Sounds and Visions

Sounds and Visions
0   1  

www.soundsandvisions.nl
 
6.2 (56)
Sounds And Visions

Sounds and Visions is gespecialiseerd in de verkoop van satelliet-systemen en alles wat te maken heeft met digitale tv. Ook schotelantennes voor de recreatieve sector zoals voor op de camping of voor de camper zijn ieder jaar opnieuw een goed verkopend product. De gemiddelde orderbedragen liggen tussen de € 300,- en € 500,- . Omdat Sounds and Visions een groot scala aan artikelen heeft bestaat de verkoop meestal uit meerdere producten. Sounds and Visions verstuurt alle producten wereldwijd en is inmiddels en bekende naam onder de vele klanten in binnen- en buitenland.

56 beoordelingen over Sounds and Visions

 
(24)
 
(3)
 
(6)
 
(7)
 
(17)
Beoordeling 
 
6.2
 
6.9
 
5.6
 
5.3
 
7.1
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Saviera
Beoordeling 
 
1.0

Stelletje oplichters

Ik heb enkele weken geleden een boek besteld via dit bedrijf. Helaas duurde levering erg lang en heb ik contact met het bedrijf opgenomen. Telefonisch wordt er geen gehoor gegeven, dus maar via de mail. Reactie terug ontvangen dat ze aan het reorganiseren zijn en daardoor achterstanden hebben in de orders. Dit staat nergens op hun website of bevestigingsmail aangegeven. Per mail geven ze aan dat ik maar begrip moet hebben op hun situatie. Ik begrip? Het bedrijf moet duidelijk en eerlijk communiceren. Inmiddels twee weken later en nog geen boek of restitutie ontvangen. Typisch gevalletje van oplichterij dus. Ik raad niemand aan om hier ook maar iets te bestellen, want je wordt opgelicht!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik

toch niet belazerd !?!?!

had eerder gemeld dat ook ik belazerd was na uitblijven van levering en geen contact via de telefoon.
ik kreeg eind vorige week een mail van het bedrijf dat ze door tegenvallende omzet een beetje vastlopen enzo maar absoluut geen oplichters zijn, en dat ze alle lopende achtergebleven leveringen en andere zaken gaan oplossen, ik zou binnen 1 week een oplossing krijgen.. eigenlijk was ik net bezig om mijn aangifte te versturen...
ok, mailtje terug gestuurd dat ik ze nog 1 week gunde maar daarna toch echt stappen ging ondernemen en tot mijn grote verbazing gisteravond een nota ontvangen van terugbetaling en vandaag stond het op de rekening !!! dus toch..had dit echt niet meer verwacht.
ik raad iedereen aan om toch nog maar even contact te zoeken via de mail met dit bedrijf want blijkbaar is er nog wel een kans.
...zou tuurlijk ook handig zijn als het bedrijf zelf even een berichtje plaats bij onze opmerkingen en of op zijn site, en als er idd problemen zijn misschien even het bestelproces op slot gooien ???

succes allemaal!!

gr Erik

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
LH

Niet pluis!

Ook ik ben erin geluisd... Boek besteld via link op Marktplaats, betaald via Ideal, bevestiging ontvangen, en daarna... radiostilte. Niks ontvangen, op mails wordt niet gereageerd. Heb intussen aangifte gedaan, en raad iedereen die hier ook de dupe van is aan om dat ook te doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Peters op 29 Januari 2018

Ook een boek besteld, nog een tevredenheidsmailtje hoe het boek is bevallen, gekregen. Alleen geen boek!

L op 14 Februari 2018

Geen boek, maar uiteindelijk wel het geld terug mogen ontvangen.

Reageer op deze review
Ger Pes
Beoordeling 
 
2.0

Geen terugbetaling na annulering order

Bestelling Project 2000 TV steun geannuleerd maar GEEN terugbetaling ontvangen.
Dit bedrijf staat onder deze naam NIET in de ledenlijst Stichting Webshop Keurmerk en SGC.
Onbegrijpelijk dat PayPal, Visa en Ideal zich nog inlaten met deze firma want nu werken ze mee aan internetfraude. Helaas want in heb ik via een bankoverschrijving betaald.

Was deze beoordeling nuttig? 

ger pes op 14 Maart 2018

Sounds-and-Visions heeft onlangs het bedrag terug betaald. Blijkbaar weer cashflow en back to business.

Reageer op deze review
Peter
Beoordeling 
 
5.0

Teleurstellend

26 december een tv met CI kaart besteld, tot op heden niets geleverd. Als de telefoon werd opgenomen, netjes te woord gestaan en van alles beloofd. Laatste contact op 17 Januari morgen word alles verzonden, op 24 januari nog niets ontvangen. Telefonisch niet meer bereikbaar. Kunnen we samen niet iets beginnen tegen deze praktijken?.

Was deze beoordeling nuttig? 

erik op 26 Januari 2018

OOK BELAZERD !!!

ook ik ben dus belazerd door dit bedrijf.
ging helaas pas na enkele dagen na uitblijven van levering kijken bij de revieuws....te laat...
na geen reactie op de mail en niet opnemen van de telefoon kreeg ik ineens een berichtje dat er door omstandigheden nog niet geleverd was en of ik het bestelde alsnog wilde hebben of mijn geld terug.
ik gaf de keuze aan het bedrijf of deze week nog leveren of direct geld terug, en binnen 1 dag een antwoord wat het ging worden...niets meer gehoord..
dus ook ik ga aangifte doen het weekeinde en ook ik ga kijken in hoeverre Alberto Stegeman--Radar en Kassa hier achteraan willen gaan.
het is toch gestoord dat er meerdere aangiftes gedaan moeten worden voordat zo'n bedrijf op slot gaat, je laat moedwillig mensen hun geld afpakken !!!
ik raad iedereen aan aangifte te doen zodat er snel actie kan worden genomen!

C. Mullenberg op 26 Januari 2018

Goedemiddag
Ik heb van de week ook mijn verhaal gedaan ( Cristi lees hieronder)
Wil inderdaad ook mijn verhaal gaan doen bij allerlei instanties.
Samen staan we sterk!!!

Reageer op deze review

Clarice
Beoordeling 
 
2.0

Oplichters!!

Mensen het zijn oplichters! Zijn niet of heel slecht bereikbaar. Doen loze beloftes en terug betalen ho maar. Gelukkig ben ik via beslist.nl bij hun terecht gekomen en zij hebben de kosten voor hun rekening genomen. Petje af voor Beslist.nl!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Cristi
Beoordeling 
 
1.0

MENSEN NIET INTRAPPEN!!!!

Heb vorig jaar november een item besteld bij Sounds and Visions. Kreeg eerst een mail of ik het ontvangen item een review wilde geven. Welk item? Heb niets ontvangen. Mail terug gehad met excuses. Ze zouden het alsnog verzenden. Moet zeggen...dat hebben ze "netjes" gedaan. Helaas was het niet datgene wat ik er van verwachtte. Dus gebeld en ja hoor....kon retour worden gestuurd. Ik dat braaf gedaan ( moest zelf de retourkosten betalen)
Heb tot op heden mijn geld nog steeds niet. Heb verschillende keren gebeld en gemaild. Twee weken geleden een mail ontvangen waarin het volgende staat:
We willen u hierbij laten weten dat de creditering van de aankoopsom helaas niet eerder als volgende week kan plaatsvinden.
We bieden u onze excuses aan dat dit dus nog enkele dagen langer duurt als we zouden willen, maar kunnen dit helaas niet bespoedigen. Derhalve willen we nog enkele dagen geduld vragen.

Nou ik vrees dat ik naar mijn centen kan fluiten. Ik heb ze een mail gestuurd waarin ik ze tot vrijdag de kans geef en dat ik daarna stappen ga ondernemen. Waaronder aangifte en contact zoeken met Radar en Kassa. Kijken of zij er een smeuïg verhaal van kunnen maken.
Advies......MENSEN TRAP ER NIET IN OM OP DEZE SITE ITES TE BESTELLEN!!!!!



Was deze beoordeling nuttig? 

Clarice op 24 Januari 2018

Komt mij bekent voor.. oplichters zijn het! Gelukkig ben ik via beslist.nl aan hun gekomen en hebben zij de schade opzich genomen en heb ik vandaag mijn aankoop bedrag terug gehad.. Sterkte met de afhandeling.

Reageer op deze review
Cvd
Beoordeling 
 
1.5

Niets ontvangen

Boek besteld. Betaling ging mis. Ik nog netjes vragen om het rekeningnummer. Dat kreeg ik binnen 5 mn. Meteen betaald maar tot op heden niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar ook geen antwoord.
Ben ik er in getrapt? Ja deze keer wel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
I.t.

Belazerd!

Netjes na mijn bestelling een bevestigingsmail ontvangen. Na 11 dagen niets ontvangen. Het 06 nr wordt niet beantwoord.
Ik heb er spijt van want ik ben heel zuinig met mijn centjes en het was een kadootje voor iemand.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rene
Beoordeling 
 
1.5

geen levering

1-1-2018 een bestelling gedaan en niets ontvangen, zelfs geen bericht waarom de levering niet is verstuurd.
op mails geen reactie.
Ik ga aangifte doen bij de politie als er deze week nog niets is ontvangen.
LET OP ALS JE HIER IETS WILT BESTELLEN.

Was deze beoordeling nuttig? 

C. Mullenberg op 24 Januari 2018

Vraagje... Heeft u ondertussen aangifte gedaan? Ben van plan om als ze deze week niet reageren op mijn mail ook Radar en Kassa aan te schrijven. Wil dan eigenlijk meerder verhalen aan kunnen voeren. Mag ik uw ervaring dan ook gebruiken?

Met vriendelijke groet Cristi Mullenberg

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.