar 1 keer verzendkosten voor de bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Een niet te betrouwen bestelsite, met erg vele kleine lettertjes, dure verzendkosten, je weet heel dikwijls niet dat het uit China komt, erg hoge douane kosten, terwijl je het dus beter gewoon hier koopt, dan ben je zelfs goedkoper af. Een om de tuin leidende website die 0.0 te vertrouwen is, dus een klacht waard bij de economische inspectie.

Was deze beoordeling nuttig? 

Derkje op September 13, 2014

Jeah right... Heb je het wel over de goede website. Amazon hahaha de grootste webwinkel ter wereld, maar jij zal het allemaal wel beter weten. Natuurlijk is het verzenden naar nederland duurder.. het is een duitse webwinkel (Kortom ze willen niet eens dat je daar besteld)

Nico op Oktober 27, 2014

Derkje, beetje domme reactie van je vind je ook niet?

Anne op April 08, 2015

Jarrod, hoe komt het zo dat je absoluut geen vertrouwen hebt in Amazon? En over welke heb je het dan, co.uk, de ?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Hoi, ik wil graag een gopro hero 3 silver plus kopen op amazon.co.uk maar bij amazon zijn er altijd verschillende leveranciers en prijzen? hoe weet ik welke ik kan vertrouwen en welk het beste is? raden jullie me aan om die van amazon zelf te kiezen of van een andere leverancier op amazon ?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

Leveringen over de grens zijn shit, de meeste leveranciers haken af als er afgerond moet worden.
Continu puzzelen waar je spullen te krijgen zijn en wie er wel wil leveren. Prijzen zijn redelijk maar check ze met nederlandse leveranciers. Eerste bestelling duurde 3 weken, prijs goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte ervaring.
Een artikel besteld, maar helaas had deze kwaliteitsproblemen. Na 4 exemplaren teruggestuurd te hebben vanwege de zeer slechte kwaliteit, zoals niet aansluitende delen, overmatige lijmresten, verf eraf, krassen, defecte pixels in display, kreeg ik een email dat dit niet kan omdat ze alle artikelen van te voren checken voordat ze verzenden. Yeah right, zeker door een gesealde doos. Daarom staan in de reviews van het produkt ook al die slechte recensies vanwege kwaliteitsproblemen, en ook van anderen die 4 keer dit produkt teruggestuurd hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
8.0

Ik vind Amazon.de een draak van een site. De prijs die je eerst ziet is lager dan wat je uiteindelijk betaald, omdat ze bij het afrekenen met Nederlandse BTW rekenen. Als je na de transaktie je credit card van je account weghaald, krijg je een mail dat er niet betaald is. Ik laat mijn portomonai toch ook niet in een winkel liggen als ik weg ga. Het bestelproces is heel onoverzichtelijk vergeleken met andere sites in Duitsland en in Nederland. Wordt inderdaad tijd dat er een Amazon.nl komt waar je met ideal kunt betalen. Dan is helder als de betaling is afgerond.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
14 resultaten - getoond 1 - 14  
 
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.