Club Med

www.clubmed.nl
Clubmed

CLUB MED, ook wel bekend als Club Méditerranée, is specialist in all-inclusive reizen en bestaat al meer dan 50 jaar. ClubMed heeft 80 eigen resorts, of Clubdorpen, verspreid over de hele wereld.

Club Med probeert zich te onderscheiden van andere vakantie-aanbieders op het gebied van vervoer, eten, drank, accommodatie en faciliteiten voor sport, kinderopvang en ontspanning. De meeste Clubdorpen zijn gericht op gezinnen en bieden kinderopvang en -activiteiten gedurende de dag. Een aantal Clubdorpen is speciaal gericht op alleen volwassenen.

Club Med Frankrijk

Een bekende Club Med bestemming is natuurlijk Frankrijk. Club Med heeft verschillende resorts verspreid over Frankrijk en er is altijd een resort op maat. Voor een heerlijke zonvakantie in Frankrijk bent u bij Club Med aan het goede adres.

Club Med ervaringen

1 beoordelingen voor Club Med

Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Marijke Verdonschot
Gemiddeld 
 
9.0

Wij gaan jaarlijks met ons gezin naar Frankrijk naar verschillende clubdorpen en dat bevalt eigenlijk altijd goed. Genoeg activiteiten voor de kinderen en wij vermaken ons zelf ook altijd prima. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar je weet wat je krijgt voor je geld. Het enige minpuntje is misschien dat de website niet zo overzichtelijk is, maar dat vind ik nog het minst belangrijke.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.