Desko reviews

www.desko.nl
 
5.6 (12)
desko

Desko is in Nederland marktleider. Desko verkoopt en verhuurt gebruikte én nieuwe kantoormeubelen, bureaustoelen en –tafels. Online kun je dat regelen op Desko.nl maar ook via de showroom. Desko biedt complete kantoorinrichtingen in haar online shop. Desko biedt alle bekende merken kantoor meubelen zoals Ahrend, Herman Miller, Aspa, Eames of Comforto aan. Wilt u direct kantoorinventaris huren? Of kantoormeubilair kopen? Bekijk dan zeker ook de site van Desko Nederland.

12 Desko reviews

9-10 punten
 
(4)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(7)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

kantoor in richting

Beoordeling 
 
8.3

100% betrouwbaar. dinsdag bestelt, vrijdag in huis!

EV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bureau stoellen

Beoordeling 
 
10.0

Top geleverd. Goede kwaliteit en aardig personeel zeker een aanrader.

TB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede gebruikte buresutoelen

mooie gebruikte bureaustoelen voor ons kantoor, fijn geholpen op de showroom en 4 dagen later geleverd

AD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

blij met mijn bureaustoel

Beoordeling 
 
9.5

blij met mijn gamestoel.
snel geleverd en ook nog gemonteerd geleverd

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

tevreden levering

Beoordeling 
 
9.3

tevreden met de snelle levering van mijn Refurbishede werkplekken

PW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

tevreden

Beoordeling 
 
9.0

tevreden met onze nieuwe stoelen en goede uitleg over het instellen van onze stoelen door de chauffeur.

HJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fijne levering

Beoordeling 
 
8.8

Goed telefonisch advies en snelle levering van de bureaustoel

BG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

NOOIT bestellen, zeer slecht bedrijf

Buro besteld, na eerst een verkeerd buro geleverd te hebben gekregen en na (niet overdreven) 10x nabellen een ander buro geleverd gekregen. Echter, ontvingen we een vies en tweedehands buro dat in slechte staat was/is. Meerdere keren hierover gebeld en gemaild, nooit meer een reactie ontvangen. Pure oplichterij.

Besteld product
Buro
B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Oud Desko medewerker op 28 Juni 2019

Ik heb er gewerkt en je hebt 100% gelijk het zijn oplichters tot het bot. De directeur is een doorgesnoven mafkees die zelfs geweld niet schuwt tegen eigen personeel. Hij gebruikt het geld van particulieren bestellingen om projecten te financieren. En als je geluk hebt krijg je een levering. Betaal achterstanden bij leveranciers en bijna niks is op voorraad. Ik was er na 2 maanden klaar mee ik ga niet liegen voor oplichters. Maar goed dan weet je hoe ze echt te werk gaan bij dat bedrijf. Als je de reviews op hun site ziet zijn ze allemaal positief maar de directeur vult ze zelf in en de klanten krijgen de reviews niet eens.

Marijke op 07 September 2019

Top geholpen en tevreden met onze nieuwe inrichting .

Tess op 08 September 2019

Pardon? Ik weet niet wij jij bent maar je bent niet goed wijs en weet niet wat je zegt. De enigenaar mijn vader dus werkt al 30 jaar in het bedrijf en werkt 24/7 en zeker niet om mensen op te lichten maar om mensen te helpen. Als hij thuis is werkt hij ook door ook weekends dit kwetst mij heel erg dat u dit durft te zeggen ik werk zelf ook afentoe in het bedrijf en het enige wat ik zie is dat ze kei en kei hard werken. U ben niet goed wijs

Reageer op deze review

Niet betrouwbaar slecht service

Beoordeling 
 
1.5

ik heb 3 maanden geleden stoelen besteld, maar kreeg andere stoelen wat er op leek en heel erg laat.
dus heb het weer terug gebracht en sindsdien bel ik mail ik , maar nog steeds heb ik mijn geld niet retour ontvangen, schandalig !!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Oud Desko medewerker op 28 Juni 2019

Aangifte doen het zijn ook oplichters (ik heb er gewerkt een paar maanden)en ze gebruiken uw geld om projecten te financieren. Het is 10x erger dan jullie denken. De directeur zit aan de cocaïne echt een doorgesnoven mafkees. Succes met je geld terug halen.

Reageer op deze review

Opgelicht

Levering 
 
1.0

Wel betaald, niet geleverd.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

desko superslecht

Beoordeling 
 
1.8

Ik heb bij Desko kantoorkasten besteld en deze zijn tot 2 keer toe niet geleverd op de afgesproken datum.
Nadat ik 2 keer voor niks heb zitten wachten heb ik de order geannuleerd.
Na diverse mailtjes over terugbetaling ga ik het incasseren maar uit handen geven want na vele mailtjes is daar niemand in staat normaal een reactie te geven.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbaar

Service 
 
1.0

Geprobeerd een aantal kantoormeubelen te verkopen aan Desko. Er zijn met deze partij geen afspraken te maken, er wordt niet gereageerd op mail, niet teruggebeld en op de afgesproken dag komen ze niet opdagen. Er val met dit bedrijf geen zaken te doen.

Besteld product
diversen
P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Uitkijken met Desko!! Niet bestellen!!

Beoordeling 
 
2.0

Desko is geen serieus bedrijf die meubels levert; het is een leuk verhaal maar in de praktijk ben je je geld kwijt en geen levering. Kijk uit, doe geen zaken met dit bedrijf, bestel hier niets. Grote kans dat je wordt opgelicht.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Oud Desko medewerker op 28 Juni 2019

Idd je wordt opgelicht waar je bij staat.

Reageer op deze review

Nooit hier bestellen! oplichters!

Beoordeling 
 
1.8

Zeker niet hier bestellen! NOOIT!

na een maand, 3 dagen vrij moeten nemen en emails niet op gereageerd worden, en 25 keer al gebeld waar meestal in de wachtrij al de verbinding verbroken word.

Wanneer je wel uiteindelijk de planning bereikt, word er een lever datum beloofd. Waar dan niet op de beloofde dag geleverd word. en dat 3 KEER achter elkaar! Zeker niet Wouter van de planning daar geloven!

Heb daarna besloten om me order dus maar proberen te cancelen.
Na 3 uur te bellen in een wachtrij. werd er gezegd, tja meneer. u heeft al betaald dus ik heb geen bevoegdheid om het te cancelen. waarna er werd opgehangen.

Hier dus zeker niet bestellen. Het zijn oplichters. Ze leveren niet en cancelen is niet mogelijk. met een mooie saus van ontzettend slechte communicatie en planning.

Zelfs met aliens communiceren via graancirkels is makkelijk dan met dit bedrijf.

RB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Pieter op 29 September 2018

Beste Rob,
Jouw ervaring is niet de enige. Ik heb exact hetzelfde meegemaakt. Het is een oplichterspraktijk. Voor ieder die dit leest: nooit zaken doen met Desko. Ze zullen binnenkort wel een keer langskomen in een programma op tv waar oplichters bekend gemaakt worden.

Reageer op deze review

Slechte service Desko

Beoordeling 
 
2.0

Zeer slechte service. Bedrijf houdt je niet op de hoogte van de bestelling. Eerst zou levering te laat zijn, weer uitgesteld en uiteindelijk konden ze niet leveren. Meerdere malen moeten bellen om geld terug te krijgen, van iets wat nooit geleverd is, personeel geeft elkaar de schuld en klant is de dupe. Ben er mee bezig geweest van oktober 2014 tot februari 2015 en uiteindelijk bij de concurrent bureaustoelen besteld.

N
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Ruben op 21 Juli 2015

Helemaal eens met deze beoordeling. Dit bedrijf maakt de klantbelofte absoluut niet waar. Als je lang wil wachten op je bestelde spullen en hiervan niet op de hoogte gehouden wilt worden dan moet je hier wat bestellen.
Ook bij het herstellen van fouten die door hen gemaakt zijn zijn ze erg traag en niet correct.
Ik wacht nu al 5 maanden op een juist tafelblad, die nu niet meer te leveren is.

M. Beringen op 15 September 2015

Beste Natalie,

Erg hè, die gasten van Desko. Wat is de naam van die concurrent?

Groet, Mariëlle.

Wilfred op 08 Januari 2016

Zeker weten, werkelijk 1 grote ramp bij Desko!! Foutieve stoelen besteld / geleverd, maar niet terugbellen, geen informatie, 1000 notities achtergelaten, personeel die ook niet weet hoe ze hun directeur kunnen / mogen benaderen...... Echt nooit kopen!

Reageer op deze review

Desko informatie