Tattoo Ketting

Tattoo Ketting
0   1  

www.tattooketting.nl
 
6.7 (22)
Tattoo ketting

Tattooketting.nl is de webshop van Nederland en Belgie met tattoo chokers uit de jaren 90. Tattoo chokers werden veel gedragen in de jaren 90. Tattooketting.nl verkoopt de kettingen met en zonder hanger. Ken jij de tattoo choker nog? Je bestelt de ketting gemakkelijk en snel in onze webwinkel. Betalen kan met IDEAL/MisterCash of per bank overschrijving. Tattooketting.nl is goedkoop, en heeft persoonlijke service.

22 Tattoo Ketting reviews

9-10 punten
 
(9)
7-9 punten
 
(3)
5-7 punten
 
(3)
3-5 punten
 
(3)
1-3 punten
 
(4)
Beoordeling 
 
6.7
Bestellen 
 
7.5
Levering 
 
5.4
Service 
 
6.4
Prijs 
 
7.5
Bekijk alle reviews
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Sanne
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos

In 1 woord: waardeloos.

Te duur voor de kwaliteit van de kettingen. Slecht contact en trage verzending!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van johan Peeters
Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0

lege omslag ontvangen

Ik heb vandaag een lege omslag ontvangen in een extra verpakking van de post met de melding omslag beschadigd.
Het juweeltje is verstuurd in een gewone envelop zonder enige bescherming.
Ik kan op geen enkele manier contact leggen met tattoschop.nl.


Was deze beoordeling nuttig? 

johan op 12 December 2015

Beste,

Ja, u hebt gereageerd op 10 dec waarin u belooft een nieuwe ketting te sturen.
Laat ons hopen dat het deze keer onbeschadigd aankomt.

met vriendelijke groet,

Johan

Tattooketting.nl op 14 December 2015

Beste Johan,

U heeft wel contact met ons gehad en wij hebben u een nieuwe ketting toegestuurd. Wij gaan er vanuit dat u deze wel heeft ontvangen? De vorige is bij de post beschadigd, dit kan gebeuren helaas. Wij hebben gelijk een nieuwe ketting toegestuurd nadat wij uw mail hebben ontvangen, wij hebben u ook terug gemaild. Heeft u deze mail niet gelezen of ontvangen?

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Review van Tess
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Leuk en persoonlijk!

Beste Tattooketting,

Ik wil even zeggen dat ik het persoonlijke kaartje erg leuk vond. De service bij jullie vond ik ook heel goed.

Bedankt! En ga zo door.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Chloe
Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
6.0

aanvulling vorige review

Yesss inmiddels mijn pakje ontvangen met een persoonlijk briefje en zelfs een cadeautje erbij:).

Ook een attente, lieve mail terug gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Chloe
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Geen antwoord op mijn mails

Goedendag,

Op 5 oktober heb ik een bestelling geplaatst, nu 16 oktober nog niks ontvangen. Wat mij tegenvalt is dat ik geen reactie krijg op mijn mails. Men zou mij op zijn minst kunnen antwoorden en mij een indicatie geven wanneer mijn bestelling verzonden zal worden. De service (communicatie) is dus redelijk nalatig.
Mijn bestelnummer is #1214

Met vriendelijke groet,

Chloe

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van de block

bestelling

beste ,

ik zou graag weten wanneer ik mijn bestelling in ontvangst kan nemen .
deze is besteld op 9 augustus .
spijtig genoeg heb ik nog geen antwoord gekregen op mijn mails van jullie .
betreft bestelling 1100
mvg

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op 18 Augustus 2015

Beste,

We hebben u al een mail gestuurd. I.v.m. vakantie (dit staat duidelijk vermeld op onze website) hebben wij uw bestelling nog niet verzonden. Er staat dat ze na 18-8 verstuurd worden.

Vandaar dat uw ketting nog niet binnen is.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Review van Carmen
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Niet ontvangen

Hallo,

Ik heb 12 dagen geleden een bestelling geplaatst, deze heb ik niet ontvangen en ik heb tevens nog geen antwoord op mijn email gehad.

Ik zou graag mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug krijgen. Mijn bestelnummer #884.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op 29 Mei 2015

Beste Carmen,

De bestelling is toen al verstuurd, het kan zijn dat deze niet is aangekomen. Echter hebben wij geen mail van u mogen ontvangen. Kunt u een printscreen van deze mail naar ons sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Carmen op 30 Mei 2015

Hallo,

Ik kan helaas geen screenshot sturen omdat ik geen kopie heb ontvangen en ik gemaild heb via uw site en niet via mijn standaard mail.

Mvg,

Carmen

Tattoo Ketting op 01 Juni 2015

Beste Carmen,

Wij zullen u vandaag een nieuwe ketting toesturen.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Review van Priscilla

Geen bevestigings mail

Goedenavond ik heb net een bestelling geplaatst maar ik heb geen bevestigings mail ontvangen. Ik zou graag willen weten wanneer mijn bestelling thuis krijg. Bestelnummer #808

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattooketting op 21 April 2015

Beste,

Uw bestelling is in goede orde ontvangen, hij ligt klaar en gaat zo op de post. U heeft hem waarschijnlijk donderdag of vrijdag in huis. Uw bevestigingsmail is waarschijnlijk in de SPAM terecht gekomen.

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Review van marckmann
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
5.0

goede service

Goedemiddag,

Mijn vorige review kan je als niet meer van toepassing beschouwen. Ik heb mijn ketting net binnen gekregen. Ben erg blij mee. Het kaartje erbij vond ik super attent. Voor de volgende keer zou ik het wel waarderen als ik een reactie terug zou krijgen op mijn e-mail. Dankjewel.

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op 02 April 2015

Beste Marckmann,

Bedankt voor de snelle reactie. Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen. Wij hebben net nog even onze mail nagekeken, maar wij kunnen geen mail vinden (ook niet in onze SPAM).

Heeft u uw vraag via ons contactformulier ingevuld? Of heeft u ons rechtstreeks gemaild?

We horen het graag.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

Reageer op deze review
Review van Marckmann

GEEN BEVESTIGING

Goede morgen,
een paar dagen geleden heb ik bij jullie een ketting bestaald. Gelijk betaald maar nooit een bevestigings email ontvangen. Ik heb jullie hier al over gemaild. Helaas nog geen reactie. Ik hoop zeer dat het zsm word opgelost!

Met vriendelijke groet,

Marckmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Tattoo Ketting op 02 April 2015

Beste Marckmann,

Heeft u uw SPAM nagekeken? Het komt erg vaak voor dat de mail in de SPAM beland. Uw bestelling is in ieder geval verzonden, en zal vandaag of morgen bij u binnen moeten zijn.

Zou u ons even willen laten weten of uw mail in de spam box is terecht gekomen?

Alvast bedankt. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Tattooketting.nl

marckmann op 02 April 2015

Goedemiddag,

In mijn spam box heb ik geen email ontvangen. Ik heb opnieuw een review geschreven. Zie hierboven.Dankjewel:)

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Sieraden
  • Kettingen
Productgroepen
  • kettingen
  • Sieraden, horloges, mode accessoires
  • hippe kettingen
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 1,50
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, mister Cash, overboeking
Telefoonnummer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.