Details van de beoordeling

Zooplus
Dieren

Slechte service!!!!!!!!!!!!

Beoordeling 
 
1.3

Geachte manager Customer, Service, Directie,

Wij laten u nogmaals weten dat we overal anti-reclame aan het maken zijn voor uw bedrijf. Op de grootste sites van Nederland en België (hier zijn we mee begonnen pas) staan overal al vooral negatieve, uitgebreide reviews met maximaal 1 ster als beoordeling. Ook op vergelijkingssites etc.

Gisteren kwam een vriendin toevallig langs en zij heeft 2 maal zoveel huisdieren als ons en bestelde ook altijd bij u. Wij hebben haar gezegd niet meer te bestellen bij Zooplus.nl. We hebben nog veel meer mensen geïnformeerd voortaan niet meer bij u te bestellen. Dit is pas het begin en we gaan ermee door. In onze directe omgeving hebben heel veel mensen huisdieren, bij familie, vrienden en kennissen etc. Dus we gaan door met het deze mensen voortaan niet meer bij u te laten bestellen!

Hoe we door u behandeld zijn is onmenselijk en oneerlijk. Het is absoluut geen kerstgedachte om zo met klanten om te gaan. Nogmaals met een kleine geste, een bos bloemen of een vervangend artikel zoals katten- of hondenvoer, een kadobon van Zooplus of bijvoorbeeld het bedrag voor de helft te vergoeden, had veel goed gedaan aan onze wederzijdse relatie en uw reputatie. Uw bedrijf is nogmaals een gevoelloze, geldslokkende fabriek en heeft totaal niets meer te maken met dierenliefde. U gaat over de ruggen van gestorven dieren!! Daar zijn geen woorden voor!!

We hebben producten langhoudbaar tot 2017 en 2018, die u niet wenst terug te nemen. Over de rug gaan van ons dierbare konijn?

De waardeloze mentaliteit en hoe de producten liefdeloos letterlijk in de veel te grote kartonnen dozen worden gepleurd en gesmeten, straalt dit imago ook goed uit! Veel artikelen sneuvelen al tijdens het transport hierdoor en deze vervangt u dan wel onmiddellijk??

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 20
Reageer op deze review