Allekabels
0   1  

www.allekabels.nl
 
9.1 (237)
Allekabels

Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij Allekabels.nl uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres.

In de webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis.

Waarom Allekabels?

Naast het ontzettend brede assortiment, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Allekaberls levert snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast is er een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij de professionele en deskundige klantenservice.

✓ Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
✓ Snelle levering
✓ Niet goed, geld terug
✓ Professionele en deskundige klantenservice

237 beoordelingen over Allekabels

 
(192)
 
(28)
 
(6)
 
(7)
 
(8)
Beoordeling 
 
9.1
 
9.2
 
9.0
 
9.1
 
8.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Jan
Beoordeling 
 
9.0

Top!

Top!

Verloopstekkertje besteld, snelle goed verpakte levering, ga zo door!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Siemen O. van der Goot
Beoordeling 
 
10.0

Gratis vervangen kabel

Hallo team Allekabels.
Ten zeerste bedankt voor de coulante opstelling van jullie m.b.t. extra levering van een 3 meter lange kabel t.b.v. Apple iPad Air.
Na mijn mail bericht omtrent in ongerede geraken van zojuist bij jullie aangeschafte kabel, vermoedelijk door mijn eigen schuld.
Hulde daarvoor.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mark Stoks
Beoordeling 
 
9.8

Uitmuntende aftersales en service! Groot assortiment, volgende dag in huis.

Ik moest een subwooferkabel van 10m hebben, en uitgekomen bij Allekabels. Ze hebben een groot assortiment, met veel op voorraad, tegen zeer aantrekkelijke prijzen (beter dan menig concurrent).
Zoals veel webshops vandaag besteld en de volgende dag in huis, gewoon prima.
Echter het onderscheidende vermogen komt bij de klantenservice en aftersales van Allekabels. Aangezien mijn subwoofer niet meer in standby gaat met de nieuwe kabel heb ik samen met Allekabels naar een oplossing gezocht. Ze nemen de tijd, denken mee en dragen de juiste oplossing aan, gewoon helemaal top!
Ik bestel hier de volgende keer zeker weer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
René
Beoordeling 
 
8.5

Bestelling batterij

Snelle levering

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
wim
Beoordeling 
 
4.5

slechte communicatie

product besteld vanwege het aantrekkelijke aanbod: besteld voor 22u=volgende werkdag in huis...
Dit product was echter niet voorradig, waardoor de bestelling bij de leverancier moest worden geplaatst. Na 3 dagen nog geen melding van verzending; telefonisch contact genomen met Allekabels.nl. Dit telefonisch contact 3x herhaald op 6 dagen tijd wegens de telkens gemaakte belofte van hen om mij op de hoogte te houden, hetgeen nooit gebeurde.
Na 10 dagen heb ik mijn bestelling geannulleerd omdat ze niet konden tegemoet komen aan mijn vraag. Communicatie met de klant en leverancier is dan toch niet zo makkelijk voor sommige bedrijven !!

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 23 Maart 2018

Beste Wim,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Mark Stoks op 23 Maart 2018

Hoi Wim,

Ik heb juist uitstekende ervaringen/ communicatie met Allekabels.nl en de aftersales (zie mijn review). Mailtjes worden binnen 1 dag beantwoord, en bij uitgebreide vragen werd ik zelfs heel netjes opgebeld.
Naar mijn idee kunnen bedrijven juist wat leren van de perfecte manier van service en aftersales van Allekabels.nl

Hoop dat alles goed gekomen is.

Allekabels op 30 Maart 2018

Beste Wim,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 10 April 2018

Beste Wim,

Bedankt voor uw beoordeling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels contact gehad om de kwestie te bespreken en hebben u voor het ongemak een aanbod gedaan.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Faylinn
Beoordeling 
 
10.0

Xbox kabel

Ik had van mijn buurman een xbox gekregen. Omdat mijn pa vond dat ik skylanders maar op mijn kamer moest spelen en ik daar alleen een monitor had moest ik ern kabel hebben waarmee ik het geluid op mijn radio kreeg. De kabel was makkelijk gevonden en de volgende dag had ik al ruzie met mijn vader over het volume.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Michael
Beoordeling 
 
10.0

Super Service

Ik had een oude DVD speler voor in de auto welke we met een kabel aan de TV konden aansluiten. Door een breuk in die kabel konden we hem daarvoor niet meer gebruiken. De grote jongens konden ons niet helpen en hadden nog nooit van de kabel gehoord. Na een kort telefoontje met jullie service team hadden jullie die niet bestaande kabel gewoon en kijken mijn vrouw en dochter weer lekker DVD's op het grote scherm zonder dat ik er een dure DVD speler voor heb hoeven aanschaffen.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jelle
Beoordeling 
 
6.5

Ok, maar verbetering mogelijk

Op zich vond ik vrij snel wat ik nodig had, en de prijs was ook de goedkoopste die ik kon vinden,, maar dan komen er voor een piepkleine HDMI plug plots verzendkosten bij die bijna evenveel kosten als de plug op zich. Dat is natuurlijk jammer. Verzendkosten voor kleine zaken zouden lager moeten. De volgende dag in huis, dat is ook niet waar, heeft toch 3 weekdagen geduurd. eer mijn bestelling er was

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
D.Brunekreef
Beoordeling 
 
3.7

Niet te vreden over de site

Bij het zoeken naar een bepaald type batterij verwacht men dat je naar het gevraagd type wordt geleid maar helaas wordt dat niet gedaan, je wordt naar ALLE batterijen geleid en niet naar het type wat je zoekt. Jammer want artikel is wel snel geleverd. Zal er zelf niet meer bestellen dit alleen maar door de zoek functie

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 27 Februari 2018

Beste D. Brunekreef,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 27 Februari 2018

Beste D. Brunekreef,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 02 Maart 2018

Beste D. Brunekreef,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review
Nillis Hartog
Beoordeling 
 
5.0

waardeloos

Ik bestelde een Ethernet kabel adapter naar USB zodat ik aan de slag kon bij mijn nieuwe werk, nu kwam ik aan op werk en werkte dat hele kabeltje niet. Het leslampje flikkerde een keer en bleef daarna uit. Ik kon mijn werkdag dus niet voortzetten en belde de klantenservice voor een nieuwe kabel, nu is de nieuwe kabel vandaag binnen gekomen maar bij het inpluggen van zowel mijn macbook en iMac flikkerde het lampje een keer en bleef daarna uit. Nu probeerde ik de klantenservice te bellen maar zijn ze in het weekend gesloten en maandag moet ik werken dus dat kan ik nu wel vergeten. naar mijn mening zwaar slecht dat ze niet werkende producten leveren en dan ook nieters op zaterdag bereikbaar zijn!

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 27 Februari 2018

Beste N. Hartog,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 02 Maart 2018

Beste N. Hartog,

Bedankt voor uw beoordeling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels contact gehad om de kwestie te bespreken en hebben u voor het ongemak een aanbod gedaan.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.