Belgoedkoper
0   1  

www.belgoedkoper.nl
 
0.0 (0)
belgoedkoper

Belgoedkoper vergelijkt Nederlandse Sim Only aanbieders. Bij Belgoedkoper kun je de geodkoopste aanbieder vinden op basis van je eigen belgedrag. De bekende providers worden in een handige tool op Belgoedkoper.nl vergeleken. De goedkoopste sim-only aanbieder is in een handomdraai gevonden.

Sim-only vergelijken met belgoedkoper?

Belgoedkoper vergelijkt voor u snel en eenvoudig meer dan 1000 sim-only abonnementen. Ze vergelijken op basis van belminuten, internet verbruik en het aantal sms berichten. Belgoedkoper geeft u dan een advies voor het meest voordelige abonnement op basis van de door u ingegeven waarden. Belgoedkoper is onafhankelijk dus de vergelijking is eerlijk.

Er zijn nog geen reviews voor deze webwinkel. Help andere consumenten en schrijf als eerste een review.
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Algemene informatie

Merken
 • T-Mobile
 • Telfort
 • Simyo
 • Tele2
 • simpel
 • hollands nieuwe
 • Sim Only
Productgroepen
 • sim only abonnement
 • gsm + abonnement
 • sim only
 • gsm
 • abonnementen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
Gratis verzenden
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
automatische incasso
Telefoonnummer
0314 - 66 88 72

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.