Details van de beoordeling

 
Sta-op stoel op maat
Gezondheid
A.Willems Deurne
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

uit de brand geholpen

Hallo Wilfred en Carolien toen wij u mailde voor zo'n 2e staopstoel was het geen punt en kwam de de stoel al na 2 dagen zo snel is geen service in de buurt. De vrouw kende de fitvormstoelen al jaren en waren we zeer tevreden.
Toen kwam dat de Gemeente en de Verzekering niks meer vergoeden terwijl de stoel kapot was en ze hem ook niet meer maakten Wat nu dachten we en wij gingen op zoek op het internet en kwamen bij jullie uit tegen een betaalbare prijs en zeer nette service snel quik en goed. Nu huren we alle 2 een stoel en we hopen dat we er lang gebruik van kunnen blijven maken.
wij raden alle mensen aan om op jullie site te kijken want er is keuze genoeg wij zijn echt blij met jullie en hopen er nog lang gebruik van te kunnen maken bedankt voor jullie service . Guus en Mien Willems

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.