Wehkamp

 
3.8 (279)

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks online bij hen. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkel waarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn zalando en Mango shop.

Wehkamp ervaringen

279 reviews voor Wehkamp

 
(12)
 
(30)
 
(43)
 
(67)
 
(134)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
 
4.8  (270)
 
3.4  (276)
 
2.3  (279)
 
4.8  (257)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddelde beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
5.0

negatieve beoordelingen plaatsen ze niet!

Eerste keer in mijn leven heb ik iets bij Wehkamp gekocht. Samen bij elkaar 6 spulletjes. Slechts 1 was acceptabel, de rest helaas voldeed niet aan mijn verwachtingen (gebaseerd op afbeelding en omschrijving).
Op alle kledingstukken heb ik een beoordeling geschreven, maar alleen die enige positieve was geplaatst, de rest geïgnoreerd. Ik heb heel nette tekst daarover geschreven, maar die was niet afgekeurd en niet goedgekeurd - gewoon geïgnoreerd door Wehkamp.
Desondanks dat alle (tot nu toe) ingediende retouren waren netjes verwerkt, heb ik geen plannen (meer) daar iets te kopen: moeilijk bepalen de maat en nog meer probleem met het bepalen van kwaliteit: heel mooi op de afbeelding, en iets totaal anders in realiteit. Recensies van andere kopers ontbreken, want negatieve recensies plaatsen ze niet...

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op Februari 03, 2017

Goedemorgen,

Ik vind het vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens was. Ik kijk graag voor je na waarom je reviews niet zijn geplaatst. Wil je je klantnummer en adresgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,


webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte Klantenservice

Mijn moeder is dement en ik bestel wel eens spullen voor haar via Whekamp die dan naar het verzorgingstehuis in Eindhoven worden gestuurd, echter woon ik in Lelystad. Vandaag heb ik voor mijn stiefzoon een PS4 gekocht en deze is doordat het adres van mij moeder er in staat per ongeluk naar het verzorgingshuis van Eindhoven gestuurd. Wij zagen dit direct en hebben gelijk gebeld, maar er was al niets meer aan te doen. Morgen ochtend annuleren en dan duurt het 14 dagen voor dat het geld terug is. Ik hoop dat u begrijpt dat die ps4 niet meer opnieuw bij de whekamp wordt besteld, die hebben we nu bij coolblue gekocht. Dit is hele slechte reclame. Maar goed, het is niet anders.

Was deze beoordeling nuttig? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op Januari 25, 2017

Goedenavond,

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. We wijzen onze klanten ten alle tijde op de juistheid van de adresgegevens. Echter is het retourproces een geautomatiseerd proces waarbij we de uitbetaling niet kunnen versnellen. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Niet ontvangen blouse

Begin december 2016 een blouse besteld bij Wehkamp, maar nooit ontvangen.

1e keer bellen: vervelend , maar ik maak het in orde voor u en u krijgt uw geld terug.

Paar weken later nog niks gehoord, weer contact, het is vorige keer niet doorgestuurd naar de goede afdeling, ik regel het voor u, en u krijgt het geld terug.

Paar weken later, niks gehoord.... ik bel maar weer eens. U moet een formulier invullen , dan krijgt u het geld terug. Ingevuld dezelfde dag nog en per mail verzonden .

Week later nog niks, ik neem weer contact op. Formulier is ontvangen en ik hoor er snel wat op.

Week later... of ik nog een keer dat formulier wil invullen , blijkbaar zijn ze het kwijt geraakt?? Slordig!

Ondertussen probeer ik dus al 1.5 maand mijn geld terug te krijgen!! Na drie toezeggingen en een door hen kwijtgemaakt formulier ben ik echt mijn geduld kwijt.

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteamwehkamp.nl op Januari 20, 2017

Goedenavond,

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Graag kijken we het een en ander voor je na.
Zou je ons je klantgegevens willen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wat een enorme teleurstelling

Wat een enorme slechte communicatie binnen dit bedrijf, dit was een keer en nooit meer.
Begin oktober heb ik een prachtige dutchbone kist gekocht. Bij aankomst is de kist meteen defect, wat een teleurstelling. De klantenservice gebeld waarbij ik niet meteen geholpen kon worden aangezien ik op vakantie zou gaan. Na mijn vakantie leek alles perfect geregeld. De mevrouw van de klantenservice vertelde mij ik mijn kist meteen kon omruilen, de defecte tegen een hopelijk wel werkende kist. Het geld was al betaald en afgeschreven, ik zou me dus geen zorgen hoeven maken over de verdere betaling. Het zou namelijk nogmaals van mijn rekening worden afgeschreven en weer worden bijgeboekt. Ik zou me volgens de mevrouw aan de lijn dus niet druk hoeven maken over de betaling en eventuele mails. Dit zou door hun geregeld worden. Tot op de dag van vandaag kreeg ik nog steeds mails met openstaande bedragen, ik heb hiervoor midden november gebeld of dit opgelost kon worden. De mevrouw van de klantenservice vertelde mij dat ik gelijk had en zou het zo snel mogelijk regelen. Het is namelijk vervelend als je al iets betaald hebt je mails krijgt je moet betalen. Vandaag wederom gebeld met de klantenservice waaruit blijkt dat de rekening dus inderdaad nog openstaat. ERG vervelend als je twee keer totaal iets anders word gecommuniceerd. Het krijgen van meerdere excuses vind ik geen oplossing voor wat hier is gebeurd. Ik heb geen super hoog inkomen en ben dan ook alles behalve blij met wat hier gebeurd is. Het is namelijk geen goedkope kist. Die ik dus nu binnen twee weken moet betalen.

Dit was oprecht de enige en laatste keer dat ik ooit hier nog iets koop. Communiceren blijkt toch maar weer moeilijk bij dit bedrijf wat voor hele maar dan ook hele vervelende situaties situaties zorgt.

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op Januari 12, 2017

Goedemiddag,

Ik kan mij voorstellen dat dit inderdaad een erg vervelende kwestie is. Ik vind het dan ook vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Graag zou ik het een en ander voor je willen nakijken.
Zou je mij je klantgegevens per e-mail willen sturen?
De e-mail mag gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Ontzettend slechte service.

Wat een ellende!
Dingen worden verweten waarvan de fout bij hun ligt.
Een bestelling geplaatst waarbij gebruikt maakte van IDEAL en een cadeaukaart. Bestelling niet doorgekomen maar betaling wel.. telefonisch contact gehad, wordt er opgehangen. Na een hoop gedoe bestelling alsnog thuisbezorgd. Moest ik hem weer opnieuw betalen, echter kon dit toen alleen met IDEAL. Dit terwijl ik had aangegeven mij cadeaukaart te willen inzetten.
Bestelling weer moeten retourneren. Bestelling weer opnieuw moeten plaatsen om mijn cadeaubon te kunnen gebruiken.

Ook had ik een kortingscode ingewisseld. Echter kon ik bij het opnieuw bestellen de kortingscode niet hergebruiken van het eerder geretourneerd artikel. Dit zou maar een keer kunnen, terwijl ik hem niet daadwerkelijk heb gebruikt.

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op Januari 04, 2017

Goedenavond,

Vervelend om te horen dat je bestelling zo moeizaam is verlopen. Ik begrijp dat het met de cadeaubon inmiddels gelukt is, maar dat je de kortingscode nu niet hebt kunnen gebruiken.
Wil je je klacht plus je gegevens naar ons mailen en daarbij ook aangeven om welke kortingscode het gaat? Dan kijken wij wat we kunnen doen. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Jose op Januari 26, 2017

Bij mij precies hetzelfde met de cadeaubon met het verschil dat het om een tablet ging en mijn dichter de tablet al in gebruik had genomen en wij die niet meer retour konden doen. Ik moest de bon maar bewaren voor een volgende bestelling maar met deze ervaring ben ik het helemaal zat en wil ik helemaal niet meer bestellen. Ben er helemaal klaar mee, je krijgt gewoon een standaard brief opgestuurd zonder enige flexibilitijd. Echt slechte service

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Geen bezorging

Afgesproken levertijd Maandag tussen 18:00 en 21:00. Voor niets zitten wachten. Even ingelogd op de site, en daar kon ik lezen dat ik niet thuis was. Eerste leugen. hierover telefonische contact gehad, en het zou dinsdag geleverd worden met dezelfde levertijd. Dinsdag niets. Het zou nu woensdag echt geleverd worden. Uiteraard niets. Donderdagochtend krijg ik een mail ''We hebben een (aantal) retour(en) van je ontvangen in ons magazijn:Artikelen'' Huh....waarom niet bij mij thuis? Vanmiddag kreeg ik weer een mail:

Ook gisteren is het ons niet gelukt om jouw bestelling te bezorgen. Daarmee was het de tweede opeenvolgende dag dat we onze belofte niet konden nakomen. Een uiterst vervelende situatie vinden wij! Vandaag willen wij jouw bestelling alsnog in het door jou gekozen bezorgvenster bezorgen.

Afijn, het was al de derde opeenvolgende dag, maar het is nu 22:00 uur en uiteraard weer niets ontvangen. Volgens mij heeft Wehkamp het allemaal niet meer zo goed in de hand. Ze kunnen ieder geval de belofte niet nakomen en de kortingscode van 5 euro is natuurlijk een schijntje voor vier dagen wachten. ook moet er al zeker weer wat retour want dat had ik twee dagen geleden nodig.

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op December 23, 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bezorging en de afhandeling hiervan. Ik wil graag voor je kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je klantnummer of postcode en huisnummer in vermeld.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Niet inloggen

Had een cadeaubon gekregen voor de kerst van de Wehkamp. Ik wilde graag bestellen maar kon niet inloggen. Dan maar bellen. Kon tot mijn grote verbazing niet bestellen met cadeaubon. ICT probleem met de website. U bent nu aan de beurt, zegt mevrouw Janssen van de klantenservice. Of dat nu net met de kerst is, maakt mevrouw niet uit. Dat is maar zo'n klein deel van de omzet!!!!! U bent nu gewoon de dupe. Wie is nou de dupe? Wehkamp zelf of ik. Als ik zo'n werknemer had, ging ze er bij mij gelijk uit. Ik moest zelf maar proberen in te loggen en hopen dat dat voor de kerst nog opgelost wordt.
Termijn kon niet aangegeven worden. Ben benieuwd, maar vind dit gewoon diefstal, nl kan mijn cadeaubon niet besteden.
En uiterst slechte service van mevrouw Janssen en de collega die op de achtergrond, ook niet haar best aan t doen was een fatsoenlijk antwoord te geven op mijn hulpvraag.Nooit meer bestellen bij de Wehkamp! Het bedrijf kan zich zeker de luxe veroorloven?

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op December 12, 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat je niet met cadeaubon kon bestellen vanwege de inlogproblemen. Mijn excuses hiervoor. Ik wil graag voor je kijken wat we hierin kunnen betekenen. Je kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermeld je klantnummer of je postcode+huisnummer.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

altijd tevreden geweest gaat nu niet goed meer

Bestelde artikelen lijken voorradig. w 12 bevestigingsmails ontvangen. Computer was op hol geslagen aldis mrdewerker. 90 cent per minuut om te bellen.pakket niet op afgesproken tijdstip geleverd. 1 dag later helft ontvangen. Na weer een dag mededeling dat artikelen uitverkocht zijn. Al 1 x eerder dit jaar meegemaakt dat later werd geleverd. 30 jaar te vrede klant maar sinds 2016 zeer slecht

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op December 01, 2016

Goedemorgen,

Ik vind het erg vervelend dat je bestellling incompleet en niet tijdig is aangeboden. Mijn excuses hiervoor. Ik ontvang graag in een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jouw klantnummer of je postcode en huisnummer om het voor je uit te zoeken.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

de enige waar ik wél durf te bestellen

Twee keer iets besteld en het was er al de volgende dag. Na negatieve internet ervaringen her en der is Wehkamp de enige waar ik wél durf te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Wehkamp levert tweedehands bed voor nieuw bed

Wehkamp reageerd op geen één van de klachten mails, deze zijn aangevuld met 16 foto's van alle gebreken. Verkopen doen ze snel, service is 0%.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Absurde verzendkosten

De afgelopen periode regelmatig wat besteld bij Wehkamp. De service is prima, het grote assortiment ook, maar de verzendkosten... 5,95 vind ik een buitensporig hoog bedrag en absoluut onaanvaardbaar voor zo'n grote webshop anno 2016. Nu ik erover nadenk hoeveel ik de afgelopen tijd betaald heb om alleen maar dingen toegestuurd te krijgen (waarvan je nog niet eens weet of je het past!!) bedenk ik me bijdeze dat Wehkamp hiermee een klant kwijt is. Zat webshops die het wel gewoon gratis verzenden. Mij ziet Wehkamp niet meer terug.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Niet bezorgd

Vrijdag besteld zodat het zaterdag tussen 9 en 1 bezorgd zou worden. Krijg je om 11 uur een email dat het verstuurd is dat lijkt mij veelste laat om het nog te kunnen bezorgen. Om 1 uur nog niks binnen staat er op de site dat vertraagd is. Ik maar bellen of die nog wel op zaterdag binnen komt. Krijg je te horen dat het wel binnen 5 dagen binnen komt. Vraag ik om me bezorg adres aan te passen omdat er door de weeks niemand thuis is. dat kon ze niet dit zou alleen kunnen via de app niet eens via de website. Ik de app instaleren maar nee kan geen wijzigen doen op de bestelling. Krijg ik zaterdag avond sms dat het niet gelukt is om het pakket te bezorgen en dat het morgen komt. Dat is natuurlijk ook weer een leugen wat ze bezorgen niet op zondag. Nu maandag staat er nog steeds dat het zaterdag afgeleverd zou worden. Er gebeurt dus niks.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Al jaren perfecte service !

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid bij Wehkamp. Altijd snelle en goede service, betaalgemak en snelle aflevering en retourneren. Ik lees vol verbazing de andere reviews...

Ik ben heel tevreden!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

slecht

Bij wehkamp een laptop besteld van bijna E 2000,--. Zou binnen 3 weken geleverd worden. In week 4,5 na bestelling stond mijn vakantie gepland, dus dat paste mooi. Uiteraard was de laptop te laat en kwam in de vakantie. Ik was niet thuis, dus niet bezorgd. Daarna geen berichten van Wehkamp, dus zelf onderzocht waar de laptop was. De laptop bleek kwijt geraakt bij de post, en niet meer traceerbaar.

De eerste laptop bleek gevonden, daarover kreeg ik bericht, maar die was meteen door Wehkamp aan een ander verkocht.

Een nieuwe werd besteld door wehkamp, levertijd 3 weken. Zonder bericht bleek de laptop 4,5 week later uitverkocht, nadat ik zelf had gebeld. 10 weken zonder laptop voor niks zitten wachten. Geen enkel begrip van de telefonistes gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op Oktober 10, 2016

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat er het een en ander is mis gegaan. Uiteraard vind ik dit erg vervelend om te horen. Om de kwestie verder te kunnen nakijken ontvang ik graag je klantgegevens per e-mail. Het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zullen je via de e-mail verder informeren.

Ik zie de e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

doesn't show bad review they misleading you

Wehkamp.nl doesn't show the bad review of the items they show only the good feed back perhaps written by themselves, they misleading you be careful people!
Many time i written bad review on bad product they doesn't show it to the public under the pretext of (this is complaint and contact the customer service and even when i did contact the customer service they did nothing to me) plus the picture of the products is not same the product by it self when you receive the order.
Wehkamp.nl FISHING PEOPLE

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op Oktober 10, 2016

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over een van onze producten.
Omdat wehkamp een Nederlandse website is, is ervoor gekozen om alleen Nederlandse reviews te plaatsen.
Wanneer je niet tevreden bent over een van onze producten ontvangen wij graag je klantgegevens per e-mail.
Het e-mail adres is; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zullen je dan via de e-mail verder informeren.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

postcode geweigerd

hallo ik vraag mij af waarom bij een acount aanmaken mijn postcode niet aangenomen word? is het omdat het in belgie is

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op Oktober 10, 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

wehkamp op Oktober 10, 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

wehkamp op Oktober 10, 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bizarre klantonvriendelijkheid van de bezorging

Wasmachine besteld. Twee mannen die het bezorgen en spoelprogramma klaarzetten. Zijn ze net weg, wat gebeurd er? Water spuit alle kanten op omdat ze vergeten waren de slang erin te hangen... Ik ren naar buiten waar ik het busje nog net op de stoep zie staan. Ik ren erop af en roep of ze willen helpen. Ondanks dat raampje open staan en ze me zeker wel gezien of gehoord moeten hebben, rijden ze ineens weg! Ik ren erachteraan met m'n armen zwaaiend maar ze rijden de straat gewoon uit. Gelukkig een hulpvaardige meisje op de fiets die er achteraan rijd, maar vervolgens door hun helemaal uitgescholden wordt. Nog een buur op scooter die ze wel zover krijgt dat ze bellen (naar m'n vriend die de bestelling geplaatst had) om uit te leggen dat ze de slang vergeten zijn en ik dat kan oplossen door die er zelf in te hangen. Nadat ik dat verneem van m'n vriend bel ik ze direct op met de boodschap dat ik verwacht dat ze hiervoor terugkomen. Na wat gesputter komen ze terug, en lost een van hun het met mijn hulp op. Wanneer ik bij het weggaan de twee bezorgers aanspreek op dat ze mij echt wel gezien moeten hebben maar gewoon weg zijn gereden en vervolgens hun gedrag richting het meisje, komen er geen excuses. Nee wat gemompel, verwijten juist naar dat meisje, en vervolgens hand uit steken met de vraag of ik ze nog wel een hand wil geven!? Ik ben ontgoocheld, verdrietig en pisnijdig. Wat een asociale houding, dit heb ik nog nooit meegemaakt!! Totaal niet klantvriendelijk, zo ga je niet met mensen om!

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteam wehkamp op September 27, 2016

Goedemorgen,
Wat een uiterst vervelende situatie. Graag wil ik hier een melding van doen bij de betreffende bezorgservice, ook gaan wij kijken wat wij jou kunnen bieden als compensatie. Ik zou je willen vragen om je postcode en huisnummer of klantnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen, dan kunnen wij met een terugkoppeling komen op deze situatie.
Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Bosch wasmachine

Wij hebben ruim 2,5 jaren geleden een Bosch wasmachine en Bosch wasdroger bij Wehkamp gekocht.
Een aantal weken geleden maakte de wasmachine heel veel lawaai tijdens het centrifugeren en ook een soort brandgeur.
Ik had meteen een mail naar de Wehkamp gestuurd en aangegeven wat er aan de hand was. Ik kreeg een standaard mail terug met de mededeling dat ik een afspraak met Bosch moest maken waarop ik reageerde met de vraag hoe het zat met de kosten die zullen gaan komen aangezien wij wel een idee hebben van wat er mis zou kunnen zijn met de wasmachine.
Daarop kreeg ik een reactie dat ik eerst het bezoek van de monteur moest afwachten. Aangezien wij tijdelijk over de grens in Belgie wonen kreeg ik van Bosch te horen dat zij ons niet konden helpen en dat wij contact moesten zoeken met Bosch Belgie. Dit hebben wij gedaan en as vrijdag komt de monteur eindelijk langs. Ik zit al weken met een kapotte wasmachine en zit nu al in de stress met wat er nog komen gaat aangezien Bosch al € 59,00 in rekening zal brengen voor de voorrijkosten laat staan de reparatiekosten. Ik ben altijd een tevreden klant geweest van de Wehkamp maar voel me nu echt niet serieus genomen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jihane op September 07, 2016

Wij hadden een standaard garantie van 2 jaar en het is nu 2,5 jaar geleden dat wij de Bosch wasmachine hebben gekocht. Dus je raad het al......het kan gewoon niet zo zijn dat een wasmachine naar 2,5 jaar kapot gaat terwijl de economische levensduur van een wasmachine minimaal 5 jaar is en de wasmachine heeft ons bijna 600 euro gekocht.
Stel de monteur geeft aan dat het buiten de garantie valt wat moet ik dan doen????

Webcareteamwehkamp.nl op September 07, 2016

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat wij het gevoel geven dat je niet serieus genomen wordt, dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Ik begrijp dat het erg vervelend is dat er voorrijkosten gerekend zullen worden, maar wanneer de wasmachine nog binnen de garantie zal vallen, zal dit uiteraard komen te vervallen. Wij kunnen hierin geen garanties geven, omdat wij niet over garanties gaan. Wanneer het niet binnen de garantie valt, zal de monteur dit aangeven.

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

webcareteamwehkamp.nl op September 07, 2016

Goedenavond,

ik begrijp het heel goed. Toch moet ik je vragen dit af te wachten, indien dit namelijk niet onder de garantie valt krijg je wel een prijsopgave. Mocht je inhoudelijk nog meer vragen hebben kun je ons altijd mailen op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

Bizar

Ik heb een jeans besteld. Deze was 25 euro. Nu is ie te groot, dus ik wil m ruilen voor een kleinere maat. Tot mijn verbazing kan ik niet ruilen, maar ik moet de enorm hoge verzendkosten van 5,95 nog een keer betalen en is de broek ook ineens 50 euro! De eerdere bestelling is van vrijdag, nu is t maandag. Ik vind dit echt te gek voor woorden. Ik kan dus niet ruilen!! Dit is ook geen ruilen, maar geld uit de zak kloppen van je klant! De verzendkosten zijn al bizar hoog, ongeacht bestel bedrag betaal je deze kosten. Wehkamp kan nog wat leren van de andere grote postorderbedrijven!

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteamwehkmap.nl op September 05, 2016

Goede avond Jj vd Berg,

Wat vervelend om te lezen dat je broek te klein is en dat deze geruild moet worden. Zou je misschien je klantnummer of je postcode en huisnummer naar ons kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Slechtse service die je kunt bedenken

Wij hedden 2 jaar geleden een wasmachine bij Wehkamp gekocht (Samsung) die 2x door Samsung service is gerepareerd.

Vanuit het niets kregen we ineens een telefoontje van Wehkamp dat het hen ter ore was gekomen dat wij veel problemen met onze wasmachine hebben (???) en dat we hem konden omruilen voor een andere wasmachine.
Aangezien het aanbod best aantrekkelijk was zijn we hier op ingegaan en de Samsung wasmachine zou de volgende dag tussen 09.00 uur en 13.00 uur worden omgeruild voor een nieuwe wasmachine.
Donderdagavond de oude wasmachine ontkoppeld, met de buurman naar beneden gezeuld en in de hal klaargezet om op vrijdag omgeruild te worden.
Dan komt er vrijdag om 12.30 uur een mailtje binnen dat, om wat voor vage reden dan ook, dat de levering niet doorgaat en dat er op een later tijdstip een nieuwe afspraak gemaakt zal worden. Bedankt Wehkamp!!
Met 3 kinderen is het vrij logisch dat je het weekend ook wast dus hebben we de buurman maar weer opgetrommeld om dat ding terug naar boven te brengen.
Natuurlijk gelijk een boze mail gestuurd naar het meisje van Wehkamp dat alles zo goed geregeld had. Niet dus!
De volgende dag ontvingen we een standaard mail, van een andere medewerker van Wehkamp, vol met standaard slappe
excuses en met de mededeling dat er na het weekend en nieuwe afspraak gemaakt zou worden.
Vandaag is het maandag en we hebben de hele dag niets van Wehkamp vernomen.
Ik heb de hele transactie aan het einde van de middag geannuleerd en, wat denk je.....om 18.05 uur ineens een SMS dat de machine morgen wordt omgeruild. Zo lost Wehkamp problemen op...
Heb net maar weer gebeld en (weer aan een andere medewerker) verteld dat deze transactie niet doorgaat.
Net zo als haar voorganger zou ze daar onmiddellijk voor zorgen. Ik ben heel benieuwd....
Wij willen iig nooit meer iets met Wehkamp te maken hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 

webcareteamwehkamp.nl op September 05, 2016

Goede avond G. Bodelon,

Ik vind het erg vervelend dat het zo is gelopen. Zou je een mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je klantnummer of postcode+huisnummer? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Wehkamp.be volkomen waardeloos

2 keer een bestelling doorgegeven, 2 keer geld van mijn rekening terwijl er niets geleverd werd. Contact opgenomen en met een kluitje in het riet gestuurd. Zij konden dit manueel niet voor mij in orde brengen en als ik iets wou, moest ik het maar (voor een derde keer) terug bestellen. Enkele mailtjes en messengerberichten gestuurd waar er zo goed als geen reactie op kwam en (nu 2 weken later) nog steeds aan het wachten op mijn terugbetaling van een paar honderd euro. Gewoonweg schandalig!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op September 02, 2016

Goedemiddag Leila,

Ik vind het erg vervelend dat je bestelling tot twee keer toe niet bij ons binnen is gekomen. Wij hebben de print screens van de betalingen ontvangen en deze zijn doorgestuurd naar onze financiële afdeling. Zij gaan ervoor zorgen dat de betaalde bedragen zo snel mogelijk worden terug gestort. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Leveren duurde zeer lang

Ik bestelde een gsm en enkele dagen later, waren ze nog steeds nutteloze emails aan het sturen met smoesjes. Klantenservice is zeer slecht!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op Augustus 31, 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend dat het zo is gelopen. Zou je een mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je klantnummer of postcode+huisnummer? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Zeer amateuristisch en klantonvriendelijk

Maandenlang met wehkamp contact gehad over een lekkende kraan. Continu werden mij andere voorwaarden voorgehouden. Na lang voet bij stuk gehouden te hebben uiteindelijk mijn gelijk gekregen. Hier bestel ik nooit meer iets.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Klantenservice is niet behulpzaam

Afgelopen donderdag ging mijn droger kapot.
We kunnen niet zonder en zagen op Wehkamp een mooie aanbieding..
Na bestelling geplaatst te hebben werdt er bezorg afspraak gemaakt voor zaterdag.
Geen track and trace van het bedrijf.Op zaterdag alleen een mailtje met oeps sorry.Uw tijdvak kan niet geleverd worden.Misschien komen we nog vandaag langs.Daarna helemaal niks meer.Contact opgenomen met klantenservice omdat we geen telnr van vervoersbedrijf en geen track and trace hadden.
Deze mevrouw was superonvriendelijk.Niet Wehkamps probleem kwam het op neer.Advies om tot acht uur in de avond te wachten of ze misschien kwamen.Uiteindelijk is de levering op Maandag gezet..Tussen 1 en 5.Droger werdt om elf uur geleverd.Ik had al snel een was gedraaid omdat mijn wasgoed flink was opgestapeld.Bezorging heeft wasdroger naar zolder gebracht en bij uitpakken bleek dat er hele stukken van het rooster van de droger af zijn.
Stukken lagen in de droger.
Weer gebeld.En weer was klantenservice niet behulpzaam of vriendelijk.Er werdt gevraagd of de bezorging al weg was.Die blijven niet eens staan om uit te pakken.En we hebben ze geld gegeven om de droger naar boven te brengen.Dan moesten we klachtformulier invullen.
Droger was ook niet meer voorradig.Er werdt niet gevraagd hoe groot de schade was.Of een reparateur de schade kon maken.Of we met een korting de droger wilden houden.Echt verbazingwekkend hoe de klantenservice daar werkt.We hebben aangegeven van aankoop af te zien en om geld terug gevraagd.Helaas is Wehkamp wel heel snel met vooruitlazen betalen.Maar niet met terug storten.Dit is erg vervelend aangezien we per Direkt bij Bcc een andere droger moesten bestellen en ook vooruit betalen.Dynalogic is een slechte bezorger.Ik heb de reviews gelezen en het verbaasd me dat Wehkamp hier nog zaken mee doet.Maar de klantenservice bij Wehkamp is niet vriendelijk.Denkt niet mee en is te beroerd om te helpen bij klachten.Twee verschillende medewerkers en allebei bot en onvriendelijk.Duidelijk niet geïnteresseerd in hun klanten en kunnen niet begrijpen dat als je drie dagen vrij moet regelen van je werk een droger bestellen een nachtmerrie voor je wordt.Zeker als die nog kapot blijkt te zijn.
Geen Wehkamp voor ons meer.
Heb track and trace van Bcc al binnen.Morgen ochtend tussen 9 en 11 zonder bezorgkosten.Terughalen droger staat op 08.00 tot 20.00.Was op zaterdag ook en toen kwamen ze ook niet opdagen.Mijn vrije dagen zijn op.

Was deze beoordeling nuttig? 

Willemien op September 01, 2016

Ons is deze week hetzelfde overkomen. Heb vanmiddag telefonische geannuleerd(is alleen nog steeds niet zichtbaar in mijn account:-(). We hebben er hier vanavond 1 in de buurt gekocht, en heeft al een wasje gedroogd....nooit meer zulke dingen bij Wehkamp bestellen....1 drama en vele vrije uren op het werk kwijt!!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
5.0

Gebruikte telefoon geleverd gekregen

Zatedag een samsung galaxy s6 geleverd gekregen tot mijn verbazing was de verpakking al eerder open geweest en was het dicht geplakt met een witte sticker.
Het bleek gewoon eem 2e handse telefoon zonder bescherming op met volop een scherm onder stof en daar de volle prijs voor betaald? Ik wil graag de s6 maar wel een nieuwe daar betaal ik tenslotte voor

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Teveel om op te noemen
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.