Garant-O-Matic
0   1  

www.garantomatic.nl
 
4.6 (11)
Garantomatic

Het postorderbedrijf Garant-o-Matic bestaat sinds 1978. Garant-O-Matic heeft duizenden artikelen in haar assortiment. Indien u producten koopt bij Garantomatic.nl, maakt u kans op een mooie prijs. Garantomatic is gevestigd in Gilze, Noord-Brabant.75 garantomatic-1333566945.

11 beoordelingen over Garant-O-Matic

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(4)
1-3 punten
 
(3)
Beoordeling 
 
4.6
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.2
Service 
 
3.3
Prijs 
 
3.8
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Masterreaper
Beoordeling 
 
1.0

Oh what sweet but it's wrong!!

Na het faillissement zijn ze nooit meer de oude geworden door klanten op te lichten uit de schulden te komen is niet de goede manier van bedrijfsvoering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hardlopen
Beoordeling 
 
1.0

Slechte bereikbaarheid

Dit bedrijf si failliet gegaan in januari 2015 en heeft een doorstart gemaakt.
Ongelooflijk maar per gesprek €1,00 en dan wordt na een bandje gewoon de verbinding verbroken. En je krijgt ze echt niet aan de lijn, dus je komt moeilijk van ze af.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sanichar
Beoordeling 
 
4.3

betaling

Zelfde geval meegemaakt als persoon hieronder. Gelijk gebeld met klantenservice. Mevrouw kon het wel begrijpen dat ik overdonderd was. Garant o matic geeft een verkeerd signaal af. Had ook solar lampen besteld geeft inderdaad weinig licht.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
marty
Beoordeling 
 
4.8

betaling

Tijdje geleden wat besteld. Met de vraag gelieve te betalen voor 31-12-2014.
Betaling is afgeschreven op 24 12 2014.heb ik de 29 12 2014 al een brief in de bus van een advocaat via hun, kan alleen nog via hen betalen. Hoe bedoel je goed bezig, betalingstermijn is nog niet eens verstreken. Weer een klantwoord kwijt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sinder
Beoordeling 
 
5.0

Niet alles is, wat het hoort te zijn.

Bestelnummer 2394140 d.d 14-10-2014.
Solar dakgootlampen.
Hun site laat voorkomen,als zijn dit fantastische lampen,die op basis van zonnecollectoren een hoop licht afgeven.
Wat ze doen? Ze geven licht af,maar het is te weinig om van een fatsoenlijk lichtbron te kunnen spreken.mijn lampen hangen op een hoogte van 2 meter 50,en de lichtvlek op de grond,is ongeveer 1 meter in doorsnede.Dit komt doordat er een koker onder zit,die circa 4 cm is.Haal j deze weg,dan is de lichtopbrengst nog minder,maar wel verspreid,echter zie je de led ook branden.Uit de ervaring van nu 14 dagen,kan ik niemand aanraden deze te kopen,Het is rommel vergeleken bij een fiets ledlamp.
Overzet Nacht- cq Mistbril.
Wat er niet bij het artikel vermeld wordt,is dat deze overzetbril gebonden is aan maximale breedte.Past op alle brillen,staat erbij.Niet dus.Mijn vrouw heeft een bril die 13,3 cm breed is,daar ast het wel op.
De mijne is 14,6 cm.Daar past het niet op.
Maximale breedte van een bril kan circa 13,8 cm zijn.Is het breder,dan kunt u beter deze aanbieding aan uw deur voorbij laten gaan,want dan wordt een aanbieding een duurkoop.
Bestellen gaat daar goed,Leveren is niet binnen de door hun aangegeven dagen,loopt uit.Service is ronduit arrogant.Iets wat zijn prijs niet waard is,is te duur.Dee vartikelen zijn hun prijs niet waard.Ik stuur ze niet terug omdat dan de kosten van verzending een groot deel uit gaan maken van de kosten.Dan nog iets anders.U als klant kunt de nieuwsbrief aanvinken,of uitzetten.
Allebeide helpt niet.Garant-O-Matic trekt zich er geen zak van aan.Eerst na een dreigmail zetten ze het hopelijk uit.Ik heb er 1 malig iets besteld.Firma's die de wensen van hun klanten NIET respecteren,of doen wat klanten niet willen, zien mij na 1 bestelling nooit weer.Klantvriendelijkheid staat bij Garant-O-Matic achteraan in het kolenhok.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

jos
Beoordeling 
 
1.0

beoordeling

Ik vind het schandalige verkoop methode ik heb een kennis die in grote schulden is gekomen daardoor , ze kan niet lezen en schrijven dus ziet alleen maar wat ze kan winnen , jullie moeten zich schamen.J

Was deze beoordeling nuttig? 

Spinder op 27 Oktober 2014

Ik vind uw bericht zeer ongeloofwaardig.Echt een posting van je reinste uitdeduimzuigerij.
U schrijft , "ze kan niet lezen en schrijven".Dat zou betekenen,dat ze of analfabeet is,of dat ze blind is.En verder schrijft U, "dus ziet alleen maar wat ze kan winnen". Conclusie,ze is NIET blind,en is ook geen analfabeet,maar een zeer,zeer dom persoon die zichzelf steeds dieper in de schulden werkt,door iets te bestellen.Wat ze wel heeft? een hoop zaagsel tussen de oren,waar verstand hoort te zitten,om het te begrijpen dat zoiets niet kan.Een kwestie van eigen schuld,dikke bult.Ieder weldenkend mns kan begrijpen dat zoiets niet kan,dat je niet oneindig door kan gaan.Uw "kennis" is zelf verantwoordelijk voor wat zij/hij doet.Als als U weet dat zo iemand niet capabel is,dan was het beter dat u ervoor had gezorgd om uw kennis onder curatele te laten stellen, ipv hier je gal te spuwen over GOM, alsof die hier iets aan kan doen.Ze opereren binnen de mazen van de wet.Op het randje dus.Wie zich niet kan bedwingen,is zelf schuldig aan zijn of haar eigen falen.Ik adviseer u,dat uw "kennis" zich bete kan bedienen van een goed bril.Daarmee kan ze de "kleine lettertjes" lezen.Ze heten meestal Voorwaarden.En nee,ik ben GOM niet,ook niet iemand die er werkt of familie van is.Ik ben ook maar een artike;lbtller van hun.Maar uw opmerking schoot mij in het verkeerde keelgat.Iemand anders beschuldigen van je eigen falen.Dat kan namelijk niet.

Reageer op deze review
Liani Wullur
Beoordeling 
 
3.3

Meester in het klanten aan het lijntje houden.

Ik moet toegeven: jullie weten de klanten wel aan jullie te binden!....Met prachtige, hoopvolle uitspraken in de trend van:" U ben gegarandeerd rechthebbende van 1 of 2 of 3 checks....ter waarde van 399, 499, 699 of zelfs 799....heb ik al zo vaak zien passeren (speel al sinds 2 jaren, stomme ik!).....maar uitkeren, ho! maar!....Het enige wat ik tot nu toe heb mogen ontvangen is een kortingscheck t.w.v. E 5,00 (in totaal 4 x ontvangen in die 2 jaar) terwijl ik al voor ongeveer E 2.500 aan bestellingen heb uitgegeven!....Ik vind het wel schandalig hoe uw organisatie de klanten weet te bespelen!....En het ergste van alles is dat de klant steeds opgejut wordt om meer te kopen, want steeds is dat de laatste kans om je aan te melden, middels een bestelling plaatsten, om 2 dagen erna weer een opjut brief te ontvangen....alweer de laatste keer dat je kans maakt op die hoofdprijs van E50.000 en nog extra kansen op kleinere prijzen van 6000, of nog iets kleiner, 5000, of 799,599, 399....En elke keer trap ik er nog in ook!...Dom, dom, dom!!...En het allerergste is dat ik niet durf te stoppen, omdat de uitsalg al over 4 weken is....En als ik nu stop, dan was alles voor niets geweest!.....Dus bestel ik nog maar wat......

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mise
Beoordeling 
 
5.8

Tot en met het ontvangen van de bestelling was ik best tevreden maar de reclame per post achteraf vind ik schromelijk overdreven, laat dit achterwege en je tarieven kunnen een stuk lager

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
folmer
Beoordeling 
 
4.5

de producten zijn vrij goed en doen aan de eisen.maar als er een cheque moet worden uit betaald dan moet ja moet je een bestelling plaatsen.heb het bij een gegarandeerde cheque 3 keer besteld voor de gestelde datum.nu ben ik nog steeds aan het wachten op de cheque die ik kan innen.nu gaat alles in de prullen bak en de a.s bestelling stuur ik terug.niks van waar.kopen en niets uitkeren.

Was deze beoordeling nuttig? 

Liani Wullur op 07 September 2014

Ik ben blij dat ik niet de enige ben van dezelfde mening. En lotgenoot, werd u daarna niet meer lastig gevallen door nog aanlokkelijke aanbieding? Ik bewonder uw vastberadenheid om alles in de prullenbak te gooien en niet meer naar omkijken.....Maar stel je voor dat ik toch nog een prijsje win?.....twijfel,..... twijfel,..... twijfel.!........Ik heb besloten om tot oktober te wachten en daarna radicaal alles, maar dan ook alles voortaan regelrecht in de prullenbak te gooien!.....

Reageer op deze review
Joost Huisman
Beoordeling 
 
8.5

1 x wat besteld. Ging prima en product was naar verwachting. Ze verkopen vaak producten die andere webshops niet hebben dat is dan weer erg fijn. Ik beoordeel de shop als uitstekend.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.