Amazon.nl
0   1  

www.amazon.nl

92 beoordelingen over Amazon.nl

 
(19)
 
(19)
 
(11)
 
(15)
 
(29)
Beoordeling 
 
5.3
 
5.8
 
5.1
 
4.5
 
5.9
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
$ beoordelingen met 11 sterren
11 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2  
Volgorde 
 
Van Malderen johan
Beoordeling 
 
6.7

Dure en trage levering

Mijn bestelling van 393,00 € plus 15,00€ verzendkosten !!! Besteld 8 december en 19 dec.
Nog niet geleverd!. Heb wel geduld. Maar Wanneer je 15,00€ verzendkosten betaald en meer dan 11 dagen moet wachten dat is er toch wat over vind ik!!! Of niet?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Eddy Van Loock
Beoordeling 
 
5.5

opgelicht

Sony camcorder van ettelijke honderden euro's niet toegekomen. Vervoerder geeft doodleuk de melding dat het geleverd is maar een handtekening voor ontvangst (van mij of familieleden) wordt niet gegeven. Amazon vind dan maar dat ik dit met de vervoerder moet regelen. Heb in feite niets met de pakjesfirma te maken want heb een contract met Amazon.
Niet meer voor mij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
catherine
Beoordeling 
 
6.5

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ewald van der Hoop
Beoordeling 
 
6.3

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
fietje
Beoordeling 
 
6.8

Heb nu door de jaren heen al verschillende keren wat ( voor al Cd's ) gekocht bij Amazon.com en Amazon.DE. in regel zijn ze goedkoper dan bol.com en hebben ze Cd's die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn .Al met al ik ben heel aardig te vrede over Amazon.Betalen met je creditcard gaat probleemloos .ik zal zeker nog vaak spullen bestellen bij Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Dorien
Beoordeling 
 
6.5

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bstore.be op 18 Januari 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op 21 Maart 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op 21 Maart 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op 09 April 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
HJD van Wessum
Beoordeling 
 
5.0

Bij Amazon UK een paar schoenen besteld in UK schoenmaat 12.
Bevestiging ontvangen van Amazon: maat 12 leverbaar a €65,49.
Na vier dagen schoenen keurig ontvangen, echter niet maat 12, maar maat 11, dus te klein.
Heb dit manco aangegeven op de website van Amazon en de schoenen teruggestuurd.
Vervolgens bleek maat 12 niet meer leverbaar en Amazon gaf aan het per creditcard betaalde bedrag terug te storten. Dat gebeurde binnen een week, echter er werd een bedrag van een kleine €10 aan kosten ingehouden. Omdat Amazon niet instaat is gebleken het beloofde te leveren, acht ik de declaratie van die kosten onacceptabel. Om die reden kan ik Amazon niet aanbevelen als een klantgerichte leverancier.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lisa
Beoordeling 
 
6.5

Nu stond ik op het punt om de http://koptelefoonkopenreview.nl/philips-x1/ koptelefoon te bestellen en vond ik het verstandig om eerst eventjes naar een Amazon review te googlen.
Nadat ik een aantal bevredigende reacties had doorgelezen besloot ik Amazon.Uk een kans te geven maar echter op het laatste moment toch vanaf gezien. De website voelt niet bepaald Europees en gemakkelijk aan.

Hebben meer mensen dit zo ervaren?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
R.Salzmann
Beoordeling 
 
6.0

Bestelde 11 maart 2013 "Blue Zones: lessons for living longer" van Dan Buettner.
delivery Address: Roland Bake,Loudwater farm, Loudwaterlane,Loudwater, Rickmansworth, Herts WD3 4HG, UK.
kreeg bericht: delivery estimate 16 Mar2013-19 Mar 2013.
Tot op heden (7 apr 2013) is nog niets afgeleverd.
graag bericht hierover.
R.Salzmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op 12 April 2013

Volgens mij is dit niet het juiste adres om vragen te stellen aan Amazon ;-)
Ik neem aan dat je bij Amazon.co.uk hebt besteld? Heb je inmiddels iets ontvangen of je geld teruggekregen?

Reageer op deze review
H. de Vrede
Beoordeling 
 
6.0

Hallo weet iemand wanneer Amazon.nl Nederland nu eindelijk live gaat? De link verwijst naar de UK versie...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

11 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2  
 

Heeft Amazon een telefoonnummer?

Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer op haar website. Toch is het mogelijk om telefonisch in contact te komen met Amazon.nl. Wanneer je je telefoonnummer invult op deze pagina (na een paar vragen te hebben beantwoord), belooft Amazon je binnen 5 minuten terug te bellen. Dit is zover wij weten de enige manier om telefonisch contact te krijgen met Amazon.

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.