Mobielkoopjes
0   4  

www.mobielkoopjes.nl
 
9.2 (1974)
Mobielkoopjes

Mobielkoopjes heeft een van de grootste assortimenten qua gsm accessoires van Nederland. Vooral het hoesjes assortiment van Mobielkoopjes is heel indrukwekkend.

Assortiment Mobielkoopjes:

Naast gsm accessoires biedt Mobielkoopjes opladers, autoladers, accu's, frontjes, gadgets, console accessoires, mp3 spelers, mp4 spelers, telefoons, dual sim, triple sim, quad sim en nog heel veel meer online aan.

1974 ervaringen met Mobielkoopjes

 
(1626)
 
(256)
 
(25)
 
(36)
 
(41)
Beoordeling 
 
9.2
 
9.2
 
9.2
 
9.2
 
9.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van mnq
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bedrog en oplichting.

Ik heb de gekochte producten niet ontvangen. De winkel reageert niet op e-mails of telefoons. Koop hier niet. Het zijn dieven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Gaby Meeussen
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen levering ontvangen

Op 23 april 2018 hoesje en screenprotector gekocht.
Niet geleverd.
Geen contact mogelijk.....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van jacco

NIETS BESTELLEN VIA DEZE SITE

slechte ervaring. hoesjes besteld maar nooit ontvangen. HIER NIET BESTELLEN!!!!!
geen reakties op mail en telefonisch niet te bereiken.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van De Vries
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0

Goedkope winkel, maar bar slechte after sales.

Ik heb hier een vrij grote bestelling geplaatst. Helaas beginnen de producten de een na de ander het op te geven. Hiervoor een aantal keren contact gezocht via email. Geen reactie gekregen. Ook geprobeerd te bellen. Helaas lijkt het er op dat men voor de vorm een telefoonnummer heeft. Iedere keer een bericht dat het telefoonnummer tijdelijk niet in gebruik is.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Leny Vervoort-Dörner
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht - reageren niet op e-mail en zijn telefonisch niet te bereiken

Afgelopen maandag in de ochtend besteld en betaald. Bevestiging van betaling ontvangen. Gisteren een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Geen enkele reactie. Vandaag gebeld. Telefonisch niet bereikbaar. Toen pas reviews opgevraagd. Ja weet ik is dom, maar ga er vanuit dat men bij een betrouwbare shop winkelt indien de Webshopkeurmerk gepubliceerd wordt op de website.
Ik heb via de website een bericht gestuurd. Indien ik vandaag niets ontvang, doe ik morgen melding van oplichting.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Kim van der Wal
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Betaald, maar nooit bezorgd

Zeer slecht!!!
Jammer dat ik op vele andere review-sites niet van te voren hebt bekeken.
Dit is diefstal, heb besteld, betaald, maar nooit mijn MP3-speler ontvangen!
Ik wil mijn geld terug !!!!
Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op de mail reageren ze ook al niet !
Ik eis mijn aankoopbedrag terug, dan pas zal ik mijn reviews verwijderen.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Anja Fruyt
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Alleen steeds het zelfde Bla Bla Bla

Ik heb op 3/3 een hoesje besteld en direct betaald, maar jullie blijven me sturen dat de betaling niet ontvangen is.
Nochtans heeft mijn bank jullie ook al de gegevens van de overschrijving doorgestuurd.
Ik krijg nog steeds de zelfde mail, bellen lukt niet want momenteel niet bereikbaar.
Zelfs na tientallen mails geven jullie geen gehoor!

JULLIE ZIJN EEN BENDE OPLICHTERS VAN DE ERGSTE SOORT!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Tracy
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Hoe lang nog ?

IK plaatste 13 dagen geleden een bestelling en heb die ook correct betaald en is van mijn rekening afgegaan!
Na een 5 tal mails en verschillende telefoontjes nog steeds geen reacties noch levering van mijn producten !!!!
Geen bevestigingsmail van verzending ook ,geen antwoord NIKS !!!
Hoe zit het ? krijg ik mijn geld terug krijg ik mijn producten ,blijven jullie mij negeren ????????????????????

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van warda
Beoordeling 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

bestelling

ik heb bestelt das nu bijna 3 weken en nog altijd is ontvangen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van M
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Niets ontvangen

Slechte ervaring,nl niet ontvangen maar wel al besteld op 13 april.
Helaas geen reaktie op emails, want bellen kan niet..
geen foto toegevoegd: kan niet als je niks ontvangt.
Riekt inderdaad naar oplichting

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van C.
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Na twee weken geen bestelling en gehoor ontvangen

Twee weken geleden hoes voor mobiel besteld.
Nog steeds niet binnen!!
Heb contact gezocht, telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd.
Leek een mooi product en een redelijke prijs maar ik begin te vermoeden dat deze site niet werkt.
Geen aanrader om hier artikelen te bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Tracy op 25 April 2018

hetzelvde bij mij ! heb betaald en krijg na 13 dagen nog steeds niks terug ik ben ook int zak gezet !!

Reageer op deze review
Review van Eddy Bekaert
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Zeer ontevreden

Ik had op 11/04 3 hoesjes Nokia 3310 besteld voor de prijs van 2. Op 18/04 stuurde ik een e-mail dat ik nog steeds geen hoesjes ontvangen had. Hierop kreeg ik pas na 2 dagen antwoord dat de betaling niet is doorgekomen. Ik controleerde mijn zichtrekening en het is wel degelijk betaald aan Tintel. Dit had ik dan teruggestuurd als antwoord met in bijlage het bewijs van betaling en tot op vandaag (23/04) nog steeds geen antwoord ontvangen en geen hoesjes. In een antwoordmail hadden ze een ander bedrag op de bestelbon gezet met enkel 2 hoesjes vermeld. Als je belt naar het telefoonnummer, dat ik op mijn bestelbon vond, krijg ik te horen dat het telefoonummer tijdelijk niet bereikbaar is en op een e-mail krijg je geen antwoord meer. Ik heb dus geld betaald voor niets. Bedrieglijke praktijken en oplichters zijn het!
Mvg Eddy

Was deze beoordeling nuttig? 

C. Tempelman op 24 April 2018

Ik denk ook dat er iets aan de hand is met dit bedrijf. Had een telefoonhoesje besteld, maar is niet geleverd. Ook geen reactie op een email met de vraag waar de bestelling blijft.
Beter hier even niets kopen. Tot men de zaak op orde heeft.

Reageer op deze review
Review van R
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Super mooi en modern hoesje

Het past perfect, en je voelt meteen dat het van goede kwaliteit is, ben er heel blij mee het was namelijk best moeilijk om voor de nokia 3310 een hoesje te vinden nou dat was bij mobielkoopjes geen probleem keuze volop.

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 23 April 2018

Als je alle negatieve berichten leest , en dat zijn er heel veel is het godsonmogelijk dat deze mensen hun bestelling wel keurig op tijd hebben gehad en zeer tevreden zijn.Conclusie .....zijn allemaal fake berichten en als het anders is kunt u hier reageren.
beste lezer trap er niet in bestellen is geen goederen en geld weg probeer maar eens contact te krijgen via telefoon of e-mail met dit zogenaamde bedrijfje!!

Reageer op deze review
Review van D.R.Wittebol
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goed passende hoesje

Gisteren dit goed passende hoesje aan beide zijden aangebracht, past goed, is dun, bied een goede bescherming, werkt makkelijk, en scherm is duidelijk afleesbaar. Wel lullig schrijf je een revieuw moet je bewijzen dat je geen robot bent, dit was mijn laatste revieuw voor deze firma. m v g D.Wittebol

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Anton
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Stevige en solide oplader

Nog steviger dan de oplader die je ooit standaard bij je telefoon hebt gekregen. De oplader past ook op iedere samsung telefoon met een micro usb aansluiting. Dus ook na deze telefoon heb je er nog plezier van. Dus niet zo maar de deur uit doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hg op 21 April 2018

Als je alle negatieve berichten leest , en dat zijn er heel veel is het godsonmogelijk dat deze mensen hun bestelling wel keurig op tijd hebben gehad en zeer tevreden zijn.Conclusie .....zijn allemaal fake berichten en als het anders is kunt u hier reageren.
beste laser trap er niet in bestellen is geen goederen en geld weg probeer maar eens contact te krijgen via telefoon of e-mail met dit zogenaamde bedrijfje!!

Reageer op deze review

Review van Stevige flip case
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Stevige flip case

De reden dat ik voor een flipcase kies is dat je met zo'n boekje meteen een flap tegen je wang krijgt. De binnen case is van sillicone en dus minder gevoelig aan breuken, zoals bij een hard plastic case. Je floept je mobiel er heel gemakkelijk in en hij zit er stevig in. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je mobiel erin en eruit haalt. Maar dat geld voor ieder mobiel hoesje.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hans op 21 April 2018

Niet doen zijn oplichters!!!!!! niet te bereiken, niet aangesloten bij webshop keurmerk.
Er liggen al verschillende aangiftes bij de politie.

Reageer op deze review
Review van Jeanette
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Een stijlvol hoesje en prettig in het gebruik.

Het kleurloze doorzichtige hoesje past naadloos en voelt redelijk stroef aan in vergelijking met de gladdere plastic achterkant van de Lumia 650. De achterkant van dit hoesje is mat, maar het Windows logo blijft zichtbaar onder de hoes. Een stijlvol hoesje en prettig in het gebruik.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hg op 21 April 2018

Als je alle negatieve berichten leest , en dat zijn er heel veel is het godsonmogelijk dat deze mensen hun bestelling wel keurig op tijd hebben gehad en zeer tevreden zijn.Conclusie .....zijn allemaal fake berichten en als het anders is kunt u hier reageren.
beste laser trap er niet in bestellen is geen goederen en geld weg probeer maar eens contact te krijgen via telefoon of e-mail met dit zogenaamde bedrijfje!!

Reageer op deze review
Review van Adik
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Hoesje met een mooie uitstraling.

Het flexibele systeem waarin de telefoon wordt geklikt is sterk en de telefoon is gemakkelijk in de houder te plaatsen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van G.J. de Jong
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Opgelicht door Mobielkoopjes...

Ook hier een hoesje besteld. De status van mijn bestelling is 'verzonden', maar geen contact te krijgen en er is ook geen hoesje geleverd! Gezien de overige reacties moet ik mij waarschijnlijk ook aansluiten bij de opgelichte klanten!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Zoran
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Oplichterij

Niks ontvangen al lange tijd aan het wachten, krijg via mail geen antwoord. Telefonisch ook niet bereikbaar. Zeer selchte ervaring

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van J.G.
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

hoesje profone

Hoesje nooit ontvangen. Men reageert niet op e-mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Zeer slechte service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van stanley winklaar
Beoordeling 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Achterkant voor Sony Xperia Z1 - Zwart

ik heb afgelopen zaterdag een Achterkant voor Sony Xperia Z1 - Zwart
en tot vandaag nog geen besteling ontvangen en ook geen bericht hier over
ik heb elke dag gebeld en gemail maar ook geen gehoord en dat vind wel jammer want mij telefoon lig op dit moment open en ik kan niets doen ik hoop nu wel iets van jullie tehoren

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Antonio
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Opzich handig hoesje

Opzich handig hoesje, maar toen ik mijn telefoon er in deed ging hij al meteen kapot. Er zit nu een grote barst in waardoor mijn telefoon er elk moment uit kan vallen. Voor de rest handig altijd mijn pasjes bij de hand.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Leo
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Mooi hoesje

Heb een hoesje besteld voor mijn Samsung telefoon mooie kwaliteit en goede pas vorm snelle levering ook tegen een aanvaardbare prijs blij mee

Was deze beoordeling nuttig? 

Boos op 19 April 2018

Oplichting.
Betaald en jij krijgt niets. Ik zal politie aanmelden.

Reageer op deze review
Review van Guido Maes
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering

Degelijke hoes en mooi op de koop toe. Zeer tevreden omdat het enorme aanbod ook nog oplossingen geeft voor oudere modellen van smartphones.

Was deze beoordeling nuttig? 

HG op 18 April 2018

Een oproep!!
Net even contact gehad met marktplaats omdat mobielkoopjes.nl daar ook dagelijks en veelvuldig adverteert.
Er lagen daar al twee klachten over mobielkoopjes , maar om actie te kunnen ondernemen moeten er nog wat meer bij komen.Dus bij deze vraag ik jullie om via het contactformulier van marktplaats te melden dat u de bestelde goederen weliswaar niet via marktplaats heeft besteld en betaald, maar dat u het wel kwalijk vind dat deze zogenaamde webshop de kans krijgt om via markplaats hun oplichtingspraktijken tot op de dag van vandaag uit te voeren!!

Reageer op deze review

Review van Kim
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goede service

Lijkt net iets te klein voor het scherm, best lastig aan te brengen maar met behulp van wat You Tube filmpjes wel goed opgeplakt. Ziet er strak uit in combinatie met siliconen hoesje.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hg op 18 April 2018

Beste lezer, alle positieve reviews zijn fake!!
Ik adviseer om voordat u iets koopt te proberen om via mail of telefoon
contact te krijgen met dit "bedrijfje"
Voeren ten onrechte het logo webshop keurmerk want daar zijn ze geroyeerd.
NIET BESTELLEN want dat betekent geen goederen en geld is weg

Hg op 18 April 2018

OPLICHTING!!
Misschien ten overvloede en tot vervelens aan toe blijf ik u waarschuwen dat u niet hetzelfde lot ondergaat als vele voor u. Mobielkoopjes.nl reageert nergens meer op telefonisch zijn ze niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord ,maar men blijft de consument wel steeds online een worst voorhouden. Maar pas op...goederen besteld betekent geen Levering en geld is weg!!!! Ik begrijp niet dat dit nog steeds kan voortduren ,onbegrijpelijk!! Aangifte gedaan bij de politie en die zijn ermee bezig.

Reageer op deze review
Review van Derrick
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Teleurstellend.

Maandag 09 april 2018 in de avond besteld, vandaag woensdag avond 17 april 2018 nog niets ontvangen de telefoon gaat standard op bandje dat je kan e-mailen. Krijg na drie dagen gisteren bericht verzonden. Nog steets niets ontvangen. Gewoon wardeloos.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van René
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

SNELLE LEVERING, PRIMA SERVICE !

Lijkt wat goedkoop in eerste instantie maar sluit goed stevig aan. Kleur is redelijk echt, hopelijk blijft het ook een tijdje mooi.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fam maas op 17 April 2018

NIET BESTELLEN!!
Lees even door de zogenaamde positieve reviews heen.
"Bedrijfje" reageert nergens op en geld is weg!!
U bent gewaarschuwd.

lenting op 17 April 2018

ID.D klopt bovenstaande... helaas geen telefoon hoesje en telefoon werkt niet..ik ben bang dat ik het geld kwijt ben.Na een week nog geen product .NIET kopen hier dus ,,,

Reageer op deze review
Review van Jaap Bonninga
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima product goede prijs/kwaliteit verhouding.

Levering uitstekend en op tijd. Ben nu zelfs van plan een tweede hoes voor de gsm van mijn vrouw te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Maas op 17 April 2018

Niet doen bestellen is geen goederen en geld weg.!!
iedere dag worden er stelselmatig fake review geplaatst!!

Reageer op deze review
Review van A.P. Siepman
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

niets ontvangen

Al vaker besteld en goede ervaring.

Nu na bestelling geen bevestiging ontvangen, wel bevestiging van betalingsontvangst.

Niets ontvangen.

Telefonisch geen contact mogelijk en op mail's wordt niet gereageerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Els
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Het is stijlvol

Het is stevig En vooral precies goed voor mijn telefoon

Was deze beoordeling nuttig? 

Hg op 16 April 2018

NIET BESTELLEN!!
Lees even door de zogenaamde positieve reviews heen.
"Bedrijfje" reageert nergens op en geld is weg!!

Reageer op deze review
Review van Liliane
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Het hoesje sluit zich perfect aan

Het zit heel gemakkelijk in de hand en ziet er super leuk uit. De service was goed, maar ik moest wel lang wachten

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Okan karadeniz
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Beste online services

Ik was erg blij met het product. zowel goedkoop en goede kwaliteit

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 15 April 2018

Beste lezer, alle positieve reviews zijn fake!!
Ik adviseer om voordat u iets koopt te proberen om via mail of telefoon"
contact te krijgen met dit "bedrijfje"
Voeren ten onrechte het logo webshop keurmerk want daar zijn ze geroyeerd.
NIET BESTELLEN want dat betekent geen goederen en geld is weg!

Reageer op deze review
Review van Johan
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Geweldig mooi kwaliteit en vlug geleverd

Prima werkend apparaat maar mis een gebruiksaanwijzing bij de koop.

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 15 April 2018

NIET BESTELLEN!!
Lees even door de zogenaamde positieve reviews heen.
"Bedrijfje" reageert nergens op en geld is weg!!
U bent gewaarschuwd.

Reageer op deze review
Review van Alice
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goed passende batterij!

Alle problemen als uitvallen van scherm en telefoon die zichzelf uitzet zijn hiermee opgelost. Laad snel en goed op.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Henkie lol
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Kwalitatief goed hoesje!

Het jammere is dat als de tablet erin zit de randen van de tablet niet meer bruikbaar zijn. Het randje waar het scherm zit is nogal dik. Verder alle lof voor mobielkoopjes snelle en goede levering.

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 15 April 2018

Beste lezer, alle positieve reviews zijn fake!!
Ik adviseer om voordat u iets koopt te proberen om via mail of telefoon"
contact te krijgen met dit "bedrijfje"
Voeren ten onrechte het logo webshop keurmerk want daar zijn ze geroyeerd.
NIET BESTELLEN want dat betekent geen goederen en geld is weg!

Reageer op deze review
Review van Diana
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Teleurgesteld

Bestelling betaald en nooit ontvangen. Telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar, op 2 verstuurde e-mails wordt niet gereageerd. Ook op het formulier van de site wordt niet gereageerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Corrie
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Had al vaker wat besteld

Dat was goed bevallen dus nu op nieuw gedaan Alles voorradig snelle levering En bestelde teloontasjes cq portemonnee ziet er heel goed uit stevige kwalitei Doet niet onder voor een z.g merk Conclusie zeer te vreden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Pierre Dil
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Super snel geleverd en goede kwaliteit!!!

Heb heel goede ervaringen met Mobielkoopjes Donderdagsmiddags besteld volgende dag in huis

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 15 April 2018

NIET BESTELLEN!!
Lees even door de zogenaamde positieve reviews heen.
"Bedrijfje" reageert nergens op en geld is weg!!
U bent gewaarschuwd.

Reageer op deze review
Review van Moniek
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Een mooie headset, die prima werkt.

Het schakelen tussen muziek en telefoongesprek gaat vlot en zonder problemen. Het enige nadeel vind ik dat de oorhaak van hard plastic is, dit is erg breekgevoelig en ik zou dan ook prettiger vinden als dit van silicone materiaal was, dit zit qua draagcomfort ook fijner.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van M.h.
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Weer vlot geregeld en keurig verpakt bezorgd.

Een praktische manier om een snoertje voor onderweg in je tas of broek-of jaszak mee te nemen. Het oprolsysteem werkt prima en het snoertje is lang genoeg en op deze manier is je snoertje goed opgerold zonder dat er breuken in komen en het is veel handiger om mee te nemen dan een los snoertje.

Was deze beoordeling nuttig? 

hgm op 15 April 2018

NIET BESTELLEN!!
Lees even door de zogenaamde positieve reviews heen.
"Bedrijfje" reageert nergens op en geld is weg!!
U bent gewaarschuwd.

Reageer op deze review
Review van Sir Olf
Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Dubieus, bedenk je maar driemaal!

Bijna twee weken moeten wachten op mijn bestelling van een eenvoudig telefoonhoesje. Na de eerste week kwam er wel een mailtje dat het verzonden zou zijn (hoezo: voor 22;00 bestel, morgen in huis!!!???) maar dat het dan nog eens een week duurt voordat het bij mij thuis is, is ongeloofwaardig. Verder maken ze misbruik van het webshop keurmerk logo op hun website https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/waarschuwingen/ . Normaal check ik zoiets altijd, maar een jaar geleden zonder problemen iets bij hun besteld en nu weer controleren op betrouwbaarheid voor een simpel telefoonhoesje dat ik snel nodig had.... tja ik was daarin toch iets te gemakkelijk dit keer.
Geen reactie op mijn mail, en telefonisch niet te bereiken (alleen een meldtekst te beluisteren).
Ja, uiteindelijk is toch de bestelling binnengekomen, terwijl ik eigenlijk al van oplichting aangifte had willen doen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik heb ontvangen wat ik heb besteld, dus daar is niets mis mee. Maar ik heb mijn lesje weer eens geleerd (eerst checken op de keurmerk, op https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/controleer-handelspartij.html kijken en nog even googlen op recente ervaringen. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van A.
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

En een supergoede service van Mobielkoopjes!

Ik heb deze houder besteld voor mijn Scootmobiel. Ik heb hem op de kolom vastgemaakt met de klem, en vervolgens extra vastgezet met 1 schroef. Ik kan nu handsfree rijden/bellen , en Pokémons jagen. Ben er superblij mee!

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 11 April 2018

Ik zou een ieder willen aanraden om even iets verder te lezen dan de korte fake reviews van mensen die tevreden zijn. Dit is namelijk onmogelijk. Het bedrijf is geroyeerd bij webshopkeurmerk ,en er liggen vele aangifte bij politie. nl .Voor u besteld zou ik u willen adviseren om even de moeite te nemen een telefoontje te plegen naar het bedrijf of een e-mail te sturen en U zult zien dat er van geen enkele kant een reactie komt. En wanneer u dan nog wilt bestellen en uw geld wilt overmaken is dat geheel aan u!! Bij deze nodig Ik wederom het bedrijf uit om via deze site te reageren om alle schijn van oplichting weg te nemen.

Reageer op deze review
Review van A.C.
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Mooi insteek hoesje met riem lus.

Netjes afgewerkt met een lift bandje om gsm er uit te trekken. Ik ben er dik tevreden mee. Levering was vlot en de prijs super. Een toppertje.

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 11 April 2018

NIET DOEN MENSEN!!.
Geroyeerd bij webshop keurmerk!!
Fake beoordelingen. Waarheid is; Geld weg en goederen worden niet geleverd.Probeer voordat u besteld even contact met dit "bedrijf" te krijgen en lees even verder in de reviews .
U BENT GEWAARSCHUWD.

Reageer op deze review
Review van Cédric
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nog steeds niets ontvangen!

Na betaling nog steeds niets ontvangen... Antwoorden niet op mail, telefoon. Gevaarlijke mensen !!

Was deze beoordeling nuttig? 

Ron op 11 April 2018

Inderdaad, geen stom woord terug was ook mijn ervaring, bestelling pas na twee weken geleverd.

Reageer op deze review

Review van Ben
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima hoesje

Mijn bestelling is snel en volgens afspraak geleverd

Was deze beoordeling nuttig? 

hg op 11 April 2018

NIET DOEN MENSEN!!.
Geroyeerd bij webshop keurmerk!!
Fake beoordelingen. Waarheid is; Geld weg en goederen worden niet geleverd.Probeer voordat u besteld even contact met dit "bedrijf" te krijgen en lees even verder in de reviews .
U BENT GEWAARSCHUWD.

Reageer op deze review
Review van Ingrid
Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

MY EARPOD WAS NEVER DELIVERED

I bought an earpod more than a week ago, and have never received my order. I already sent 2 messages, and tried to contact the company via phone, but no success. DONT BUY IN THIS ONLINE SHOP

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sita
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ben erg blij mee. Succes.

Mijn Samsung Galaxy S5 mini hoesje is binnen de afgesproken tijd geleverd en ik ben heel tevreden mee.Kan gewoon foto's maken zonder belemmering, wat wel het geval is bij andere hoesjes. Bij mijn man bv moest een stukje eraf gehaald worden, omdat er een stukje vd hoes te zien kwam op de foto's.Ook het lipje is magnetisch, dus geen drukknoop en dat is prettig.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hgm op 09 April 2018

NIET DOEN MENSEN!!.
Fake beoordelingen. Waarheid is; Geld weg en goederen worden niet geleverd.Probeer voordat u besteld even contact met dit "bedrijf" te krijgen en lees even verder in de reviews .
U BENT GEWAARSCHUWD.

Sir Olf op 10 April 2018

Zit al twee weken te wachten op een bestelling - waarvan overigens pas na een week werd gemails dat die verstuurd zou zijn. Telefonisch krijg je een meldtekst dat ze "tijdelijk niet te bereiken zijn maar dat je kan mailen". Foute boel.

Reageer op deze review
Review van T. Berendsen
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

snelle levering

ik ben 1 handig en kan, i.v.m. de magneetsluiting, makkelijk openen en sluiten en het mobieltje is goed beschermt. mooie afwerking en de kwaliteit ziet er goed uit. levering precies zoals is vermeld in de website, zeer te vrede.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hmaassen op 09 April 2018

Ik zou een ieder willen aanraden om even iets verder te lezen dan de korte fake reviews van mensen die tevreden zijn. Dit is namelijk onmogelijk. Het bedrijf is geroyeerd bij webshopkeurmerk ,en er liggen vele aangifte bij politie. nl .Voor u besteld zou ik u willen adviseren om even de moeite te nemen een telefoontje te plegen naar het bedrijf of een e-mail te sturen en U zult zien dat er van geen enkele kant een reactie komt. En wanneer u dan nog wilt bestellen en uw geld wilt overmaken is dat geheel aan u!! Bij deze nodig Ik wederom het bedrijf uit om via deze site te reageren om alle schijn van oplichting weg te nemen.

Reageer op deze review
Review van son
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

goede service

Super goede service en advies!

Was deze beoordeling nuttig? 

Hmaassen op 09 April 2018

NIET DOEN MENSEN!!.
Fake beoordelingen. Waarheid is; Geld weg en goederen worden niet geleverd.Probeer voordat u besteld even contact met dit "bedrijf" te krijgen en lees even verder in de reviews .
U BENT GEWAARSCHUWD.

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Sony
  • BlackBerry
  • LG
  • Samsung, Huawei, iPhone, Nokia
Productgroepen
  • iPhone hoesjes
  • hoesjes,covers,cases,screenprotectors
  • hoesjes
  • cases
  • samsung hoesjes
  • telefoonhoesjes
Levertijd
Voor 16.45 bestelt, morgen in huis!
Verzendkosten
Gratis bij bestellingen boven 15 Euro en onder slechts 1,76!
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • rembours
  • Direct E-Banking
Telefoonnummer
0707524735