Details van de beoordeling

Intergard
Wonen, huis & tuin

Wat een slecht bedrijf!!!

Beoordeling 
 
1.5

Wat een slecht bedrijf zeg! Speeltoestel voor onze dochter aangeschaft. De afmetingen volgens de website waren 2,60m, blijkt 3,60m te zijn! Beschrijving voor in elkaar zetten is in het Pools!!!!
Daarnaast staat op de website dat het incl schommels en haken is en in de titel staat excl. Klantenservice gebeld, in eerste instantie zouden we ze na geleverd krijgen. Ik moest een mail sturen met de orderbevestiging en dan zou het geregeld worden. Na 2 dagen nog geen reactie nogmaals gebeld. We konden fluiten naar de schommels en haken want die hoorde er niet bij. Als je dat zegt dat je niet gaat betalen voor het fatsoenlijk opgelost is, meteen dreigen met deurwaarder.
Nogmaals een e-mail met klacht gestuurd. Tot op heden nog geen reactie. Wat een flut klantenservice!!

FB
Was deze beoordeling nuttig? 4 3

Intergard op 08 December 2017

Geachte mevrouw Bloomberg,

U had het verkeerd artikel besteld, maar we hebben u uit coulance alle bijbehorende speelattributen waaronder de schommels binnen een week gratis geleverd, ook omdat het een cadeau was en we niet wilden dat het kind teleurgesteld zou zijn. De tekst bij de tekening is inderdaad in het Pools maar er zit een hele duidelijke montagetekening bij waarop precies m.b.v. afbeeldingen staat hoe de schommel gemonteerd moet worden.

Reageer op deze review