CarScreen reviews, beoordelingen en ervaringen

www.carscreen.nl
 
6.4 (7)
car screen

7 CarScreen reviews

9-10 punten
 
(2)
7-9 punten
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(2)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Nalevering onderdelen

Vorig jaar ons tweede set DVD schermen laten plaatsen bij carscreen. ( meer de 200km enkel ), omdat we zo tevreden waren van de plaatsing in 2013. Nu wil ik deze tijdelijk ombouwen naar de nieuw aangekochte auto van mijn vrouw, maar kon hier in Belgie niet de juiste aansluiting vinden, en de pootjes van de hoofdsteunen waren ook dikker. Ik heb dan enkele foto's verstuurd via whatsApp naar carscreen zodat ook zij wisten naar waar ik op zoek was. Het was geen enkel probleem vertelden ze me. Afgelopen week zaten er twee doosjes in mijn brievenbus, eentje met allemaal ringen voor de pootjes van de hoofdsteunen, en het andere twee bekabelingen voor de aansluiting. Alleen de overschrijving om te betalen zat er niet bij. Alles volledig GRATIS verstuurd door het carscreenteam. Als dit geen service is, dan weet ik het ook niet meer. In ieder geval hebben ze ons uitstekend geholpen, en valt na een lange zoektocht een druk van mijn schouders. Bij deze: Een dikke duim, en nogmaals hartelijk bedankt Carscreen.

RM
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

***

(`Bijgewerkt: April 26, 2016)

Het bedrijf Carscreen klopt niet. vanaf februari 2015 probeer ik na een bestelling een werkend apparaat te krijgen. Alleen de bestelling via de webshop is gelukt, aanschaf van een plafond DVD. Na betaling van €400,- begon de ellende. Het heeft 3 maanden geduurd voordat er geleverd werd. Na inbouw en 2 DVD's gezien te hebben ging het apparaat al kapot. Ik heb persoonlijk het apparaat in Huizen gebracht en daarna heb ik vanuit Carscreen nooit meer een reactie gehad. Ik heb zelf talloze keren gebeld en berichtjes gestuurd maar je wordt aan het lijntje gehouden. Geld terug krijg je niet maar ook geen werkend apparaat. Deze man is een oplichter, koop hier nooit iets je krijgt alleen maar ellende.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Arno op 26 November 2015

Jelle,

ik heb ook wat problemen met Carscreen (scherm defect en nu al meer dan 2,5 mnd aan het wachten op een ander scherm) maar wordt ook steeds aan het lijntje gehouden.
wellicht kan jij mij een adres geven in Huizen waar ik naar toe kan? (zelf heb ik een adres in Blaricum van Carscreen) wat zit er dan in Huizen?

ik ben heel benieuwd wat ik ben het nu wel zat

Ronny Myny op 25 April 2016

Graag zou ik even willen reageren op het vorige artikel dat ik plaatste op 17 maart. Ik heb net telefoon gekregen van Barry. Voor de ombouw van de huidige DVD spelers naar een ander voertuig heb ik andere pootjes nodig. Deze had ik besteld via mail, en carscreen zou hiervoor het nodige doen. Nu, deze zijn ondertussen bij hun binnengekomen, en gaan vandaag nog naar ons verstuurd worden, samen met de draadloze hoofdtelefoons. Barry heeft zich bij deze enkele keren geëxcuseerd voor het ongemak. Zo zie je toch wel dat deze mensen de beste bedoelingen hebben, en dat indien alles niet vlot verloopt zoals je het zou willen, het niet steeds komt door hun toedoen. Zou dan ook graag mijn vorige recensie willen verwijderen, want ben daarin wel een beetje voorbarig geweest, en zal daarvoor ook proberen het nodige te doen, om de mensen van carscreen niet langer meer in diskrediet te brengen. Dus bij deze, de bovenste recensie als zodanig te beschouwen. Dank u wel Barry en het voltallige carscreen team.
Ronny

Jelle op 23 Mei 2016

RECTIFICATIE

In mijn eerdere berichtgeving ben ik niet heel positief geweest over het bedrijf Carscreen. Nu na meer dan een jaar bellen, appen en mailen zijn wij tot een overeenkomst gekomen om de eerdere koop ongedaan te maken. We hebben het volledige bedrag terug gekregen. Wij willen Carscreen hier hartelijk voor bedanken dat het nu toch is opgelost. Hierbij komen mijn negatieve uitingen over dit bedrijf te vervallen.

Reageer op deze review

***

(`Bijgewerkt: April 26, 2016)
Beoordeling 
 
1.0

Ben nu al bijna een jaar bezig om mijn niet geleverd product en een officiële rekening te krijgen. Meerdere keren gebeld en mail gestuurd. Altijd vriendelijk, maar je wordt gewoon voor de gek gehouden. De vele recensies op verschillende websites zijn niet echt en van familie en vrienden zelf geschreven. 
Nu hopen op de goede inzet van mijn advocaat, want zo een **lichter mag hier niet mee verder kunnen gaan. Bij mijn recherche in internet, heb ik ook ontdekt dat meer dubieuze bedrijven op hetzelfde adres aangemeld zijn. Misschien een bezoek van de KvK of de belastingdienst zal helpen. 
Het genoemde keurmerk is geen keurmerk en dus ook GEEN GARANTIE. 
Hoop dat mensen dit bericht voor een koop lezen. 

F
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Frank op 30 April 2016

RECTIFICATIE

Het heeft een tijdje geduurd, maar kan berichten dat het probleem verholpen is en we de zaak zoals het hoort professioneel hebben weten af te ronden. Het systeem is perfect ingebouwd en functioneert alles naar behoren.
Ook al zouden jullie het niet geloven. Zou me nog een systeem laten inbouwen, vakmanschap is het zeker.

Reageer op deze review

Professioneel opgepakt na een klacht

Beoordeling 
 
7.0

Waar ik eerst een klacht had hebben zij dat vandaag van Carscreen professioneel opgepakt. Ik zal trachten mijn vorige review te verwijderen en geef Carscreen een voldoende voor hun dienstverlening en vooral hun open houding bij een klacht. Dat nemen ze zeer serieus (en terecht natuurlijk).

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Carscreen ervaring Safae ,maart 2014

In maart hebben we besloten via de site van Carscreen nieuwe schermen aan te schaffen voor onze auto. Na bestelling en betaling werden we gebeld dat de schermen pas een week later bezorgd zouden worden i.v.m. de nucleaire top in Den Haag. Uiteindelijk kregen we de schermen pas op de dag dat we een afspraak hadden dat ze geplaatst zouden worden. We hebben ze hierdoor niet van te voren kunnen bekijken. De afspraak voor plaatsing was om 13:00 op vrijdagmiddag aan huis gepland. Uiteindelijk werd het 4 uur later omdat elders een afspraak was uitgelopen, wij waren hier niet erg blij mee en hebben toen overwogen om zelfs alles te annuleren gezien de gang van zaken. Uiteindelijk waren de schermen geplaatst en was het de bedoeling dat onze kinderen hier tijdens de vakanties veel pret aan gingen beleven. Maar helaas ging na 2 weken een van de schermen kapot. Hierop hebben we contact gezocht met Carscreen in verband met de garantie. Vanuit Carscreen werden we doorverwezen naar de importeur; men wilde daar wel navragen of deze ons garantie wilde verlenen. Uiteraard waren wij zéér verbaasd over de reactie van Carscreen omdat garantie vanuit de verkoper bij wet in ons land geregeld is. We konden deze kolder van Carscreen dan ook niet waarderen. Na meerdere malen verzocht te hebben het product te herstellen of vervangen, geen reactie. Pas bij dreiging met jurisiche stappen kwam er een reactie: mijn vond onze brief bij Carscreen prachtig! Maar inhoudelijk geen reactie.. Kortom een bedrijf waar ik zelf nooit iets meer zal kopen of aan iemand zal aanraden. Plezier hebben onze kinderen nog niet kunnen hebben van de schermen, maar hopelijk brengt de rechter daar verandering.

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Prima service, uitstekend ingebouwd, echt vakwerk. Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en prima advies gehad over de juiste schermen voor mijn auto.

Volgende keer weer CarScreen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

Gisteren zijn we de hoofdsteunen komen laten plaatsen bij CarScreen. Heel vlotte en vriendelijke mensen, en een goede service. Heel tevreden over het product.
Vanmorgen bracht ik Lennert ( 3j7m) naar school, en hij kon samen met zijn zusje Lore ( 1j7m) naar hun eigen filmpje kijken.
Nadien ging ik met ons Lore nog wat inkopen doen, en zag haar in mijn spiegel meelachen met hetgene er zich afspeelde op haar filmpje.
Gelukkige gezichtjes van de kinderen, daar doen we het uiteraard voor.

Ik hoop dan dat ze er nog veel, en lang plezier aan gaan hebben.

Nogmaals hardstikke bedankt hoe mooi dat jullie dat kunnen zeggen, en zal het niet nalaten om goede reclame te maken voor jullie bedrijf.

Vriendelijke groetjes,

Ronny

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

Barry op 21 Januari 2014

Dank je wel Ronny. Tevreden klanten zien we graag en dat is gelukt. Veel kijkplezier!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Prima service en advies aan de telefoon. Mooie set hoofdsteunen voor mijn Volvo aangeschaft op advies van de CarScreen medewerker. Ik ben er inderdaad heel tevreden mee. Inbouw was goed geregeld, vakmensen die wisten wat ze deden en duidelijk zeer ervaren waren. Kortom, ik kan CarScreen echt aanbevelen

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

Bestelling werd geleverd per koerier. Gratis nog wel, prima. Later heb ik gebeld en de set DVD hoofdsteunen toch laten inbouwen door CarScreen. Dat leek me beter gezien mijn geringe technische kennis. Afspraak gemaakt per telefoon. Ik werd erg vriendelijk geholpen. 3 dagen later werd de set bij mij voor de deur ingebouwd door een vakkundige en aardige inbouwen. Complimenten dus CarScreen. De schermen zijn echt geweldig en jullie service prima!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

CarScreen informatie

CarScreen biedt een enorme keuze aan DVD hoofdsteunen voor alle merken auto's. Zelfs auto's met actieve hoofdsteunen of airbags kunnen wij voorzien van schermen met DVD speler. Onze professionele inbouwers bouwen ook in op locatie in heel Nederland. CarScreen draagt het webshop keurmerk.

Algemene informatie

Keurmerken
Webshop Keurmerk
Telefoonnummer
035-8870968
Verzendkosten
geen
Levertijd
2 dagen
Productgroepen
dvd hoofdsteunen
Merken
  • carscreen
  • Sony
  • kenwood
  • Pioneer
  • Parrot
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • overschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)