Kinderstore
0   1  

www.kinderstore.nl
 
5.0 (2)
Kinderstore

BELANGRIJK BERICHT VAN DE REDACTIE!

De webshop Kinderstore.nl is momenteel niet bereikbaar. Het bedrijf lijkt haar bezigheden te hebben gestaakt. De redactie van Reviewspot.nl onderzoekt momenteel of Kinderstore failliet is verklaard.

Voor een overzicht van andere kinderkleding webwinkels verwijzen wij u naar onze overzichtspagina voor kinderkleding webshops

---

Kinderstore.nl stelt haar collectie met de grootste zorg en liefde voor baby & kind samen. Kinderstore.nl doet er dan ook alles aan om een zo gevarieerd mogelijk assortiment te bieden voor baby & kind. Zo is aan alles gedacht! Men kan het zo gek niet bedenken, want Kinderstore.nl is niet voor niets een online warenhuis voor alle blije baby's & vrolijke kinderen. Zo vindt men bij Kinderstore.nl alles voor baby & kind op het gebied van kleding, spelen, eten & drinken, verzorging, slapen, auto & reizen, meubilair en decoratie. Ook kan men bij Kinderstore.nl terecht voor leuke en originele, maar vooral ook kindvriendelijke kado's. Zo heeft Kinderstore.nl aan kado's gedacht voor elke leeftijdscategorie. Dus ook al heeft men zelf geen kinderen en is men op zoek naar een goed kado voor een kinderverjaardag? Kinderstore.nl heeft alle kado ideeën overzichtelijk per leeftijdscategorie voor de klant geselecteerd. vinden welke niet zijn goedgekeurd voor het gebruik voor en door baby & kind.

2 beoordelingen over Kinderstore

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
5.5
Levering 
 
3.5
Service 
 
5.5
Prijs 
 
5.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sjak
Beoordeling 
 
1.0

failliet

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ilonka Jansen
Beoordeling 
 
9.0

Hoi,

Ik had hier laatst voor mijn dochtertje van 4 jaar kleding gekocht. Het assortiment is ENORM! Kinderstore.nl heeft veel verschillende merken en maten kinderkleding.

De reden dat ik in deze review toch een 3 geef voor levering was omdat ik een week heb moeten wachten op het pakje. Mijn ervaring met hun is verder heel goed want de klantenservice stelde me prima op de hoogte van de status enz. Niks mis mee!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Baby Blue
Productgroepen
kinderkleding
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
onbekend
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
onbekend
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.