Amazon.nl

www.amazon.nl
 
5.5 (84)

Amazon.nl ervaringen

84 reviews voor Amazon.nl

 
(19)
 
(17)
 
(10)
 
(15)
 
(24)
Gemiddeld 
 
5.5
 
5.9
 
5.3
 
4.7
 
6.1
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
17 reviews with 7-9 stars
17 resultaten - getoond 1 - 17  
 
Volgorde 
 
Ruud
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering en goede service

Op 20 september 2015 een horloge besteld bij Amazon.de
Het horloge was een Bürgneister montana BM 306-622.
Er zat een korting op van 50%!!
In de tweede week van oktober bleef het horloge stil staan en toen Amazon.de gemaild.
Opo mijn mail kreeg ik na 2 muniten!!! een reactie die mij zeer tevreden stemde.
Ik kreeg de keuze voor een nieuw vervangend horloge of mijn geld terug (199 euro).
Ik he gekozen voor vervanging en inderdaad na 3 dagen kreeg ik een nieuw horloge thuisgestuurd.
Ik heb 30 dagen de tijd om het defecte horloge terug te sturen.
Voorwaar een zeer goede service. Hulde!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chloë Hendrickx
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

3 verschillende bestellingen

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

Was deze beoordeling nuttig? 

Vera op Maart 23, 2016

Waarschijnlijk wel maar je betaald toch maar 1 maal voor de verzendkosten.

Reageer op deze review
robbe
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

iphone

hallo,

Ik ben van plan een iphone te kopen via amazon.
kan ik dit via uk doen of zal dit voor problemen zorgen in belgie?
eventueel ervaringen met 2dehands iphone's op amazon?

Alvast bedankt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
rick
Gemiddeld 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

ik zie dat de prijzen hier veel goedkoper zijn dan in de winkels en ook goedkoper dan marktplaats.
maar weet je altijd zeker dat je als je via amazon besteld dat je of je product krijgt en anders je geld terugkrijgt?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Paul Knoeff
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik ben voor het eerst op Uw site.
Mijn hobby is elektronica en ik wil een power supply repareren.
Het is een 1204 (primair 110-240 AC sec 12v 4A).
Ik zoek het schematic diagram.
Kunt U mij helpen?
Ik heb bij voorbaat mijn beoordeling met 8 ingevuld. Dit in alle vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
Paul Knoeff
PA3BYO Amsterdam

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Tom Smit
Gemiddeld 
 
7.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik zit al 3 maanden te wachten op een refund van een dubbel gestuurde en gefactureerde cd.
ben benieuwd of ik ooit nog wat terug gestort krijg...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
josé vissers
Gemiddeld 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Over het algemeen zijn de prijzen concurrerend, maar de verzendkosten vallen soms tegen. Dat komt ook doordat TNT-post aan je bestelling wil verdienden; voor een in Amerika bestelde badjas van omgerekend 50 euro was ik bijna 40 euro aan invoerrechten en afhandelingskosten kwijt.
Af en toe worden produkten gratis bezorgd. Ik heb ervaring met Amazon in Amerika, Engeland en Duitsland.
Het komt ook voor dat een producent niets naar een adres in Nederland wil sturen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Extra Hulp op December 07, 2013

Hoofdreden te België de POLITIEKE THEORETISCHE regels dus enorm NEGATIEF op praktisch gebied bvb. douane kosten.

Reageer op deze review
Dnoord
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Heel jammer dat het niet in Nederland is. Ik mis echt iDeal of PayPal (maar die laatste is natuurlijk van de concurrent)!

200 karakters is wel echt te veel. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
karels59
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb ca 20 artikelen besteld bij Amazon.de.in de laatste 3 jaar. Prijzen zijn (veel) lager dan in nederland, gratis(!) retourneren boven de 40 Euro en ook geen gezeur als je de verpakking hebt geopend! Bijzonder informatief tracking en trace systeem. Verder is de standaard garantie 2 jaar ipv de (onwettige) 1 jaar die nog vaak geld in NL.
Snelle reacties bij vragen. Nadelen zijn er ook, dat is dat niet alle artikelen naar nederland worden verzonden en daar kom je dan pas achter bij afrekenen. Sommige correspondentie is in het Duits, vooral bij vragen.Betaal systemen werken perfect, nooit problemen gehad met Visa en Paypal. Geld terug na retour: zonder vragen en snel. Mijn conclusie: als Amazon in Nederland komt dan krijgen de internet winkels hier het zwaar, heel zwaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jens op April 12, 2013

Dat laatste ben ik het helemaal mee eens... Ik bestel ook regelmatig bij Amazon UK en DE, en altijd zonder problemen. Gewoon professioneel, zoals het zou moeten zijn.

Louis op Juni 04, 2013

Klopt, ik kreeg ook bepaalde Electronica niet bezorgd in Nederland. Maar als ik dan kies voor afhalen in Duitsland bij een depot net over de grens dan werkte dat ook niet. Komt dat omdat ik als Nederlander ingeschreven sta? Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Bas op Juli 14, 2013

Beste Louis, het probleem dat je het niet kon ophalen komt niet omdat je ingeschreven staat als nederlander maar omdat waarschijnlijk de communicatie tussen UK en DE niet zo goed is.

Reageer op deze review
Stefan
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel zelf bij Amazon.es .uk en .com en ik ben zeer te vreden over de levering in het buitenland. In tegenstelling tot bol.com wordt het verzonden met UPS of DHL en je kan dus het pakketje altijd volgen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt. Ik zit al heel lang te wachten op Amazon.nl want ik zou ook graag Nederlandse boeken op m´n Kindle willen lezen.

In bovenstaande tekst staat dat Amazon waarschijnlijk in mei 2013 in Nederlan en België gaat beginnen. Weet iemand wat de bron van deze uitspraak is? Ik kan er op internet namelijk nog niets over vinden. De laatste keer dat er een datum genoemd werd was in september 2012.

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 06, 2013

Zover ik weet is er geen datum bekend, sterker nog, is er helemaal niets bekend. Maar berichten zoals deze: http://www.emerce.nl/nieuws/amazon-zit-al-stiekem-nederland geven wel aan dat er iets in de koker zit. Maar het blijft op dit moment een beetje gissen naar Amazon Nederland.

Reageer op deze review

Dennis van Beek
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Soms is het niet mogelijk om een bepaald artikel te bestellen omdat het niet geleverd kan worden. Dus ik ben vaak gedwongen om te bestellen via amazon.de

Was deze beoordeling nuttig? 

gus op Maart 17, 2013

Ik heb bestellingen gedaan op amazon maar omdat mijn afleverings adres niet goed zou zijn zijn de 2 bestelingen die ik heb gedaan op amazon uk shop niet geleverd gelukkig is alles wel teruggstort op mijn creditcard. Het probleem is ik weet niet wat er fout is in mijn afleveringsadres diverse malen proberen contact te krijgen met amazon via de website maar kreeg altijd standaard e-mail antwoorden met hun onduidelijke verklaringen dus geen klant vriendeljk bedrijf op dat gebied ben dus ook gestopt om amazon te gebruiken wacht totdat het een nl shop is zoals bol.com

De Coninck Jeannine op Juli 23, 2013

Ik heb gisteren hetzelfde meegemaakt bij d bestelling van een boek, dat zou niet geleverd kunnen worden op het opgegeven adres wat nochthans hetzelfde is als in het verleden.

Reageer op deze review
Tripplepit
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ooit gekocht bij Amazon.de (van NL en BE was nog geen sprake)
Heel tevreden over hun service. Betaling zonder problemen met credit card

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lisa van de Kaart
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Amazon.nl is een heel stuik goedkoper als je games wil kopen. Echt een tip om ook even bij Amazon.nl de prijzen te checken. Het scheelt vaak meer dan een tientje per spel. Je moet inderdaad bestellen via de UK want als je Amazon.nl intikt kom je daar terecht. Echter het kan ook via Amazon.de (je hoeft dan ook geen verzenkosten te betalen). Opletten dat je niet op de .com site besteld want dan moet dat wel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
F. Peters
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel regelmatig bij amazon.uk, met name, uiteraard Engelstalige, boeken. Qua bestellen en levering gaat dat prima en de prijs is scherp. Ben dus erg benieuwd naar wanneer Amazon.nl online komt. Ik heb gezocht in Google maar ben er nog niet achter wanneer amazon.nl wordt geopend. Iemand enig idee?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
HENK
Gemiddeld 
 
7.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Verschillende keren wat besteld bij Amazon.de.Het verzenden naar Bulgaria en Rusland was probleemloos.Tevreden,zeker

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Amazon Klant
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Hoi mensen, jullie kunnen gewoon bestellen via AMAZON.NL hoor! Dat domein verwijst gewoon door naar de Engelse amazon site.

Groetjes, Nico

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
B. Oulachi
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik bestel zeer vaak op Amazon. Prijzen zijn goedkoper als bij vele andere shops. Wel even opletten of dat je geen importheffingen moet betalen als je uit de US besteld.

Ik bestel daarom vaak bij Amazon frankrijk of United Kingdom dan heb je geen importheffingen en de verzendkosten zijn ook nog eens lager. Ik ben dan ook blij met de Nederlandse vestiging van Amazon.nl!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
17 resultaten - getoond 1 - 17  
 
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.