Pleinaanbiedingen

Pleinaanbiedingen
0   1  

www.pleinaanbiedingen.nl
 
7.6 (170)
Pleinaanbiedingen

Pleinaanbiedingen heeft een ruim assortiment fiets(artikelen), (buiten)speelgoed, fun en fan artikelen en een grote keuze in allerhande wanddecoratie, van maatwerk schilderijen tot muurstickers en spiegels op maat. Bij Pleinaanbiedingen staat de klant centraal. Niet alleen wat betreft het aanbod en de prijs, maar bovenal de aftersales. Bij iedere bestelling wordt een retourbon meegezonden, waarmee de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour kan worden gezonden, ongeacht de reden. Niet goed is uiteraard geld terug, binnen 3 werkdagen.

170 beoordelingen over Pleinaanbiedingen

 
(108)
 
(9)
 
(6)
 
(19)
 
(28)
Beoordeling 
 
7.6
 
8.1
 
7.2
 
7.1
 
8.1
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Julius Ceasar
Beoordeling 
 
9.5

Niet altijd de goedkoopste maar wel goed

Deze webshop / verkoper op Bol is niet altijd de spotgoedkoopste. Al de rest is positief: hun terugname - als je niet tevreden bent met het product of als het defect is - kan ik niets op aanmerken. ik kan alleen vaststellen dat ik er altijd tot tevredenheid geholpen werd en telkens was ik minder tijd kwijt dan in een winkel waar ik persoonlijk naar toe ga. Zo lang hun beleid blijft als het is zal Trampolineplein.nl op Bol mij onder hun klanten kunnen blijven rekenen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
mark benneker
Beoordeling 
 
8.8

Trampoline 244cm gekocht

Ik vind 'm één en al top. Je kan 'm helemaal alleen in elkaar zetten maar met ze tweeën gaat dat een stuk makkelijker en sneller.
Ik heb 'm al bijna 1 jaar lang en staat ook alleen maar buiten. De trampoline ziet er nog steeds goed uit maar wanneer het regent probeer ik wel de roze beschermkap voor de veren op te bergen want die droogt niet erg snel (of je moet 'm ophangen op de palen van de bescherm net zodat het uit kan lekken). Pluspunten: Eindeloos speelplezier, Goede kwaliteit, Grappig, Leuk ontwerp

Was deze beoordeling nuttig? 

Rob op 23 Februari 2018

Quadrata (pleinaanbiedingen - mooi aan de muur) Quadrata heeft inmiddels onderkend dat dit een structureel probleem is en stelt orde op zaken. Voor ons betekend het dat men inmiddels tot afhandeling van onze annulering is overgegaan en de retourbetaling is opgestart. Mogelijk worden hiermee soortgelijke klachten ook voor andere klanten opgelost.

Reageer op deze review
Rob

na annulering nog geen geld retour

Wij hebben in oktober 2017 bij "mooi aan de muur" (onderdeel van Pleinaanbiedingen) een schilderij besteld wetende dat de levertijd lang zou zijn. Na het plaatsen van de bestelling volgde wekenlang geen enkele update over voortgang van de bestelling en diverse mailtjes gaven geen duidelijk antwoord. 21 december bleek dat het schilderij pas eind januari 2018 klaar zou zijn en Pleinaanbiedingen bood aan om de bestelling te annuleren waarop ik de terugbetaling tussen de 7-14 werkdagen op mijn rekening gestort zou krijgen. dezelfde dag (21 december) heb ik de bestelling schriftelijk geannuleerd maar kreeg hierop geen reactie. Pas na diverse pogingen om schriftelijk en telefonisch contact te krijgen werd er pas op 8 januari op gereageerd met de mededeling dat de administratie is gevraagd om geld tussen 7-14 werkdagen retour te storten. Na diverse telefoontjes met de loze beloften dat ik terug zou worden gebeld is er vandaag 2 februari 2018 nog steeds geen retourbetaling op onze rekening ontvangen. Ik heb vandaag pogingen gedaan om ze telefonisch te bereiken maar deze was continue in gesprek. Hierna heb ik wederom een poging gedaan om via mail contact met ze te krijgen. We proberen om dit professioneel en beleeft afgehandeld te krijgen maar Pleinaanbiedingen heeft het ons tot op heden niet makkelijk gemaakt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Denise
Beoordeling 
 
1.0

Zeer onbetrouwbaar

Geen levering, geen terugbetaling. En dat na meerdere maken email contact.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
John meijs
Beoordeling 
 
4.8

Niet betrouwbaar

In october een Salta trampoline besteld en betaald. Pas eind december geleverd en toegezegde beschermhoes pas eind januari!! Na heel veel telefoontjes en e-mailtjes, loze beloftes, klantonvriendelijke telefoonmedewerkers en een hele berg irritatie.
De prijs van pleinaanbiedingen lijkt gunstig, maar dat voordeeltje wordt volledig teniet gedaan door de manier waarop ze met klanten omgaan.
Ik zal er nooit meer wat bestellen!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Pleinaanbiedingen.nl op 30 Januari 2018

Beste John,
ik zie dat jij de gratis trampoline hoes die jou is toegezegd ter compensatie al in ontvangst is genomen.
met vriendelijke groet,
Pleinaanbiedingen.nl

Best John,

Jou hoes is verzonden met onderstaande track en trace link:

https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=05127998283189&locale=nl_DE


Met vriendelijke groet,
Klantenservice Quadrata Shops

Reageer op deze review

Joëlle
Beoordeling 
 
1.0

Niet geleverd, geen geld retour

Twee maanden geleden bestelling gedaan en betaald, maar niets ontvangen. Na mailcontact zou de bstelling alsnog worden verstuurd, maar ook dat is inmiddels twee weken geleden.
Nu per mail officieel de koop ontbonden en terugbetaling gevorderd. Als er komende week geen reactie op komt gaat het naar de advocaat.
Maar wie geen zin heeft in dit soort toestanden, raad ik aan niet bij mooiaandemuur.com of andere webshops van pleinaanbiedingen.nl te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik K.
Beoordeling 
 
7.8

Een ruime voldoende

Netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgens afspraak geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Laura
Beoordeling 
 
3.8

Zeer teleurstellend

Een salta trampoline besteld. Hij zou binnen een week geleverd worden. Dat gebeurde niet. Contact met de klantenservice was bijna niet mogelijk, telefonisch niet bereikbaar en op chats of mail werd amper gereageerd. Na een week wachten werd duidelijk dat hij niet leverbaar was. Product geannuleerd, maar het geld ontvingen we niet retour, ondanks 3 toezeggingen. Na 2maanden via paypal toch mijn geld retour ontvangen. Zeer teleurstellend ! Hier bestel ik nooit meer.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Merel
Beoordeling 
 
1.0

Niet geleverd en geen respons

In oktober bestelde ik een ratan buggy ad €61,95 voor mijn dochter, inmiddels nog niets geleverd gekregen en geen respons ontvangen op meerdere mails. Enkel automatische reacties.
Ik zal morgen helaas aangifte moeten doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Merel op 30 November 2017

Beste LS (Sophie? Peter?),

Mijn naam is Merel, Miek is de klant onder mij met eenzelfde klacht.

Update: Na de review heb ik direct een mail gezonden om mijn bestelling officieel te annuleren, omdat ik de speelgoed buggy niet meer wens te ontvangen na 2 maanden zonder levering, bericht of respons. De annulering is ditmaal wel direct per e-mail bevestigd, echter met de toevoeging dat de medewerkster het niet netjes van mij vond om een review te posten terwijl ze stelt geen eerdere mails van mij te kunnen vinden. Tevens geeft ze aan mijn geld binnen 7-14 dagen te retourneren.

We zijn inmiddels 2 maanden verder vanaf moment van bestellen (levertijd was 4 weken!), waaronder 3 weken van mailen en auto-reply’s ontvangen (met loze beloftes tot reacties binnen door hen gestelde termijnen van 10 en 3 werkdagen) en nu wacht ik mijn geld af dat binnen 7-14 dagen terug zou moeten worden gestort. Geen product, wel 2,5 maanden verder. Trekt u uw eigen conclusie, echter denk ik: niet erg “netjes”.

Bestelling is geplaatst bij mooiaandemuur.nl, samen met pleinaanbiedingen.nl handelend onder Quadrata Shops.

pleinaanbiedingen.nl op 30 November 2017

Goedenavond Miek,

heb jij misschien ook een ordernummer voor mij?

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

Merel op 22 December 2017

Inmiddels zijn we wéér een aantal weken verder. Mijn geld nog altijd niet retour ontvangen, noch een bericht dat betaling uitgesteld is. Nu per direct een spoed betaling geëist, ik ben benieuwd...

Reageer op deze review
Miek
Beoordeling 
 
1.0

Onbetrouwbaar

Komen hun afspraken niet na en je kan niet meer met ze in contact komen. Ik heb het bestelde product nooit ontvangen en geld niet retour gekregen en krijg geen contact meer met ze.

Was deze beoordeling nuttig? 

pleinaanbiedingen.nl op 23 November 2017

Goedenavond Miek,

heb jij misschien ook een ordernummer voor mij?

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.