Widget overzicht

Maak een keuze uit de onderstaande widgets:


Eenvoudige weergave van uw gemiddelde review score afgebeeld in de bekende Reviewspot sterren.

Met deze widget kunt u gemakkelijk een stukje code genereren wat u in uw eigen webwinkel kunt "plakken". Voer simpelweg uw webshopnaam in en kopieer de code vervolgens naar uw eigen site.

Deze widget laat de meest recente of beste reviews zien van uw webshop.

Deze widget is uitgebreider. U kunt zelf uit een aantal weergave opties kiezen, zoals het aantal reviews wat wordt getoond en welke reviews zichtbaar zijn.

 

Wat is een widget?

Een widget is een mini-applicatie die u op uw eigen website kunt plaatsen. Met de Reviewspot Widget kunt u in enkele eenvoudige stappen uw beoordelingen gedeeltelijk in uw eigen webshop integreren. Dit zorgt voor meer vertrouwen, een hogere conversie en leidt ook tot meer reviews voor uw shop.

 

Hoe werkt het?

  1. Voer uw shopnaam (bijvoorbeeld zalando) in.
  2. Kies de gewenste afmetingen en andere opties. Aan de rechterkant ziet u hoe uw widget eruit zal zien. Indien u kiest voor "responsive layout" past de widget zich automatisch aan de afmetingen welke u voor een kolom op uw eigen website gebruikt aan.
  3. Klik op de knop "Klik hier voor de code".
  4. Kopieer vervolgens de code naar uw eigen webshop.

gsmeasy

 

Waarom een widget in uw webshop opnemen?

Consumenten zijn vaak niet actief op zoek naar mogelijkheden om een review of beoordeling te schrijven. Door het plaatsen van een review widget kunt u uw klanten en bezoekers attenderen op de door u al behaalde beoordeling. Tevens zien de bezoekers dan dat ook voor hen het achterlaten van een review mogelijk is. Het opnemen van de widget leidt op die manier tot meer reviews. Daarnaast zal het tonen van de widget de conversie van uw webshop verhogen. Uw klanten zien dat u bereikbaar bent en krijgen vertrouwen in uw webshop. Meer dan 66% van de consumenten in Nederland zegt online reviews te raadplegen alvorens een bestelling te doen. Grote bedrijven als Wehkamp en cool blue gaan actief om met het vergaren van klantbeoordelingen.

Mocht u de widget in actie willen zien kijk dan eens bij webshops als maxiaxi of gsm webshop studentmobiel hoe het in zijn werk gaat. Heeft u vragen over de widget? Neem dan s.v.p. contact op via het contactformulier. We helpen u graag.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.