Details van de beoordeling

novasol
Vakanties

Schandalige energieprijzen

Wij hebben in februari 4 dagen 2 huisjes gehuurd in Denemarken. Prima huisjes.
Na vertrek kregen wij per email een na-rekening energiekosten. Bij het ene huisje maar liefst € 175,00 voor 4 dagen.
En dat terwijl wij niet gekookt hebben en 2 dagen in de kou hebben gezeten.
Na enig mailverkeer bracht Novasol € 20,00 in mindering en resteert ons voor een huis € 93,92 en een ander huis € 153,32 in rekening.
Vlak voor ons vertrek deed de receptie stiekem de deur op slot, terwijl op een bordje stond dat men die vrijdag open was. Na wat tikken op de deur, nam men het formulier voor de meterstand in ontvangst door de deur op een kier te doen en een verder gesprek was niet mogelijk. Vragend naar de afrekening energie kwam een korte reactie dat dit per mail werd toegezonden. Dat hebben we geweten en na een klacht over de hoogte beweerde men ook nog dat wij de meterstanden niet hadden ingeleverd.
Kortom: firma list en bedrog met maffia-achtige energieprijzen achteraf. Want vooraf worden de bedragen nergens benoemd.
Voor ons nooit meer NOVASOL

HN
Was deze beoordeling nuttig? 1 3

NOVASOL Vakantiehuizen op 12 Mei 2015

Beste heer Nijboer,
Wij hebben reeds meerdere malen contact gehad met u over deze kwestie en respecteren uw standpunt. Wij willen hier echter wel bij vermelden dat wij uw bedenkingen grondig onderzocht hebben en zelfs kopieën van de voortgang van de meterstand bij de energiemaatschappij voor u hebben opgevraagd. Dat dit niet ten gunste van u uitviel is spijtig, maar met de conclusie die u trekt doet u de talrijke gasten te kort die (vaak jaarlijks) via NOVASOL een hele fijne vakantie in Denemarken of elders in Europa beleven.
Met vriendelijke groet,
NOVASOL Vakantiehuizen

Reageer op deze review