Miracle Mode

www.miraclemode.nl
 
6.1 (11)
miracle mode

Miracle Mode is een online webshop met stijlvolle kleding dat betaalbaar is! Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis + gratis verzending bij een bestelling boven de 50.- euro!

Miracle Mode informatie

Algemene informatie

Merken
  • Club Ju
  • Gasparo
  • Fusion
  • Wlkraw
  • Gaft
Productgroepen
  • sneakers
  • jassen
  • schoenen
  • kleding
  • broeken
  • vesten
  • jeans
  • truien
  • Blouses
  • Jurken
  • Tunieken
  • Rokken
  • vest
  • Damesmode
  • heren
  • herenmode
  • dames
  • dames winterjassen
  • heren winterjassen
Levertijd
Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Kiyoh
Betaalmethodes
  • Ideal
  • MisterCash
  • SofortBanking
Telefoonnummer
053 - 7851238

11 Miracle Mode reviews

9-10 punten
 
(4)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(3)
1-3 punten
 
(2)
Beoordeling 
 
6.1
Bestellen 
 
6.4
Levering 
 
6.0
Service 
 
5.6
Prijs 
 
6.6
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slecht

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte prijs kwaliteitverhouding. Maten kloppen niet terug sturen kost je geld,

HK
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Beste H. Karademir,

Bedankt voor je review. Je hoeft bij ons alleen maar de retour kosten te betalen als u wat wilt ruilen en/of retourneren, maar dat staat ook in onze algemene voorwaarden. Daarnaast hebben wij het assortiment verbeterd en hebben nu een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Veel van onze klanten zijn erg tevreden met de artikelen die wij verkopen.

Mocht een artikel beschadigd zijn dan vergoeden wij de retour kosten + u krijgt altijd een nieuw artikel ervoor.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review

Fantastisch

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Veel keuze uit het beste kleding van deze tijd. Ze hebben veel bekende kledingmerken die van zeer goede kwaliteit beschikken. De levering is uitmuntend! In minder dan 10 uur stonden ze al voor deur. Dus als je je bestelling voor 18:00 plaatst, dan heb je het voordat je het weet al in huis!

N
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Dag Netanel,

Bedankt voor je review! Beoordeel ons ook op www.kiyoh.nl/miraclemode/ en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review

Niet al te best

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Levering en service is slecht

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 5

Miracle Mode op 15 September 2014

Beste Jurgen,

Heb je hierover contact gehad met de klantenservice van ons?
Want volgens Miracle Mode is je bestelling netjes aangekomen.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helaas ze komen afspraken niet na, eens maar nooit weer want heb nog steeds mijn geld niet terug!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Miracle Mode op 30 Juni 2014

Beste Jacob,

Heb je hierover contact gehad met de klantenservice van ons? Mocht je dat niet hebben gedaan dan raden we je aan om eens te bellen of een mail te sturen naar Miracle Mode. Wij zullen je graag te woord staan en je verder te helpen met het probleem. Het komt zelden voor dat Miracle Mode zijn afspraken niet nakomt.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

mooie shirts helaas kan ik niks bestellen omdat ik de maat van de shirts die ik wil bestellen n niet kan invoeren/veranderen

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Miracle Mode op 23 Juni 2014

Beste Mike,

Vervelend dat je het gewenste maat niet kan bestellen.
Wanneer je bij ons geen maten meer kan selecteren betekent dat de t-shirts uitverkocht zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Wat een toffe WK-shirts zeg! Jammer dat Robben op Volkert van der G lijkt maar die van Messi is perfect

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Dag,

Bedankt voor je review en feedback! Indien je vragen en/of opmerkingen hebt kan je altijd ons bellen of een e-mail sturen.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Tom op 27 December 2017

Wat is jullie nummer?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Echt toffe t-shirts voor een avond stappen! Voor een goede prijs en de service is top! Zeker de moeite waard

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Hallo Djovi,

Mooi om te horen! Daar streven wij ook naar :)
Beoordeel ons ook op www.kiyoh.nl/miraclemode/ en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Een tijdje geleden heb ik een overhemd en paar t-shirts besteld op miraclemode.nl
De artikelen zijn me goed bevallen en de klantenservice was ook helemaal top!

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Beste Rik,

Bedankt voor je review! Beoordeel ons ook op www.kiyoh.nl/miraclemode/ en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Miracle mode is echt een top winkel !!
Ik heb er een t-shirt bestelt en hij is echt perfect,
Kwaliteit en goedkoop wat wil je nog meer
Ik ga er vaker wat halen

F
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Beste Furkan,

Goed om te horen, daar zijn we natuurlijk blij mee. Bedankt voor je geweldige review!

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

Snelle levering en voor het oog mooie spullen voor een mooie prijs. Echter de kwaliteit is van niets en jas valt binnen maand uit elkaar en shirts vielen na 1 x wassen en 2x dragen uit elkaar.
Haal voortaan toch wel liever de wat kwalitatief wat betere kleren, dan maar iets meer betalen.
Jammer want het zag er zo mooi uit!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 6

Team Miracle Mode op 21 Mei 2014

Beste Sebastiaan,

Bedankt voor je review. Echter u heeft bij ons geen jas besteld. De t-shirts en jassen zijn bij ons van hoge kwaliteit. We hebben tot nu toe geen klacht gehad m.t.b. t-shirts die je hebt besteld. Dit geld ook voor de jassen.

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Miracle Mode heeft een leuk assortiment!

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Team Miracle Mode op 27 Juli 2015

Beste Keshia,

Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Team Miracle Mode
www.miraclemode.nl

Reageer op deze review