Details van de beoordeling

fonQ ervaringen
Warenhuizen

Oplossingsvermogen zeer minimaal

Beoordeling 
 
1.0

Duur handdoekenrek bleek een kapotte schroefdop te hebben. Als klant wilde wij een snelle en gemakkelijke oplossing en vroegen simpelweg om een nieuw schroefdopje in plaats van alles retour te sturen. Dit heeft weken geduurd. Plots kwamen er dopjes maar dan de verkeerde. Dit ondanks dat we hier een foto van hadden gestuurd. Telkens ontvingen we zeer onpersoonlijke, standaard reacties met excuses. Uiteindelijk (na maanden) hebben we het opgegeven en hebben we Fonq verzocht om het rek maar bij ons thuis op te halen want de doos hadden we inmiddels allang weggegooid. Als “extra service” wilde ze dat wel doen. We hoefden geen extra kosten te betalen! (Hilarisch).
Dus een afspraak hiervoor gemaakt. Kort daarna ontvingen we alsnog de correcte dopjes! Hehe! Eindelijk. Wij vervolgens het tek gerepareerd.
En wat denk je......
Vandaag belde de chauffeur om te melden dat hij in de buurt was en het rek zo kwam halen..
Opnieuw standaard reacties op onze mails met daarin excuses en de gelegenheid om vragen te stellen als we die hebben....
Nou 1 vraag rest ons te stellen: WANNEER zorgt Fonq voor een goede afstemming tussen de afdelingen?

OK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

fonQ op 13 Februari 2018

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij begrijpen uw reactie en vinden het erg vervelend hoe een en ander is verlopen. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij nemen uw opmerkingen zeker mee zodat hier in de toekomst extra aandacht aan kan worden gegeven.

Wij wensen u in ieder geval een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

Richard Diepstraten
Medewerker klantenservice

Reageer op deze review