Japtuning

www.japtuning.nl
 
8.7 (61)
Japtuning reviews

Japtuning Automotive is een van de grotere webshops op het gebied van auto tuning en styling. Op Japtuning.nl vindt u een groot aantal kwaliteitsmerken en meer dan 25.000 producten voor ieder merk auto.

Japtuning heeft een brede knowhow en biedt persoonlijke service. Door de grote voorraad zijn de artikelen direct leverbaar. Montage door Japtuning behoort tot de mogelijkheden. De webwinkel is officiëel dealer van onder andere RJP Tuning Parts, Racesport, Car+ en TSP Steering wheels.

61 Japtuning reviews

Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slechte folie!

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Had hier zwarte hoogglans folie besteld, zou 3M moeten zijn... is het duidelijk niet!
Kwaliteit is extreem slecht, heel veel vegen op de folie bij binnenkomst, zelfs de extra bestelde kam maakt krassen.
Veel lucht vorming onder de folie.
Ben gestopt met plakken, materiaal was niet te verwerken.
Nu opnieuw elders 3M folie besteld en een perfect resultaat.
Niet bestellen, zonde van je geld!

Verzending was binnen 1 dag, alleen was deze pas 1,5 week later geleverd...

Koop hier nooit meer.

Besteld product
wrapfolie 3d carbon
B
Was deze beoordeling nuttig?12

Japtuning Automotive op 24 Januari 2019

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben alles uitvoerig nagekeken en zijn geen order tegengekomen waarbij 3M folie is besteld in combinatie met uw naam. Wellicht verward u ons met een andere webshop. Mocht u graag in contact komen met onze klantenservice dan horen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,
Japtuning Automotive

Reageer op deze review

Geen aanrader

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Wrapfolie besteld, ondanks de 'enorme voorraad' van Japtuning moest deze folie uit Duitsland komen, dat duurde dus 5 dagen. Vervolgens bleek de levering ook niet compleet. Wat ontbrak is wel nagezonden.

De merkloze folie zelf (glossy black & blue) volgens Japtuning een aanrader ('erg mooi') valt vreselijk tegen. Het is verre van hoogglans en lijkt het meeste op gewoon goedkoop plakplastic. De folie is zeer gevoelig voor krassen, zelfs de meegeleverde zachte spatel (meerprijs) maakt al krassen.

Het eindresultaat was dusdanig teleurstellend dat ik het er weer af heb getrokken. Zonde geld.

H
Was deze beoordeling nuttig?02

Japtuning Automotive op 24 Januari 2019

Bedankt voor uw bericht. Het klopt inderdaad dat ons magazijn zich in Duitsland bevind, op deze manier kunnen wij u de folie tegen de laagste prijzen blijven aanbieden. Helaas hebben de naderende feestdagen en een weekend uw pakket vertraagd, waarvoor dan ook onze excuses.

Dat wij de zwart / blauwe folie aanbieden als erg mooi, zoals u begrijpt is dit een persoonlijke smaak.
Het spijt ons dat we u er niet blij mee hebben kunnen maken, we hadden graag een berichtje van u ontvangen zodat we iets konden regelen voor u.

Reageer op deze review

Zeer slechte ervaring

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

3M wrap folie besteld echter twijfel ik aan de echtheid. Heb vaker met deze folie gewerkt en geen problemen gehad, het ging helemaal top toen. Tot ik hier een rol bestelde. Alles netjes op tempratuur laten komen maar met het opnieuw optillen van de folie scheurt het tot 3 maal helemaal uit. Enfin de bestelde rol is op en een hoop geld ligter zonder resultaat dus. Vervolgends bel ik de klantenservice waar er eigenlijk niet naar me geluisterd werd en meteen verdedigt werd van nee het is uw schuld. Terweil ik netjes wilde vragen waar het aan lag er werd ook wel heel erg op gedrukt dat het ECHT 3M is waardoor mijn twijfel nog groter is. Maar dat zal ik nog in hef midden laten wat mij het meest stoort aan dit bedrijf is dat je als een zak vuil wordt behandeld als je belt. Ik zal dit niemand aanraden om je spullen te kopen en zal mijn kringen zeker informeren hier niet aan te komen voor een aankoop Tenzei er nog netjes geregeerd wordt en dat er netjes iets opgelost kan worden.

C
Was deze beoordeling nuttig?01

Japtuning Automotive op 03 Mei 2018

Goedendag. Het verbaast mij hoe het aan de telefoon verlopen is, wij lossen altijd al onze problemen op een  professionele op. Ik heb dan ook contact met u opgenomen per email om tot een wederzijdse goede oplossing te komen.
Mvg.
Japtuning Automotive.

Reageer op deze review

Geweldig snelle levering en materiaal

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik snap de reacties hieronder niet.
Wij hebben 2x achter elkaar wrap folie besteld en dit werd binnen 2 dagen geleverd.
Materiaal is ook goed !

RV
Was deze beoordeling nuttig?20
Reageer op deze review

Heel slecht, prijs lijkt mooi, maar levering is slecht

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Vreselijk slecht, is 1 grote oplichting

O
Was deze beoordeling nuttig?15

Japtuning Automotive op 02 November 2017

Beste Owens,
Wij kunnen geen gegevens van u vinden in ons systeem waaruit blijkt dat u ooit bij ons heeft besteld.
Wellicht verward u ons met een andere webshop.

Met vriendelijke groet,
Japtuning Automotive.

Owens op 02 November 2017

Misschien in uw spambox een x kijken. Lost een hoop problemen op. En voorkomt negatieve recensies,

Reageer op deze review

Super site!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super site!
Vorige keer 3d carbon folie besteld en werkt super!
Nu weer besteld!!
Ook nog eens snelle levering en goede service!

Besteld product
wrapfolie 3d carbon
JI
Was deze beoordeling nuttig?21
Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Gistermiddag een 4 tal spuitbussen hier besteld. Allereerst gebeld voor de voorraad status, telefonisch werd ik netjes te woord gestaan door een aardige mevrouw. De voorraad was voldoende. Zij hebben het pakketje dezelfde dag nog verstuurd, en zojuist omstreeks 11.00 heb ik het al ontvangen aan de andere kant van Nederland! Echt een super service!

Bedankt!

Besteld product
Koffertje
M
Was deze beoordeling nuttig?32
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Samples besteld, één en ander was mij niet geheel duidelijk, mailtje gestuurd, zeer snel een net en eerlijk antwoord,

J
Was deze beoordeling nuttig?31
Reageer op deze review

Bedankt

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Hartelijk bedankt voor de prettige communicatie en uitstekende service.
De onderdelen zijn al gemonteerd en we zijn er blij mee!

V
Was deze beoordeling nuttig?51
Reageer op deze review

Voortreffelijke snelle levering

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Na vergelijk met andere sites kreeg ik een slecht gevoel over de levertijden en adviezen.
Japtuning kwam veel betrouwbaarder over, bleek sneller en voordeliger.
Na bestellen de volgende dag in huis zoals beloofd.

F
Was deze beoordeling nuttig?30
Reageer op deze review

Super resultaat

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Een aantal weken geleden heb ik witte glans folie bij u gekocht.
Wat een prachtproduct is dit en wat een SUPER resultaat heb ik ermee behaald!!!!!

Allereerst heb ik onze motorkap ermee geplakt. Vervolgens heb ik het dak onder handen genomen.
Het dak was helemaal dof en er zat een dikke kalk en vuilaanslag op. Nu is het weer spierwit en glad.

Hartelijk dank!

M
Was deze beoordeling nuttig?20
Reageer op deze review

goedkoop is......

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Snel besteld en geleverd na een eerdere positieve ervaring. De folie bleek echter niet van goede kwaliteit, ik vermoed (weet zeker) gebrekkige draines. Kan gebeuren natuurlijk maar kan niet de bedoeling zijn. Japtuning geinformeerd maar die 'kon niets meer doen' als het eenmaal aangebracht is.
Zo lust ik er nog wel een paar: "ober, de wijn is bedorven". "sorry meneer, maar als u eenmaal gedronken heeft kan ik er niets meer aan doen".
Prijs zou een 8 zijn als het werkte, maar nu bij mij weggegooid geld.

C
Was deze beoordeling nuttig?410
Reageer op deze review

Prima bedrijf

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Prettig bedrijf makkelijk bestellen , en snel geleverd .als ik weer wat nodig heb ga ik eerst bij Japtuning kijken, prima.

K
Was deze beoordeling nuttig?40
Reageer op deze review

prima geregeld weer!

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super en eenvoudig geregeld weer! Ff bestellen via de webshop, gelijk betalen en daarna supersnelle levering! Top! En de kwaliteit is ook erg goed!

W
Was deze beoordeling nuttig?40
Reageer op deze review

een dikke pluim voor japtuning.nl

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goedemorgen
Twee weken terug op een zondag folie besteld en dinsdags al in huis
Helaas met een fout in het patroon nadat we gebeld hebben en overlegd kregen we nieuwe folie
Helaas weer fout en die rol erna ook
De mevrouw aan de telefoon zegt maakt u zich niet druk het zal goed komen
En idd de 4e rol was perfect
Japtuning.nl bedankt voor de goede en snelle correcte afhandeling
Nu een super mooie witte hoogglanzende keuken dankzij japtuning.nl
We zijn er super blij mee
En heel goed hoe japtuning.nl een probleem oppakt hun konden aan dit probleem ook niks doen uiteindelijk maar wel super goed en vakkundig opgepakt
De volgende keer bestellen we zo weer bij japtuning.nl
Mensen bedankt we zijn blij met het eindresultaat

R
Was deze beoordeling nuttig?81
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Wat ze beloven doen ze ook gewoon nog nooit problemen gehad,bestellen en de volgende dag bezorgd,wat wil een mens nog meer.Ga zo door...

J
Was deze beoordeling nuttig?60
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
7.0

Ik had twee artikelen besteld, waarvan er één niet geleverd kon worden terwijl er wel op voorraad bijstond. Het andere artikel werd niet binnen 1 werkdag geleverd zoals gezegd werd. Na hierover na 2 dagen gebeld te hebben werd mij verteld dat ik geduld moest hebben en dat het wel onderweg was. Een weekend en twee dagen later had ik nog steeds geen pakketje. Na nog een keer gebeld te hebben werd mij verteld dat de track en trace code opgezocht zou worden en dat ik erover gemaild zou worden. Ik ben niet terug gemaild, maar na mijn vakantie bleek het pakketje toch gearriveerd. Het artikel had echter niet dezelfde kleur als op de site te zien was. Doordat ik hier na mijn vakantie achterkwam was het helaas te laat om het artikel te retourneren. Het bestellen ging wel makkelijk maar de uiteindelijke levering en service viel mij uiteindelijk dus wel erg tegen.

J
Was deze beoordeling nuttig?24

Japtuning Automotive op 10 Augustus 2014

Beste,

Het kan zijn dat de vervoerders bedrijven tijdens vakantie periode langer kan duren.
De levertijd is een indicatie (staat bij de levertijd)
Aangezien wij het pakket voor de 2e maal hebben toegestuurd heeft het idd wat langer geduurd dan normaal zou moeten.

De kleur van een plaatje is niet te vergelijken met folie in het volle licht.

Met vriendelijke groet,

Japtuning Automotive

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Armsteun besteld voor mijn peugeot 107, ik heb gekozen voor de leren versie, daardoor was hij wel gelijk €22 duurder (totaal €90). Op de website stond dat levertijd 2-3 weken zou zijn, echter was de armsteun er al binnen een paar dagen, ik was dus aangenaam verrast!

Er zat een zeer beknopte gebruiksaanwijzing bij, en de armsteun was zonder voorgeboorde gaten. De kleur viel ook een beetje tegen, het grijs was veel donkerder dan op de foto van de website. Daar was in eerste instantie nog mee te leven, het grootste probleem was dat de armsteun niet goed past op de middenconsole van mijn auto, daardoor "zweeft" hij en moet je hem een paar cm hoger bevestigen dan de basis van de middenconsole. Als hij echter wel mooi zou passen was hij voor mij veel te laag (ik ben 1m73), dus ik vond het eerst geen ramp. Echter bleek na bevestiging (4 gaten boren in je auto) dat het geheel nogal onstabiel overkomt. Daarnaast gaat bij het omhoog klappen van de hele steun altijd de klep open zodat de hele inhoudt ervan achterin de auto wordt verspreid. Hierover heb ik dezelfde dag nog een mail gestuurd, daar kreeg ik vrij snel reactie op, maar na flink wat heen en weer mailen hebben ze me afgepoeierd met "Voor zover zijn er bij ons nog bij de leverancier niets bekend dat de klep openklapt bij normaal gebruik openklapt bij het omhoog klappen van de armsteun." Aan de reactie te zien zitten er intelligente NOCH klantvriendelijke mensen daar bij de helpdesk. Ik heb wel €10 retour gekregen (wat voor hun niets uitmaakte, want de armsteun was een week voordat ik hem bestelde €10 goedkoper) met de woorden "Voor ons is hiermee dan ook de zaak afgehandeld."

Conclusie: Als je meer dan €30 wilt uitgeven om zo een fatsoenlijke armsteun te krijgen, moet je zeker NIET bij Japtuning wezen.

T
Was deze beoordeling nuttig?29

Titia op 30 Juli 2014

Beste Japtuning,

Je mag als klant redelijkerwijs verwachten dat een apparaat voldoet aan de normale verwachtingen bij normaal gebruik, ook wanneer het niet getest kan worden voor aanschaf omdat het eerst moet worden gemonteerd. DIt is hier zeker niet het geval, en de €10 compensatie is zoals u het verwoord ook geen "goede oplossing". Ik heb namelijk niet een armsteun die voldoet aan de verwachtingen, noch heb ik mijn geld terug.

Een goede oplossing was geweest om een nieuwe armsteun te zenden, ervan uitgaande dat het mankement van de openslaande klep slechts incidenteel is.

Bij de opmerking "U heeft de armsteun niet naar gelang volgens conform deskundig gemonteerd." kan ik enkel mijn hoofd schudden. Dit zal waarschijnlijk bij elke klacht over de stabiliteit van het product uw reactie zijn, daar het voor de klant moeilijk te bewijzen is. Ik weet echter vrij zeker dat als ik straks voor de jaarlijkse beurt naar mijn dealer ga, en daar vraag naar hun deskundige mening, zij zullen bevestigen dat de armsteun niet beter dan dit bevestigd had kunnen worden (en ik heb er zelfs nog extra schroeven bij gemonteerd in de hoop de stabiliteit te verbeteren).

In het geval van de prijsverhoging moet ik bij nader inzien toegeven dat u gelijk heeft en ik inderdaad op de hoogte was van de prijsverhoging, of hoe uw medewerkster het zo vriendelijke verwoordde "u was niet verplicht om het product aan te schaffen".


Met Vriendelijke Groet,

Titia

Japtuning Automotive op 30 Juli 2014

Beste Titia,

Wij hebben u een goede oplossing aangeboden,waar u zelf om vroeg. Dat was de 10,- compensatie.
U heeft de armsteun niet naar gelang volgens conform deskundig gemonteerd.
De handleidingen voor montering zijn duidelijk en ook nog goed aangegeven in onze webshop d.m.v. foto's en filmpjes.

Over de prijs van de basis armsteun voordat u bestelde was 4,50 en niet 10,- zoals u suggereert.
Ten tijde van uw bestelling was u op de hoogte van de prijs verhoging.

Met vriendelijke groet,

Japtuning Automotive

Japtuning Automotive op 30 Juli 2014

Beste Titia,

Ik vraag u vriendelijk om dergelijke verder via de mail van Japtuning te discusieren en niet via openbaar internet.

U heeft nog steeds recht op retour. U kunt dan uw geld retour krijgen.

Met vriendelijke groet,

Japtuning Automotive

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Super tevreden met onze dashboardklepje van onze peugeot 107.
had deze woensdags besteld en vrijdag al binnen..
past perfeckt en kijkt super mooi..
ik zou het zeker aanraden vor iedereen die een peugeot 107 rijd..
kan trouwens ook in een Toyota aygo .. of een citroen c1 ..

dank u wel Japtuning

S
Was deze beoordeling nuttig?30
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed bedrijf en service

M
Was deze beoordeling nuttig?30
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Japtuning informatie

Algemene informatie

Merken
  • autostyle
  • butzi
  • racesport
  • csf
  • car+
  • RJP Tuning Parts
  • TSP Steering wheels
  • QSP Raceware
  • D1 Spec
  • Car Deco
  • Luigi
  • climair
  • heko
  • aero+
  • Jproducts
Productgroepen
  • electronica
  • Verlichting
  • velgen
  • Interieur
  • Bodystyling
  • Exterieur
  • Tuning & Performance
  • Uitlaat
  • Onderstel
  • car audio
  • zijwindschermen
  • Pushbar & Sidebar
  • Wrapfolie
Levertijd
  • 1 werkdag, indien op voorraad
  • Levering uit voorraad
Verzendkosten
€ 6,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Shop Wiki
  • Afterpay
  • Webwinkel keurmerk
  • beslist
Betaalmethodes
  • Ideal
  • AfterPay
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0610 819791
Contact
Japtuning Automotive.
Derk Wiggersstraat 30
6717 JV EDE GLD