Allekabels reviews

www.allekabels.nl
 
9.0 (410)

410 Allekabels reviews

 
(333)
 
(47)
 
(11)
 
(15)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
15 resultaten - getoond 1 - 10
1 2
Volgorde

Waardeloos bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos bedrijf.
Wil je iets terug sturen wat door hun verkeerd bezorgd is.
Moet je daar verzend kosten voor betalen die je niet kunt declareren..

Retourneren altijd op de koste van besteller..

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Te laat, onpersoonlijk, copy-paste klacht reactie

Beoordeling 
 
1.7

"Vandaag besteld morgen in huis". Na bijna 2 weken maar eens vragen waarom de bestelling nog steeds niet verzonden is, terwijl alle producten (zelfs nu nog) de "vandaag besteld, morgen in huis" status hebben.

Je krijg vervolgens een standaard copy-paste reactie die totaal niet inhoudelijk op je bericht ingaat. Geen sorry, enkel een "we hopen het eind deze te week verzenden". Daar moet je het dan maar mee doen.

Aan de reacties van Allekabels op de mindere reviews te zien komt er pas actie (let weer op alle identieke copy-paste reacties van Allekabels) als je publiek je klacht deelt. Zo jammer...

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels.nl op 25 Januari 2020

Beste Heer/Mevrouw,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling gecontacteerd om deze te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas gaf u niet de tijd nog de behoefte aan telefonisch contact te hebben. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Waardeloos bedrijf

Beoordeling 
 
2.7

2 toetsenborden besteld. Heb Duitse toetsenborden geleverd, daar heb je niets aan in Nederland. Omdat het een zakelijke bestelling is krijg ik geen geld terug maar een tegoed op mijn account. Bellen heeft geen zin want je krijgt niemand aan de telefoon. Gaat niet om een groot bedrag dus gaan de toetsenborden de kliko in. Voel me genaaid en bestolen

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Op voorraad dus niet

Beoordeling 
 
2.5

Op 10-12-2019
3x kerstlampen besteld om 18.00. Op voorraad 3x groene stip.
Dus volgende dag in huis.Afleveren plaatselijke supermarkt.
Op 11-12-2019 ..
2x bij ophaalpunt geweest niks aanwezig.
Op 12-12-2019 konden ze mijn pakketje niet vinden.
Maar ff gebeld met allekabels.nl.
Maar meneer het is helemaal niet op voorraad. Waarom geen mailtje dan?
Morgen komt het bij ons binnen en dan versturen we het.
Volgens telefonist jammer dan.
Eens maar nooit weer. En waardeloze service.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

NIETS ONTVANGEN

Beoordeling 
 
1.0

Ze geven aan voor 22.00 uur besteld morgen in huis , heb nog steeds niets ontvangen en pakje is niet te traceren.
Antwoord krijg ik niet van ze .
Alleen steeds een standaard antwoord, maar oplossen ho maar

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kabel werkt niet

Beoordeling 
 
1.0

De aansluiting in mijn wagen Volvo XC40 is een USB type C. Ik kocht een adaptor USB type C naar 3 type A aansluitingen en die werkt helemaal niet. Ik ben dus helemaal niet tevreden van dit product.

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

AlleKabels op 06 Juni 2019

Beste Mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken.

Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
2.0

op gepast mensen het zijn een bende oplichters die zich een firma noemen
op hun website staat 3-4 levertijd,maar in ik denk dat ze niet kunnen tellen,
besteld op dinsdag en zal pas maandag erop vertrekken naar Belgie bij mijn weten is dat 6 dagen.
als je er hen over aanspreekt zeggen ze wij hebben dat speciaal voor u moeten bestellen,maar er staat op hun website 41 stuk in voorraad.
dus mensen opgelet wat jullie bestellen zou ik zeggen.
omdat ze hun gelijk niet meer kunnen halen hebben ze maar mijn bestelling geannuleerd ,maar oeps zal wel 5 dagen duren tegen dat ik mijn geld zal terug zien,als ik het al terug zal zien.
Een mailtje zenden met de tekst sorry dhr maar u bestelling is niet meer in voorraad zal iets langer duren dan verwacht ,dat kon ik aanvaarden maar totaal niks laten weten is er over. En nu 5 dagen moeten wachten op mijn geld is er zeker over.iets kopen 5 min en tis betaald,maar terug storten min 5 dagen.
Ik zal deze firma aanmelden ter controle in Nederland.

mvg

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Allekabels op 18 Januari 2019

Beste Geerts,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Bouckaert Jurgen firma geerts op 23 Januari 2019

hallo iedereen

eventjes iets rechtzetten, we hebben vandaag contact gehad met alle kabels en blijkbaar was alles een misverstand en een verkeerde communicatie
maar na het telefoon gesprek zijn we tot een oplossing gekomen

Bedankt alle kabels voor de oplossing

mvg

geerts op 24 Januari 2019

hallo,
naar aanleiding van mijn review wil ik deze toch aanpassen
wij hebben telefonisch contact gehad met alle kabels en het probleem was één groot misverstand.
deze werd nu opgelost en allekabels hebben nu een tegmoet koming gedaan om dit probleem op te lossen.
bij deze wil ik toch laten weten dat ze alles netjes hebben opgelost

mvg

Reageer op deze review

Slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
1.0

Kabel gekocht, na een week deed hij het niet meer. tnx!

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 30 November 2017

Beste Harmen,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 04 December 2017

Beste Harmen,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Product niet geleverd en geen contact

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb een product besteld, dat niet geleverd is. Ook krijg ik geen gehoor bij dit bedrijf, alleen een eindeloos bandje. Ik vraag me af of het wel klopt.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 27 Oktober 2017

Beste Corrie,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat het niet gelukt is om contact met ons op te nemen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Berry op 28 Oktober 2017

Tot op heden altijd alles netjes afgeleverd. Per mail super snelle reactie.

Allekabels op 02 November 2017

Beste Corrie,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Slechte (geen) Service

Beoordeling 
 
1.5

Via de website een kabel besteld voor mijn Nexus 5. Ik had een langere kabel nodig. Deze stond op de site voor een redelijke prijs, dus besteld. Grote teleurstelling, de aansluiting klopte niet. Contact opgenomen om te ruilen maar toe gaven ze niet thuis! Terug sturen alleen op mijn kosten. Als 'tegemoetkoming' kon ik de helft mijn aankoopbedrag aftrekken bij een volgende bestelling. Het bedrijf maakt een fout op hun website en ik draai op voor de kosten. Het was voor mij de eerste keer en zeker ook de laatste keer dat ik met dat 'bedrijf' zaken doe.

ES
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 06 Oktober 2017

Beste E. Slaghuis,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 23 Oktober 2017

Beste E. Slaghuis,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review
15 resultaten - getoond 1 - 10
1 2

Allekabels informatie

Foto's

sata-verlengkabel-0.3-meter

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)