Allekabels reviews

www.allekabels.nl
 
9.0 (410)

410 Allekabels reviews

 
(333)
 
(47)
 
(11)
 
(15)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
11 resultaten - getoond 1 - 10
1 2
Volgorde

Valt een beetje tegen

Beoordeling 
 
5.3




Kabels zijn prima,hdmi switch die ik had besteld werkt niet,krijg van de klantenservice te horen dat ze niet kunnen weten of deze op alle apparaten werkt en helpen me dus ook niet verder.
slechte service dus.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels.nl op 07 Augustus 2019

Beste Frans,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak!
Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels Team

AlleKabels op 26 Augustus 2019

Beste Frans,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
5.0

Slechte ervaring.

Na bestellen van spullen voor netwerk (met 2 producten die 1 tot 2 dagen langer zouden duren) mail gekregen met levering die stond op een week later. Na bellen kon de bestelling opgesplitst worden en de volgende dag was het meeste er. Echter in plaats van 300m CAT6 werd er 100m CAT5 geleverd. Weer bellen en heen en weer mailen en het oude product moest eerst teruggestuurd worden, nagekeken worden en dan pas zou men overgaan op levering van de CAT6 doos. Alternatief zou ik het product nog een keer kunnen bestellen (en weer 190e betalen), dat zou later dan wel weer verrekend worden.

"Het was niet zo dat ze kun klanten niet vertrouwden, maar er was te vaak misbruik mee gemaakt, moest ik maar begrijpen"

Zal wel aan mij liggen, maar heb een beetje moeite met dat begrijpen. Laatste keer voor mij.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bert op 15 Mei 2019

Update: Vandaag gebeld door de klantenservice die een passende oplossing aan wist te bieden, al met al netjes afgehandeld.

Reageer op deze review

Beetje teleurgesteld.

Beoordeling 
 
6.3

Ik had een HDMI kabel (10 meter) en een tv snoer (ook 10 meter) besteld rond 17:00 uur , dus je verwacht het de volgende dag maar helaas geen kabels?????? de dag er na werden ze dan wel geleverd , wat een tegenvaller zeker als ze hier reclame voor maken ,,voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis???????

VR
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Allekabels op 20 Februari 2019

Beste heer/mevrouw van Rijswijk,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Informatie niet compleet

Beoordeling 
 
5.0

Ik heb een tv kabel bestelt en op de website stond niet vermeld dat de kabel NIET geschikt is voor de mediabox. Later via de klantenservice kreeg ik deze mededeling. 2x verzendkosten is ook niet bepaalt een service. Okee 3,95€ voor de bestelling was mijn keuze, maar daarna weer 3,95€ voor de retour zending terwijl de website niet compleet is dat is GEEN service! Alsnog naar Mediamarkt gegaan, kabel wel iets duurder maar met service.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

product is nooit afgeleverd , ook aankoopsom niet terug betaald.

Beoordeling 
 
5.3

Product besteld en betaald , nooit afgeleverd , ondanks div. mails van mijn kant geen bericht terug , dit riekt naar oplichterij.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Allekabels op 10 September 2018

Beste Henk,

Bedankt voor deze beoordeling van uw aankoopervaring.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 17 September 2018

Beste Henk,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling verzocht ons te contacteren om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

H.Heuker op 19 September 2018

Goede middag , na prettig tel. gesprek met Ivo , is het probleem opgelost , aankoop bedrag is terug gestort , achteraf gezien kon allekabels hier niets aan doen , fout lag bij de bezorgmaatschappij.

Reageer op deze review

Ok, maar verbetering mogelijk

Beoordeling 
 
6.5

Op zich vond ik vrij snel wat ik nodig had, en de prijs was ook de goedkoopste die ik kon vinden,, maar dan komen er voor een piepkleine HDMI plug plots verzendkosten bij die bijna evenveel kosten als de plug op zich. Dat is natuurlijk jammer. Verzendkosten voor kleine zaken zouden lager moeten. De volgende dag in huis, dat is ook niet waar, heeft toch 3 weekdagen geduurd. eer mijn bestelling er was

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
5.0

Ik bestelde een Ethernet kabel adapter naar USB zodat ik aan de slag kon bij mijn nieuwe werk, nu kwam ik aan op werk en werkte dat hele kabeltje niet. Het leslampje flikkerde een keer en bleef daarna uit. Ik kon mijn werkdag dus niet voortzetten en belde de klantenservice voor een nieuwe kabel, nu is de nieuwe kabel vandaag binnen gekomen maar bij het inpluggen van zowel mijn macbook en iMac flikkerde het lampje een keer en bleef daarna uit. Nu probeerde ik de klantenservice te bellen maar zijn ze in het weekend gesloten en maandag moet ik werken dus dat kan ik nu wel vergeten. naar mijn mening zwaar slecht dat ze niet werkende producten leveren en dan ook nieters op zaterdag bereikbaar zijn!

NH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 27 Februari 2018

Beste N. Hartog,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 02 Maart 2018

Beste N. Hartog,

Bedankt voor uw beoordeling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels contact gehad om de kwestie te bespreken en hebben u voor het ongemak een aanbod gedaan.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Een beetje lastig

Beoordeling 
 
5.5

Ik had echt een jack splitter nodig en heb dus allekabels gekozen omdat er stond dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Het is nu de volgende dag en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Dit vind ik echt lastig, want ik kon gwn een andere website hebben gekozen die het wel op tijd zou leveren. Mijn vriend had wel een goede ervaring met jullie dus ik ga niet direct negatief denken over jullie maar ik vind het gwn lastig.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 02 November 2017

Beste Daniela,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Daniela op 07 November 2017

Na een gesprek met de service center, hebben ze mij de situatie goed uitgelegd en mij verder goed geholpen. Als the service center zo goed blijft, zou ik zeker weer bestellen bij Allekabels! Bedankt voor alles.

Reageer op deze review

Slechte levering

Beoordeling 
 
5.3

2 keer besteld bij Allekabels, en allebei een dag later dan beloofd bezorgt.
Altijd ver voor 10 uur besteld.
Goeie prijzen alleen slechte levering.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Allekabels op 23 Juni 2017

Beste Joep,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij al eerder naar de levertijd kunnen kijken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op 04 September 2017

Beste Joep,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review

Prima service bij onjuiste bezorging

Beoordeling 
 
6.3

Had 2 kabeltjes besteld. Bij levering stond op de pakbon een aantal van 2 maar in de verpakking zat er maar 1. Mailtje gestuurd en een uur later werd de 2e alsnog verzonden zonder vragen te stellen. Prima service dus.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
11 resultaten - getoond 1 - 10
1 2

Allekabels informatie

Foto's

sata-verlengkabel-0.3-meter

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)