Curiocadeau reviews

www.curiocadeau.nl
 
9.1 (38)

38 Curiocadeau reviews

 
(23)
 
(13)
 
(2)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
13 resultaten - getoond 1 - 10
1 2
Volgorde

Leuke klok

Beoordeling 
 
8.8

Een stille Kinderklok besteld voor op de kamer van mijn dochter. Prima service en de klok is erg leuk.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Windgong met 6 pijpen

Beoordeling 
 
8.7

Windgong met 6 pijpen besteld en ontvangen. Volgens afspraak geleverd. Ziet er voor een leek authentiek uit met een "Indische" uitstraling. Op balkon gehangen. Even kijken of mijn buren er last van hebben :)

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

webshop

Beoordeling 
 
8.5

ik vind de webshop wel leuk ieder zijn eigen mening

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 31 December 2015

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Reageer op deze review

Leuke webshop

Beoordeling 
 
8.8

De webshop ziet er erg leuk uit, leuke cadeautjes voor een leuke prijs

KV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 18 December 2015

Hartelijk dank, erg leuk.

Reageer op deze review

windgong

Beoordeling 
 
8.5

Zaterdag besteld dinsdag in huis, netjes ingepakt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 23 April 2015

Beste Joke,
Fijn dat je zo tevreden bent. Tip: hang de windgong op een beschutte plek, niet in de felle zon, zo blijft ie lang mooi !
Bedankt voor de reactie.

Reageer op deze review

Aankoop geurkorrels

Beoordeling 
 
8.5

Hoi!
Ik heb vandaag heerlijke geur granules ontvangen en ga ze in de hal gebruiken.
Wanneer iemand binnenkomt geeft dat meteen een welkom gevoel :D
Ze ruiken inderdaad heel sterk en heb ook maar een klein beetje nodig!
Een goed product voor zo weinig geld! Bedankt Curiocadeau! ;-)

Groetjes Charlotte

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 11 Januari 2015

Beste Charlotte. Probeer die geurkorrels maar eens! Ze werken echt! Ook voor andere ruimtes of doeleinde hebben wij speciaal daarvoor ontwikkelde geur granules. Denk erom: één theelepeltje is al voldoende. Veel plezier ermee.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Ik heb bij u op de kerstmarkt zo'n vlinder theelicht gekocht.
Iedereen bij mij thuis ziet hem staan en vinden 'm schitterend mooi!
Nog nergens anders gezien. Heel apart.
U heeft een prachtige webshop met unieke spullen.
In het voorjaar wil ik graag zo'n vlinder tuinsteker hebben.

DG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau op 17 December 2013

Bedankt voor uw reactie. Leuk om dit zo van u te horen!
Die tuinstekers zijn ook van dezelfde goede kwaliteit. Gaan jarenlang mee!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Duidelijk opgezette website voorzien van producten voor het aankleden van je woning of persoon. Leuk als cadeau.
Een legio aan service (vooral inpakservice).
Alle bekende betalingsvormen aanwezig wat wel zo handig is.
Als je dat combineert met alle social media weet je deze winkel zo te vinden :-D

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.
Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

deze site is erg duidelijk en ik kom er meteen kiezen wat wel en niet wilde zien hele leuke spullen en ik zal zeker vaker komen kijken!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau.nl op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Nette webwinkel met mooie sieraden en andere leuke cadeau artikelen.
Ik kan deze webwinkel iedereen aanraden!

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau.nl op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
13 resultaten - getoond 1 - 10
1 2

Curiocadeau informatie

Algemene informatie

Merken
  • Bolsius
  • Sweet Lake Collection
  • Mondain
  • Ambiance
Productgroepen
  • sieraden
  • curiosa
  • Feng Shui
  • cadeau-artikelen
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
€ 4,50 per bestelling. Vanaf € 25,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland.
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • rembours
  • iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving
Telefoonnummer
0412-643886