Men at Work
0   1  

www.menatwork.nl
 
4.5 (2)
Men At Work

MEN AT WORK heeft naast de vele filialen in Nederland ook een online webshop: menatwork.nl!

Men at Work heeft meer dan 80 bekende merken in haar online assortiment. Ook de grote merken als Nudie, Fornarina, G-star, Diesel, Adidas, Cold Method, 8mm zijn tegenwoordig online te kopen bij Men at Work.

Men at Work online assortiment:

Dameskleding
Herenkleding
Schoenen
Jeans
Accessoires
Tassen

Retourneren van online gekochte artikelen kan zelfs in de winkels van Men at Work.

2 beoordelingen over Men at Work

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Wouter
Beoordeling 
 
4.0

Communicatie klantenservice zeer slecht

Wanneer je contact opneemt met de klantenservice (via e-mail) hoor je de meeste keren helemaal niets terug. Ook de terugbetaling van je bestelling na het retourneren duurt weken. Vergeleken met andere webshops scoort Men at work op beide punten beneden wat je zou mogen verwachten. Ik raad anderen dan ook aan om niets bij deze winkel te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marcel
Beoordeling 
 
4.5

Klantenservice????

Zaterdag drie weken geleden ging ik 's middags naar de Men At Work Outlet in Apeldoorn.
Ik zag een paar mooie schoenen staan in de juiste maat voor mijn dochter. Die was om 16:00 uur vrij en toen ik haar vertelde over de schoenen wou ze graag gaan kijken. We waren om 16:38 bij de winkel, maar werden niet binnengelaten. De mededeling was dat de winkel deze zaterdag eerder zou sluiten. Er werd geen reden vermeld en op het briefje met de openingstijden stond dat de winkel tot 17:00 uur open zou zijn. Men bleef er bij dat we de winkel niet meer in mochten. Ik heb thuis gelijk een melding gemaakt via het reactieformulier van Men At Work. na drie werkdagen kreeg ik een bericht dat ze de klacht hadden doorgestuurd naar de filiaalmanager en dat die contact zou opnemen. Een week later had ik nog niets gehoord en heb ik weer contact opgenomen met de klantenservice. Daarna helemaal geen reactie meer gekregen. Ik bedenkt me de volgende keer wel twee maal voordat ik zaken doe met een bedrijf dat zo men zijn klanten omgaat.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.