Details van de beoordeling

Bonprix reviews
Mode

Veranderen van prijzen

Beoordeling 
 
2.0

Ze veranderen de prijzen van artikelen gewoon om de dag.. had iets op mijn verlanglijstje staan wat op maandag nog 44,99 kostte stond ineens woensdag voor 46,99 op de website met 4% korting afgeprijsd van 48,99.. echt wtf?
Dan stuur je ze hier een mail over en krijg je als reactie dat je de prijzen wel zeer oplettend vergelijkt.. en dat het waarschijnlijk om een kortingsactie gaat.
Stuur je een mail terug dat je een printscreen hebt van de wisselende prijzen (zonder enige kortingsactie te bekennen) en daarop krijg je geen reactie meer.
Nou vandaag staat het desbetreffende artikel weer op de site voor 42,99 en de variant in het zwart die gister nog voor 39,99 op de site stond staat vandaag weer voor 44,99 op de site.
Echt bizar heb dit nog nooit meegemaakt en lees ook op internet dat dit meer mensen is opgevallen.

Antwoord klantenservice

Beste T., onze prijzen kunnen inderdaad regelmatig variëren. Wanneer u binnen tien dagen na ontvangst een lagere prijs signaleert wordt het prijsverschil afgeboekt. Het team van bonprix

T
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Minke Huisman op 18 November 2017

waarschijnlijk komt het omdat ze cookies plaatsen en dus precies bijhouden wat je al eerder bekeken hebt, dan gooien ze snel de prijs omhoog. Aanbevolen is om Bom-Prix alleen te bezoeken als je je cookies verwijderd hebt, maar hou wel in gedachten dat ze absurd duur geworden zijn end at de kwaliteit van de kleren, die natuurlijk al vaak slechts was, steeds slechter lijkt te worden. Ik koop er zelf niet meer.

Reageer op deze review