Amazon.nl    www.amazon.nl

 
6.2 (59)

Amazon.nl heeft haar deuren geopend op 12 november 2014! Voorlopig wordt enkel een assortiment e-books en e-readers aangeboden. Amazon is een begrip in de online postordermarkt. De grote online warenhuizen in Nederland gaan er dus een geduchte concurrent bij krijgen wanneer Amazon.nl Nederland en Amazon België haar deuren volledig openen.

Alternatieven voor Amazon Nederland:

Bekijk de:  AMAZON.CO.UK Aanbiedingen?    of     Bekijk de:  AMAZON.DE Aanbiedingen?

amazon-ukamazon-de

 

Momenteel kunt u op Amazon.nl alleen e-books en e-readers bestellen. Vanuit Nederland en België kunt u echter ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland & Groot Brittannië zijn EU landen en daarom hoeft u geen extra import heffingen of belastingen te betalen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België!

59 reviews voor Amazon.nl

Gemiddelde beoordeling 
 
6.2
 
6.6  (58)
 
6.2  (57)
 
5.3  (56)
 
6.6  (58)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Amazon.nl ervaringen

Lees hieronder Amazon.nl ervaringen van anderen of schrijf zelf Amazon.nl reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Amazon.nl klachten online.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eenkeer maar nooit meer ...

Bij Amazon UK een afstandbediening voor m'n Pioneer tv gekocht. Het apparaat functioneerde binnen een halfjaar al niet meer. Verschillende mailtjes (8 stuks in een periode van 2 maanden) met m'n klacht en kopiefactuur naar het op de site aangeven mailadres gezonden. Nu ruim 4 maanden later zit ik nog op een antwoord te wachten. Wat een oplichters.
Dus dat was éénkeer maar nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Koop geen Kindle als je in NL woont....

Het is verschrikkelijk. Toen er alleen nog amazon.co.uk was, was ik een tevreden gebruiker die met regelmaat Engelse boeken bestelde op amazon.co.uk. Maar toen kwam amazon.nl..., drama! Ik dacht, laat ik overgaan op digitaal, scheelt weer de nodige bomen, hoewel het bijna niet goedkoper is. Jammer dat de Nederlandse amazon veel duurder is dan de Engelse. Maar als je in Nederland woont, mag je niet in Engeland Engelse boeken bestellen! Ook de Kindle kun je alleen via de Duitse site bestellen. Dus inmiddels op 3 verschillende amazon-sites een ingericht account. Nu wil je boeken in je familie kunnen delen (dit was mogelijk zeiden ze, dit was makkelijk zeiden ze), dus account overgezet naar .com, want alleen daar kan het niet, niet op de Nederlandse site. En uiteraard, lukt het daar ook niet! Daarnaast krijg ik op elke mail de domste antwoorden ooit, als ik al antwoord krijg op mijn vraag! Service dus verschrikkelijk slecht en ook de werking slecht, prijzen in NL uiterst slecht (ook krijg je in Duitsland extra korting op Kindle als je in Duitsland woont, maar uiteraard niet in NL, dan geldt het 'gewone' tarief). Levering duurde ook lang, en bij het bestellen, ook irritant: er staat prijs x en bij afrekenen wordt het x en een beetje (dat is tegenwoordig ook op de engelse site overigens). Al met al had ik de nodige boeken kunnen lezen in de tijd dat ik hiermee druk ben geweest. O ja, epub werkt trouwens niet op Kindle en dat moet je weer op een of andere manier gaan omzetten. Mocht je nog twijfelen over Kindle: DOE HET NIET!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nanoblock

hallo,
ik overweeg iets te kopen via amazon.com maar kan ik dan ook gewoon in euro's betalen?

alvast bedankt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de - They are thieves!!!!!!!!

Amazon.de, Refuse to give me Money Back!!! lost my package and now refuses to refund! Amazon.de Order ##028-9759539-5098746
Thank you again for this Christmas ruined!!!

They are thieves!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

slechte service

Ik ben zelf woonachtig in Thailand en had een dochter die in UK studeerde. Vlak voor haar vertrek eind augustus heb ik een jurk van French Connection besteld. Helaas kwam de jurk te laat aan (was beloofd dat hij op tijd zou arriveren). De ex-housemates van mijn dochter hebben de jurk naar mij opgestuurd in Thailand. Deze jurk ontving ik pas in november en wat blijkt.....de verkeerde jurk zit in het pakket. Op het plastic waar de jurk in is verpakt staat French Connection maat 42 maar er zit een hele andere jurk in (niet van French Connection) en in een heel klein maatje. Nu stelt Amazon dat we te laat zijn en dat de return policy al voorbij is. Als de goede jurk in het pak had gezeten dan had ik ook niet hoeven te retourneren! Amazon geeft zich niet thuis en is ook niet te bereiken voor deze klacht, het enige antwoord is dat we te laat zijn. Nu zit ik met een afschuwelijke jurk die te klein is en totaal niet mijn smaak (een goedkoop ding) en mijn mooie French Connection jurk heb ik betaald maar niet ontvangen. Ik vind dit geen stijl en ben zwaar teleurgesteld in Amazon en raad het ook niet aan. Zou fijn zijn als iemand van Amazon hierop zou reageren! Dank alvast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

3 verschillende bestellingen

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

iphone

hallo,

Ik ben van plan een iphone te kopen via amazon.
kan ik dit via uk doen of zal dit voor problemen zorgen in belgie?
eventueel ervaringen met 2dehands iphone's op amazon?

Alvast bedankt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

telefoon gigaste

Ik overweeg om in de UK een Gigaset telefoon te kopen. Scheelt behoorlijk in prijs.
Kan iemand mij melden of aangeschafte huistelefoons vanuit de UK ook geschikt zijn voor gebruik in Nederland?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 16, 2014

DIt is een plek om je ervaringen te delen over de webwinkel en niet om te vragen te stellen over producten. Waarom geef je overal een 1 voor. Deze wegen ook mee met het uiteindelijke waardering voor deze webwinkel terwijl je niet eens wat besteld heb. En waarom zouden hier de lezers moeten weten of een siemens gigaset uit engeland hier zou moeten werken. Lees de gemiddelde reviews en denk na.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

ik zie dat de prijzen hier veel goedkoper zijn dan in de winkels en ook goedkoper dan marktplaats.
maar weet je altijd zeker dat je als je via amazon besteld dat je of je product krijgt en anders je geld terugkrijgt?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ik heb nog nooit bij amazon besteld en ik zou nu een smartphone willen bestellen bij amazon.de
Zijn deze nieuw en zijn deze in belgië gewoon te gebruiken?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bevede op September 17, 2014

Ja hoor. De smartphones zijn dezelfde als in België. Als er niet 'gebraucht' bijstaat zijn ze nieuw.
Tip: vergelijk de prijzen tussen DE FR en UK. Sommige zijn duidelijk goedkoper afhankelijk van het land : http://bstore.be of http://priceonline.nl

Peter op Oktober 11, 2014

Heb je bij de aankoop in Amerika moet je via het postbedrijf ook belasting betalen aan de douane.. Wat is de ervaring hiermee via Amazone?

Carinta op Oktober 11, 2014

Ik heb zowel in Amerika als in Duitsland bij Amazon besteld en alles gaat goed. Het is vergelijkbaar met zalando.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Het was voor mij de eerste maal dat ik een bestelling wilde plaatsen op Amazon.de. In veel reacties las ik dat de verzendkosten bij aankopen boven EUR 20 nihil zijn. Dit bleek niet het geval, bij aankoop van playmobil ter waarde van EUR 33 werd maar liefst EUR 26 aan verzendkosten in rekening gebracht

Was deze beoordeling nuttig? 

Cees op Augustus 02, 2014

Dan heb je niet of niet goed gelezen. Het valt ook niet mee, er staan soms zo veel lettertje op een pagina.

Bertje op September 13, 2014

Wat een onzin verhaal..... A: Je bent op amazon.de aan het bestellen en niet op Amazon.nl (Die is er nog niet.) B: Waarom Is alles een 1 terwijl je niet eens iets hebt besteld... Ik vind het weer zon Jank verhaal waarbij je jezelf echt naar beneden haalt.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen garantie bij amazon.de
led lamp gekocht 13 watt via amazon eimi levensduur 35.000 uur, na 18 maanden= 13.390 uur !! lamp compleet verbrand.

jammer je hebt 6 maanden garantie,

daarna moet je maar bewijzen dat het artikel reeds eerder een fout had.

nooit meer amazon.de reageren niet inhoudelijk op klacht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
8.0

Heb nu door de jaren heen al verschillende keren wat ( voor al Cd's ) gekocht bij Amazon.com en Amazon.DE. in regel zijn ze goedkoper dan bol.com en hebben ze Cd's die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn .Al met al ik ben heel aardig te vrede over Amazon.Betalen met je creditcard gaat probleemloos .ik zal zeker nog vaak spullen bestellen bij Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik koop bij Amazon.com, de en uk. Alle leveringen van Amazon verlopen in de regel goed en snel.
Leveringen van marketplace verkopers wil nog wel eens verschillen en vaak leveren die niet internationaal en/of rekenen ze hoge verzendkosten. Je moet gewoon goed op zoek gaan naar de laagste prijs.
Ook is Amazon.com op dit moment voor mij een stuk minder interessant dan Amazon.de vanwege de vaak hoge verzend- en douanekosten.
Op dit moment kom ik steeds vaker uit bij Amazon.de omdat je vanaf €20 geen verzendkosten meer hoeft te betalen en de prijzen vaak lager zijn dan die in Nederlandse webwinkels.
Ik gebruik de Engelstalige Amazon websites heel vaak voor de reviews van artikelen en boeken. Nergens zoveel reviews als op Amazon lijkt wel. (Mijn Duits is niet zo best dus daarvoor valt Amazon.de af)

Al met al ben ik tevreden over Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Helaas ben ik er in gestonken bij het bestellen Ik bestelde o.a. 2 x dezelfde zakjes knoopjes en een ander soort.. Er wordt voor elk zakje apart ca 2 tot 3 pond verzendkosten berekend. Alles werd verstuurd in 1 kleine envelop. Bij elkaar was ik ca 15 pond kwijt aan verzendkosten.Bij deze waarschuw ik voor de enorme verzendkosten. In NL betaal je maar 1 keer verzendkosten voor de bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Een niet te betrouwen bestelsite, met erg vele kleine lettertjes, dure verzendkosten, je weet heel dikwijls niet dat het uit China komt, erg hoge douane kosten, terwijl je het dus beter gewoon hier koopt, dan ben je zelfs goedkoper af. Een om de tuin leidende website die 0.0 te vertrouwen is, dus een klacht waard bij de economische inspectie.

Was deze beoordeling nuttig? 

Derkje op September 13, 2014

Jeah right... Heb je het wel over de goede website. Amazon hahaha de grootste webwinkel ter wereld, maar jij zal het allemaal wel beter weten. Natuurlijk is het verzenden naar nederland duurder.. het is een duitse webwinkel (Kortom ze willen niet eens dat je daar besteld)

Nico op Oktober 27, 2014

Derkje, beetje domme reactie van je vind je ook niet?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb op Amazon.com een goedkope iPhone 5c gezien van 335 dollar.
Is dit betrouwbaar?
(Ik heb bij de beoordeling maar wat ingevuld omdat ik hier nog nooit heb besteld.)

Was deze beoordeling nuttig? 

hokke op Maart 17, 2014

Als je nog nooit wat heb besteld waarom geef je ze dan een 1 . Zo krijgt het bedrijf een slechte naam omdat er iemand zo dom een cijfer voor iets te geven terwijl dit niet juist is????

Bart op Maart 21, 2014

Kijk even na of dit geen iphone is die gelinkt is aan een Amerikaanse telekomoperator. Of is het misschien tweedehands?
In principe is het veilig: Amazon garandeert ook externe verkopers zolang je via de Amazon site bestelt. Je aankoop is veilig tot $2500 en je mag 50 keer een claim indienen bij Amazon voor max dit bedrag.
Hou echter rekening met het feit dat je bij aankopen in de US ook nog BTW (21%), invoerrechten (ca 4%) en invoerkosten (inklaringsadministratie) betaalt. Vaak is het prijsverschil miniem tov een Europese Amazon winkel. Tip: vergelijk de prijzen op priceonline.nl.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik ben voor het eerst op Uw site.
Mijn hobby is elektronica en ik wil een power supply repareren.
Het is een 1204 (primair 110-240 AC sec 12v 4A).
Ik zoek het schematic diagram.
Kunt U mij helpen?
Ik heb bij voorbaat mijn beoordeling met 8 ingevuld. Dit in alle vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
Paul Knoeff
PA3BYO Amsterdam

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Hoi, ik wil graag een gopro hero 3 silver plus kopen op amazon.co.uk maar bij amazon zijn er altijd verschillende leveranciers en prijzen? hoe weet ik welke ik kan vertrouwen en welk het beste is? raden jullie me aan om die van amazon zelf te kiezen of van een andere leverancier op amazon ?

Toevoegen media
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op Februari 03, 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op Februari 03, 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bstore.be op Januari 18, 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op Maart 21, 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op Maart 21, 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op April 09, 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon bestaat nog niet in Nederland. Bestellen bij Amazon.de, amazon.fr en amazon.co.uk gaat wel heel goed en leveringen zijn bij mij tot nu toe feilloos. Wel prijzen vergelijken, want die willen wel eens verschillen. Vergelijken kan gemakkelijk op amazonstore.be

Was deze beoordeling nuttig? 

Meliss op Januari 09, 2014

Als je een bestelling plaatst bij : amazon.co.uk, betaal je dan ook taksen? Of enkel bij amazon.com
Ik kom van België.

Bart op Januari 10, 2014

Nee, UK is deel van de EU, geen douane of inklaring nodig. Enkel voor buiten de EU moet je btw en invoerrechten betalen.

martin op Januari 16, 2014

je betaalt wel taksen, maar alleen de taksen in de betreffende landen, en die zitten al in het eindbedrag verwerkt. dus niet bij aflevering.

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik zit al 3 maanden te wachten op een refund van een dubbel gestuurde en gefactureerde cd.
ben benieuwd of ik ooit nog wat terug gestort krijg...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.co.uk cd's 7" singles, engelse boeken e.d. (trouwens ook wel eens via amazon.com, amazon.de (speelgoed) en amazon.fr) en ik heb nog nooit gedoe gehad. Muziek is in UK veel,veel goedkoper dan in NL. Ik heb indertijd éénmalig een account via amazon.co.uk aangemaakt, en dat werkt tevens bij de andere amazon-internetsites. Indien optie 'super saver dilivery (of hoe het maar heet in een andere taal) beschikbaar is dan betaal je boven de 25 pond of euro ook nog eens geen verzendkosten. Bestel je via amazon.com dan betaal je inderdaad al snel zo'n 30% aan douanekosten. neem de moeite en kijk eens op de site van de belastingdienst, dan kun je uitrekenen welke extra kosten je kunt verwachten bovenop je amerikaanse bestelling. Waar je rekening mee moet houden is dat je vaak niet rechtstreeks bij amazon koopt, maar bij een partikulier of winkelier die amazon als verkoopplatform gebruikt. Net als ebay of marktplaats.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Over het algemeen zijn de prijzen concurrerend, maar de verzendkosten vallen soms tegen. Dat komt ook doordat TNT-post aan je bestelling wil verdienden; voor een in Amerika bestelde badjas van omgerekend 50 euro was ik bijna 40 euro aan invoerrechten en afhandelingskosten kwijt.
Af en toe worden produkten gratis bezorgd. Ik heb ervaring met Amazon in Amerika, Engeland en Duitsland.
Het komt ook voor dat een producent niets naar een adres in Nederland wil sturen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Extra Hulp op December 07, 2013

Hoofdreden te België de POLITIEKE THEORETISCHE regels dus enorm NEGATIEF op praktisch gebied bvb. douane kosten.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

L.S.,
Heb via Amazon.de geprobeerd een e-reader te bestellen, maar tot mijn stomme verbazing leveren ze niet in Nederland. Hoezo EU? Hoe kan dat nou?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

Leveringen over de grens zijn shit, de meeste leveranciers haken af als er afgerond moet worden.
Continu puzzelen waar je spullen te krijgen zijn en wie er wel wil leveren. Prijzen zijn redelijk maar check ze met nederlandse leveranciers. Eerste bestelling duurde 3 weken, prijs goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vorige maand een rugzak besteld via amazon.com. 8 oktober is de rugzak met DHL aangekomen op Schiphol douane. Rugzak is nu weer teruggestuurd naar Amerika omdat de invoice ontbrak. Wordt de rugzak alsnog opgestuurd of krijgen we ons geld terug? Wie heeft dit eerder mee gemaakt?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 13, 2014

Toevallig ook op Amazon.nl gekocht of toevallig op amazon.com in Amerika. Waarom hier dan klagen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Heel jammer dat het niet in Nederland is. Ik mis echt iDeal of PayPal (maar die laatste is natuurlijk van de concurrent)!

200 karakters is wel echt te veel. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters.

Toevoegen media
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bij Amazon UK een paar schoenen besteld in UK schoenmaat 12.
Bevestiging ontvangen van Amazon: maat 12 leverbaar a €65,49.
Na vier dagen schoenen keurig ontvangen, echter niet maat 12, maar maat 11, dus te klein.
Heb dit manco aangegeven op de website van Amazon en de schoenen teruggestuurd.
Vervolgens bleek maat 12 niet meer leverbaar en Amazon gaf aan het per creditcard betaalde bedrag terug te storten. Dat gebeurde binnen een week, echter er werd een bedrag van een kleine €10 aan kosten ingehouden. Omdat Amazon niet instaat is gebleken het beloofde te leveren, acht ik de declaratie van die kosten onacceptabel. Om die reden kan ik Amazon niet aanbevelen als een klantgerichte leverancier.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik krijg constant deze melding bij het (meerdere malen) invoeren van mn adres op alle verschillende Amazon sites:

''We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. Learn more ''

Wat doe ik verkeerd?
En zou ik de bestelling anders bijvoorbeeld bij een Post NL punt kunnen laten bezorgen?

mvg!

Was deze beoordeling nuttig? 

kristel op December 17, 2013

Had ik ook, ligt niet aan amazon, maar aan de verkoper. Ik heb een mail gestuurd maar de verkoper, of die het product alsnog naar mij op wilt sturen... niet geschoten is altijd mis

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Afgelopen week wilde ik een Manfrotto statieftas kopen bij Amazon.de. Prijs is rond de € 80. Op hun website zag ik dat ze via hun partnerbedrijf Vera Kochs ook een z.g.a.n. aanboden voor € 29,50. Die heb ik besteld, maar bij de betaling kreeg ik de vermelding dat er niet in België kon worden geleverd. Heel vreemd, want ik had al eerder iets bij Amazon.de gekocht, en toen was dat geen enkel probleem. Dus rechtstreeks Vera Kochs gemaild,en na een uur antwoord dat het wèl kon. Gevraagd hoe ik e.e.a. dan zou kunnen regelen, geen antwoord meer. Nog een mail gestuurd, wederom geen enkele reactie. Gevraagd of ik kon bellen, (ik spreek goed Duits) weer geen reactie. De klantenservice van Amazon reageerde ook nergens meer op, kortom: waardeloze service. Voor mij nooit meer Amazon.de, dan maar elders iets duurder, beter voor m'n hart.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

ik probeer al dagen een bestelling te plaatsen maar draai in een kringetje rond; mijn paswoord wordt niet geaccepteerd en als ik een nieuw probeer te krijgen kan dat niet want mijn emailadres is al bekend. geen enkele mogelijkheid om in contact te komen met de klantenservice, telkens weer het bekende riedeltje. Ik geef het op.

Was deze beoordeling nuttig? 

Esther Waagen op Augustus 31, 2013

Beste L. Meyling....je hebt verwoord wat ik al diverse keren,
na soortgelijke pogingen heb ondervonden. Nu....eind augustus heb ik een wachtwoord maar kan ik niet betalen omdat mijn betaalpas niet
herkend wordt...van PayPal en van Ideal heeft de grootste
en misschien brutaalste verkooporganisatie van Europa kennelijk
nooit gehoord...helaas, ik kan mijn Engelse boeken niet bestellen.....

jose vissers op November 23, 2013

Maak een nieuwe account aan. Nieuw emailadres + naam iets veranderen.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte ervaring.
Een artikel besteld, maar helaas had deze kwaliteitsproblemen. Na 4 exemplaren teruggestuurd te hebben vanwege de zeer slechte kwaliteit, zoals niet aansluitende delen, overmatige lijmresten, verf eraf, krassen, defecte pixels in display, kreeg ik een email dat dit niet kan omdat ze alle artikelen van te voren checken voordat ze verzenden. Yeah right, zeker door een gesealde doos. Daarom staan in de reviews van het produkt ook al die slechte recensies vanwege kwaliteitsproblemen, en ook van anderen die 4 keer dit produkt teruggestuurd hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

ik persoonlijk heb heel goede ervaringen beleefd met Amazon.de
ik heb 3 jaar in Duitsland gewoond en heb heel vaak bij Amazon besteld!
Je vind er gewoon alles op wat en dat tegen een schappelijke prijs!!
De levering in Duitsland verliep altijd super, soms vroeger dan verwacht en zonder enige problemen, het is heel gemakkelijk en ik raad het iedereen aan, ik hoop dat het hier snel komt want ik mis het hier wel in Belgie!!
grtjs Dan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
5.0

Nu stond ik op het punt om de http://koptelefoonkopenreview.nl/philips-x1/ koptelefoon te bestellen en vond ik het verstandig om eerst eventjes naar een Amazon review te googlen.
Nadat ik een aantal bevredigende reacties had doorgelezen besloot ik Amazon.Uk een kans te geven maar echter op het laatste moment toch vanaf gezien. De website voelt niet bepaald Europees en gemakkelijk aan.

Hebben meer mensen dit zo ervaren?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: April 30, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Voorheen was het altijd een gedoe bij Amazon om te bestellen omdat ze een creditcard vragen waardoor ik eerst niet kon bestellen.

Gelukkig ben ik een website tegengekomen waar je Amazon Gift Cards kan bestellen voor Amerika, UK en Duitsland en betalen met iDEAL waardoor het shoppen via deze omweg wel mogelijk was!

Meteen verschillende typische snacks uit Amerika gehaald via Amazon.com

Alles was snel geleverd en heb lekker gegeten :)

Was deze beoordeling nuttig? 

Jolanda op Mei 04, 2013

Welke website is dat? Lijkt mij ook wel handig om zonder creditcard te kunnen bestellen!

maarten op Mei 28, 2013

3v is een prepaid visa kaart. Je kunt zo vliegtickets kopen, hotels boeken of boeken online aanschaffen. Die kun je bij elke primera halen en net als een beltegoed bonnetje laten uitprinten. Maar ook gewoon kopen via iDeal. Sterker nog. Als je dat een week van tevoren aanvraagt dan krijg je een plastic pas opgestuurd waar je geld op kunt storten. Prepaid creditkaart zoals het eigenlijk hoort te zijn: eerst opwaarderen en dan pas je creditcard kunnen gebruiken.
https://www.3vcard.nl/

Leon P op Juni 17, 2013

Ik neem aan dat Max het over http://www.amzcode.nl heeft? Deze kwam ik onlangs tegen en het werkt nog ook! Eerst had ik wat argwaan maar het fijne van deze site is dat je na aankoop meteen de code op je scherm krijgt. Dus dan kan je meteen jouw account opwaarderen. Ze hebben zelfs Japanse amazonkaarten

Tasja op September 12, 2013

Ik ben http://www.amzcode.nl ook tegengekomen. Ik wilde er een gift card kopen, maar bedacht dat ik eerst maar eens moest uitzoeken of je er werkelijk alles kon kopen.

Ik wilde graag parfum kopen op amazon.de bevoorbeeld van Nina Ricci. Ik voegde het dus toe aan mijn winkelwagen en het viel me op dat sommige parfums niet verzonden konden worden naar België en sommige dan weer wel. Ik vond het erg vreemd dus ik heb steeds het product verwijderd uit mijn winkelwagen. Wat ik ook raar vond was dat wanneer het wel naar Belgie verzonden kon worden de geschatte verzendkosten en btw niet klopte. het parfum koste bijvoorbeeld 29,24 euro + 3,00 euro verzendkosten is in totaal 32,24 euro. maar als ik dan bij geschatte verzendkosten en btw ging kijken was het 12,00 verzendkosten!

Hebben jullie dit probleem ook gehad?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb ca 20 artikelen besteld bij Amazon.de.in de laatste 3 jaar. Prijzen zijn (veel) lager dan in nederland, gratis(!) retourneren boven de 40 Euro en ook geen gezeur als je de verpakking hebt geopend! Bijzonder informatief tracking en trace systeem. Verder is de standaard garantie 2 jaar ipv de (onwettige) 1 jaar die nog vaak geld in NL.
Snelle reacties bij vragen. Nadelen zijn er ook, dat is dat niet alle artikelen naar nederland worden verzonden en daar kom je dan pas achter bij afrekenen. Sommige correspondentie is in het Duits, vooral bij vragen.Betaal systemen werken perfect, nooit problemen gehad met Visa en Paypal. Geld terug na retour: zonder vragen en snel. Mijn conclusie: als Amazon in Nederland komt dan krijgen de internet winkels hier het zwaar, heel zwaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jens op April 12, 2013

Dat laatste ben ik het helemaal mee eens... Ik bestel ook regelmatig bij Amazon UK en DE, en altijd zonder problemen. Gewoon professioneel, zoals het zou moeten zijn.

Louis op Juni 04, 2013

Klopt, ik kreeg ook bepaalde Electronica niet bezorgd in Nederland. Maar als ik dan kies voor afhalen in Duitsland bij een depot net over de grens dan werkte dat ook niet. Komt dat omdat ik als Nederlander ingeschreven sta? Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Bas op Juli 14, 2013

Beste Louis, het probleem dat je het niet kon ophalen komt niet omdat je ingeschreven staat als nederlander maar omdat waarschijnlijk de communicatie tussen UK en DE niet zo goed is.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Bestelde 11 maart 2013 "Blue Zones: lessons for living longer" van Dan Buettner.
delivery Address: Roland Bake,Loudwater farm, Loudwaterlane,Loudwater, Rickmansworth, Herts WD3 4HG, UK.
kreeg bericht: delivery estimate 16 Mar2013-19 Mar 2013.
Tot op heden (7 apr 2013) is nog niets afgeleverd.
graag bericht hierover.
R.Salzmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 12, 2013

Volgens mij is dit niet het juiste adres om vragen te stellen aan Amazon ;-)
Ik neem aan dat je bij Amazon.co.uk hebt besteld? Heb je inmiddels iets ontvangen of je geld teruggekregen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel zelf bij Amazon.es .uk en .com en ik ben zeer te vreden over de levering in het buitenland. In tegenstelling tot bol.com wordt het verzonden met UPS of DHL en je kan dus het pakketje altijd volgen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt. Ik zit al heel lang te wachten op Amazon.nl want ik zou ook graag Nederlandse boeken op m´n Kindle willen lezen.

In bovenstaande tekst staat dat Amazon waarschijnlijk in mei 2013 in Nederlan en België gaat beginnen. Weet iemand wat de bron van deze uitspraak is? Ik kan er op internet namelijk nog niets over vinden. De laatste keer dat er een datum genoemd werd was in september 2012.

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 06, 2013

Zover ik weet is er geen datum bekend, sterker nog, is er helemaal niets bekend. Maar berichten zoals deze: http://www.emerce.nl/nieuws/amazon-zit-al-stiekem-nederland geven wel aan dat er iets in de koker zit. Maar het blijft op dit moment een beetje gissen naar Amazon Nederland.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Soms is het niet mogelijk om een bepaald artikel te bestellen omdat het niet geleverd kan worden. Dus ik ben vaak gedwongen om te bestellen via amazon.de

Was deze beoordeling nuttig? 

gus op Maart 17, 2013

Ik heb bestellingen gedaan op amazon maar omdat mijn afleverings adres niet goed zou zijn zijn de 2 bestelingen die ik heb gedaan op amazon uk shop niet geleverd gelukkig is alles wel teruggstort op mijn creditcard. Het probleem is ik weet niet wat er fout is in mijn afleveringsadres diverse malen proberen contact te krijgen met amazon via de website maar kreeg altijd standaard e-mail antwoorden met hun onduidelijke verklaringen dus geen klant vriendeljk bedrijf op dat gebied ben dus ook gestopt om amazon te gebruiken wacht totdat het een nl shop is zoals bol.com

De Coninck Jeannine op Juli 23, 2013

Ik heb gisteren hetzelfde meegemaakt bij d bestelling van een boek, dat zou niet geleverd kunnen worden op het opgegeven adres wat nochthans hetzelfde is als in het verleden.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.com en amazon.uk vanuit het buitenland. Nu sinds ik kindle apparaten heb is amazon.com duidelijk goedkoper dan alle andere winkels. het assortiment is ook enorm.

Wel bij fysieke dingen zou het fijn zijn om NL amazon winkel te hebben. Ik hoop ook dat dit er snel komt!

Jammer dat je met de kindle fire hd niet veel kunt doen buiten USA. Want de mogelijkheden in zijn geweldig!


De betalingen en leveringen van amazon zijn perfect en ik denk dat de gemiddelde Nederlander niet beseft dat NL een van de weinige landen zijn waar over het algemeen niet wordt betaald met creditcard. Dat is de normaalste zaak van de wereld in andere landen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ooit gekocht bij Amazon.de (van NL en BE was nog geen sprake)
Heel tevreden over hun service. Betaling zonder problemen met credit card

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
8.0

Ik vind Amazon.de een draak van een site. De prijs die je eerst ziet is lager dan wat je uiteindelijk betaald, omdat ze bij het afrekenen met Nederlandse BTW rekenen. Als je na de transaktie je credit card van je account weghaald, krijg je een mail dat er niet betaald is. Ik laat mijn portomonai toch ook niet in een winkel liggen als ik weg ga. Het bestelproces is heel onoverzichtelijk vergeleken met andere sites in Duitsland en in Nederland. Wordt inderdaad tijd dat er een Amazon.nl komt waar je met ideal kunt betalen. Dan is helder als de betaling is afgerond.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al twee jaar regelmatig boeken en andere artikelen via Amazon UK, Amazon De en heb tot nu heel goede ervaringen. Ook tweedehands boeken zijn vaak van niet van nieuw te onderscheiden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Amazon.nl is een heel stuik goedkoper als je games wil kopen. Echt een tip om ook even bij Amazon.nl de prijzen te checken. Het scheelt vaak meer dan een tientje per spel. Je moet inderdaad bestellen via de UK want als je Amazon.nl intikt kom je daar terecht. Echter het kan ook via Amazon.de (je hoeft dan ook geen verzenkosten te betalen). Opletten dat je niet op de .com site besteld want dan moet dat wel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Meer reviews

Algemene informatie

scroll back to top

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en reviews van die grote gsm shop maar eens of ontdek of hollandsnieuwe betrouwbaar is. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals mango online shop, wehkamp of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of  redcoon lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.