BabyValue
0   1  

www.babyvalue.nl
 
1.0 (1)
BabyValue

BabyValue is een webshop welke producten aanbied van Maxi-Cosi, Quinny, Hoppop en Safety1st. Via BabyValue.nl kunt u tegen scherpe prijzen deze artikelen aanschaffen.

1 beoordelingen over BabyValue

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Maarten Wieringa
Beoordeling 
 
1.0

Oplichters BabyValue

Na een bestelling te hebben geplaatst en betaald, zou mijn bestelling binnen 24 uur verzonden worden. Toen ik na 3 dagen nog steeds niks binnen had ben ik maar eens gaan mailen met Baby Value. Er werd mij verteld dat de bestelling verzonden was en het de dag daarna wel bezorgd moest worden. De volgende dag uiteraard helemaal niks ontvangen, en na weer een mail te hebben gestuurd was ditmaal het antwoord dat er iets fout was gegaan met mijn bestelling en die nog steeds in het magazijn stond van Baby Value. Nu zouder er problemen zijn met het verzenden en ze konden mij niet vertellen wanneer het wel verzonden zou gaan worden. Ik kreeg nu wel de keus om mijn geld terug te laten storten, nadat ik dus eerst meerdere leugens over wel/niet verzenden als antwoord had gekregen. Uiteraard wilde ik direct mijn geld terug om mijn bestelling alsnog ergens anders te plaatsten waar ze wel de klant op de eerste plek hebben staan. De credit nota had ik binnen 10 minuten in mijn email zitten, alleen nu een week later heb ik nog steeds het bedrag niet op mijn rekening staan. Uiteraard heb ik dit direct per email gevraagd, en nu is het antwoord dat de credit noto op de administratie ligt en ze niet kunnen vertellen wanneer dit afgehandeld gaat worden. Op de facebook pagina van Baby Value melden zich steeds meer mensen die een bestelling hebben geplaatst en betaald, maar die niks ontvangen hebben. Het is nu dus tijd om deze firma te stoppen, en mensen te waarschuwen voor deze oplichters.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.