Revert
0   1  

www.revert.nl
 
0.0 (0)
Revert

Revert is een online webwinkel op het gebied van skate- en snowboardkleding. De doelgroep van Revert verschilt van de sportieve skateboarder en snowboarder tot personen die op zoek zijn naar de laatste trends op het gebied van streetwear. Revert biedt een ruime keus aan goede kwaliteit streetwear, van de meest populaire en exclusieve merken.

Waarom bestellen bij Revert.nl?

Revert biedt een ruime keus aan hele goede kwaliteit straatkledij, van de meest coole merken. Revert is daarnaast een speciaalzaak in skateboards en snowboards en alles wat je daarvoor nodig denkt te hebben. Dit alles maakt Revert tot een unieke webshop en is het voor iedereen de moeite waard om de fysieke winkel of de webshop een keer te bezoeken.

Er zijn nog geen reviews voor deze webwinkel. Help andere consumenten en schrijf als eerste een review.
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Algemene informatie

Merken
Revert
Productgroepen
skate kleding
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.