Curiocadeau reviews

www.curiocadeau.nl
 
9.0 (35)

35 Curiocadeau reviews

 
(20)
 
(13)
 
(2)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
20 resultaten - getoond 1 - 20
Volgorde

tevreden klant

Beoordeling 
 
9.5

Geen drakenklok maar luchtballonklok voor kinderen was mijn product.Ziet er heel leuk uit.
Hele bestelproces werd zeer zorgvuldig begeleid ,hulde..
cadeau prachtig ingepakt

HB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Windspinner

Beoordeling 
 
10.0

Was netjes verpakt. Snel geleverd. En hangt mooi onder het terras. 

We zijn er heel blij mee. En zeer tevreden.

Besteld product
Windspinner
BW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Aanrader!

Beoordeling 
 
9.3

Zeer behulpzaam, keurige afhandeling en levering.

Besteld product
Kompas met zonnewijzer
J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Sierhaan rechtop

Beoordeling 
 
10.0

Zondagavond laat de sierhaan besteld. Dinsdag sierhaan al bezorgd. Keurig verpakt, mijn complimenten!

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schitterend

Beoordeling 
 
10.0

Bedankt voor de vlugge levering en het vertrouwen.
Onze trombonist van 85 jaar en 71 dienstjaren was in de wolken!






W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

heel tevreden

Beoordeling 
 
9.0

Ik heb een heel mooi kompas besteld ben er erg blij mee. De levering was erg snel de volgende dag al!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en kan hem zeker aanbevelen bij andere mensen
Bedankt!

JG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

snel

Beoordeling 
 
10.0

Snel geleverd, en netjes ingepakt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mooie windgong

Beoordeling 
 
9.8

De bamboe windgong kwam goed verpakt aan. Ik twijfelde nog even of ik de 6 of 12 buizen zou nemen, maar ik ben zo blij dat ik toch voor de 12 ben gegaan. Hij is prachtig om te zien, echt een eyecatcher, en de klank is prachtig. Eén van mijn buren dacht dat ik een panfluit had opgehangen! Ik ben er heel erg blij mee. Van mij mag het gaan waaien! :)

Besteld product
Bamboe windgong
K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Curiocadeau & service

Beoordeling 
 
9.3

Ik kwam via Bol.com, waar ik de Gilbert&Son kompas vond, terecht op de website van Curiocadeau. Ik heb de website verder niet bekeken, maar gelijk het cadeau dat ik vond, besteld. Uitstekende service, snelle levering, snel antwoord omdat het vanwege de beveiliging van onze IT-beveiliging niet lukte om direct te betalen.via iDeal en goede nazorg. Ik zou zeker nog een keer bij Curiocadeau bestellen!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mooie blijvende herinnering

Beoordeling 
 
10.0

Wij hebben voor onze trouwdag 2 kompassen Gilbert&Son gekocht om als symbolisch cadeau aan onze zoontje te geven. Graag wilde wij hier een tekst in graveren dus hebben wij eerst telefonisch contact gezocht om meer informatie in te winnen. De service was uitstekend en de verkoper dacht goed met ons mee. De kompassen zijn snel geleverd, ontzettend mooi en authentiek. Bedankt voor deze mooie blijvende herinnering.

LF
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Gerard op 18 Augustus 2016

Graag gedaan. Fijn dat het allemaal goed gelukt is.

Reageer op deze review

Top site

Beoordeling 
 
10.0

Top site! leuke site met leuke artikelen ook heel leuk om cadeau te geven.
Dit is zeker een aanrader voor iedereen.
Goede service, lieve mensen, goedkoop want voor iedereen zit er wel iets tussen qua prijs, snelle levering en wat ook leuk is, is de inpakservice dat zie ik nergens.
ook alle betaalmogelijkheden zijn aanwezig dus iedereen kan er gebruik van maken.
zeker een top site en zeker een aanrader!

Groetjes,
Christel Grandjean

CG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 18 December 2015

Hartstikke bedankt, fijn om te horen!

Reageer op deze review

snelle levering

Beoordeling 
 
9.8

Erg leuke producten, en een snelle levering. het product zat keurig ingepakt.
Ook leuk dat jullie verkopen op markten!

ik kom snel weer eens een kijkje nemen in de webshop!

Groetjed Elize.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 11 Januari 2015

Beste Elize, bedankt voor uw spontane reactie! Wij staan inderdaad met een stand nogal eens bij evenementen. Zo krijgen wij een goed inzicht in de interesse bij het publiek en kunnen wij daar op inspelen bij de keuze van onze producten. Groeten en wie weet tot ziens bij een evenement!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

erg goede en overzichtelijke site en ook handig hoeveel er nog op voorraad zijn .
mooie spullen en cadeau,s.
en zeer snelle levering en goede service.
komen hier zeker terug .een aanrader.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 16 April 2014

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij kunnen alle reacties goed gebruiken om onze producten en diensten nog verder te verbeteren. Bedankt voor uw spontane reactie!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Mooie en unieke producten!
Snelle levering en ook leuk dat jullie een inpakservice hebben!!







C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 29 Januari 2014

Bedankt voor uw leuke reactie!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Leuke site met mooie spullen en cadeaux. En super leuk dat jullie samenwerken met Koopplein. Samen sta je sterk.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau.nl op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Topsite en echt hele leuke cadeaus voor iedereen wat hoef de deur niet uit voor sint en kerstman lekker makkelijk. thnx keep it up!!!!

RL
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau.nl op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

curiocadeau vind ik een erg leuke site. de site ziet er leuk consumentvriendelijk en betrouwbaar uit, ook de prijzen zijn niet al te hoog wat het ook weer aantrekkelijk maakt. de vormgeving is rustgevend en niet te druk waardoor je niet te veel afgeleid wordt. ook de producten die het bedrijf verkoopt zijn aantrekkelijk en leuk. wat mij betreft een aanrader

JP
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau op 26 November 2013

Beste Joyce,

Hartelijk gefeliciteerd!
Jij hebt de Dierenriem Kwasthanger gewonnen met de Review-loterij.
Onder de meest originele reviews hebben we jouw uitgeloot!

Zou je zo vriendelijk willen zijn jouw adres aan ons door te geven
voor de afhandeling van de prijs.

Dit is misschien ook nog leuk om te weten, ook voor alle andere deelnemers:
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen en veel plezier met je gewonnen prijs!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Wanneer je winkelt op Curiocadeau gaat een nieuwe exotische wereld voor je open! Bij Curiocadeau vind je bijzondere artikelen die nergens elders kunt kopen.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Hoi Curiocadeau!

Ik vind dat jullie een prachtige website hebben, en als ik iets bestel word het ook lekker snel geleverd!
Ook de facebook pagina is handig om alle nieuwtjes te lezen!

Groetjes Christine.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Curiocadeau op 26 November 2013

Bedankt

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Bestelling was vakkundig ingepakt en snel geleverd!
Prachtig en duurzaam produkt.
Duidelijke email met betrekking tot informatie over levering van mijn bestelling.

DG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Curiocadeau op 26 November 2013

Beste deelnemer Reviewloterij,

We hebben een winnaar van onze Reviewloterij!
Onder de meest originele reviews hebben we Joyce uitgeloot!

Voor de overige deelnemers hebben we een troostende mededeling.
Van vrijdag 29-11-13 - 12.00 uur t/m zondag 01-12-13 - 22.00 uur
berekenen wij géén verzendkosten bij uw bestelling!
Deze actie is alleen geldig op uw aankoop van artikelen die voorradig zijn
en in Nederland bezorgd moeten worden.
Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad!
Uw bestelling wordt dan maandag 02-12-13 verstuurd.
Postnl streeft ernaar pakketten binnen 24 uur af te leveren.
U zult uw bestelling dan dinsdag 03-12-13 in huis hebben.

In December starten we weer een nieuwe loterij op Facebook.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedoen!

Medewerkers Curiocadeau

internet: www.curiocadeau.nl
contact: info@curiocadeau.nl

Reageer op deze review
20 resultaten - getoond 1 - 20

Curiocadeau informatie

Algemene informatie

Merken
  • Bolsius
  • Sweet Lake Collection
  • Mondain
  • Ambiance
Productgroepen
  • sieraden
  • curiosa
  • Feng Shui
  • cadeau-artikelen
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
€ 4,50 per bestelling. Vanaf € 25,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland.
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • rembours
  • iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving
Telefoonnummer
0412-643886