Amazon.nl

 
5.7 (71)

Amazon.nl heeft haar deuren geopend op 12 november 2014! Voorlopig wordt enkel een assortiment e-books en e-readers aangeboden. Amazon is een begrip in de online postordermarkt. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en zalando gaan er dus een geduchte concurrent bij krijgen wanneer Amazon.nl Nederland en Amazon België haar deuren volledig openen.

Alternatieven voor Amazon Nederland:

Bekijk de:  AMAZON.CO.UK Aanbiedingen?    of     Bekijk de:  AMAZON.DE Aanbiedingen?

amazon-ukamazon-de

 

Momenteel kunt u op Amazon.nl alleen e-books en e-readers bestellen. Vanuit Nederland en België kunt u echter ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland & Groot Brittannië zijn EU landen en daarom hoeft u geen extra import heffingen of belastingen te betalen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België!

Amazon.nl ervaringen

71 reviews voor Amazon.nl

 
(16)
 
(17)
 
(9)
 
(12)
 
(18)
Gemiddelde beoordeling 
 
5.7
 
6.1  (71)
 
5.6  (69)
 
4.8  (69)
 
6.4  (69)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring

crditcard van amazon.de

ik heb een vraag over de creditcard van amazon.de. Ik wil iets bestellen en krijg meteen 30 euro tegoed. Klopt dit of kom ik straks in de problemen.
wie heeft ervaringen hiermee. bvd. groetjes Roel

Was deze beoordeling nuttig? 

marco op April 22, 2016

Beste Roel,

Die 30 euro tegoed krijg je als je de credit card van Amazon afneemt.

gr Marco
www.verovereuropa.nl

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Zwak

Ik heb een ps4 besteld via amazon.
Ik blijf maar wachten op mijn bestelling. Op mijn PS4!!

Ongelofelijk, wachten wachten wachten. Het houdt niet op.
Ze zeiden dat ze het morgen zouden leveren. Opeens: NEEEE we leveren het vandaag.
VANDAAG IS NIEMAND THUIS MAN?! Wat heb ik aan dat nieuws. Echt super veel stress om niks.

De volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt en het product voor een meerprijs kopen. Goedkoop = niet altijd het beste. Jammer, geen amazon meer voor mij.

Groetjes,

Max

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Geen amazon meer voor mij

Onlangs wou ik een NAS kopen via amazon.de
De verkoper bleek aanvankelijk betrouwbaar tot de standaard betaling werd geannuleerd en mij een email werd gestuurd met een alternatieve betaalmethode waarop ik mijn gegevens (Naam, adres, telefoonnummer, etc...) moest invullen en terugsturen. De mail leek aannemelijk, dus heb mijn gegevens doorgestuurd naar deze "verkoper" (wel geen bank- of credit card gegevens).
Uiteindelijk kreeg ik oog op het email adres en merkte dat dit eindigde op @gmail.com en kreeg argwaan. Ik heb het gevraagde bedrag niet betaald. Daags erna werd ik door de verkoper afgedreigd met politie en juridische stappen als ik het bedrag niet betaalde.
Ondertussen heb ik uit voorzorg reeds mijn credit card geblokkeerd.

Wat mij in heel dit verhaal het meeste zorgen baart is dat amazon geen controle doet op hun verkopers, wat omlichters en fraudeurs vrij spel geeft.
Het is soms moeilijk om deze omlichters als klant te filteren vermits deze aanvankelijk geloofwaardig overkomen.
Ik heb een klacht ingediend bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volledige mail-geschiedenis.
Hopelijk wordt ik niet meer lastig gevallen.

Daarom raad ik niemand aan om zaken te doen op Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Amazon.nl enkel voor boeken

Amazon.nl is enkel voor e-boeken

Andere spullen kun je kopen bij de buurlanden.
Je kan de prijzen naast elkaar zien op http://priceonline.nl

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nooit meer!!

Had een mooie accu en case besteld voor mijn smartphone.
Ik kon helaas maar bij 2 bedrijven dit bestellen.
Ik koos voor Amazon omdat ik dacht dat het wel een goede online winkel zou zijn.
Helaas!!!
Oktober besteld en zou vanuit de U.S. geleverd worden tussen 9 november 2015 en 25 november 2015.
Ik heb het item nooit gehad.
Service is zwaar onder de maat.
Ze blijven maar volhouden dat het pakket op het postkantoor ligt.
Waar ik inmiddels al meerdere malen geweest ben.
Pakket is gewoon spoorloos. Zou je zeggen ja, maar het kan ook aan de pakketpost liggen?
Ja klopt, maar als ik vervolgens naar meerdere mails onderling besluit om af te zien van deze deal,want het is immers 11-12-2015, krijg ik ook een nul op mijn request.
Gewoon €71,- pleite of als het niks is.
Ik heb inmiddels een advocaat in de arm genomen en die bekijkt het verder.
Nooit meer Amazon!!
Ebay nooit problemen gehad. Hier bestel ik een keer iets en gelijk raak.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Nooit meer Amazon

Wat een vreselijke organisatie is Amazon. Één keer een bestelling geplaatst maar nooit meer. Bestelling geplaatst bij Amazon. de. ZIj gaven aan de zending bij DHL aan te hebben geleverd en DHL zegt niets ontvangen te hebben.. En daar sta je dan. Totaal geen service vanuit Amazon. ik raad het af om hier iets te bestellen. NOOIT MEER! En met de houding die Amazon heeft naar klanten, gaan ze het ook zeker niet redden in Nederland. Product nog steeds niet binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nooit ontvangen

In september bestelde ik New Interpreters Bible, Proverbs, Sirach. In okt. zou het verzonden zijn. Nu 20 november nog steeds niets ontvangen. Sneu.

Was deze beoordeling nuttig? 

Freek op Februari 22, 2016

Nu inmiddels wel?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering en goede service

Op 20 september 2015 een horloge besteld bij Amazon.de
Het horloge was een Bürgneister montana BM 306-622.
Er zat een korting op van 50%!!
In de tweede week van oktober bleef het horloge stil staan en toen Amazon.de gemaild.
Opo mijn mail kreeg ik na 2 muniten!!! een reactie die mij zeer tevreden stemde.
Ik kreeg de keuze voor een nieuw vervangend horloge of mijn geld terug (199 euro).
Ik he gekozen voor vervanging en inderdaad na 3 dagen kreeg ik een nieuw horloge thuisgestuurd.
Ik heb 30 dagen de tijd om het defecte horloge terug te sturen.
Voorwaar een zeer goede service. Hulde!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de berekent te veel BTW

Ik wilde iets bestellen via Amazon.de bij een Duits bedrijf, aangezien het desbetreffende artikel in NL niet te koop is. Als particulier betaal je het Duitse BTW tarief (19% Mehrwertsteuer) aan de verkoper en dankzij het vrij verkeer van goederen binnen de EU mag je het kostenloos invoeren of meenemen. Een Nederlands bedrijf betaalt 0% Mehrwertsteuer aan het Duitse bedrijf (duitse belastingdienst) en moet in Nederland BTW betalen (dus 21%).

Maar nee hoor, voor een particulier berekent Amazon.de doodleuk het Nederlandse BTW tarief terwijl ze zelf maar 19% hoeven af te dragen! De paar euro die ik meer moet betalen dan de prijs die in eerste instantie gegeven werd, steken ze dus in eigen zak! Voor mij is het maar een paar euro, maar over een heel jaar genomen en over alle aankopen vanuit NL berekent Amazon.de dus te veel Mehrwertsteuer/BTW. Dan blijft dus aan de Amazon strijkstok hangen, tegen de europese belastingwetten in.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

verzending

Er staat ook vaak bij Amazon dat het niet geleverd wordt in Nederland

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

rare verhalen

Paar dagen geleden 2 SD-ards proberen te bestellen via Amazon.de met mijn creditcard. Kreeg ik een dag later de melding dat mijn account geblokkeerd werd omdat ik mijn creditcard gegevens moest verifiëren en via de fax(?) of per post maar even een recent bankafschrift op moest sturen. Nu ben ik helemaal voor creditcard safety en al, maar om vanwege een automatisch gegenereerd bericht even zulk soort info op de post te doen? Paar emails naar amazon en telefoontjes naar de Rabobank later kreeg ik eindelijk een echte mail van Amazon, ipv zo'n automatisch gegenereerd geval, waaruit blijkt dat het ze echt menens is en dat het geen fishing is. Ik weiger echter om dat soort gevoelige info via de post op te sturen (vind het ook onzin) en ik heb ook geen fax (wie heeft er nou gvd nog een faxapparaat in huis tegenwoordig...). Bovendien vind ik het heel vreemd dat dit niet via de mail kan met een printscreentje oid. We leven toch niet meer in de jaren 90.. Heb gezegd dat ze mijn order kunnen cancelen, want de voordelen van thuiswinkelen zijn wel een beetje ver te zoeken nu. Had het net zo goed in NL kunnen bestellen, dat geld wat ik kwijt ben aan buitenlandse postzegels stop ik dan wel in de verzendkosten.

Slechte service, geen inlevingsvermogen, moeilijk om met een 'echt' iemand in contact te komen ipv een automatische generator en erg ouderwets in hun werkwijze. Een faxapparaat.. moet niet gekker worden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Destan op December 18, 2015

Heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt. Maakte me eerst zorgen om phising-mail. Via verscheidene manieren een fatsoenlijk emailadres proberen te vinden van amazon, maar niet gelukt en uiteindelijk gebeld. Blijkt dus inderdaad waar te zijn.

Heb ook meteen mijn order geannuleerd. Daardoor ben ik wel de aanbieding elders misgelopen. Echt jaren 90 dienstverlening is dit. Ze kunnen toch op andere manieren de creditcard verifiëren. Grappige is dat een dag eerder ook al via de creditcard een afschrijving was gedaan door amazon voor een andere bestelling.

Esther op Februari 05, 2016

Hier ook dezelfde ervaring met een bestelling bij Amazon. Kreeg een mail of ik een credit card rekening wilde faxen en wel binnen 4 dagen, anders zou de bestelling vervallen! Dit zou voor de veiligheid van de klanten zijn. Er stond in de fax dat mijn bank vanwege privacy geen adresgegevens wil verstrekken. Nee uiteraard niet! Zouden ze dat in Engeland en Duitsland wel doen? Echt een vreemd verhaal.
Eerst gebeld naar Amazon dat ik een dergelijk overzicht niet heb, aangezien ik al jaren geen overzichten meer via de post ontvang. Alles is tenslotte via internetbankieren te bekijken. Volgens Amazon kon ik een credit card afrekening aanvragen bij mijn bank. Vervolgens mijn bank gebeld met het verzoek om een credit card overzicht te sturen. Helaas zou het wel een paar dagen gaan duren voordat ik de credit card afrekening binnen zou hebben. Amazon heb ik op de hoogte gesteld dat het niet binnen 4 dagen zou lukken en of ze de einddatum van de order wilden verlengen. Ik kreeg daarop echter geen enkel antwoord, Uiteindelijk was t toch gelukt om de 4e dag te faxen, echter ik kreeg geen enkele bevestiging daarvan. De volgende dag maar weer gebeld met Amazon, Het bleek dat mijn order inmiddels geannuleerd was.

Diegene die ik aan de telefoon had zou mij nog een mail sturen, zodat ik opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas nooit meer iets vernomen van Amazon. Wat een drama bedrijf zeg. Het was ook nog een enorm probleem om ergens een fax te vinden, want die worden in Nederland bijna nergens meer gebruikt. Uiteindelijk een bedrijf gevonden die het kon. Dat heeft me ook nog E 4,50 gekost. Wat een hopeloos ouderwets bedrijf met vreselijke beveiligingsregels en een heel slechte service.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

USB stick niet ontvangen

Bij Amazone de een usb stick besteld. De levering was op hun site te volgen. Helaas is het artikel wat door DHL bezorgd zou worden nooit geleverd. DHL meldt dat het artikel nooit bij hun sorteercentrum is ontvangen.
Van Amazone de geen enkele reactie ontvangen op mijn klacht via hun site.
Naar mijn geld ruim €50,00 kan ik fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jon op Oktober 27, 2015

50 euries voor een USB stick gek. Je bent vast afgezet... ;)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Nooit AMAZONE.DE gebruiken

Bestelling werd geaccepteerd door Amazone.de ,ook de verrekening via creditcard.Ruime leveringstijd geaccepteerd maar kreeg een 'stortvloed'aan woorden in een mail dat de cc niet (meer)was geaccepteerd. Elders overigens wel.
Opnieuw cc ingevoerd en het spel begon weer opnieuw maar ook na enige tijd alsnog weer geen acceptatie(meer) van de CC. Toen iets anders besteld en...met dezelfde cc betaald en ziedaar binnen 2 dagen alles thuis uit Duitsland.
Ze vertellen in standaard-emails veel blablablabla maar zeggen niet wat hun probleem is. Ook hen bereiken via 'een' email-adres schier onmogelijk opgave ;vele bouncingen en alles terugsturen ,zelf mijn bankantwoord dat er gediscrimineerd wordt wordt niet opgepakt.Voor de goede orde ; ook heb ik een adres in Duitsland maar regel alles vanuit Nederland.
Waarschijnlijk een 'verboden' levering door fabrikant, NIKON, maar vertellen eo toegeven;NOOIT.
Categorie discrimineerders via betaalmiddelen en GEEN vrijheid van bestellen voor AMAZON; verbieden is goed optie ipv predikken van digoworld(wide)

Was deze beoordeling nuttig? 

Hartman op September 13, 2015

Ik heb ook 4 artikelen bij amazon de besteld en heb er maar 2 ontvangen

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wel op amazon.com, niet op amazon.nl

Ben jarenlang Amazon fan, maar wordt nu niet blij. Heb als uitgever een Nederlands ebook via CBonline uitgegeven. Deze staat ondertussen netjes op bol.com en andere websites. En ook als Kindle-editie op Amazon.com, maar dus NIET op Amazon.nl. En ik kan nergens, en dan ook nergens, een emailadres of iets kan vinden om hier een vragen over te stellen, en dat is zwaar irritant. Nederlandse aanbod op Amazon.nl is dus beperkter dan op Amazon.com. Je wordt wel doorverwezen van .com naar .nl, maar het boek is dan niet meer te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tommy op Augustus 05, 2015

Vind je het zelf niet belachelijk om zo te zeiken over een site als Amazon.nl?

Het gaat om koopervaring niet om je boeken Die niet op de site staan. Wellicht is het gewoon waardeloze troep?

Hou je flauwe kul voor je en beperk deze site tot koop ervaringen en als ze je boeken niet verkopen laat je klanten dan lekker naar bol.com gaan maar ga geen flauwe kul beoordeling hier posten wat geen ene zak met koop ervaringen te maken heeft.

Daan op Augustus 06, 2015

Zielige reactie, Tommy. Maar succes jij he!

Jon op Oktober 27, 2015

Amazon heeft je boek niet, en dan? Dan kan je hem dus ook niet kopen, want ze hebben hem niet.
Woohoo, slimme mensen in deze wereld. Wat wil je vragen als ze hem niet hebben? Het is niet de supermarkt waar je vraagt waar een product staat; zoek en vind (of niet)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Niet meer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eenkeer maar nooit meer ...

Bij Amazon UK een afstandbediening voor m'n Pioneer tv gekocht. Het apparaat functioneerde binnen een halfjaar al niet meer. Verschillende mailtjes (8 stuks in een periode van 2 maanden) met m'n klacht en kopiefactuur naar het op de site aangeven mailadres gezonden. Nu ruim 4 maanden later zit ik nog op een antwoord te wachten. Wat een omlichters.
Dus dat was éénkeer maar nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Koop geen Kindle als je in NL woont....

Het is verschrikkelijk. Toen er alleen nog amazon.co.uk was, was ik een tevreden gebruiker die met regelmaat Engelse boeken bestelde op amazon.co.uk. Maar toen kwam amazon.nl..., drama! Ik dacht, laat ik overgaan op digitaal, scheelt weer de nodige bomen, hoewel het bijna niet goedkoper is. Jammer dat de Nederlandse amazon veel duurder is dan de Engelse. Maar als je in Nederland woont, mag je niet in Engeland Engelse boeken bestellen! Ook de Kindle kun je alleen via de Duitse site bestellen. Dus inmiddels op 3 verschillende amazon-sites een ingericht account. Nu wil je boeken in je familie kunnen delen (dit was mogelijk zeiden ze, dit was makkelijk zeiden ze), dus account overgezet naar .com, want alleen daar kan het niet, niet op de Nederlandse site. En uiteraard, lukt het daar ook niet! Daarnaast krijg ik op elke mail de domste antwoorden ooit, als ik al antwoord krijg op mijn vraag! Service dus verschrikkelijk slecht en ook de werking slecht, prijzen in NL uiterst slecht (ook krijg je in Duitsland extra korting op Kindle als je in Duitsland woont, maar uiteraard niet in NL, dan geldt het 'gewone' tarief). Levering duurde ook lang, en bij het bestellen, ook irritant: er staat prijs x en bij afrekenen wordt het x en een beetje (dat is tegenwoordig ook op de engelse site overigens). Al met al had ik de nodige boeken kunnen lezen in de tijd dat ik hiermee druk ben geweest. O ja, epub werkt trouwens niet op Kindle en dat moet je weer op een of andere manier gaan omzetten. Mocht je nog twijfelen over Kindle: DOE HET NIET!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nanoblock

hallo,
ik overweeg iets te kopen via amazon.com maar kan ik dan ook gewoon in euro's betalen?

alvast bedankt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de - They are thieves!!!!!!!!

Amazon.de, Refuse to give me Money Back!!! lost my package and now refuses to refund! Amazon.de Order ##028-9759539-5098746
Thank you again for this Christmas ruined!!!

They are thieves!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

slechte service

Ik ben zelf woonachtig in Thailand en had een dochter die in UK studeerde. Vlak voor haar vertrek eind augustus heb ik een jurk van French Connection besteld. Helaas kwam de jurk te laat aan (was beloofd dat hij op tijd zou arriveren). De ex-housemates van mijn dochter hebben de jurk naar mij opgestuurd in Thailand. Deze jurk ontving ik pas in november en wat blijkt.....de verkeerde jurk zit in het pakket. Op het plastic waar de jurk in is verpakt staat French Connection maat 42 maar er zit een hele andere jurk in (niet van French Connection) en in een heel klein maatje. Nu stelt Amazon dat we te laat zijn en dat de return policy al voorbij is. Als de goede jurk in het pak had gezeten dan had ik ook niet hoeven te retourneren! Amazon geeft zich niet thuis en is ook niet te bereiken voor deze klacht, het enige antwoord is dat we te laat zijn. Nu zit ik met een afschuwelijke jurk die te klein is en totaal niet mijn smaak (een goedkoop ding) en mijn mooie French Connection jurk heb ik betaald maar niet ontvangen. Ik vind dit geen stijl en ben zwaar teleurgesteld in Amazon en raad het ook niet aan. Zou fijn zijn als iemand van Amazon hierop zou reageren! Dank alvast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

3 verschillende bestellingen

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

Was deze beoordeling nuttig? 

Vera op Maart 23, 2016

Waarschijnlijk wel maar je betaald toch maar 1 maal voor de verzendkosten.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

iphone

hallo,

Ik ben van plan een iphone te kopen via amazon.
kan ik dit via uk doen of zal dit voor problemen zorgen in belgie?
eventueel ervaringen met 2dehands iphone's op amazon?

Alvast bedankt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

telefoon gigaste

Ik overweeg om in de UK een Gigaset telefoon te kopen. Scheelt behoorlijk in prijs.
Kan iemand mij melden of aangeschafte huistelefoons vanuit de UK ook geschikt zijn voor gebruik in Nederland?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 16, 2014

DIt is een plek om je ervaringen te delen over de webwinkel en niet om te vragen te stellen over producten. Waarom geef je overal een 1 voor. Deze wegen ook mee met het uiteindelijke waardering voor deze webwinkel terwijl je niet eens wat besteld heb. En waarom zouden hier de lezers moeten weten of een siemens gigaset uit engeland hier zou moeten werken. Lees de gemiddelde reviews en denk na.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

ik zie dat de prijzen hier veel goedkoper zijn dan in de winkels en ook goedkoper dan marktplaats.
maar weet je altijd zeker dat je als je via amazon besteld dat je of je product krijgt en anders je geld terugkrijgt?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ik heb nog nooit bij amazon besteld en ik zou nu een smartphone willen bestellen bij amazon.de
Zijn deze nieuw en zijn deze in belgië gewoon te gebruiken?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bevede op September 17, 2014

Ja hoor. De smartphones zijn dezelfde als in België. Als er niet 'gebraucht' bijstaat zijn ze nieuw.
Tip: vergelijk de prijzen tussen DE FR en UK. Sommige zijn duidelijk goedkoper afhankelijk van het land : http://bstore.be of http://priceonline.nl

Peter op Oktober 11, 2014

Heb je bij de aankoop in Amerika moet je via het postbedrijf ook belasting betalen aan de douane.. Wat is de ervaring hiermee via Amazone?

Carinta op Oktober 11, 2014

Ik heb zowel in Amerika als in Duitsland bij Amazon besteld en alles gaat goed. Het is vergelijkbaar met zalando.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Het was voor mij de eerste maal dat ik een bestelling wilde plaatsen op Amazon.de. In veel reacties las ik dat de verzendkosten bij aankopen boven EUR 20 nihil zijn. Dit bleek niet het geval, bij aankoop van playmobil ter waarde van EUR 33 werd maar liefst EUR 26 aan verzendkosten in rekening gebracht

Was deze beoordeling nuttig? 

Cees op Augustus 02, 2014

Dan heb je niet of niet goed gelezen. Het valt ook niet mee, er staan soms zo veel lettertje op een pagina.

Bertje op September 13, 2014

Wat een onzin verhaal..... A: Je bent op amazon.de aan het bestellen en niet op Amazon.nl (Die is er nog niet.) B: Waarom Is alles een 1 terwijl je niet eens iets hebt besteld... Ik vind het weer zon Jank verhaal waarbij je jezelf echt naar beneden haalt.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen garantie bij amazon.de
led lamp gekocht 13 watt via amazon eimi levensduur 35.000 uur, na 18 maanden= 13.390 uur !! lamp compleet verbrand.

jammer je hebt 6 maanden garantie,

daarna moet je maar bewijzen dat het artikel reeds eerder een fout had.

nooit meer amazon.de reageren niet inhoudelijk op klacht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
8.0

Heb nu door de jaren heen al verschillende keren wat ( voor al Cd's ) gekocht bij Amazon.com en Amazon.DE. in regel zijn ze goedkoper dan bol.com en hebben ze Cd's die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn .Al met al ik ben heel aardig te vrede over Amazon.Betalen met je creditcard gaat probleemloos .ik zal zeker nog vaak spullen bestellen bij Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik koop bij Amazon.com, de en uk. Alle leveringen van Amazon verlopen in de regel goed en snel.
Leveringen van marketplace verkopers wil nog wel eens verschillen en vaak leveren die niet internationaal en/of rekenen ze hoge verzendkosten. Je moet gewoon goed op zoek gaan naar de laagste prijs.
Ook is Amazon.com op dit moment voor mij een stuk minder interessant dan Amazon.de vanwege de vaak hoge verzend- en douanekosten.
Op dit moment kom ik steeds vaker uit bij Amazon.de omdat je vanaf €20 geen verzendkosten meer hoeft te betalen en de prijzen vaak lager zijn dan die in Nederlandse webwinkels.
Ik gebruik de Engelstalige Amazon websites heel vaak voor de reviews van artikelen en boeken. Nergens zoveel reviews als op Amazon lijkt wel. (Mijn Duits is niet zo best dus daarvoor valt Amazon.de af)

Al met al ben ik tevreden over Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op Mei 26, 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op Mei 27, 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op Juni 13, 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Helaas ben ik er in gestonken bij het bestellen Ik bestelde o.a. 2 x dezelfde zakjes knoopjes en een ander soort.. Er wordt voor elk zakje apart ca 2 tot 3 pond verzendkosten berekend. Alles werd verstuurd in 1 kleine envelop. Bij elkaar was ik ca 15 pond kwijt aan verzendkosten.Bij deze waarschuw ik voor de enorme verzendkosten. In NL betaal je maar 1 keer verzendkosten voor de bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Een niet te betrouwen bestelsite, met erg vele kleine lettertjes, dure verzendkosten, je weet heel dikwijls niet dat het uit China komt, erg hoge douane kosten, terwijl je het dus beter gewoon hier koopt, dan ben je zelfs goedkoper af. Een om de tuin leidende website die 0.0 te vertrouwen is, dus een klacht waard bij de economische inspectie.

Was deze beoordeling nuttig? 

Derkje op September 13, 2014

Jeah right... Heb je het wel over de goede website. Amazon hahaha de grootste webwinkel ter wereld, maar jij zal het allemaal wel beter weten. Natuurlijk is het verzenden naar nederland duurder.. het is een duitse webwinkel (Kortom ze willen niet eens dat je daar besteld)

Nico op Oktober 27, 2014

Derkje, beetje domme reactie van je vind je ook niet?

Anne op April 08, 2015

Jarrod, hoe komt het zo dat je absoluut geen vertrouwen hebt in Amazon? En over welke heb je het dan, co.uk, de ?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb op Amazon.com een goedkope iPhone 5c gezien van 335 dollar.
Is dit betrouwbaar?
(Ik heb bij de beoordeling maar wat ingevuld omdat ik hier nog nooit heb besteld.)

Was deze beoordeling nuttig? 

hokke op Maart 17, 2014

Als je nog nooit wat heb besteld waarom geef je ze dan een 1 . Zo krijgt het bedrijf een slechte naam omdat er iemand zo dom een cijfer voor iets te geven terwijl dit niet juist is????

Bart op Maart 21, 2014

Kijk even na of dit geen iphone is die gelinkt is aan een Amerikaanse telekomoperator. Of is het misschien tweedehands?
In principe is het veilig: Amazon garandeert ook externe verkopers zolang je via de Amazon site bestelt. Je aankoop is veilig tot $2500 en je mag 50 keer een claim indienen bij Amazon voor max dit bedrag.
Hou echter rekening met het feit dat je bij aankopen in de US ook nog BTW (21%), invoerrechten (ca 4%) en invoerkosten (inklaringsadministratie) betaalt. Vaak is het prijsverschil miniem tov een Europese Amazon winkel. Tip: vergelijk de prijzen op priceonline.nl.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik ben voor het eerst op Uw site.
Mijn hobby is elektronica en ik wil een power supply repareren.
Het is een 1204 (primair 110-240 AC sec 12v 4A).
Ik zoek het schematic diagram.
Kunt U mij helpen?
Ik heb bij voorbaat mijn beoordeling met 8 ingevuld. Dit in alle vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
Paul Knoeff
PA3BYO Amsterdam

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Hoi, ik wil graag een gopro hero 3 silver plus kopen op amazon.co.uk maar bij amazon zijn er altijd verschillende leveranciers en prijzen? hoe weet ik welke ik kan vertrouwen en welk het beste is? raden jullie me aan om die van amazon zelf te kiezen of van een andere leverancier op amazon ?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op Februari 03, 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op Februari 03, 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op November 21, 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bstore.be op Januari 18, 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op Maart 21, 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op Maart 21, 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op April 09, 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon bestaat nog niet in Nederland. Bestellen bij Amazon.de, amazon.fr en amazon.co.uk gaat wel heel goed en leveringen zijn bij mij tot nu toe feilloos. Wel prijzen vergelijken, want die willen wel eens verschillen. Vergelijken kan gemakkelijk op amazonstore.be

Was deze beoordeling nuttig? 

Meliss op Januari 09, 2014

Als je een bestelling plaatst bij : amazon.co.uk, betaal je dan ook taksen? Of enkel bij amazon.com
Ik kom van België.

Bart op Januari 10, 2014

Nee, UK is deel van de EU, geen douane of inklaring nodig. Enkel voor buiten de EU moet je btw en invoerrechten betalen.

martin op Januari 16, 2014

je betaalt wel taksen, maar alleen de taksen in de betreffende landen, en die zitten al in het eindbedrag verwerkt. dus niet bij aflevering.

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Bertje op September 13, 2014

Als je zegt dat Amazon.fr de uk zo goed zijn waarom geef je dan overal maar 1 punt.. je geeft zo op deze manier een slechte naam..

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ik zit al 3 maanden te wachten op een refund van een dubbel gestuurde en gefactureerde cd.
ben benieuwd of ik ooit nog wat terug gestort krijg...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.co.uk cd's 7" singles, engelse boeken e.d. (trouwens ook wel eens via amazon.com, amazon.de (speelgoed) en amazon.fr) en ik heb nog nooit gedoe gehad. Muziek is in UK veel,veel goedkoper dan in NL. Ik heb indertijd éénmalig een account via amazon.co.uk aangemaakt, en dat werkt tevens bij de andere amazon-internetsites. Indien optie 'super saver dilivery (of hoe het maar heet in een andere taal) beschikbaar is dan betaal je boven de 25 pond of euro ook nog eens geen verzendkosten. Bestel je via amazon.com dan betaal je inderdaad al snel zo'n 30% aan douanekosten. neem de moeite en kijk eens op de site van de belastingdienst, dan kun je uitrekenen welke extra kosten je kunt verwachten bovenop je amerikaanse bestelling. Waar je rekening mee moet houden is dat je vaak niet rechtstreeks bij amazon koopt, maar bij een partikulier of winkelier die amazon als verkoopplatform gebruikt. Net als ebay of marktplaats.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Over het algemeen zijn de prijzen concurrerend, maar de verzendkosten vallen soms tegen. Dat komt ook doordat TNT-post aan je bestelling wil verdienden; voor een in Amerika bestelde badjas van omgerekend 50 euro was ik bijna 40 euro aan invoerrechten en afhandelingskosten kwijt.
Af en toe worden produkten gratis bezorgd. Ik heb ervaring met Amazon in Amerika, Engeland en Duitsland.
Het komt ook voor dat een producent niets naar een adres in Nederland wil sturen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Extra Hulp op December 07, 2013

Hoofdreden te België de POLITIEKE THEORETISCHE regels dus enorm NEGATIEF op praktisch gebied bvb. douane kosten.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

L.S.,
Heb via Amazon.de geprobeerd een e-reader te bestellen, maar tot mijn stomme verbazing leveren ze niet in Nederland. Hoezo EU? Hoe kan dat nou?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

Leveringen over de grens zijn shit, de meeste leveranciers haken af als er afgerond moet worden.
Continu puzzelen waar je spullen te krijgen zijn en wie er wel wil leveren. Prijzen zijn redelijk maar check ze met nederlandse leveranciers. Eerste bestelling duurde 3 weken, prijs goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vorige maand een rugzak besteld via amazon.com. 8 oktober is de rugzak met DHL aangekomen op Schiphol douane. Rugzak is nu weer teruggestuurd naar Amerika omdat de invoice ontbrak. Wordt de rugzak alsnog opgestuurd of krijgen we ons geld terug? Wie heeft dit eerder mee gemaakt?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bertje op September 13, 2014

Toevallig ook op Amazon.nl gekocht of toevallig op amazon.com in Amerika. Waarom hier dan klagen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Heel jammer dat het niet in Nederland is. Ik mis echt iDeal of PayPal (maar die laatste is natuurlijk van de concurrent)!

200 karakters is wel echt te veel. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bij Amazon UK een paar schoenen besteld in UK schoenmaat 12.
Bevestiging ontvangen van Amazon: maat 12 leverbaar a €65,49.
Na vier dagen schoenen keurig ontvangen, echter niet maat 12, maar maat 11, dus te klein.
Heb dit manco aangegeven op de website van Amazon en de schoenen teruggestuurd.
Vervolgens bleek maat 12 niet meer leverbaar en Amazon gaf aan het per creditcard betaalde bedrag terug te storten. Dat gebeurde binnen een week, echter er werd een bedrag van een kleine €10 aan kosten ingehouden. Omdat Amazon niet instaat is gebleken het beloofde te leveren, acht ik de declaratie van die kosten onacceptabel. Om die reden kan ik Amazon niet aanbevelen als een klantgerichte leverancier.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.