Allekabels
0   1  

www.allekabels.nl
 
9.0 (248)
Allekabels

Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij Allekabels.nl uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres.

In de webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis.

Waarom Allekabels?

Naast het ontzettend brede assortiment, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Allekaberls levert snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast is er een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij de professionele en deskundige klantenservice.

✓ Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
✓ Snelle levering
✓ Niet goed, geld terug
✓ Professionele en deskundige klantenservice

248 Allekabels reviews

 
(199)
 
(30)
 
(7)
 
(8)
 
(8)
Beoordeling 
 
9.0
 
9.2
 
9.0
 
9.1
 
8.9
Bekijk alle reviews
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Jos Kroon
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Goede service

Goede service van Allekabels:
Besteld product bij onbekende buren afgeleverd, dus niet ontvangen. Allekabels stuurt mij meteen een nieuwe jack-plug - kostenloos. Chapeau!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Frans Verbraak
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Alle kabels handelt waar Post.nl tekort schiet

Heb goede ervaring met Allekabels daar waar Post.nl hen in de steek laat. Makkelijk mailcontact met medewerkers, ondanks dat ik mailcontact heb met verschillende medewerkers reageert Allekabels direct op mijn vragen, krijg snel antwoord en uiteindelijk sturen zij een 2e kabel op die door Post.nl niet bezorgd is. Wil daarom graag een pluim geven aan het team allekabels om de wijze waarop zij mijn probleem, veroorzaakt door Post.nl (die ik ook gebeld heb maar niet acteren!), snel oplossen. Top Dave & Raymond!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Henk
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

product is nooit afgeleverd , ook aankoopsom niet terug betaald.

Product besteld en betaald , nooit afgeleverd , ondanks div. mails van mijn kant geen bericht terug , dit riekt naar oplichterij.

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 10 September 2018

Beste Henk,

Bedankt voor deze beoordeling van uw aankoopervaring.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 17 September 2018

Beste Henk,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling verzocht ons te contacteren om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

H.Heuker op 19 September 2018

Goede middag , na prettig tel. gesprek met Ivo , is het probleem opgelost , aankoop bedrag is terug gestort , achteraf gezien kon allekabels hier niets aan doen , fout lag bij de bezorgmaatschappij.

Reageer op deze review
Review van Laura
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0

Onjuiste informatie zonde van mijn geld

Helaas blijkt checken van reviews van een winkel geen garantie voor een goede koop. Ik heb twee oplaadkabels gekocht voor mijn samsung telefoon. In de beschrijving staat high speed. Bij het open maken van de verpakking heb ik helaas alleen gecheckt of het opladen begon. Dat was zo, dus heb ik de verpakking weggegooid. Na 12 uur was er helaas nog maar 30% geladen. Ik heb de webwinkel gevraagd deze oplaadkabels te vervangen voor high speed oplaadkabels. Er kwam een vlotte reactie. De kabels zijn high speed data kabels en geen high speed oplaadkabels. Dus er wordt niks vervangen en ook mijn geld krijg ik niet terug. Deze webwinkel doet duidelijk geen moeite om dit verschil goed aan te geven op de website. Door deze high speed datakabels onder oplaadkabels te plaatsen, wordt er op zijn minst onhandig gehandeld. Mijn geld is nu besteed aan nutteloze kabels, want een telefoon opladen met 30% per 12 uur kun je niet echt meer opladen noemen.
Jammer dat ik schijnbaar zo'n andere ervaring heb dan de andere reviewers hier.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 04 September 2018

Beste Laura,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Laura op 19 September 2018

Opgelost
Inmiddels heeft allekabels mij zonder extra kosten voorzien van prima kabels die zeker voldoen aan de verwachtingen.
Fijn dat het opgelost is. Jammer dat ik de originele review niet aan kan passen.

Reageer op deze review
Review van Wolffers

Slecht

De meest slechte,service die ik ooit heb meegemaakt, ik weiger een pakket aan de deur en willen me dat toch laten betalen,

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op 21 Augustus 2018

Beste Wolffers,

Bedankt voor deze beoordeling van uw aankoopervaring.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 28 Augustus 2018

Beste Wolffers,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Review van Birgit Velthoven
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

heel tevreden

Zaterdag 21 juli een megafoon besteld. Maandag 23 juli in huis, perfect.
Het apparaat werkt prima, de mensen in het verzorgingstehuis waren heel errug blij dat ze de nummers van de bingoballen eindelijk goed konden verstaan. Dus ik ook blij!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ivy
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fijne service

Had problemen met het draadje, snel antwoord terug gekregen en goed met hun overlegd. Heb een nieuw draadje gekregen doet het prima. Fijne en makkelijke service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Daan
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prettige ervaring

Kabeltje was defect, was geen probleem en stuurde een nieuwe.
Klantgericht, goed advies, fijne service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Han Schomakers
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0

Perfecte service!

De levering ging super snel. Na ontvangst leek de Jack Verloopstekker niet te passen in oudere audio apparatuur. Dat viel tegen. Na een e-mail met uitleg, kreeg ik per omgaande een tweede, nieuw exemplaar opgestuurd. Het bleek een kwestie van goed doordrukken te zijn en toen paste deze tweede stekker. Nog een keer met de eerste geprobeerd... en dat ging nu ook goed. Mijn angst om iets defect te maken was dus onterecht gebleken. Opnieuw e-mail gestuurd, want dit vond ik toch wel gênant... Hier werd professioneel op gereageerd... En de verloopstekker hoefde niet teruggestuurd te worden... Heel coulant!

Medewerkers van Allekabels.nl: Bedankt voor uitstekende service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van melchior van Schuppen
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldig bedrijf

Als academie kunnen wij alleen op rekening kopen. Dit was na een telefoongesprek gelijk geregeld. En een dag later had ik de kabels al in huis.
Complimenten voor deze mooie en snelle service.

Top gedaan.

Groetjes,

Melchior

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)