Allekabels reviews

www.allekabels.nl
 
8.6 (496)
Allekabels

Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij Allekabels.nl uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres.

In de webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis.

Waarom Allekabels?

Naast het ontzettend brede assortiment, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Allekaberls levert snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast is er een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij de professionele en deskundige klantenservice.

✓ Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
✓ Snelle levering
✓ Niet goed, geld terug
✓ Professionele en deskundige klantenservice

496 Allekabels reviews

 
(374)
 
(58)
 
(18)
 
(30)
 
(32)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

ONBETROUWBAAR, WAARDELOOS HELEMAAL GEEN CONTACT GEEN SERVICE

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos en triest, wat gebeurt er nu eigenlijk. Dagen achter1 en op verschillende tijdstippen gebeld, maar helemaal geen mogelijkheid dat er iemand aan de telefoon komt. Het is gewoon heel erg dat er gewoon helemaal niet gereageerd wordt. Naar verschillende opties te hebben gekozen moet ik de moet dan maar opgeven? Ik vind het heel onbeschofd echt waar dat een bedrijf zich zo groot voordoet, dit klopt helemaal niet. Ik heb de betaling wel gedaan maar helemaal niets ontvangen totaal niets en dat bedrijf wat de betalingen controleert etc is net zo corrupt

MR
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbare webshop

Ik heb al 2x te horen gekregen dat de zending "vandaag" wordt verzonden en zelfs een PostNL link ontvangen, maar het pakket is nog altijd niet afgegeven bij PostNL.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 17 Januari 2021

Hoi ik heb helaas niet eerst dit allemaal gelezen. heb wel een melding nu geplaatst op FB op de pagina oplichting.

Reageer op deze review

Keurig

Beoordeling 
 
10.0

Snelle bezorging en mijn complimenten voor het formaat doos(je).
Keurig!

AS
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Factuuroverzichten

Na aanleiding met U Klantenservice over factuur betalingen word ik van het Kastje naar the muur gestuurd
over een Factuur, die nog niet betaald zou zijn.
Terwijl duidelijk achter desbetreffende Factuur "Ontvangen"staad.
En nu een Incasso bureau op mijn dak heb.
ik vind dit ook niet correct.
dus mensen let heeeeeeeeeeel goed op als je daar wat bestelt! En copiér gelijk je status op hun site,want er schijnt heel veel mis te gaan.
voor mij dus NOOOOOOIT geen bestelling daar meer!

BV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Snelle levering, goed product

Beoordeling 
 
9.0

Snelle levering, vriendelijk en kundig antwoord op mijn vragen.

EH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Snelle correcte levering

Beoordeling 
 
9.5

Snelle correcte levering en op tijd prima materiaal

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Hoop mijn bestelling nog in ontvangst te mogen nemen!!

Beoordeling 
 
1.0

Alles ligt plat bij jullie (geen telefoon, geen online formulier die je kan versturen! altijd ERROR ) Ik heb een bestelling geplaatst op 06/01/2021 om 16h45 en zie dat die een dag later nog altijd in behandeling is bij jullie terwijl er staat voor 22h besteld levering een dag later? ik kan begrijpen dat er bij transport vertraging kan oplopen waar waar jullie niks kunnen aan veranderen maar als jullie het nu nog altijd niet behandeld hebben kon het onmogelijk vandaag bij mij thuis geleverd worden!
wanneer zouden jullie deze versturen? JULLIE ZIJN NIET BERIJKBAAR !!

AD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 17 Januari 2021

ik heb helaas ook besteld, en totaal niets ontvangen. Die lui zijn echt gewoon onbetrouwbaar. Ik heb een rechtsbijstandverzekering dus zal daar maar gebruik van maken. Wellicht ook op FB maar kenbaar maken dat ze oplichters zijn.

Reageer op deze review

Slecht!!

Beoordeling 
 
1.0

Ze beloven voor 22.00 uur besteld morgen in huis! 2 dagen daarna nog niets ontvangen! Dan beloven ze dat t woensdag verstuurd wordt want het was niet op voorraad(op de site stond nog 10 stuks op voorraad). Dan is het woensdag krijg je een mail dat je bestelling geannuleerd is. Vraag je waarom, is het ineens niet meer leverbaar!! Zeer onbetrouwbaar

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Platte muurbeugel

Beoordeling 
 
10.0

Super scherpe prijs voor een top kwaliteit muurbeugel van mijn nieuw oled tv. Was ook binnen een dag geleverd dus ik ben blij met Allekabels en ik heb inmiddels ook al meer besteld. Top webshop.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Alles prima opgelost

Beoordeling 
 
9.0

3 sets lampjes gekocht, maar 2 daarvan verkeerd geleverd. Men heeft direct van " alle kabels " contact opgenomen, om de beste oplossing te zoeken. Ik mocht ze omruilen of mijn geld terug vragen. Ze hebben alles gedaan om mij tevreden te stellen. Meer moet dat niet zijn. Zeker een aanrader om bestellingen te plaatsen.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

missende gegevens site

Beoordeling 
 
6.0

9v adapter besteld, is goed aangekomen de volgende dag maar ik heb een center positive barrel gekregen terwijl dit voor zover ik weet niet vermeld stond op de site, ik heb zelf de draden omgewisseld, het zou fijn zijn als dit soort belangrijke details gewoon op de product pagina zouden staan.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Stofzuigersnoer is plat snoer?? 1

Beoordeling 
 
5.0

Stofzuigersnoer en een draadloze muis besteld. Levering in deze drukke dagen acceptabel. Muis doet het goed, maar over het Stofzuigersnoer heb ik toch een opmerking. Het is geen rond, maar een plat snoer! Op site zoeken op Stofzuigersnoer geeft apparaatsnoer, maar er staat wel expliciet bij dat het voor stofzuigers is.
Snoer is veel dunner, dus dat gaf problemen bij montage. En omdat het plat is gaat dat in de toekomst niet goed blijven oprollen natuurlijk. Het is gemonteerd....dus we zullen zien.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Uitblijven van de levering

Beoordeling 
 
3.3

Helaas heb ik de reviews, die overigens wel eerlijk op de site vermeld zijn, niet gelezen van te voren. Van leveren zoals beloofd wordt op de website is zeker geen sprake van. Helaas laat ook de nazorg zeer te wensen over, geen reacties op mail en de telefoon wordt ook al niet meer opgenomen (constant in gesprek). Inmiddels wacht ik al 4 dagen op mijn pakketje maar ik ben bang dat het niet meer gaat komen. Op deze manier geen aanrader als webwinkel….

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 17 Januari 2021

Hoi ik heb helaas niet eerst dit allemaal gelezen. heb wel een melding nu geplaatst op FB op de pagina oplichting.

Reageer op deze review

Super geholpen

Beoordeling 
 
10.0

Mijn bestelling was helaas kapot bij levering, maar super snel tot een oplossing gekomen met allekabels.nl. Fijn om zo snel geholpen te worden, top!

LV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima

Bestellen 
 
9.0

Audio kabel besteld op dinsdag, zou geleverd worden op donderdag. 's avonds keurig mailtje dat bestelling vertraging heeft owv de grote drukte (begrijpelijk). Week erop netjes op de voorspelde dag geleverd.

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte beleving van klantenservice aan klant

Beoordeling 
 
5.5

Je besteld 25 meter Coaxkabel maar er word 10 meter stroomkabel geleverd.
Dan denk je, foutje, gaan we oplossen, dan begint het gezeik.
De klantenservice heeft alleen hun eigen opvating. Op de verkeerde levering zit alleen een nummer en geen EANcode (streepjescode). als je foto's stuurt blijven ze vragen naar de EANcode. na 3x uitgelegd te hebben blijven ze zeggen dat het er wel op zit. Wat er niet opzit kan ik ook er niet op maken. Ook een toegezegd retour formulier krijg ik niet. Mag het terugsturen op eigen verzendkosten. Wie heeft hier een fout gemaakt, ÏK" nou dacht het niet, Allekabels.nl die wel. 3x gevraagd om mijn betaalde 25 meter Coaxkabel, klantenservice antwoord hier niet eens op, willen alleen de EANcode die er niet opzit. 3 verschillende klantenservice medewerkers hebben geantwoord, allemaal u moet de EANcode sturen, dan kunnen wij u verder helpen. Gevraagd om te videobellen om de kabel te laten zien, dat de EANcode er echt niet opzit. Geen reactie. Oplossing word niet geboden. Ik blijf achter met verkeerd geleverde product. Een vrije dag genomen om klus thuis af te maken, helaas niets kunnen doen zonder coaxkabel. Een klantenservice die er alleen voor allekabels.nl is en de klant in de kou laat staan. Heel jammer. Klantenservice denkt niet in oplossingen, maar in klantje pesten en eisen dingen die er niet zijn. Hoe nu verder, geen idee. waarschijnlijk de rechtsbijstand het laten oplossen. Klantenservice wenst niet in overleg te gaan.

WA
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Allekabels op 17 November 2020

Bedankt voor uw beoordeling!

We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij vragen hierbij of u bereid bent om contact met ons op te nemen?

U mag ons hiervoor benaderen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 17 Januari 2021

Gewoon heel erg, ik bel al dagen achter1 op verschillende tijdstippen en kies 1 en 2 afwisselend. Maar totaal niets en er wordt ook niet gereageerd op de email. Gewoon echt heel erg triest....

Reageer op deze review

Tevreden.

Beoordeling 
 
8.8

Prima en snel geleverd.

LG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte levertijden

Beoordeling 
 
4.3

2 losse bestellingen gedaan.
1e bestelling op dinsdag waarbij er werd aangegeven dat het artikel de volgende dag bezorgd zou worden.
woensdag helaas nog geen bestelling, na contact bleek het aan PostNL te liggen. Bestelling pas zaterdag ontvangen.
2e bestelling op zondag gedaan, staat netjes aangegeven dat deze op dinsdag geleverd wordt. En weer geen bestelling opvangen op de aangegeven dag. PostNL is net met andere post geweest en geen kabel.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 10 November 2020

Bedankt voor uw beoordeling!

We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij vragen hierbij of u bereid bent om contact met ons op te nemen?

U mag ons hiervoor benaderen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
4.3

Een bestelling geplaatst op vrijdag. Op de site stond aangegeven ruim op voorraad, dus de volgende dag, zaterdag zou het bezorgd moeten zijn, volgens hun eigen site. Echter, de volgende dag geen bestelling ontvangen. Gewacht tot dinsdag, geen bestelling. Vervolgens contact gezocht via de mail, krijg je een nietszeggend antwoord dat het "probleem" bij post.nl ligt, wederom een voorgedrukte mailtjes ontvangen. Wederom de volgende dag geen bestelling. Weer gemaild, maar deze mensen kunnen waarschijnlijk niet goed lezen, want je krijgt geen reactie op je mail, maar wederom een algemene voorgedrukte tekst....de oorzaak ligt bij Post.nl enz. De medewerkers liegen je gewoon voor, hoe triest. Je wordt als klant niet serieus genomen. Donderdag pas de bestelling ontvangen.
Dus m.a.w. de bestelling is pas op woensdag door hun op de brievenbus gedaan en niet op de vrijdag. Ook contact gehad met Post.nl, ook zei vertelden mij dit dit zeer onwaarschijnlijk was.
Dus, wees gewaarschuwd, als je haast hebt met je bestelling, koop dan vooral niet bij Allekabels.nl, zij weten niet wat leveren is.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 10 November 2020

Bedankt voor uw beoordeling!

We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij vragen hierbij of u bereid bent om contact met ons op te nemen?

U mag ons hiervoor benaderen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Snelle levering prima producten

Beoordeling 
 
9.5

2 stekkerdozen besteld. De volgende dag werden ze bezorgd.
Snelle levering en prima stekkerdozen!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Allekabels informatie

Foto's

sata-verlengkabel-0.3-meter

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)