HEMA reviews

www.hema.nl
 
4.0 (68)
hema foto online


HEMA foto online is met recht een van de grotere online spelers als het gaat om het laten afdrukken van foto’s of het laten bedrukken of personaliseren van leuke producten. Indien je HEMA je foto’s laat afdrukken is de levertijd slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. Bestel met de gratis online foto software. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.

Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

68 HEMA reviews

 
(3)
 
(12)
 
(6)
 
(19)
 
(29)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Snelle service en een mooi resultaat

Beoordeling 
 
9.5

Veel plezier gehad met het maken van het fotoboek via het gedownloade programma. Er zit een optie bij waarmee het programma zelf een chronologisch fotoboek voor je opsteld. Dit word mooi als je de foto's gerangschikt op tijd wilt hebben. Ik ben zelf aan de slag gegaan.

Op zaterdag mijn fotoboek uiteindelijk besteld. Met een levertijd van 5 werkdagen en meer pagina's dan standaard, dacht ik dat duurt wel een week. Niets was minder waar. Op woensdag kwam het fotoboek binnen door de brievenbus.

Het fotoboek zit in een stevige kartonnen verpakking en is onbeschadigd. Een beetje bang voor wat ik zou aantreffen aangezien de vele negatieve reacties, vond ik een mooi fotoboek. Foto's zijn mooi van kleur en scherpte op 2 foto's na. Die zijn iets minder scherp. Let hier goed op als je het fotoboek gaat maken.
Alles is precies zoals ik het op de computer had gerangschikt. Ik heb gekozen voor mat papier. Dit is erg mooi geworden en voor een normale binding. Dit is ook erg mooi. Bladzijden kunnen alsnog prima open.

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat en de snelle service.

Besteld product
fotoboek
N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

zeer en zeer slecht, wat een aanfluiting

Beoordeling 
 
2.0

eindelijk dacht ik mijn foto album af te hebben, na meerdere malen opgeslagen te hebben wilde ik nog even een foto toevoegen..........en wat blijkt..... de toegevoegde foto's , correcties en teksten van die dag weg, foetsie!!
Ik bellen naar de klantenservice....sorry dat zou aan je WIFI kunnen liggen die is dan niet stabiel...Pardon? opslaan is toch opslaan??? ik heb nog een mail gestuurd maar daar kreeg ik net zo'n belabberd antwoord. ik zou kunnen proberen met een vaste internetkabel en misschien het fotoalbum steeds opnieuw opslaan als.....nou HEMA wat denken jullie zelf??? daar ga ik toch geen seconde tijd meer instoppen?? En al helemaal niet met zo'n klantenservice, jullie zijn echt om te janken. Dikke doei HEMA

Besteld product
fotoboek
M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
5.0

2 dagen ben ik bezig geweest om een fotoalbum te maken met goede kwaliteit foto's. Gister heel enthousiast het boek opgehaald. Helaas erg teleurgesteld over de kwaliteit van de foto's. Dit hoort toch niet meer te kunnen in 2018. Ook voor mij geen fotoboek meer van de hema. Jammer hoor en zonde van je geld!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tegenvaller

Beoordeling 
 
4.3

Liggend fotoboekje besteld
Volgorde van foto’s is helemaal door elkaar gegooid
Foto’s zijn slechts gedeeltelijk afgedrukt
Reactie. Foto’s zijn zo aangeleverd
Kortom voor mij nooit meer een fotoboekje bij Hema

Besteld product
fotoboek
M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
reclame

software echt knudde

Beoordeling 
 
4.3

Al jaren maak ik een fotoboek die ik per twee bestel,dit jaar mocht ik er 4 afrekenen door een haperend systeem bij versturen .binnen 5 minuten gebeld ,antwoord klanten service oh jammer maar daar kunnen wij niets aan doen.bovendien vind ik uiteindelijk de foto's in het boek donkerder dan bij het maken,ook waren ondanks steeds opslaan bladzijde verdwenen.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Software waardeloos

Omdat ik op dit moment bezig ben met het maken van een fotoboek bij HEMA was ik nieuwsgierig naar reviews van anderen.
In het verleden heb ik meerdere fotoboeken gemaakt en besteld bij de HEMA. Perfect.
Maar tegenwoordig is het waardeloos.
Je werkt uren/weken aan zo'n fotoboek. Tijdens het werken aan mijn fotoboek is het meerdere gebeurd dat de foto's zijn 'verdwenen' uit het album. Als ik het programma afsluit en daarna weer opstart staan ze er wel in en dan heb je geluk.
Gisteren waren er zo maar pagina's verdwenen... ???!!!!
Ik twijfel nu of ik verder moet gaan of toch kan ik nu meteen beter overstappen naar een professioneel adres, bijvoorbeeld PROFOTONET. Het is jammer dat ik dan opnieuw moet beginnen maar als ik de reacties van de mensen lees die klaar zijn met het maken van hun HEMA fotoboek en dan problemen krijgen met het bestellen/uploaden...... ???!!!! Ik ben bang dat als ik klaar ben met het maken van mijn fotoboek bij HEMA (mocht het bestellen lukken) dat er foto's / pagina's ontbreken. Foto's/pagina's die ik wel gemaakt heb maar die niet afgedrukt/verwerkt zijn in de uiteindelijke versie. Je moet er toch niet aan denken.
Ik ben benieuwd of HEMA iets aan de slechte software gaat doen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fotoboek verdwenen, fotokado slecht geleverd

Beoordeling 
 
1.0

Fotoboek was klaar, na nog een paar kleine dingen te willen wijzigen was opeens het hele fotoboek verdwenen. Klantenservice kan het ook niet terughalen.
Maand later fotokado besteld met tekst, staat de helft van de tekst erop! Erg jammer om het zo te moeten geven. Teruggebracht naar klantenservice. Afwachten wat ermee gedaan wordt.. voor mij geen Hema meer!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ontevreden

Beoordeling 
 
3.0

Mijn ervaring om een fotoboek te bestellen.
Nadat ik een fotoboek had gemaakt, wil ik dit bestellen.
Alles in gevuld en als laatste wil ik uploaden/bestellen. En dit gaat dus niet. Na tig keer geprobeerd te hebben, eindelijk kunnen bestellen.
Dit fotoboek wil ik nog een paar van bestellen. Dus opnieuw besteld. En weer kom ik niet verder. Maar nu duurt het erg lang. Ik gebeld naar de klanten service, daar zeggen ze mij dat er een software probleem is en dat het na het weekend op gelost moet zijn. Dit dus na het weekend weer geprobeerd en weer na vaak geprobeerd te hebben lukt het nog niet. Weer gebeld en de situatie uit gelegd. Het lag toch echt aan mij en er was helemaal geen software probleem. Hoe kwam ik hierbij! Toch op een gegeven moment kunnen bestellen. Zijn de boekjes bij de Hema bezorgd. Word ik gebeld door hen. Zijn mijn fotoboeken gevallen en beschadigd. Deze worden terug gestuurd en er gaat weer een week voorbij. Ben benieuwd wat er nu nog komt. DE INKT OP OF ZOIETS. Dit is wel de laatste keer dat ik bij de hema een fotoboek maak en bestel. IK BEN ER KLAAR MEE.
Ik hoop dat ze eindelijk iets met deze informatie doen, heb dit al eerder gelezen in de reviews.
Een ontevreden EX klant

AM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
reclame

Prima service, warme douche

Beoordeling 
 
9.0

Ik had veel tijd in het maken van mijn fotoboek gestoken. Toen ik het boek op had gehaald, is het door mijn toedoen beschadigd.
Na contact met de serviceafdeling en beoordeling in het filiaal, mocht ik mijn boek zonder kosten opnieuw bestellen. Nogmaals bEdankt voor de goede service!

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Niet tevreden

Ik ben nu bezig met een 3e poging om een 'simpel' fotoboekje te maken. Soms als ik het wil oplaan, is ineens de helft van mijn foto's weg en moet ik weer opniew beginnen. NIET BLIJ MEE!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

fotoboek

Beoordeling 
 
1.0

Meest waardeloze fotosite waarmee ik ooit gewerkt hebt, niet gebruiksvriendelijk en enorm onoverzichtelijk. 1 ster is er 1 teveel. Zonde van de tijd die ik erin gestoken heb om een klein, eenvoudig fotoboekje voor mijn zoon te maken. Jammer, jammer, jammer! Bij de helpdesk in de wacht gezet dus HEMA, mij ben je kwijt als klant. Echt Hema? Nooit meer HEMA!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

weken werk verdwenen

Enkele weken bezig geweest een mooi album te maken, geen enkel probleem, steeds lokaal opgeslagen. Eindelijk klaar, nog even het geheel doorlezen op typefouten: ineens bevriest de computer. Enige oplossing bleek computer uitzetten, maar geen probleem: het album was lokaal opgeslagen dus ik kon naar een eerdere versie. NEE dus, lokaal was niets te vinden, ik kreeg een pop-up dat helaas het product verwijderd was....
Dus maar een nieuw album gemaakt - na 10 bladzijden idem dito! als ik nu probeel de software te openen op mijn computer komt de mededeling: even geduld... en gebeurt er verder niets!

MO
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
reclame

Waardeloze service

Beoordeling 
 
3.0

Indien er op website een actie staat kan het maar zo zijn dat je die toch niet krijgt. Online verwijst naar winkel en winkel naar online. Doen niet hun best dat netjes in orde te maken en wimpelen je af met halve mails. Ook zegt ene personeelslid iets totaal anders dan de andere waardoor je vast zit aan een koop die je onder de nieuwe voorwaarden niet wil hebben. (1+1 gratis gaat ineens niet door waardoor ik er 2 moet kopen) . Hopelijk worden ze nog wakker daar als ik de bestelling ga ophalen

Besteld product
Foto
M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Waardeloze update HEMA fotoboeken

Beoordeling 
 
1.0

Jarenlang hema fotoboeken gemaakt, en de laatste 2 jaar is alles echt flink shit. Eerst veel gedoe na de switch over verdwenen fotoboeken, toen geconfronteerd met slechte software, veel minder mogeljkheden en nu een waardeloze update van 60 mb die we nu voor de 4de keer tevergeefs proberen te downloaden. Wat ons betreft: NOOIT meer fotoboeken van de hema, sowieso heeft die hele keten hiermee voor ons afgedaan

I
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit poster

Beoordeling 
 
5.0

Collage poster maat 30. X 30 besteld. Speciaal lijst voor aangeschaft. Blijkt niet te passen, want poster meet 30.5 x 30.5. Klantenservice van fotoservice gemaild. Reactie : “ maten zijn helaas niet altijd hetzelfde. Ze raden aan er zelf wat af te snijden....” Hoe kan je jezelf als bedrijf dan nog serieus nemen?

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fotoservice hema nooit meer

Bij hema Wageningen een fotomok besteld. Bij ophalen bleek het oor afgebroken te zijn.omdat ik de mok 3 dagen later kado wou geven stelde de medewerker superlijm voor want een spoed opdracht zou niet lukken binnen deze tijd! Geen woord van sorry want de schuld lag bij de vervoerder dus....na enig aandringen kon het misschien en hoop ik nu dat de mok op tijd binnen is. Nog groter werd mijn ergenis toen ik de volgende dag foto's op kwam halen. Die hadden allemaal een donkere waas met blauwe strepen erover. Dezelfde medewerker stuurt ze terug naar de fotocentralen en over kleine week zullen ze er weer zijn. Niet op tijd voor het feestje over 2 dagen dus!! Het woord sorry kennen ze nog steeds niet bij de hema want het is niet hun schild maar van de fotocentrale. SORRY hema jullie zijn een klant kwijt! Ik bestel nooit meer fotoproducten bij de hema.

Besteld product
  • Fotomok
  • Foto's
D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
reclame

een dikke voldoende

Beoordeling 
 
8.5

Ja hoor, weer vernieuwde fotosoftware. Legio aanbieders claimen de beste goedkoopste handigste te zijn , en stunten met prijzen. En na het installeren van de software vaak toch niet zo handig waardoor het project vaak een vroege dood sterft of uit frustratie net niet helemaal goed wordt. Met enig voorbehoud de software dus binnengehaald, ja hoor, gelijk een update eroverheen, maar het ging vlot genoeg. De foto's had ik van te voren al uitgezocht en eerste meevaller was al dat ze op datum geselecteerd waren. Gebruikte foto's waren ook gemarkeerd, toch wel prettig. Geen tutorials gekeken, gelijk aan de slag en alles werkt prettig. Uitlijnnhulpen werken prima, soms net even te hardnekkig maar mag geen klacht waard zijn. Bijna alle foto's en foto kaders handmatig ingevoerd, ik miste de optie om per pagina ipv per twee pagina's een opmaak te kunnen kiezen, idem voor achtergrond maar daar was een oplossing voor ;) pagina's toevoegen werkte ook prima, verwijderen ook. Bij het invoegen van tekst wat gezeur over formaat tekstkader, maar leuk veel lettertypes om te kiezen. Al snel een tevreden glimlach bij de controle en toen bestellen. Uploaden ging snel genoeg, bestelprocedure eenvoudig en de prijs per extra pagina voordelig. Boek opgehaald bij de HEMA, keurig verpakt en mooie kwaliteit. Ik vind de kleur instellingen wel wat vivid achtig, bij mensen toonde de huid wat rooiig bij bepaalde belichting, maar de kleuren in natuur en bij de honden zijn heel fris en de sneeuwfotos koel en wit,met voldoende detail in de sneeuw. Het boek is stevig, papierkwaliteit niet te zwaar of licht en de print toont voldoende diepte en is niet pixelig. Het verschil tussen de foto's uit de mobiele telefoon en de foto's uit de dsr op het zelfde formaat is naar verwachting aanwezig, maar de dsr foto's u verliezen geen detail door verkleining en de mobiele foto's behouden u tevens u genoeg kwaliteit. Een dikke voldoende en zeker een aanrader.

Besteld product
fotoboek liggend
N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

wauw

Beoordeling 
 
8.3

Via Insiders.eu en Mijnhema heb ik de software en kwaliteit van een Hema fotoboek mogen testen en waarderen.

Op mijn vakantie had ik al collages gemaakt om ze thuis makkelijk in het boek te kunnen gebruiken. De upload ging snel, ook al was het wellicht makkelijker te doen. Ik liep tegen mijn eigen gebrek aan kennis aan. Zodra al je foto in een map op je pc staan, gaat het prima.

De software, daar heb ik nog wel wat over te hikken. De achtergrond per pagina kiezen, is niet mogelijk. Alleen per 2 blz. Een foto als achtergrond wordt dus uitgesmeerd over twee pagina's. Er is natuurlijk wel een manier voor, zoals een foto te plakken op je pagina en dan bladzijde formaat op te rekken, maar kiezen voor een achtergrond foto, dat kan dan weer niet.
Hij geeft vaak foutmeldingen bij tekstvakken en de keus tussen de aanwezige lettertypes, is bijzonder karig. Keuze uit 5 of 6 types. Vreemd.
Het magnetisch plakken is handig en ook het rechttrekken van verschillende foto met de lineaal is netjes. Als er dus een foto niet helemaal even hoog zit, dan zie je dat dmv een lijntje wat je opvalt.
Het verwisselen van 2 foto's op de pagina heb ik nog steeds niet onder de knie. Het zou zo makkelijk moeten kunnen. En ik ben best handig en inventief daarin, maar toch is het me niet (makkelijk) gelukt.
Verder is de software heel vanzelfsprekend.
Oh ja, nog een puntje: ik zou per blz ook wel de indeling willen kunnen bepalen en dat kan nu ook alleen per 2 blz.

Het uploaden van het boek en het bestellen gaat super simpel en dan is het een kwestie van afwachten.
Wat ik helaas ook mis is de mogelijkheid om meerdere cadeaubonnen of codes in te kunnen voeren. Het heeft vast met cumulatieve korting te maken en dat dat niet gewenst is. Maar stel je hebt een cadeaucode en er loopt een kortingscode vanuit Hema, dan kan je die niet samen online invoeren. Je zou wellicht je cadeaupas naderhand bij ophalen kunnen inleveren en via de bestelling wel de kortingscode kunnen gebruiken. Voor de echte bespaarders is er natuurlijk ook de mogelijkheid van Cashbacksites te gebruiken zodat je over je besteedde bedrag ook nog een klein gedeelte terugkrijgt.

Binnen 5 dagen kreeg ik bericht om het boek op te kunnen halen.

Ondertussen had ik wat reviews gelezen en de meeste uitdaginkjes die ik hierboven heb gemeld, staan daar ook in. Maar er waren ook veel klachten over de kwaliteit van de boeken, waardoor ik eigenlijk een beetje begon te twijfelen en het spannend begon te vinden.

In de winkel heb ik het boek opgehaald en heb ik hem gelijk bekeken.
Hij is prachtig geworden. Volledig tevreden… Wat een kwaliteit. de kleuren van de foto zijn zoals ik had gehoopt en het boek is stevig en degelijk. De glanzende bladzijden zijn sterk en tegen vieze vingers beschermd.
Wat me wel opvalt en wat ik tegelijk ook een beetje raar en jammer vind, is dat er 1compleet lege bladzijde achterin het boek zit. Die staat niet vermeld op de site/software en heeft totaal geen nut. Nu lijkt het alsof ik hem ben vergeten in te vullen, maar er was geen mogelijkheid voor.

Al met al zijn alle opvallendheden onverkoopbaar en ben ik ontzettend tevreden met dit boek! Ik zou het zo weer doen.

Besteld product
  • fotoboek liggend
  • A4 formaat
  • 24 pagina
RR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mooi boek, software minder

Beoordeling 
 
7.8

Bij de hema een super moo foto boek besteld. Levering was snel, kwaliteit van het boek is top, foto's mooi helder, dikke kaft en stevige bladen. Het maken van het boek was minder makkelijk dan ik van andere partijen gewend ben. Uiteindelijk de automatische optie gekozen waarbij de software alle geselecteerde foto's zelf indeelt. Dit ging relatief makkelijk en de indeling was erg logisch en mooi

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

HEMA fotoboek: Prachtige kleuren

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb het Hema fotoboek mogen proberen, hieronder schrijf ik mijn review. Ik duid de plus(+) en min(-) punten aan en wat mij opviel.
+ De online software is een makkelijk te gebruiken. Ik kon gewoon in de Cloud op mijn HEMA account opslaan om vervolgens later weer door te gaan.

+ Het boek was er al binnen 5 werkdagen. Super snel dus!

+ De kwaliteit van de foto's is echt goed, mooie felle kleuren. Zeker geen goedkope kleuren, maar echte natuurlijk ogende kleuren.

- Bijzonder genoeg zatten er een totaal lege bladzijde in, of dit een reden had weet ik niet.

- Er is bijzonder genoeg ook 1 foto helaas onscherp in mijn fotoboek terecht gekomen, dit was erg jammer.

+ Wat misschien wel een grappige weetje is. Het boek stinkt niet! Dat kan soms namelijk nog wel eens zo zijn bij goedkopere boeken. Maar bij deze totaal geen rare geurtjes.

Eindbeoordeling:
Doordat het product stevig is en van goede kwaliteit kan ik hier zeker een dik pluspunt voor geven. Ook de foto's zijn van goede kwaliteit geprint in het fotoboek en ik kan zeker stellen dat hier geen minpunt over te vinden is. Een echte aanrader dus!

Besteld product
fotoboek
B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
reclame

Lees meer reviews

HEMA informatie

Foto's