Pleinaanbiedingen

www.pleinaanbiedingen.nl
 
7.4 (178)
Pleinaanbiedingen

Pleinaanbiedingen heeft een ruim assortiment fiets(artikelen), (buiten)speelgoed, fun en fan artikelen en een grote keuze in allerhande wanddecoratie, van maatwerk schilderijen tot muurstickers en spiegels op maat. Bij Pleinaanbiedingen staat de klant centraal. Niet alleen wat betreft het aanbod en de prijs, maar bovenal de aftersales. Bij iedere bestelling wordt een retourbon meegezonden, waarmee de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour kan worden gezonden, ongeacht de reden. Niet goed is uiteraard geld terug, binnen 3 werkdagen.

Pleinaanbiedingen informatie

Algemene informatie

Merken
Fisher-Price
Productgroepen
  • Speelgoed
  • trampolines
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
onbekend
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
onbekend
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcard
  • achteraf betalen
Telefoonnummer
0541 - 513 451

178 Pleinaanbiedingen reviews

 
(108)
 
(9)
 
(6)
 
(22)
 
(33)
Beoordeling 
 
7.4
Bestellen 
 
7.8
Levering 
 
6.9
Service 
 
6.9
Prijs 
 
7.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Het bekende verhaal ...

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Het bekende verhaal .... trampoline in mei 2018 besteld maar nooit geleverd. Online aangifte gedaan bij de Politie. Daarna Pleinaanbiedingen (Quadrata) duidelijk gemaakt dat als er nu niet terugbetaald word ik de krachten ga bundelen d.m.v. een Facebook groep. Hierna hebben ze het bedrag in vier termijnen terugbetaald.

Advies: online aangifte doen en bundel je krachten via een Facebook groep,

Besteld product
OK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Boeven zijn het bij pleinaanbiedingen.nl

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

In april 2018 een trampoline besteld en betaald. Deze is nooit bezorgd. In het begin was er enige communicatie mogelijk over vertraging van hun leverancier en spraken we af om tot juli te wachten om dan eventueel de order te annuleren. Echter, sinds juli is er gewoon helemaal geen contact meer mogelijk. Op mails wordt niet gereageerd, ondanks dat ze beloven dat binnen 3 dagen te doen met automatisch bericht. Ook de telefoon nemen ze niet op en bellen niet terug. Deze week werd ik per ongelijk door ze gebeld, want de telefoon ging 2 keer over. Ik ging meteen terugbellen, maar wederom geen antwoord. Ik heb meerder keren vriendelijke gemaild en ook netjes verzoek tot annulering van order verzocht. Het gedrag van de site is erg vreemd. Ook toen mij in het begin verteld werd dat het product niet leverbaar was, kon je het gewoon bestellen met paar dagen levertijd, dat is vals. Nog steeds is de site in de lucht terwijl er inmiddels een mededeling te vinden is van opheffing webshop. Dit pure oplichting. Namen van medewerkers waar ik contact mee gehad heb zijn Peter en Emma.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Trampoline besteld, konden zich niet houden aan de vermelde levertermijn op de website. We hebben daarop de bestelling geannuleerd. We zijn nog steeds aan het wachten op ons geld!!

Besteld product
A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

In maart 2018 trampoline besteld. Levertijd werd steeds uitgesteld, uiteindelijk order geannuleerd. Hiervan in juni per mail bericht gekregen met mededeling dat geld automatisch zou worden teruggestort. Helaas pindakaas. Inmiddels reageren zij echt nergens meer op, ook aangetekende brief van rechtsbijstand werd ongeopend retour gestuurd. Aangifte gedaan van oplichting. Svp iedereen die gedupeerd is, dit doen graag!! Wellicht kunnen wij met zijn allen op deze manier nog ons recht halen!

Besteld product
J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

trampolineplein is oplichterij

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Zeer waardeloos bedrijf.
Je besteld en vervolgens reageert het bedrijf nergens meer op.
telefonisch niet bereikbaar. adres van de website bestaat niet.
per mail beloven ze het geld terug te storten maar dat doen ze niet.
koop daar niets.
Schakel radar in en doe aangifte
Ik wil iedereen vragen dit te doen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bagger bedrijf

Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Echt een waardeloos bedrijf. Eerst besteld en na twee weken nog niks. Uiteindelijk overlegd om de bestelling te annuleren. Half april besteld. Eind augustus zaak naar de rechtsbijstand gedaan. Rechtsbijstand heeft mijn vordering overgenomen gelukkig. Als het goed gaat zal het goed zijn. Maar zodra het mis gaat laten ze niks of nauwelijks van zich horen!!! Waarschuwing niets kopen!!!!!!

Besteld product
R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen levering en waardeloze klantenservice

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

op 01-06-'18 een trampoline besteld, deze zou 30 juni geleverd worden. 1 week na de beloofde datum contact gezocht, na een lange wachttijd bleek er inderdaad vertraging van nog 1 week. Oke, jammer maar nog prima.
Die toezegging werd ook weer met nog 1 week overschreden, weer contact gezocht (via hun site en voicemail) en eindelijk een waardeloos antwoord: dat hun ook gek werden van de late leveringen en dat ik maar moest annuleren.
(geen poging voor een alternatief, antwoord kwam te laat, en men zeg niet hoe je dit kan annuleren waardoor je weer een mail moet sturen en weer dagen moet wachten op hopelijk een antwoord).
Ik heb hun verzocht om een alternatief te leveren of geld terug.... na weer 5 dagen gewacht te hebben.. weer geen reactie.
Waardeloze service! Mijn geduld is op.
Inmiddels is het niet mogelijk om ze te bellen. Krijg ik m'n geld nog wel terug...

Besteld product
B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

lotgenoot op 16 Augustus 2018

Heeft u inmiddels het geld terug?

Boellie op 23 Augustus 2018

Hoi lotgenoot,

In het kort: Nee, geen product gehad en geen geld terug.

Mijn genomen acties (naast bericht proberen te krijgen met pleinaanbiedingen.nl):
-review achtergelaten bij reviewspot.nl (hopelijk trappen anderen er dan niet in.
-melding gedaan bij Klachtenkompas => zou ik binnen 10 dagen bericht op krijgen maar helaas niets ontvangen.
-aangifte gedaan bij de politie voor internet oplichting, datum 22-08-2018.
-Tevens melding bij consuWijzer.

Het komt er op neer dat je op meerdere plekken je melding en klacht kwijt kan... maar je ondertussen nog niet krijgt waar je recht op hebt.

mijn advies: Doe aub een aangifte en maak hier melding van, alleen zo komt er actie!

Ik begin er inmiddels rekening mee te houden dat ik mijn geld kwijt ben. Helaas.. maar ik laat het er nog niet bij zitten.

Wat mij stoort is dat deze trampoline een vervanger was voor een vakantie die ik dit jaar niet kon betalen, dus teleurgestelde kindjes. Voegt weinig toe op uw vraag maar wilde het toch kwijt ;-)

Boellie op 24 Augustus 2018

Update 24-08-2018: Na het zoveelste bericht heb ik eindelijk een reactie: Ik zou mijn geld binnen 5-10 werkdagen terug gestort krijgen. Ik ben voorzichtig positief en ga ervan uit dat dit goed wordt opgelost.

Anke op 10 Oktober 2018

Je geld uiteindelijk gekregen?

Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
3.0

Trampoline a €229 besteld en later geannuleerd. Vervolgens niets meer van ze gehoord. Niet per telefoon bereikbaar en reageren niet op e-mails. Ons geld nog niet terug gehad.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen product, terugbetalen gebeurt niet

Trampoline besteld begin maart, met levertijd 5-10 werkdagen. Na 20 dagen maar eens contact opgenomen, krijg je alleen bericht dat er een foute levertijd op de website staat (deze wordt overigens niet aangepast). Telefonisch niet bereikbaar, geen communicatie. Ik heb mijn bestelling maar geannuleerd, en dan zal het nog een proces worden om je geld terug te krijgen zie ik al aan de reacties. Mijn advies, niet kopen hier. Ben nu weer een maand verder en op verzoeken om terugbetaling wordt niet gereageerd. Wees gewaarschuwd als je hier iets wilt kopen.

Besteld product
B
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Niet altijd de goedkoopste maar wel goed

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Deze webshop / verkoper op Bol is niet altijd de spotgoedkoopste. Al de rest is positief: hun terugname - als je niet tevreden bent met het product of als het defect is - kan ik niets op aanmerken. ik kan alleen vaststellen dat ik er altijd tot tevredenheid geholpen werd en telkens was ik minder tijd kwijt dan in een winkel waar ik persoonlijk naar toe ga. Zo lang hun beleid blijft als het is zal Trampolineplein.nl op Bol mij onder hun klanten kunnen blijven rekenen.

JC
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

Trampoline 244cm gekocht

Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik vind 'm één en al top. Je kan 'm helemaal alleen in elkaar zetten maar met ze tweeën gaat dat een stuk makkelijker en sneller.
Ik heb 'm al bijna 1 jaar lang en staat ook alleen maar buiten. De trampoline ziet er nog steeds goed uit maar wanneer het regent probeer ik wel de roze beschermkap voor de veren op te bergen want die droogt niet erg snel (of je moet 'm ophangen op de palen van de bescherm net zodat het uit kan lekken). Pluspunten: Eindeloos speelplezier, Goede kwaliteit, Grappig, Leuk ontwerp

MB
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Rob op 23 Februari 2018

Quadrata (pleinaanbiedingen - mooi aan de muur) Quadrata heeft inmiddels onderkend dat dit een structureel probleem is en stelt orde op zaken. Voor ons betekend het dat men inmiddels tot afhandeling van onze annulering is overgegaan en de retourbetaling is opgestart. Mogelijk worden hiermee soortgelijke klachten ook voor andere klanten opgelost.

Reageer op deze review

na annulering nog geen geld retour

Wij hebben in oktober 2017 bij "mooi aan de muur" (onderdeel van Pleinaanbiedingen) een schilderij besteld wetende dat de levertijd lang zou zijn. Na het plaatsen van de bestelling volgde wekenlang geen enkele update over voortgang van de bestelling en diverse mailtjes gaven geen duidelijk antwoord. 21 december bleek dat het schilderij pas eind januari 2018 klaar zou zijn en Pleinaanbiedingen bood aan om de bestelling te annuleren waarop ik de terugbetaling tussen de 7-14 werkdagen op mijn rekening gestort zou krijgen. dezelfde dag (21 december) heb ik de bestelling schriftelijk geannuleerd maar kreeg hierop geen reactie. Pas na diverse pogingen om schriftelijk en telefonisch contact te krijgen werd er pas op 8 januari op gereageerd met de mededeling dat de administratie is gevraagd om geld tussen 7-14 werkdagen retour te storten. Na diverse telefoontjes met de loze beloften dat ik terug zou worden gebeld is er vandaag 2 februari 2018 nog steeds geen retourbetaling op onze rekening ontvangen. Ik heb vandaag pogingen gedaan om ze telefonisch te bereiken maar deze was continue in gesprek. Hierna heb ik wederom een poging gedaan om via mail contact met ze te krijgen. We proberen om dit professioneel en beleeft afgehandeld te krijgen maar Pleinaanbiedingen heeft het ons tot op heden niet makkelijk gemaakt.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Zeer onbetrouwbaar

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen levering, geen terugbetaling. En dat na meerdere maken email contact.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Niet betrouwbaar

Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

In october een Salta trampoline besteld en betaald. Pas eind december geleverd en toegezegde beschermhoes pas eind januari!! Na heel veel telefoontjes en e-mailtjes, loze beloftes, klantonvriendelijke telefoonmedewerkers en een hele berg irritatie.
De prijs van pleinaanbiedingen lijkt gunstig, maar dat voordeeltje wordt volledig teniet gedaan door de manier waarop ze met klanten omgaan.
Ik zal er nooit meer wat bestellen!!

JM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Pleinaanbiedingen.nl op 30 Januari 2018

Beste John,
ik zie dat jij de gratis trampoline hoes die jou is toegezegd ter compensatie al in ontvangst is genomen.
met vriendelijke groet,
Pleinaanbiedingen.nl

Best John,

Jou hoes is verzonden met onderstaande track en trace link:

https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=05127998283189&locale=nl_DE


Met vriendelijke groet,
Klantenservice Quadrata Shops

Reageer op deze review

Niet geleverd, geen geld retour

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Twee maanden geleden bestelling gedaan en betaald, maar niets ontvangen. Na mailcontact zou de bstelling alsnog worden verstuurd, maar ook dat is inmiddels twee weken geleden.
Nu per mail officieel de koop ontbonden en terugbetaling gevorderd. Als er komende week geen reactie op komt gaat het naar de advocaat.
Maar wie geen zin heeft in dit soort toestanden, raad ik aan niet bij mooiaandemuur.com of andere webshops van pleinaanbiedingen.nl te bestellen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Een ruime voldoende

Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Volgens afspraak geleverd.

EK
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Zeer teleurstellend

Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Een salta trampoline besteld. Hij zou binnen een week geleverd worden. Dat gebeurde niet. Contact met de klantenservice was bijna niet mogelijk, telefonisch niet bereikbaar en op chats of mail werd amper gereageerd. Na een week wachten werd duidelijk dat hij niet leverbaar was. Product geannuleerd, maar het geld ontvingen we niet retour, ondanks 3 toezeggingen. Na 2maanden via paypal toch mijn geld retour ontvangen. Zeer teleurstellend ! Hier bestel ik nooit meer.

Besteld product
L
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Niet geleverd en geen respons

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

In oktober bestelde ik een ratan buggy ad €61,95 voor mijn dochter, inmiddels nog niets geleverd gekregen en geen respons ontvangen op meerdere mails. Enkel automatische reacties.
Ik zal morgen helaas aangifte moeten doen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Merel op 30 November 2017

Beste LS (Sophie? Peter?),

Mijn naam is Merel, Miek is de klant onder mij met eenzelfde klacht.

Update: Na de review heb ik direct een mail gezonden om mijn bestelling officieel te annuleren, omdat ik de speelgoed buggy niet meer wens te ontvangen na 2 maanden zonder levering, bericht of respons. De annulering is ditmaal wel direct per e-mail bevestigd, echter met de toevoeging dat de medewerkster het niet netjes van mij vond om een review te posten terwijl ze stelt geen eerdere mails van mij te kunnen vinden. Tevens geeft ze aan mijn geld binnen 7-14 dagen te retourneren.

We zijn inmiddels 2 maanden verder vanaf moment van bestellen (levertijd was 4 weken!), waaronder 3 weken van mailen en auto-reply’s ontvangen (met loze beloftes tot reacties binnen door hen gestelde termijnen van 10 en 3 werkdagen) en nu wacht ik mijn geld af dat binnen 7-14 dagen terug zou moeten worden gestort. Geen product, wel 2,5 maanden verder. Trekt u uw eigen conclusie, echter denk ik: niet erg “netjes”.

Bestelling is geplaatst bij mooiaandemuur.nl, samen met pleinaanbiedingen.nl handelend onder Quadrata Shops.

pleinaanbiedingen.nl op 30 November 2017

Goedenavond Miek,

heb jij misschien ook een ordernummer voor mij?

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

Merel op 22 December 2017

Inmiddels zijn we wéér een aantal weken verder. Mijn geld nog altijd niet retour ontvangen, noch een bericht dat betaling uitgesteld is. Nu per direct een spoed betaling geëist, ik ben benieuwd...

Reageer op deze review

Onbetrouwbaar

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Komen hun afspraken niet na en je kan niet meer met ze in contact komen. Ik heb het bestelde product nooit ontvangen en geld niet retour gekregen en krijg geen contact meer met ze.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

pleinaanbiedingen.nl op 23 November 2017

Goedenavond Miek,

heb jij misschien ook een ordernummer voor mij?

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

Reageer op deze review

garantie trampoline

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Onze trampoline is stuk gegaan. Ijzer gewoon doorgebroken.
Volgens pleinaanbiedingen garantie verlopen ook al ben ik in bezit dat garantie verlengd is. Helaas reageren ze niet op mijn mails en telefoon wordt niet beantwoord.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews