Amazon.nl

 
5.6 (74)

Amazon.nl heeft haar deuren geopend op 12 november 2014! Voorlopig wordt enkel een assortiment e-books en e-readers aangeboden. Amazon is een begrip in de online postordermarkt. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en zalando gaan er dus een geduchte concurrent bij krijgen wanneer Amazon.nl Nederland en Amazon België haar deuren volledig openen.

Alternatieven voor Amazon Nederland:

Bekijk de:  AMAZON.CO.UK Aanbiedingen?

amazon-ukamazon-de

 

Momenteel kunt u op Amazon.nl alleen e-books en e-readers bestellen. Vanuit Nederland en België kunt u echter ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland & Groot Brittannië zijn EU landen en daarom hoeft u geen extra import heffingen of belastingen te betalen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België!

Amazon.nl ervaringen

74 reviews voor Amazon.nl

 
(16)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(19)
Gemiddelde beoordeling 
 
5.6
 
6.0  (74)
 
5.5  (72)
 
4.7  (72)
 
6.3  (72)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring

geen betaling ?

ik heb iets besteld op amazon.co.uk maar heb niets moeten betalen ? ik heb aangeduid dat ik wil betalen met maestro en heb ook een bevestiging van bestelling ontvangen in mijn mailbox.

iemand die dit ook heeft voorgehad ? is dit normaal ? want dit is de eerste keer dat ik iets bij amazon bestel.
moet ik dan bij de levering betalen, zo ja kan dit elektronisch ?

alvast bedankt :)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

4 weken geleden besteld nog niet ontvangen

Slechte ervaring !!!

Honden halsband 4 weken gelden besteld en nog niet ontvangen , 6 x gebeld en nog steeds niets!!!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplich*** amazon

let op , er zijn veel oplich*** op amazon. verder geen enkele bescherming via amazon. net zoiets als kopen op een fake site of marktplaats. vergeet de site dus, geen kopersbescherming.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

refund

Geleverde goederen uitstekend.
Echter heb een refundconfermation ontvangen,maar het refund bedrag is na 15 dagen nog steeds niet op mijn rek. gestort

De refund afd. is niet bereikbaar,hoe krijg ik mijn refund.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht!

Ik had eerder het basisset van het Sonos systeem besteld en daarbij zou ik € 100,- korting krijgen op de volgende bestelling. Later wilde ik de SUB bestellen en kreeg die korting niet. Nu gaven ze als antwoord dat ik niet in aanmerking kom voor de kortingen op de site omdat ik niet uit Duitsland of Oostenrijk kom. Belachelijke reclame dus. Eigenlijk een soort van oplich***! Verder moet je goed op de prijzen letten. Want doordat de btw verschilt, vallen de artikelen in het orderstadium duurder uit!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Bestelling Amazon.de

Ik heb een week of 2 geleden een bestelling gedaan bij Amazon.de, 3 bikini's in totaal €15. Ik had verzendkosten maar niet zo veel. Nu is mijn vraag of het normaal is dat een bestelling zo lang duurt? Komt dit vaker voor of kan ik beter toch maar is even nagaan of dit wel klopt?
Mvg Pia

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

crditcard van amazon.de

ik heb een vraag over de creditcard van amazon.de. Ik wil iets bestellen en krijg meteen 30 euro tegoed. Klopt dit of kom ik straks in de problemen.
wie heeft ervaringen hiermee. bvd. groetjes Roel

Was deze beoordeling nuttig? 

marco op April 22, 2016

Beste Roel,

Die 30 euro tegoed krijg je als je de credit card van Amazon afneemt.

gr Marco
www.verovereuropa.nl

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Zwak

Ik heb een ps4 besteld via amazon.
Ik blijf maar wachten op mijn bestelling. Op mijn PS4!!

Ongelofelijk, wachten wachten wachten. Het houdt niet op.
Ze zeiden dat ze het morgen zouden leveren. Opeens: NEEEE we leveren het vandaag.
VANDAAG IS NIEMAND THUIS MAN?! Wat heb ik aan dat nieuws. Echt super veel stress om niks.

De volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt en het product voor een meerprijs kopen. Goedkoop = niet altijd het beste. Jammer, geen amazon meer voor mij.

Groetjes,

Max

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 

Mar op Augustus 08, 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Geen amazon meer voor mij

Onlangs wou ik een NAS kopen via amazon.de
De verkoper bleek aanvankelijk betrouwbaar tot de standaard betaling werd geannuleerd en mij een email werd gestuurd met een alternatieve betaalmethode waarop ik mijn gegevens (Naam, adres, telefoonnummer, etc...) moest invullen en terugsturen. De mail leek aannemelijk, dus heb mijn gegevens doorgestuurd naar deze "verkoper" (wel geen bank- of credit card gegevens).
Uiteindelijk kreeg ik oog op het email adres en merkte dat dit eindigde op @gmail.com en kreeg argwaan. Ik heb het gevraagde bedrag niet betaald. Daags erna werd ik door de verkoper afgedreigd met politie en juridische stappen als ik het bedrag niet betaalde.
Ondertussen heb ik uit voorzorg reeds mijn credit card geblokkeerd.

Wat mij in heel dit verhaal het meeste zorgen baart is dat amazon geen controle doet op hun verkopers, wat oplich*** en fraudeurs vrij spel geeft.
Het is soms moeilijk om deze oplich*** als klant te filteren vermits deze aanvankelijk geloofwaardig overkomen.
Ik heb een klacht ingediend bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volledige mail-geschiedenis.
Hopelijk wordt ik niet meer lastig gevallen.

Daarom raad ik niemand aan om zaken te doen op Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Amazon.nl enkel voor boeken

Amazon.nl is enkel voor e-boeken

Andere spullen kun je kopen bij de buurlanden.
Je kan de prijzen naast elkaar zien op http://priceonline.nl

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nooit meer!!

Had een mooie accu en case besteld voor mijn smartphone.
Ik kon helaas maar bij 2 bedrijven dit bestellen.
Ik koos voor Amazon omdat ik dacht dat het wel een goede online winkel zou zijn.
Helaas!!!
Oktober besteld en zou vanuit de U.S. geleverd worden tussen 9 november 2015 en 25 november 2015.
Ik heb het item nooit gehad.
Service is zwaar onder de maat.
Ze blijven maar volhouden dat het pakket op het postkantoor ligt.
Waar ik inmiddels al meerdere malen geweest ben.
Pakket is gewoon spoorloos. Zou je zeggen ja, maar het kan ook aan de pakketpost liggen?
Ja klopt, maar als ik vervolgens naar meerdere mails onderling besluit om af te zien van deze deal,want het is immers 11-12-2015, krijg ik ook een nul op mijn request.
Gewoon €71,- pleite of als het niks is.
Ik heb inmiddels een advocaat in de arm genomen en die bekijkt het verder.
Nooit meer Amazon!!
Ebay nooit problemen gehad. Hier bestel ik een keer iets en gelijk raak.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Nooit meer Amazon

Wat een vreselijke organisatie is Amazon. Één keer een bestelling geplaatst maar nooit meer. Bestelling geplaatst bij Amazon. de. ZIj gaven aan de zending bij DHL aan te hebben geleverd en DHL zegt niets ontvangen te hebben.. En daar sta je dan. Totaal geen service vanuit Amazon. ik raad het af om hier iets te bestellen. NOOIT MEER! En met de houding die Amazon heeft naar klanten, gaan ze het ook zeker niet redden in Nederland. Product nog steeds niet binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nooit ontvangen

In september bestelde ik New Interpreters Bible, Proverbs, Sirach. In okt. zou het verzonden zijn. Nu 20 november nog steeds niets ontvangen. Sneu.

Was deze beoordeling nuttig? 

Freek op Februari 22, 2016

Nu inmiddels wel?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering en goede service

Op 20 september 2015 een horloge besteld bij Amazon.de
Het horloge was een Bürgneister montana BM 306-622.
Er zat een korting op van 50%!!
In de tweede week van oktober bleef het horloge stil staan en toen Amazon.de gemaild.
Opo mijn mail kreeg ik na 2 muniten!!! een reactie die mij zeer tevreden stemde.
Ik kreeg de keuze voor een nieuw vervangend horloge of mijn geld terug (199 euro).
Ik he gekozen voor vervanging en inderdaad na 3 dagen kreeg ik een nieuw horloge thuisgestuurd.
Ik heb 30 dagen de tijd om het defecte horloge terug te sturen.
Voorwaar een zeer goede service. Hulde!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Amazon.de berekent te veel BTW

Ik wilde iets bestellen via Amazon.de bij een Duits bedrijf, aangezien het desbetreffende artikel in NL niet te koop is. Als particulier betaal je het Duitse BTW tarief (19% Mehrwertsteuer) aan de verkoper en dankzij het vrij verkeer van goederen binnen de EU mag je het kostenloos invoeren of meenemen. Een Nederlands bedrijf betaalt 0% Mehrwertsteuer aan het Duitse bedrijf (duitse belastingdienst) en moet in Nederland BTW betalen (dus 21%).

Maar nee hoor, voor een particulier berekent Amazon.de doodleuk het Nederlandse BTW tarief terwijl ze zelf maar 19% hoeven af te dragen! De paar euro die ik meer moet betalen dan de prijs die in eerste instantie gegeven werd, steken ze dus in eigen zak! Voor mij is het maar een paar euro, maar over een heel jaar genomen en over alle aankopen vanuit NL berekent Amazon.de dus te veel Mehrwertsteuer/BTW. Dan blijft dus aan de Amazon strijkstok hangen, tegen de europese belastingwetten in.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

verzending

Er staat ook vaak bij Amazon dat het niet geleverd wordt in Nederland

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

rare verhalen

Paar dagen geleden 2 SD-ards proberen te bestellen via Amazon.de met mijn creditcard. Kreeg ik een dag later de melding dat mijn account geblokkeerd werd omdat ik mijn creditcard gegevens moest verifiëren en via de fax(?) of per post maar even een recent bankafschrift op moest sturen. Nu ben ik helemaal voor creditcard safety en al, maar om vanwege een automatisch gegenereerd bericht even zulk soort info op de post te doen? Paar emails naar amazon en telefoontjes naar de Rabobank later kreeg ik eindelijk een echte mail van Amazon, ipv zo'n automatisch gegenereerd geval, waaruit blijkt dat het ze echt menens is en dat het geen fishing is. Ik weiger echter om dat soort gevoelige info via de post op te sturen (vind het ook onzin) en ik heb ook geen fax (wie heeft er nou gvd nog een faxapparaat in huis tegenwoordig...). Bovendien vind ik het heel vreemd dat dit niet via de mail kan met een printscreentje oid. We leven toch niet meer in de jaren 90.. Heb gezegd dat ze mijn order kunnen cancelen, want de voordelen van thuiswinkelen zijn wel een beetje ver te zoeken nu. Had het net zo goed in NL kunnen bestellen, dat geld wat ik kwijt ben aan buitenlandse postzegels stop ik dan wel in de verzendkosten.

Slechte service, geen inlevingsvermogen, moeilijk om met een 'echt' iemand in contact te komen ipv een automatische generator en erg ouderwets in hun werkwijze. Een faxapparaat.. moet niet gekker worden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Destan op December 18, 2015

Heb gisteren precies hetzelfde meegemaakt. Maakte me eerst zorgen om phising-mail. Via verscheidene manieren een fatsoenlijk emailadres proberen te vinden van amazon, maar niet gelukt en uiteindelijk gebeld. Blijkt dus inderdaad waar te zijn.

Heb ook meteen mijn order geannuleerd. Daardoor ben ik wel de aanbieding elders misgelopen. Echt jaren 90 dienstverlening is dit. Ze kunnen toch op andere manieren de creditcard verifiëren. Grappige is dat een dag eerder ook al via de creditcard een afschrijving was gedaan door amazon voor een andere bestelling.

Esther op Februari 05, 2016

Hier ook dezelfde ervaring met een bestelling bij Amazon. Kreeg een mail of ik een credit card rekening wilde faxen en wel binnen 4 dagen, anders zou de bestelling vervallen! Dit zou voor de veiligheid van de klanten zijn. Er stond in de fax dat mijn bank vanwege privacy geen adresgegevens wil verstrekken. Nee uiteraard niet! Zouden ze dat in Engeland en Duitsland wel doen? Echt een vreemd verhaal.
Eerst gebeld naar Amazon dat ik een dergelijk overzicht niet heb, aangezien ik al jaren geen overzichten meer via de post ontvang. Alles is tenslotte via internetbankieren te bekijken. Volgens Amazon kon ik een credit card afrekening aanvragen bij mijn bank. Vervolgens mijn bank gebeld met het verzoek om een credit card overzicht te sturen. Helaas zou het wel een paar dagen gaan duren voordat ik de credit card afrekening binnen zou hebben. Amazon heb ik op de hoogte gesteld dat het niet binnen 4 dagen zou lukken en of ze de einddatum van de order wilden verlengen. Ik kreeg daarop echter geen enkel antwoord, Uiteindelijk was t toch gelukt om de 4e dag te faxen, echter ik kreeg geen enkele bevestiging daarvan. De volgende dag maar weer gebeld met Amazon, Het bleek dat mijn order inmiddels geannuleerd was.

Diegene die ik aan de telefoon had zou mij nog een mail sturen, zodat ik opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas nooit meer iets vernomen van Amazon. Wat een drama bedrijf zeg. Het was ook nog een enorm probleem om ergens een fax te vinden, want die worden in Nederland bijna nergens meer gebruikt. Uiteindelijk een bedrijf gevonden die het kon. Dat heeft me ook nog E 4,50 gekost. Wat een hopeloos ouderwets bedrijf met vreselijke beveiligingsregels en een heel slechte service.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

USB stick niet ontvangen

Bij Amazone de een usb stick besteld. De levering was op hun site te volgen. Helaas is het artikel wat door DHL bezorgd zou worden nooit geleverd. DHL meldt dat het artikel nooit bij hun sorteercentrum is ontvangen.
Van Amazone de geen enkele reactie ontvangen op mijn klacht via hun site.
Naar mijn geld ruim €50,00 kan ik fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jon op Oktober 27, 2015

50 euries voor een USB stick gek. Je bent vast afgezet... ;)

Zhouyi op Mei 27, 2016

Heb je via amazon.com of .de besteld?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Nooit AMAZONE.DE gebruiken

Bestelling werd geaccepteerd door Amazone.de ,ook de verrekening via creditcard.Ruime leveringstijd geaccepteerd maar kreeg een 'stortvloed'aan woorden in een mail dat de cc niet (meer)was geaccepteerd. Elders overigens wel.
Opnieuw cc ingevoerd en het spel begon weer opnieuw maar ook na enige tijd alsnog weer geen acceptatie(meer) van de CC. Toen iets anders besteld en...met dezelfde cc betaald en ziedaar binnen 2 dagen alles thuis uit Duitsland.
Ze vertellen in standaard-emails veel blablablabla maar zeggen niet wat hun probleem is. Ook hen bereiken via 'een' email-adres schier onmogelijk opgave ;vele bouncingen en alles terugsturen ,zelf mijn bankantwoord dat er gediscrimineerd wordt wordt niet opgepakt.Voor de goede orde ; ook heb ik een adres in Duitsland maar regel alles vanuit Nederland.
Waarschijnlijk een 'verboden' levering door fabrikant, NIKON, maar vertellen eo toegeven;NOOIT.
Categorie discrimineerders via betaalmiddelen en GEEN vrijheid van bestellen voor AMAZON; verbieden is goed optie ipv predikken van digoworld(wide)

Was deze beoordeling nuttig? 

Hartman op September 13, 2015

Ik heb ook 4 artikelen bij amazon de besteld en heb er maar 2 ontvangen

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wel op amazon.com, niet op amazon.nl

Ben jarenlang Amazon fan, maar wordt nu niet blij. Heb als uitgever een Nederlands ebook via CBonline uitgegeven. Deze staat ondertussen netjes op bol.com en andere websites. En ook als Kindle-editie op Amazon.com, maar dus NIET op Amazon.nl. En ik kan nergens, en dan ook nergens, een emailadres of iets kan vinden om hier een vragen over te stellen, en dat is zwaar irritant. Nederlandse aanbod op Amazon.nl is dus beperkter dan op Amazon.com. Je wordt wel doorverwezen van .com naar .nl, maar het boek is dan niet meer te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Tommy op Augustus 05, 2015

Vind je het zelf niet belachelijk om zo te zeiken over een site als Amazon.nl?

Het gaat om koopervaring niet om je boeken Die niet op de site staan. Wellicht is het gewoon waardeloze troep?

Hou je flauwe kul voor je en beperk deze site tot koop ervaringen en als ze je boeken niet verkopen laat je klanten dan lekker naar bol.com gaan maar ga geen flauwe kul beoordeling hier posten wat geen ene zak met koop ervaringen te maken heeft.

Daan op Augustus 06, 2015

Zielige reactie, Tommy. Maar succes jij he!

Jon op Oktober 27, 2015

Amazon heeft je boek niet, en dan? Dan kan je hem dus ook niet kopen, want ze hebben hem niet.
Woohoo, slimme mensen in deze wereld. Wat wil je vragen als ze hem niet hebben? Het is niet de supermarkt waar je vraagt waar een product staat; zoek en vind (of niet)

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Niet meer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eenkeer maar nooit meer ...

Bij Amazon UK een afstandbediening voor m'n Pioneer tv gekocht. Het apparaat functioneerde binnen een halfjaar al niet meer. Verschillende mailtjes (8 stuks in een periode van 2 maanden) met m'n klacht en kopiefactuur naar het op de site aangeven mailadres gezonden. Nu ruim 4 maanden later zit ik nog op een antwoord te wachten. Wat een oplich***.
Dus dat was éénkeer maar nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Koop geen Kindle als je in NL woont....

Het is verschrikkelijk. Toen er alleen nog amazon.co.uk was, was ik een tevreden gebruiker die met regelmaat Engelse boeken bestelde op amazon.co.uk. Maar toen kwam amazon.nl..., drama! Ik dacht, laat ik overgaan op digitaal, scheelt weer de nodige bomen, hoewel het bijna niet goedkoper is. Jammer dat de Nederlandse amazon veel duurder is dan de Engelse. Maar als je in Nederland woont, mag je niet in Engeland Engelse boeken bestellen! Ook de Kindle kun je alleen via de Duitse site bestellen. Dus inmiddels op 3 verschillende amazon-sites een ingericht account. Nu wil je boeken in je familie kunnen delen (dit was mogelijk zeiden ze, dit was makkelijk zeiden ze), dus account overgezet naar .com, want alleen daar kan het niet, niet op de Nederlandse site. En uiteraard, lukt het daar ook niet! Daarnaast krijg ik op elke mail de domste antwoorden ooit, als ik al antwoord krijg op mijn vraag! Service dus verschrikkelijk slecht en ook de werking slecht, prijzen in NL uiterst slecht (ook krijg je in Duitsland extra korting op Kindle als je in Duitsland woont, maar uiteraard niet in NL, dan geldt het 'gewone' tarief). Levering duurde ook lang, en bij het bestellen, ook irritant: er staat prijs x en bij afrekenen wordt het x en een beetje (dat is tegenwoordig ook op de engelse site overigens). Al met al had ik de nodige boeken kunnen lezen in de tijd dat ik hiermee druk ben geweest. O ja, epub werkt trouwens niet op Kindle en dat moet je weer op een of andere manier gaan omzetten. Mocht je nog twijfelen over Kindle: DOE HET NIET!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.