Laptopspot reviews, beoordelingen en ervaringen

www.laptopspot.nl
 
7.8 (328)
LaptopSpot

328 Laptopspot reviews

 
(212)
 
(40)
 
(16)
 
(19)
 
(50)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

WARNING!

WARNING THIS COMPANY STEALS YOUR MONEY

GH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ineens weer opgedoken in Lelystad

Ga achter u geld aan op dit adres
Wold 18 16
8225AN
Lelystad

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

anoniempje op 01 November 2019

mooi man bedrijf bestaat niet meer. dus ik weet niet waar jij dit adres vandaan haalt.

Reageer op deze review

Oplichters zijn het

Beoordeling 
 
1.0

vorig jaar scherm besteld voor mn HP laptop. Kreeg de verkeerde geleverd en toen begon de ellende. Men reageerde niet op mail en telefoon. Ben zelfs langs de zaak in lelystad geweest, die zag er verlaten uit. Gelukkig had ik betaald met een creditcard, via de CC uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Oplichters zijn het, niet meer niet minder

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Afrader

Beoordeling 
 
3.8

Online bestellen gaat goed.
Maar daarna blijft het stil.
Op geen enkele manier contact kunnen krijgen, (email, telefoon, website) niks.
Herhaaldelijk via boven benoemde mogelijkheden in contact proberen te komen met dit bedrijf.
Via email aangegeven om bestelling te annuleren en geld terug te krijgen.
Echter geen antwoord.
7 Weken op mijn bestelling moeten wachten.
Toen ineens pakketje geleverd zonder enige melding te hebben ontvangen.

DOE HIER A.U.B. GEEN ZAKEN MEE!!!

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Kees op 30 December 2017

Helmbloemmeen 69 harderwijk
Je kan je geld zo terugkrijgen

John op 25 Januari 2018

Dus als ik naar dat adres in Harderwijk ga krijg ik mijn geld terug...

Jordi op 26 Januari 2018

Als dat zo is kan mn maatje zijn geld ook ophalen ? Woont hier die Patrick van wingerde?

Waarzegger op 07 December 2018

Opnieuw opgedoken in Lelystad
Ga achter uw geld aan op dit adres
Wold 18 16 8225AN Lelystad

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

2 maanden geleden scherm besteld. Herhaaldelijk gemaild en gebeld. Op mail GEEN ENKELE reactie. Telefoon wordt gewoon NOOIT opgenomen... Aangifte gedaan bij Politie en de fraudebestrijding ivm oplichting/fraude. Jullie zijn gewaarschuwd! Bestel er NOOIT!

GS
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Laptopscherm

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb 5weken geleden een laptopscherm besteld, niets ontvangen.
Al verschillende malen geprobeerd iemand trachten te bereiken zowel via mail als telefonisch niemand kan je bereiken en niemand antwoord.

Mijn geld terug gevraagd natuurlijk geen antwoord, dit is een bedrijf dat geld wil verdienen door oneerlijke praktijken te doen.

Ik zal zeker verdere stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Of het moest natuurlijk zijn dat ze me spoedig contacteren met de belofte dat ik mijn geld terugkrijg.

Wat ik betwijfel, iedereen moet geld verdienen maar dan wel op een correcte manier dit is onder niveau.

Zeker geen zaken doen met dit bedrijf!!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Laptop scherm

Beoordeling 
 
1.0

Vorige maand een laptop scherm besteld maar nooit iets ontvangen.
Laptopspot is op geen enkele manier te bereiken, e-mails komen niet aan of wordt niet op gereageerd.
Ik ga aangifte doen.

T
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Laptop scherm.

Beoordeling 
 
1.0

Besteld betaald maar niks ontvangen. Ga wel aangiften doen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 7 1
Reageer op deze review

Contactgegevens oplichter!

Adres:
Laptopspot
Helmbloemmeen 69
3844ve Harderwijk
Tel: 0648114644 Patrick

Het verhaal:
Rond 11 augustus scherm gekocht, kreeg een week niks te horen, tig keer gebeld, niks te horen. Toen hier een dreigement geplaatst en een dag later belde hij me via het bovenstaand nummer. Er was dus leven!!
Scherm dag later in huis, bleek het niet te doen. Mailtje gestuurd, en snel een antwoord terug! 2 dagen later had in een nieuw scherm in huis zonder gezeur. Hij had helemaal niet gevraagd om de oude... Er was dus leven aan de andere kant... Helaas bleek dit scherm het ook niet de doen, dus ik gaf het op. Hem een mailtje gestuurd; Kan ik ze retour sturen en geld terug krijgen? Ja geen probleem! stuur maar naar dit adres (adres hierboven) en ik zal het crediteren. Hij heeft ze ontvangen en ervoor getekend. Daarna niks meer van 'm gehoord. Na wat mailtjes verder, toch maar weer begonnen met dreigen en ja hoor! Ik kreeg een mailtje op 13 september; Excuses voor het ongemak, ze zijn gecrediteerd. Daarna nooit meer wat van 'm gehoord en ook geen geld ontvangen. Ook niet na tig dreigmailtjes.

Dus! Woont er iemand in de buurt van Harderwijk die groot en sterk is met veel vrienden?

M
Was deze beoordeling nuttig? 7 1

marco op 21 Oktober 2017

Misschien verstandig om de wijkagent in te schakelen. Willeke Bos is haar naam geloof ik praat eens met haar. Politie Harderwijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 22 Oktober 2017

Schakel de wijkagent in. Willeke Bos is haar naam geloof ik.

Hans berg op 25 Oktober 2017

Ik ben inmiddels al 4 maanden verder.. ik heb nog steeds niks gehoort. Ik moet constateren dat ik ben opgelicht. Ik had een laptop scherm besteld, verkeerde ontvangen. Gelijk retour gestuurd. We zijn al 4 maanden verder en ik heb nog steeds niks gehoort en geen enkel cent ontvangen. Heb maar besloten na 4 maanden dat ik deze review hierop zet, zodat andere mensen weten dat hij een oplichter is. Hij maakt nog steeds andere slachtoffers , hopelijk zit je snel achter de tralies.

Reageer op deze review

Laptopspot = oplichter!

Beoordeling 
 
1.0

Dit is een oplichter. Scherm besteld en betaald en niks ontvangen. Aangifte is gedaan.

R
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Dreigement

Beoordeling 
 
1.0

Ik zie dat je mailtjes ook niet meer aankomen. Je hebt tot vrijdag voor dat ik je adres van Harderwijk hier post en ook aangifte ga doen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Hans op 19 Oktober 2017

Voor de gedupeerden; paar reviews naar beneden staat naam en adres van deze oplichter.

Reageer op deze review

Test

Beoordeling 
 
1.0

Opgelicht!

Scherm besteld, ik kreeg niks te horen, niet te bereiken via telefoonnummer, contactformulier werkt niet, toen maar review geplaatst, dreigen met aangifte, dag later werd ik gebeld door Patrick; Was niet op voorraad, komt morgen binnen. En ja toen had ik m in huis. Scherm werkte niet, dus teug gestuurd naar een adres in Harderwijk!
Pakket is aangenomen, maar na tig mailtjes, en een maand later geen geld. En nu nog een maand later geen geld.
Ik geef je tot vrijdag Patrick om het geld terug te storten voordat ik ook aangifte ga doen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

levering Laptopscherm even geduld en je hebt het

Beoordeling 
 
5.3

Het was even wachten. 17:00 u bestellen volgende dag in huis klopte niet.
Wel keurig verpakte levering van het goede scherm, na 7 dagen.
Als ik dat had geweten was dat geen probleem geweest. Nu was het even geduldig zijn en duimen dat het scherm zou komen. Hetgeen gebeurde..
Geen oplichting dus!!
Wel geduld oefenen.

Puntje van kritiek: telefoon werd niet opgenomen. Doe dat wel dan weten we meteen waar we aan toe zijn!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Niet Bestellen!!! oplichting!!! ook niet bij alleschermen.nl!!

Beoordeling 
 
1.0

Pas op oplichting!!

besteld via de site en betaald niks geleverd!!!
gebeld en gemaild geen gehoor, let op alleschermen.nl hoort hier ook bij zelfde adres.

G
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

laptopscherm

Beoordeling 
 
6.8

Goed produkt en goed verpakt via track en trace geleverd. Levertijd te lang voor een produkt op voorraad, geen voortgangsinformatie op de website! Kan beter levertijd realistisch aangeven op de website! Bestel nu eerder bij een leverancier die wel juiste info geeft.

HW
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

geen contact geen product

Beoordeling 
 
1.0

waardeloos bedrijf, staat op de site voor 5 besteld morgen in huis nu een week later nog niks vernomen of ontvangen inmiddels 65x gebeld en meerdere mails aan besteed, dit zijn gewoon oplichters

misschien iets voor programma kassa ?!?!?!

Q
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Zondagavond een beeldschherm voor mijn laptop besteld. Was op voorraad en zou dinsdag geleverd worden.
Tot heden alleen betaling aanvaard en niks meer gehoord, ook geen enkele e-mail gekregen.
Mocht ik deze week niks binnen krijgen of mijn geld niet terug hebben, ga ik aangifte doen.

Y
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Quentin op 05 Oktober 2017

Misschien kunnen we met meerdere gedupeerde aangifte doen !
ik heb op vrijdag ochtend besteld en ook niks meer vernomen, inmiddels meerder mails gestuurd en diverse keren en tijd stippen geprobeerd te bellen zonder succes!!!!

Karel op 30 Oktober 2017

Ik heb ook aangifte gedaan. 6 oktober een toetsenbord besteld, niet ontvangen. Status van bestelling is "betaling aanvaard"
Veel mailtjes gestuurd en vele malen gebeld, geen contact.
Ook gemeld bij MP van die hier niks mee doen, tenzzij er meerdere aangiftes binnen komen over dit bedrijf.
Dus mensen aangifte doen!!!!

Youri op 30 Oktober 2017

Ik heb inmiddels vorige week aangifte gedaan.
Ik krijg nu net een mailtje met de track & trace code.
Maar ik heb vorige week al laten weten dat ik mijn koop wil ontbinden.
Dus ik heb geen idee of ik het risico ga wagen het beeldscherm weer terug te sturen, jij al wat gehoord Quentin?

Reageer op deze review

Slecht bedrijf!

Service 
 
1.0

Waardeloos bedrijf! Pas op!
Voldoende voorraad van bewust artikelnummer, je krijgt alleen een ander artikel toegezonden. Langzame levering overigens...!
Geen antwoord op div. emails! Telefonisch niet bereikbaar. Moedeloos van!
Pas op! Koop daar niets!!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ellende!

Beoordeling 
 
1.0

Meest dramatische bedrijf waar ik ooit zaken mee gedaan heb.Beloven dat je iets binnen 24 uur in huis hebt dan 3 weken nergens op reageren en niet leveren.Probeer je geld maar eens terug te krijgen DRAMA!!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.8

opgelicht

Scherm 15 inch b156htn03.3 op 20 september besteld

Geen scherm .telefonisch niet te bereiken, geen reactie per mail. 
Wil mijn geld terug.
Ga aangifte doen of miss ga ik even langs



B
Was deze beoordeling nuttig? 3 2

Paul op 04 Oktober 2017

Helmbloemmeen , Patrick van Wingerden is zijn naam oplichter ten TOP

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Laptopspot informatie

Laptopspot.nl is gespecialiseerd in gebruikte laptops, laptop reparatie en laptop onderdelen. Sinds 2012 is Laptopspot gevestigd in Lelystad en heeft al enkele jaren ervaring met laptopreparaties.Wist u dat uw defecte laptop nog geld waard is? U kunt uw oude of defecte laptop bij Laptopspot inruilen.

Algemene informatie

Telefoonnummer
0634317336
Verzendkosten
7,50
Levertijd
2 a 3 werkdagen
Productgroepen
  • Laptop
  • laptop beeldscherm
  • laptop tas
  • laptop accu
  • laptop adapter
  • laptop onderdelen
  • laptop screen
  • laptop display
Merken
  • Sony
  • Acer
  • HP
  • Dell
  • Compaq
  • Packard Bell
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • contant bij afhalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Baxshop
 
3.7 (111)
CoolBlue
 
4.0 (74)
Conrad
 
3.5 (33)
mediamarkt
 
2.7 (44)
MaxiAxi
 
9.1 (22)