Details van de beoordeling

Zonweringsshop
Wonen, huis & tuin

geweldige service!

Beoordeling 
 
8.8

Dit doen wij nog zeker over als wij raam decor willen. Eerst vond ik het en eng idee om zomaar zelf op te meten en over email te bestellen. Maar de zonwering shop stuurde heel snel en antwoord, met de nodige tips en photo's om ons te vertellen waar wij op moest leren, qua metingen en ophangen van de verschillende producten. De informatie was uitstekend, en binnen 3 weken ons producten in huis. Met uitpakken, konden we gelijk zien dat er en flinke kreuk in de onderkant van de rol gordijn was. Wij dachten met uithangen dat dat mee zal vallen, maar dat was niet zo, aan de sort stof was dat ook niet mogelijk. Wij denken op het manier hoe het in de doos gestuurd was, dat het te los was en zat teveel spelling in vandaar?

Toen de twist shades op hangen en die waren met elektrisch bediening. Met uit rollen ook en schuur in de stof.
Verder paste alles perfect en we hadden denk ik pech met deze order. We hebben gelijk photo's van alles gemaakt, en op gestuurd na de zonwering shop. Gelijk antwoord er op dat ze photo's en klacht met Luxaflex zullen overleggen. Nog geen dag later krijgen wij en e-mail terug, met het bericht dat alles op nieuw in productie ging en binnen 2/3 weken klaar zal zijn.

Wij hebben oprijd alles nieuw ontvangen, deze keer ook anders ingepakt, en in perfecte staat!
Nou ( that is wat we call service) Geweldig. Heb erna nog en nieuwe product besteld voor ons keuken raam, en weer helemaal perfect.....

Communicatie en service is perfect, en wij gaan zeker alle producten van de toekomst hier bestellen, Je spaart ook veel met de mooie korting, en beetje advies en handigheid, en je kan zelf de raam decoratie helemaal top in order hebben.

Bedankt Zonwering Team!..........
Vr Groet
Fam Mathijssen

Antwoord klantenservice

Beste familie Mathijssen,
Wat fijn om te lezen dat onze communicatie en service perfect is.
Helaas gaat er weleens iets fout, maar wij proberen altijd een snelle en goede
oplossing te vinden in samenwerking met Luxaflex.
Wij vinden het fijn dat alles nu helemaal naar wens is en dat u heel veel plezier
heeft van uw Luxaflex producten.

Hartelijke groet,
Team Zonweringshop

CM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review