Details van de beoordeling

jouw maatkast
Wonen, huis & tuin

hier NOOIT iets kopen

Beoordeling 
 
2.8

Mooie website, makkelijk om zelf een kast te ontwerpen.
Zo gezegd, zo gedaan.
Echter: Nog nooit zoveel spijt van een aankoop gehad. € 1100 euro armer wordt 9 !!! weken later een lowboard geleverd. Na tig telefoontjes, het bedrijf is echter nauwelijks telefonisch bereikbaar.
Bij uitpakken is 1 de achterwand beschadigd (grote kras) en ontbreken (!) de poten, de gebruiksaanwijzing en de knoppen, schroeven enz. Weer is jouwmaatkast niet telefonisch bereikbaar. Na heen en weer gemail en excuus wordt aangeboden dat er een nieuwe achterwand zal worden geleverd, samen met de ontbrekende poten en de gebruiksaanwijziging. Na diverse mails (ondanks toezegging dat dit in een bepaalde week geleverd zou worden, gebeurde er weer niets) bleek de achterwand zoek!
Ter compensatie krijgen wij slechts een "toegoedbon van € 50" aangeboden. Hoe durven ze. Wij willen NOOIT meer iets van jouwmaatkast, nog niet voor niets. Ons advies: BLIJF HIER WEG, BESTEL HIER NOOIT IETS! Voor minder geld kan je ergens een kast kopen, die compleet (in elkaar dus) geleverd wordt of gratis in elkaar gezet wordt. Hier krijg je een bouwpakket van fineer! Waardeloos bedrijf met super slechte service!

H
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review